Dodaj do ulubionych

Apel do szczecinskich Forumowiczek!

18.04.05, 15:38
Wasza poznanska kolezanka.... ;) Ujawnijcie sie!!!;)

miasta.gazeta.pl/poznan/1,36049,2647904.html
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 15:51
      Zacznij od siebie absztyf:)
      • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 15:53
        Matce Poety to ja bym sie ujawnil w pelnej krasie;)) Swoja droga to dobrze
        ze 'absztyfikantka' nie czyta Forum;)))
        • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:04
          Nie zamartwiaj się "życzliwi" do Warszawy daleko nie mają:)
          • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:10
            Sugerujesz jakiegos wolynia6?;)
            • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:24
              Cóż abztyfikancie. Ja odmieniałem go zawsze jako wolyna. Coś mi uświadomiłeś
              znajomością rzeczy.
              • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:26
                No nie mow, ze uwazasz, ze to ja za tym stalem. To kompletna bzdura. Slowo
                honoru. Nie znizylbym sie NIGDY do takich ubeckich metod.
                • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:29
                  A tak na marginesie - co to jest wolyn? Nie znam takiego slowa. Tak moglby
                  napisac o wyspie Wolin ktos z akcentem rodem z warszawskiej Pragi;)
                • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:29
                  Ciebie nie podejrzewam, ale mam wrażenie że wiesz kim ów wołyń jest. A co do
                  UBeckich metod, to zmilczę...
                  • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:31
                    Zaczne od konca. Wydawalo mi sie, ze tamto juz przerabialismy. W pierwszej
                    sprawie, wierzaj mi lub nie, nie mam zadnej wiedzy.
                    • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:48
                      > Zaczne od konca. Wydawalo mi sie, ze tamto juz przerabialismy.

dlategoż zmilczałem.

W pierwszej
                      > sprawie, wierzaj mi lub nie, nie mam zadnej wiedzy.

Nie twierdzę, że masz wiedzę. Ale znasz go na pewno. Może niekoniecznie pod tym
                      nickiem. Żeby była jasność: do albercika mam pełne zaufanie. (zaznaczam, by
                      nikt nie rzucał podejrzeń, że go podejrzewam:) )
                      • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:50
                        Tego nie moge oczywiscie wykluczyc.
                        • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:53
                          Mógłbys. Trzymając jęzor za zębami, jak mniemam. I rzeby była jasność: nie
                          zarzucam ci donosicielstwa. Raczej lekkomyślne gadulstwo, niekoniecznie
                          trzeźwe:).
                      • albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 11:13
                        XYZ cieszy mnie ze masz zaufanie...

...wzajemnie:)

...a ja nie bardzo swiece o czym tu mowa w tym watku i kto zas lub co naczynil
                        ten wolyn czy jak go tam zwa?

pozdrawiam, albert

xyz-xyz napisał:

> > Zaczne od konca. Wydawalo mi sie, ze tamto juz przerabialismy.
                        >
                        > dlategoż zmilczałem.
                        >
                        >
                        > W pierwszej
                        > > sprawie, wierzaj mi lub nie, nie mam zadnej wiedzy.
                        >
                        > Nie twierdzę, że masz wiedzę. Ale znasz go na pewno. Może niekoniecznie pod
                        tym
                        >
                        > nickiem. Żeby była jasność: do albercika mam pełne zaufanie. (zaznaczam, by
                        > nikt nie rzucał podejrzeń, że go podejrzewam:) )
                        • albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 11:20
                          XYZ cos mnie sie zaswiecilo: czy to bylo wtedy kiedy napisalem Ci tego maila po
                          tym co ukazalo sie na forum???? to wtedy zadzialal po szmaciarsku ten wolyn? o
                          to chodzi?

jezeli o to chodzi to ja bym Absztyfa trzymal z dala od tego, przynajmniej jak
                          go znam:)
                          • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 08:00
                            Cóż jak pisałem, nie podejrzewam absztyfa o donosicielstwo. Prędzej o
                            nietrzeźwe gadulstwo. Chodziło o pana wolyna istotnie. Absztyf też otrzymał ode
                            mnie maila, w którym nieroztropnie podałem mu pewne dane. Jakiś czas potem
                            kolega wolyn5 popisał się swoim etosem.
                            • albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:05
                              xyz-xyz napisał:

> Cóż jak pisałem, nie podejrzewam absztyfa o donosicielstwo. Prędzej o
                              > nietrzeźwe gadulstwo. Chodziło o pana wolyna istotnie.

* no to juz kojarze sprawe. niemila fakt.

Absztyf też otrzymał ode
                              >
                              > mnie maila,

* ale ja nie otrzymalem. to raczej ja wyslalem maila do Ciebie wtedy:)

> w którym nieroztropnie podałem mu pewne dane. Jakiś czas potem
                              > kolega wolyn5 popisał się swoim etosem.
                              • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:24
                                ale ja nie otrzymalem. to raczej ja wyslalem maila do Ciebie wtedy:)

Niepotrzebnie użyłem słowa też. Twoje słowa pamiętam i bardzo je cenię:)
                                • albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:58
                                  no to chyba zesmy sie zakrecili wzajemnie:)

dziekuje za "Twoje słowa pamiętam i bardzo je cenię:)"

;-)
      • felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 15:55
        ja chętnie bym obejrzał oblicze Wandy Wasilewskiej naszego forum
        dla takich zwykłych szaraków forumowych jak ja jest tylko ja_aską...
        :(((((
        xyz-xyz nie da rady się ujawnić albowiem jest wieloosobowym ,rytualnym pseudo-
        lewicowym monstrum
        • babciny_bambosz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:02
          ja_aska wyglada tak:
          www.marxists.org/deutsch/archiv/bilder/luxemburg2.jpg
        • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:03
          Mylisz się felixie. Xyz-xyz jest z krwi i kości osobnikiem. Pojedynczym i
          znanym części forumowej braci. Ujawniać się już nie musi. Zrobiono to za niego.
          Bez zdjęć co prawda, ale pewno ujawniacz się niebawem poprawi.
          A tak na marginesie to ciekawi mnie przyczyn, dla której to tak mnie
          demonizujesz:)

Co do ja_aski, to w odróżnieniu od ciebie, ona nie miała oporów by się spotkać,
          z forumowiczami reprezentującymi inny pogląd na świat. Ty się odważysz?
          • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:13
            W przypadku Felixa mozna chyba mowic o neofickiej gorliwosci;)
            • felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:19
              absztyfie,wolałbym byś pisał o gorącej żarliwości wojownika!
              a nie o jakimś neoficie...
              co do xyz,
              zapewniam cię że dla mnie jesteś forrum incognita ...i ktoś ci zerwał żelazną
              maskę nicka???? niedobrze molodec
              • absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:20
                Ty mnie lepiej dzisiaj nie prowokuj towarzyszu Dzierzynski. Po starej
                znakomosci nic wiecej nie powiem:)
                • felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:26
                  nie sądzę żebyśmy się znali
                  zupełnie mnie zrzuciła na spadochronie internetu lewacka międzynarodówka!
                  wybrano dla mnie rzeczywiście trudny teren,silnie speudo-zlewicowany...
                  jestem na tym terenie zupełnie świezy,prawie jak wyroby mięsne z supermarketu
                  :))
              • xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:27
                Felciu, ja nigdy nie kryłem i nie kryję się za żelazna maską. Nie widze
                przeszkód by spotkać sie przy browarze. Reflektujesz? Jednakże zastrzegam, że
                dopiero w maju. Teraz nie mogę.
          • felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:14
            Ja cię demonizuję?
            nic,żadne określenie nie jest na wyrost,żeby podkreślić Twoje zaangażowanie na
            forum !!
            ..........kiedy miałem opory wobec ja_aski??????
            Hm,odwaga ma niewielka! a cóż zrobię ze swoim lewackim światem,jak mnie
            przeciągniesz na swoją stronę????
            ...inny pogląd na świat,to jeszcze nie wszystko!ale coś mi się wydaję że masz
            na myśli świat polityczny! a on jest tylko małym fragmencikiem mego świata!
            i nie pisz do mnie ludzkim głosem,bo jeszcze się pojednam!
            Antyknajak!
            przywołaj mnie do porządkU!!
            miękne....ale przy Wandzie Wasilewskiej i Stalin zmięknął
        • ja_aska felix 18.04.05, 16:34
          co masz na myśli? ja jestem dla szaraków? nie gustuję.
          • felix_edmundowicz Re: felix 18.04.05, 17:01
            musisz nawet w ten pogodny dzień czytać "po waszemu" :)))
            napisałem że jestem zwykłym szaraczkiem forumowym, i jedyne co jest dostępne
            dla takiego szaraczka forumowe to nick ja_aska
            nie miałem okazji Cię poznać osobiście,a co sugerował xzy,żem Ci odmówił
            spotkania!!
            oczywiście że jestem przekonany że nie gustujesz w szaraczkach,kudy mi tam do
            tak wyrobionych politycznie jak wy !
            dlatego się nie znamy
            :((((
            życzę miłego popołudnia!
            a 1 Maja - ja na pewno będę święcił!!
            • xyz-xyz Re: felix 18.04.05, 17:03
              Niestety to ty felek czytasz po swojemu. Nigdzie nie zarzuciłem ci odmowy
              spotkania. Spytałem czy masz odwagę się spotkać. To chyba róznica?
              • felix_edmundowicz Re: felix 18.04.05, 17:24
                ano coś tu chyba pokręciłem!
                niech będzie ,że się zamotałem!
                pozdrowienia dla Wandy Wasilewskiej forum,od szaraczka Felixa_Edmundowicza !
                No Pasaran!
                adios pomidores
                • felix_edmundowicz Re: felix 18.04.05, 17:28
                  • Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek!
                  xyz-xyz 18.04.2005 16:03 + odpowiedz

Mylisz się felixie. Xyz-xyz jest z krwi i kości osobnikiem. Pojedynczym i
                  znanym części forumowej braci. Ujawniać się już nie musi. Zrobiono to za niego.
                  Bez zdjęć co prawda, ale pewno ujawniacz się niebawem poprawi.
                  A tak na marginesie to ciekawi mnie przyczyn, dla której to tak mnie
                  demonizujesz:)

Co do ja_aski, to w odróżnieniu od ciebie, ona nie miała oporów by się spotkać,
                  z forumowiczami reprezentującymi inny pogląd na świat. Ty się odważysz?
                  ......................................
                  a jadnak za bardzo nie pokręciłem,przeczytaj
                  " ....w odróżnieniu od ciebie,ona nie miała oporów..."
                  a kiedy ja miałem opory?
                  pa

• xyz-xyz Re: felix 19.04.05, 08:22
                    Sama się zgłosiła na spotkanie. Twojej akcesji nie przypominam sobie:)
            • ja_aska Re: felix 19.04.05, 08:55
              popracujemy nad tobą.
    • felix_edmundowicz Co do spotkania 18.04.05, 17:34
      Co do ewentualnego spotkania, to czy moje obawy nie są zbyt przesadzone,jeśli
      miałby być Gałganow..? Kulcyk też nie wiedział z kim idzie na spotkanie.
      Potem ktoś od Kaczorów mi zrobi zdjęcie, i przez dziesięć lat nie będą mógł
      jeść rosołu z kaczki.....
      • Gość: Pismak Re: Co do spotkania IP: *.fnet.pl 19.04.05, 18:21
        Szykuje się spotkanie rodzinne - z jednego ramienia, z jednego łona? :))))))
        • felix_edmundowicz Re: Co do spotkania 20.04.05, 11:23
          członek z ramienia wysunięty na czoło???? oj pismak,to nie tak...
          łono?
          Łona jest ze Szczecina ,to fakt!
          ja_aska jesteś aniołem?
          byle nie z mieczem w dłoni!
          Z aniołami mam tyle wspólnego że mam Anioła Stróża i Stanisława Anioła na
          forum,jest tu taki....
          nie mniej miło zagadnąć niewiastę.Choć mogą cywilizować obyczaje,jak i wywołać
          wojnę trojańską.
          Wanda Wasilewska naszego forum!
          Joa_nna Dark naszej lewicy !
          Ostra jazda bez trzymanki tylko ze splotem ciał i myśli.
          • ja_aska felix 22.04.05, 10:43
            joanna dark miała chyba zaburzenia osobowościowe? ja chyba nie:-)
            • albert_c Re: felix 22.04.05, 10:58
              ja_aska napisała:

>ja chyba nie:-)

* :)))))

'chyba'
    • tra_lala Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 09:36
      lepiej nie - bo nie chcemy wpedzac kolezanek z Poznania w kompleksy no i nasi
      Panowie mogliby przestac sie skupiac na polityce a zaczeli by nas emablowac:-))
      • ja_aska Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 10:16
        feliks ja jestem anioł nie kobieta. mnie na zdjęciach nie widać:-)
    • maciej.popielarz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 01:56
      Mały problem. Nie ma działu "Kim są forumowicze" :(
      • ja_aska Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:45
        nie ważne kim tylko jacy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka