Dodaj do ulubionych

Co piąty Polak -obrażany przez pseudointeligentów

IP: *.pam.szczecin.pl 19.06.02, 19:59
Panie i Panowie
Szanowni Forumowicze w gorącej wodzie kąpani.

Jak można wyśmiewać się z 18 procent społeczeństwa (zwolennicy samoobrony).
Opluwać prawie co piątego Polaka. Pachniecie mi Unitami ponieważ to oni
zawsze byli tacy genialni tylko mieli społeczeństwo do d.... .Ale skończyli
bodajże na 3 procentach. No to piszą na Forum. Jacek, skuterek, Mike itp
Społeczeństwo już nie chce Was ? Spróbujcie zamiast wylewać tutaj tę wydzielinę
coś zaproponować. Inaczej wpadniecie w zupełne osamotnienie.
Poza tym oczywistym jest, ze wykorzystują społeczne niezadowolenie, a co mają
robić czekać , aż SLD wyprowadzić kraj z kryzysu i wówczas startować w wyborach.

Z teorii tych geniuszy wynika, że Lech Wałęsa i Marian Jurczyk oraz górnicy z
Jastrzebia w roku 1980 nie powinni wykorzystywać niezadowolenia społecznego,
tylko poczekać aż kraj wyjdzie z kryzysu i dopiero wówczas kulturalnie
przedstawić swój program obalenia komuny, -komunie.

Moze też być Laufer, Gryf, Kostia itd , że Ci faceci to Forumowi żołnierze
jakiegoś polityka, którego bsmarowaliście. Albo On - Polityk sam jeżdzi po
mieście i wypisuje te dyrdymałki.

Andrzej Lepper powinien więc poczekać, aż SLD i PSL wyprowadzą kraj z kryzysu i
następnie przedstawić swój program i wygrać wybory.

Jacku może Ty i byłeś w Ameryce, ale wyborom się nie przyglądałeś. Tego jestem
pewien. I proszę chcesz pogadać napisz coś konkretnego. Postaw tezę, uzasadnij
i zaprezentuj Twoje wnioski.
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: Co piąty Polak -obrażany przez pseudointeligentów IP: 64.9.159.* 19.06.02, 20:14
      Gość portalu: Rycho napisał(a):

> Panie i Panowie
      > Szanowni Forumowicze w gorącej wodzie kąpani.
      >
      > Jak można wyśmiewać się z 18 procent społeczeństwa (zwolennicy samoobrony).
      > Opluwać prawie co piątego Polaka. Pachniecie mi Unitami ponieważ to oni
      > zawsze byli tacy genialni tylko mieli społeczeństwo do d.... .Ale skończyli
      > bodajże na 3 procentach. No to piszą na Forum. Jacek, skuterek, Mike itp
      > Społeczeństwo już nie chce Was ? Spróbujcie zamiast wylewać tutaj tę wydzielinę
      > coś zaproponować. Inaczej wpadniecie w zupełne osamotnienie.
      > Poza tym oczywistym jest, ze wykorzystują społeczne niezadowolenie, a co mają
      > robić czekać , aż SLD wyprowadzić kraj z kryzysu i wówczas startować w wyborach
      > .
      >
      > Z teorii tych geniuszy wynika, że Lech Wałęsa i Marian Jurczyk oraz górnicy z
      > Jastrzebia w roku 1980 nie powinni wykorzystywać niezadowolenia społecznego,
      > tylko poczekać aż kraj wyjdzie z kryzysu i dopiero wówczas kulturalnie
      > przedstawić swój program obalenia komuny, -komunie.
      >
      > Moze też być Laufer, Gryf, Kostia itd , że Ci faceci to Forumowi żołnierze
      > jakiegoś polityka, którego bsmarowaliście. Albo On - Polityk sam jeżdzi po
      > mieście i wypisuje te dyrdymałki.
      >
      >
      >
      > Andrzej Lepper powinien więc poczekać, aż SLD i PSL wyprowadzą kraj z kryzysu i
      >
      > następnie przedstawić swój program i wygrać wybory.
      >
      > Jacku może Ty i byłeś w Ameryce, ale wyborom się nie przyglądałeś. Tego jestem
      > pewien. I proszę chcesz pogadać napisz coś konkretnego. Postaw tezę, uzasadnij
      > i zaprezentuj Twoje wnioski.

Ok, postaram sie raz jeszcze wytlumaczyc. Ja razem z paroma innymi forumowiczemi tak za bardzo to o polityce i tym
      kto jest czerwony albo nie, to za bardzo gadac nie chcemy. Rychu , zrozum ze to, o co prosimy, to by ta
      pseudo-polityke przeniesc do podforum. Teraz , tak , panie Rychu.............polecam poczytac watki chyba z przed
      miesiaca do dzisiaj , to ci pomoze zrozumiec o co tu chodzi...............
      • mike102 Re: Co piąty Polak -obrażany przez pseudointeligentów 19.06.02, 20:39
        Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Gość portalu: Rycho napisał(a):
        >
        > > Panie i Panowie
        > > Szanowni Forumowicze w gorącej wodzie kąpani.
        > >
        > > Jak można wyśmiewać się z 18 procent społeczeństwa (zwolennicy samoobrony)
        > .
        > > Opluwać prawie co piątego Polaka. Pachniecie mi Unitami ponieważ to oni
        > > zawsze byli tacy genialni tylko mieli społeczeństwo do d.... .Ale skończyl
        > i
        > > bodajże na 3 procentach. No to piszą na Forum. Jacek, skuterek, Mike itp
        > > Społeczeństwo już nie chce Was ? Spróbujcie zamiast wylewać tutaj tę wydzi
        > elinę
        > > coś zaproponować. Inaczej wpadniecie w zupełne osamotnienie.
        > > Poza tym oczywistym jest, ze wykorzystują społeczne niezadowolenie, a co m
        > ają
        > > robić czekać , aż SLD wyprowadzić kraj z kryzysu i wówczas startować w wyb
        > orach
        > > .
        > >
        > > Z teorii tych geniuszy wynika, że Lech Wałęsa i Marian Jurczyk oraz górnic
        > y z
        > > Jastrzebia w roku 1980 nie powinni wykorzystywać niezadowolenia społeczneg
        > o,
        > > tylko poczekać aż kraj wyjdzie z kryzysu i dopiero wówczas kulturalnie
        > > przedstawić swój program obalenia komuny, -komunie.
        > >
        > > Moze też być Laufer, Gryf, Kostia itd , że Ci faceci to Forumowi żołnierze
        >
        > > jakiegoś polityka, którego bsmarowaliście. Albo On - Polityk sam jeżdzi po
        >
        > > mieście i wypisuje te dyrdymałki.
        > >
        > >
        > >
        > > Andrzej Lepper powinien więc poczekać, aż SLD i PSL wyprowadzą kraj z kryz
        > ysu i
        > >
        > > następnie przedstawić swój program i wygrać wybory.
        > >
        > > Jacku może Ty i byłeś w Ameryce, ale wyborom się nie przyglądałeś. Tego je
        > stem
        > > pewien. I proszę chcesz pogadać napisz coś konkretnego. Postaw tezę, uzasa
        > dnij
        > > i zaprezentuj Twoje wnioski.
        >
        > Ok, postaram sie raz jeszcze wytlumaczyc. Ja razem z paroma innymi forumowiczem
        > i tak za bardzo to o polityce i tym
        > kto jest czerwony albo nie, to za bardzo gadac nie chcemy. Rychu , zrozum ze to
        > , o co prosimy, to by ta
        > pseudo-polityke przeniesc do podforum. Teraz , tak , panie Rychu.............po
        > lecam poczytac watki chyba z przed
        > miesiaca do dzisiaj , to ci pomoze zrozumiec o co tu chodzi...............

Ja dodam jeszcze tylko ze przez ostatnie 1,5 roku bylo to FORUM MIEJSKIE.
        Omawiano tu sprawy biezaca - wazne i blahe, szukalismy ciekawostek zwiazanych z
        historia miasta, przekazywalismy adresy z archiwami starych zdjec i map. Tropiono
        tu szczecinskie tajemnice, plotki i sensacje, niejednokrotnie zazarcie
        dyskutowano o szansach i zagrozeniach ze strony niemieckiego sasiedztwa.
        Forumowicze wlaczali sie w male i duze inicjatywy.
        Wielokrotnie rowniez zaproponowano logiczne, sensowne i przemyslane strategie dla
        miasta.

A co jest teraz - pomowienia i biadolenie. Wszyscy tylko kradna, nic sie nie
        udaje, a najlepiej rozstrzelac wszytkich co nie sa z nami. Ogolnie tezy na
        poziomie najtanszego populizmu, pelne niedomowien, poprzekrecanych faktow i
        oskazen. Doszlo do tego ze nie mozna powiedziec nic POZYTYWNEGO. Wyrazenie
        radosci z jakiegos szczecinskiego sukcesu jest komentowane jako problem
        psychiczny.

Sorry, ale w tej sub-rzeczywistosci ja przebywac nie mam ochoty.
        • Gość: JACEK Re: Co piąty Polak -obrażany przez pseudointeligentów IP: 64.9.159.* 19.06.02, 20:53
          mike102 napisał(a):

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Rycho napisał(a):
          > >
          > > > Panie i Panowie
          > > > Szanowni Forumowicze w gorącej wodzie kąpani.
          > > >
          > > > Jak można wyśmiewać się z 18 procent społeczeństwa (zwolennicy samoob
          > rony)
          > > .
          > > > Opluwać prawie co piątego Polaka. Pachniecie mi Unitami ponieważ to
          > oni
          > > > zawsze byli tacy genialni tylko mieli społeczeństwo do d.... .Ale sko
          > ńczyl
          > > i
          > > > bodajże na 3 procentach. No to piszą na Forum. Jacek, skuterek, Mike
          > itp
          > > > Społeczeństwo już nie chce Was ? Spróbujcie zamiast wylewać tutaj tę
          > wydzi
          > > elinę
          > > > coś zaproponować. Inaczej wpadniecie w zupełne osamotnienie.
          > > > Poza tym oczywistym jest, ze wykorzystują społeczne niezadowolenie, a
          > co m
          > > ają
          > > > robić czekać , aż SLD wyprowadzić kraj z kryzysu i wówczas startować
          > w wyb
          > > orach
          > > > .
          > > >
          > > > Z teorii tych geniuszy wynika, że Lech Wałęsa i Marian Jurczyk oraz g
          > órnic
          > > y z
          > > > Jastrzebia w roku 1980 nie powinni wykorzystywać niezadowolenia społe
          > czneg
          > > o,
          > > > tylko poczekać aż kraj wyjdzie z kryzysu i dopiero wówczas kulturalni
          > e
          > > > przedstawić swój program obalenia komuny, -komunie.
          > > >
          > > > Moze też być Laufer, Gryf, Kostia itd , że Ci faceci to Forumowi żołn
          > ierze
          > >
          > > > jakiegoś polityka, którego bsmarowaliście. Albo On - Polityk sam jeżd
          > zi po
          > >
          > > > mieście i wypisuje te dyrdymałki.
          > > >
          > > >
          > > >
          > > > Andrzej Lepper powinien więc poczekać, aż SLD i PSL wyprowadzą kraj z
          > kryz
          > > ysu i
          > > >
          > > > następnie przedstawić swój program i wygrać wybory.
          > > >
          > > > Jacku może Ty i byłeś w Ameryce, ale wyborom się nie przyglądałeś. Te
          > go je
          > > stem
          > > > pewien. I proszę chcesz pogadać napisz coś konkretnego. Postaw tezę,
          > uzasa
          > > dnij
          > > > i zaprezentuj Twoje wnioski.
          > >
          > > Ok, postaram sie raz jeszcze wytlumaczyc. Ja razem z paroma innymi forumow
          > iczem
          > > i tak za bardzo to o polityce i tym
          > > kto jest czerwony albo nie, to za bardzo gadac nie chcemy. Rychu , zrozum
          > ze to
          > > , o co prosimy, to by ta
          > > pseudo-polityke przeniesc do podforum. Teraz , tak , panie Rychu..........
          > ...po
          > > lecam poczytac watki chyba z przed
          > > miesiaca do dzisiaj , to ci pomoze zrozumiec o co tu chodzi...............
          >
          > Ja dodam jeszcze tylko ze przez ostatnie 1,5 roku bylo to FORUM MIEJSKIE.
          > Omawiano tu sprawy biezaca - wazne i blahe, szukalismy ciekawostek zwiazanych z
          >
          > historia miasta, przekazywalismy adresy z archiwami starych zdjec i map. Tropio
          > no
          > tu szczecinskie tajemnice, plotki i sensacje, niejednokrotnie zazarcie
          > dyskutowano o szansach i zagrozeniach ze strony niemieckiego sasiedztwa.
          > Forumowicze wlaczali sie w male i duze inicjatywy.
          > Wielokrotnie rowniez zaproponowano logiczne, sensowne i przemyslane strategie d
          > la
          > miasta.
          >
          > A co jest teraz - pomowienia i biadolenie. Wszyscy tylko kradna, nic sie nie
          > udaje, a najlepiej rozstrzelac wszytkich co nie sa z nami. Ogolnie tezy na
          > poziomie najtanszego populizmu, pelne niedomowien, poprzekrecanych faktow i
          > oskazen. Doszlo do tego ze nie mozna powiedziec nic POZYTYWNEGO. Wyrazenie
          > radosci z jakiegos szczecinskiego sukcesu jest komentowane jako problem
          > psychiczny.
          >
          > Sorry, ale w tej sub-rzeczywistosci ja przebywac nie mam ochoty.

Ja jeszcze dodam , ze owszem , wszyscy mielismy na glownym forum jakies quazi- polityczne wyskoki np
          www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=70&wid=304411&aid=304411
          ale wszystko konczylo sie w jednym albo trzech watkach, a nie w setkach pustych i odstraszajacych,nikomu nie
          sprzyjajacych, tematach. Chcesz polityki, chcesz popierac Leppera, kwasniewskiego , milera albo o nich zle pisac ,
          ok, wal co ci na sercu ale w podforum. Wladze miasta sa skorumpowane , ktos ukradl szczecinskie tramwaje(dla
          wolniejszych, tlumacze ze to tylko aluzja ;-)) ), ok pisz o tym w podforum o wladzach szczecina itd itd.
          • Gość: Laufer 1 Proponuję podforum " O naszym pięknym mieście " IP: *.xtra.pl 19.06.02, 21:30
            Jacek :Doszlo do tego ze nie mozna powiedziec nic POZYTYWNEGO. Wyrazenie
            >
            > > radosci z jakiegos szczecinskiego sukcesu jest komentowane jako problem
            > > psychiczny.
            > >
            > > Sorry, ale w tej sub-rzeczywistosci ja przebywac nie mam ochoty.
            >

Skoro zacząłeś mówić ludzkim językiem, to :

Ad 1 Wymień coś pozytywnego, szczeciński sukces, a przyznam reację.
            Ad 2 Ja uszanuję decyzję OBS-a ale ona nie musi wcale być a tym bardziej nie
            musi być w/g Twojej wersji.Parę osób powiedziało, że przeniesie się na podforum,
            ale decyzja OBS-a.
            Ja jednak proponuję aby Ci od tych zabaw : historia, jaka ulica, wymalujmy
            dworzec PKP, zakwitła magnolia, słyszałem o ... itp przenieśli się na podforum.
            Proponuję nawet nazwę (kilka pomysłow opuszczę aby nie przedłużac tej nerwowej
            dyskusji) "O naszym pięknym mieście i nie tylko", proszę bardzo.
            Apropos. Rycho przeczytaj te Post-y , o których pisze Jacek.
    • Gość: skuter skuterek-komuszek-unita IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 21:22

>Jak można wyśmiewać się z 18 procent społeczeństwa (zwolennicy samoobrony).
      >Opluwać prawie co piątego Polaka.
      a jak mozna wysmiewac sie z tej czesci spoleczenstwa ktora wybrala sld??
      >Pachniecie mi Unitami ponieważ to oni
      >zawsze byli tacy genialni tylko mieli społeczeństwo do d.... .Ale skończyli
      >bodajże na 3 procentach. No to piszą na Forum. Jacek, skuterek, Mike itp
      chyba nawet przy pol litrze nie dojde do tego na jakiej podstawie oceniasz
      skuterka jako unite?????????????????????? moze mi wyjasnisz??????????????
      proooooooosze!!!!
      jestes chyba nowy i chyba nie czytales mojego zdania natemat polityki ale
      poniewaz sie nudze wiec moge powtorzyc:)
      skuterek uczestniczyl w wyborach 2 razy w zyciu, raz glosujac przeciw walesie i
      raz za korwinem mikke:)
      glosowal bo byl mlody i glupi- potem skuterek doszedl do wniosku, ze polityka
      to szambo, i dla dobra ludzkosci nalezaloby 9 na 10 politykow rozstrzelac, a
      potem co roku operacje powtarzac. Skuterkowi jest rowniez najzupelniej obojetne
      czy do koryta dorwie sie swinia biala, czarna, czerwona czy zielona w rozowe
      paski, i tak bedzie garnac do siebie.
      ostatnio jednak mysl poliyczna skuterka zaczela ewoluowac i dochodzi do
      wniosku, ze chyba czas zaczac ganiac na wybory coby nastepnego rzadu nie
      stworzyli Rydzyk z Lepperem
      przy okazji moge powiedziec, ze podziwiam Leppera, wyplynal zuplnie z nikad,
      nie ma nic do zaproponowania, a jednak w genialny sposob zyskuje popularnosc....
      • Gość: Tomik Re: skuterek-komuszek-unita IP: *.ncr.com 20.06.02, 08:26
        Jakżeś Ty to pięknie Skuterku ujął ! :)))) Popieram! :))))Ale użytek z kartki
        do głosowania lepiej robić. Z trywialnego instynktu samozachowawczego :))
    • Gość: Jazzek Co piąty Polak obraża się na inteligencję IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 09:08
      Tak też można napisać i co z tego. Proponuję, żebys swoje prywatne jady wylewał w prywatnym
      gronie, a nie budował dziwne teorie o pseudointeligentach, czy pseudo-Polakach czy innych pseudo.
      Bo powstaje z tego pseudo-dyskusja o pseudo-problemach pseudo-polityków
      • Gość: Laufer 1 Lekko zmieniłem. Sorry Jazzek IP: *.xtra.pl 20.06.02, 20:13
        Gość portalu: Jazzek napisał(a):

"Proponuję, żeby swoje prywatne jady wylewano nie na Samoobronę , partię co
        piątego Polaka bo jest to pseudointeligencja i powstaje z tego pseudo-dyskusja o
        pseudo-problemach pseudo-polityków."
        Teraz to jest zgodne z prawda.

• Gość: REKIN Re: Lekko zmieniłem. Sorry Jazzek IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 20.06.02, 22:00
          Kiedy zobaczyłem tytuł tego posta, myślałem, że chodzi o Ich Troje, ale ich
          chyba słucha więcej niż jedna piąta społeczeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka