absztyfikant 18.04.05, 15:38 Wasza poznanska kolezanka.... ;) Ujawnijcie sie!!!;) miasta.gazeta.pl/poznan/1,36049,2647904.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 15:51 Zacznij od siebie absztyf:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 15:53 Matce Poety to ja bym sie ujawnil w pelnej krasie;)) Swoja droga to dobrze ze 'absztyfikantka' nie czyta Forum;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:04 Nie zamartwiaj się "życzliwi" do Warszawy daleko nie mają:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:10 Sugerujesz jakiegos wolynia6?;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:24 Cóż abztyfikancie. Ja odmieniałem go zawsze jako wolyna. Coś mi uświadomiłeś znajomością rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:26 No nie mow, ze uwazasz, ze to ja za tym stalem. To kompletna bzdura. Slowo honoru. Nie znizylbym sie NIGDY do takich ubeckich metod. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:29 A tak na marginesie - co to jest wolyn? Nie znam takiego slowa. Tak moglby napisac o wyspie Wolin ktos z akcentem rodem z warszawskiej Pragi;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:29 Ciebie nie podejrzewam, ale mam wrażenie że wiesz kim ów wołyń jest. A co do UBeckich metod, to zmilczę... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:31 Zaczne od konca. Wydawalo mi sie, ze tamto juz przerabialismy. W pierwszej sprawie, wierzaj mi lub nie, nie mam zadnej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:48 > Zaczne od konca. Wydawalo mi sie, ze tamto juz przerabialismy. dlategoż zmilczałem. W pierwszej > sprawie, wierzaj mi lub nie, nie mam zadnej wiedzy. Nie twierdzę, że masz wiedzę. Ale znasz go na pewno. Może niekoniecznie pod tym nickiem. Żeby była jasność: do albercika mam pełne zaufanie. (zaznaczam, by nikt nie rzucał podejrzeń, że go podejrzewam:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:50 Tego nie moge oczywiscie wykluczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:53 Mógłbys. Trzymając jęzor za zębami, jak mniemam. I rzeby była jasność: nie zarzucam ci donosicielstwa. Raczej lekkomyślne gadulstwo, niekoniecznie trzeźwe:). Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 11:13 XYZ cieszy mnie ze masz zaufanie... ...wzajemnie:) ...a ja nie bardzo swiece o czym tu mowa w tym watku i kto zas lub co naczynil ten wolyn czy jak go tam zwa? pozdrawiam, albert xyz-xyz napisał: > > Zaczne od konca. Wydawalo mi sie, ze tamto juz przerabialismy. > > dlategoż zmilczałem. > > > W pierwszej > > sprawie, wierzaj mi lub nie, nie mam zadnej wiedzy. > > Nie twierdzę, że masz wiedzę. Ale znasz go na pewno. Może niekoniecznie pod tym > > nickiem. Żeby była jasność: do albercika mam pełne zaufanie. (zaznaczam, by > nikt nie rzucał podejrzeń, że go podejrzewam:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 11:20 XYZ cos mnie sie zaswiecilo: czy to bylo wtedy kiedy napisalem Ci tego maila po tym co ukazalo sie na forum???? to wtedy zadzialal po szmaciarsku ten wolyn? o to chodzi? jezeli o to chodzi to ja bym Absztyfa trzymal z dala od tego, przynajmniej jak go znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 08:00 Cóż jak pisałem, nie podejrzewam absztyfa o donosicielstwo. Prędzej o nietrzeźwe gadulstwo. Chodziło o pana wolyna istotnie. Absztyf też otrzymał ode mnie maila, w którym nieroztropnie podałem mu pewne dane. Jakiś czas potem kolega wolyn5 popisał się swoim etosem. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:05 xyz-xyz napisał: > Cóż jak pisałem, nie podejrzewam absztyfa o donosicielstwo. Prędzej o > nietrzeźwe gadulstwo. Chodziło o pana wolyna istotnie. * no to juz kojarze sprawe. niemila fakt. Absztyf też otrzymał ode > > mnie maila, * ale ja nie otrzymalem. to raczej ja wyslalem maila do Ciebie wtedy:) > w którym nieroztropnie podałem mu pewne dane. Jakiś czas potem > kolega wolyn5 popisał się swoim etosem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:24 ale ja nie otrzymalem. to raczej ja wyslalem maila do Ciebie wtedy:) Niepotrzebnie użyłem słowa też. Twoje słowa pamiętam i bardzo je cenię:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:58 no to chyba zesmy sie zakrecili wzajemnie:) dziekuje za "Twoje słowa pamiętam i bardzo je cenię:)" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 15:55 ja chętnie bym obejrzał oblicze Wandy Wasilewskiej naszego forum dla takich zwykłych szaraków forumowych jak ja jest tylko ja_aską... :((((( xyz-xyz nie da rady się ujawnić albowiem jest wieloosobowym ,rytualnym pseudo- lewicowym monstrum Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:02 ja_aska wyglada tak: www.marxists.org/deutsch/archiv/bilder/luxemburg2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:03 Mylisz się felixie. Xyz-xyz jest z krwi i kości osobnikiem. Pojedynczym i znanym części forumowej braci. Ujawniać się już nie musi. Zrobiono to za niego. Bez zdjęć co prawda, ale pewno ujawniacz się niebawem poprawi. A tak na marginesie to ciekawi mnie przyczyn, dla której to tak mnie demonizujesz:) Co do ja_aski, to w odróżnieniu od ciebie, ona nie miała oporów by się spotkać, z forumowiczami reprezentującymi inny pogląd na świat. Ty się odważysz? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:13 W przypadku Felixa mozna chyba mowic o neofickiej gorliwosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:19 absztyfie,wolałbym byś pisał o gorącej żarliwości wojownika! a nie o jakimś neoficie... co do xyz, zapewniam cię że dla mnie jesteś forrum incognita ...i ktoś ci zerwał żelazną maskę nicka???? niedobrze molodec Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:20 Ty mnie lepiej dzisiaj nie prowokuj towarzyszu Dzierzynski. Po starej znakomosci nic wiecej nie powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:26 nie sądzę żebyśmy się znali zupełnie mnie zrzuciła na spadochronie internetu lewacka międzynarodówka! wybrano dla mnie rzeczywiście trudny teren,silnie speudo-zlewicowany... jestem na tym terenie zupełnie świezy,prawie jak wyroby mięsne z supermarketu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:27 Felciu, ja nigdy nie kryłem i nie kryję się za żelazna maską. Nie widze przeszkód by spotkać sie przy browarze. Reflektujesz? Jednakże zastrzegam, że dopiero w maju. Teraz nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 18.04.05, 16:14 Ja cię demonizuję? nic,żadne określenie nie jest na wyrost,żeby podkreślić Twoje zaangażowanie na forum !! ..........kiedy miałem opory wobec ja_aski?????? Hm,odwaga ma niewielka! a cóż zrobię ze swoim lewackim światem,jak mnie przeciągniesz na swoją stronę???? ...inny pogląd na świat,to jeszcze nie wszystko!ale coś mi się wydaję że masz na myśli świat polityczny! a on jest tylko małym fragmencikiem mego świata! i nie pisz do mnie ludzkim głosem,bo jeszcze się pojednam! Antyknajak! przywołaj mnie do porządkU!! miękne....ale przy Wandzie Wasilewskiej i Stalin zmięknął Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska felix 18.04.05, 16:34 co masz na myśli? ja jestem dla szaraków? nie gustuję. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: felix 18.04.05, 17:01 musisz nawet w ten pogodny dzień czytać "po waszemu" :))) napisałem że jestem zwykłym szaraczkiem forumowym, i jedyne co jest dostępne dla takiego szaraczka forumowe to nick ja_aska nie miałem okazji Cię poznać osobiście,a co sugerował xzy,żem Ci odmówił spotkania!! oczywiście że jestem przekonany że nie gustujesz w szaraczkach,kudy mi tam do tak wyrobionych politycznie jak wy ! dlatego się nie znamy :(((( życzę miłego popołudnia! a 1 Maja - ja na pewno będę święcił!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: felix 18.04.05, 17:03 Niestety to ty felek czytasz po swojemu. Nigdzie nie zarzuciłem ci odmowy spotkania. Spytałem czy masz odwagę się spotkać. To chyba róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: felix 18.04.05, 17:24 ano coś tu chyba pokręciłem! niech będzie ,że się zamotałem! pozdrowienia dla Wandy Wasilewskiej forum,od szaraczka Felixa_Edmundowicza ! No Pasaran! adios pomidores Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: felix 18.04.05, 17:28 • Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! xyz-xyz 18.04.2005 16:03 + odpowiedz Mylisz się felixie. Xyz-xyz jest z krwi i kości osobnikiem. Pojedynczym i znanym części forumowej braci. Ujawniać się już nie musi. Zrobiono to za niego. Bez zdjęć co prawda, ale pewno ujawniacz się niebawem poprawi. A tak na marginesie to ciekawi mnie przyczyn, dla której to tak mnie demonizujesz:) Co do ja_aski, to w odróżnieniu od ciebie, ona nie miała oporów by się spotkać, z forumowiczami reprezentującymi inny pogląd na świat. Ty się odważysz? ...................................... a jadnak za bardzo nie pokręciłem,przeczytaj " ....w odróżnieniu od ciebie,ona nie miała oporów..." a kiedy ja miałem opory? pa Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: felix 19.04.05, 08:22 Sama się zgłosiła na spotkanie. Twojej akcesji nie przypominam sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Co do spotkania 18.04.05, 17:34 Co do ewentualnego spotkania, to czy moje obawy nie są zbyt przesadzone,jeśli miałby być Gałganow..? Kulcyk też nie wiedział z kim idzie na spotkanie. Potem ktoś od Kaczorów mi zrobi zdjęcie, i przez dziesięć lat nie będą mógł jeść rosołu z kaczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Co do spotkania IP: *.fnet.pl 19.04.05, 18:21 Szykuje się spotkanie rodzinne - z jednego ramienia, z jednego łona? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Co do spotkania 20.04.05, 11:23 członek z ramienia wysunięty na czoło???? oj pismak,to nie tak... łono? Łona jest ze Szczecina ,to fakt! ja_aska jesteś aniołem? byle nie z mieczem w dłoni! Z aniołami mam tyle wspólnego że mam Anioła Stróża i Stanisława Anioła na forum,jest tu taki.... nie mniej miło zagadnąć niewiastę.Choć mogą cywilizować obyczaje,jak i wywołać wojnę trojańską. Wanda Wasilewska naszego forum! Joa_nna Dark naszej lewicy ! Ostra jazda bez trzymanki tylko ze splotem ciał i myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska felix 22.04.05, 10:43 joanna dark miała chyba zaburzenia osobowościowe? ja chyba nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: felix 22.04.05, 10:58 ja_aska napisała: >ja chyba nie:-) * :))))) 'chyba' Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 09:36 lepiej nie - bo nie chcemy wpedzac kolezanek z Poznania w kompleksy no i nasi Panowie mogliby przestac sie skupiac na polityce a zaczeli by nas emablowac:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 20.04.05, 10:16 feliks ja jestem anioł nie kobieta. mnie na zdjęciach nie widać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 01:56 Mały problem. Nie ma działu "Kim są forumowicze" :( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Apel do szczecinskich Forumowiczek! 22.04.05, 10:45 nie ważne kim tylko jacy Odpowiedz Link Zgłoś