Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:10 Gimnazjum 26 jest najlepsze w szczecinie! Wszystkim szóstoklasistą serdecznie je polecam moze sie spotkamy pierwszego wrzesnia tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elwira Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 217.153.73.* 20.04.05, 19:32 Heej ... mam pytanko chodze do 6 klasy i mam zamiar wybrac sie do gimnazjum nr43 czy ktoś maze mi wiecej powiedziec na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 21.09.07, 15:55 hej ja chodze do tego gim jest z deka głupie bo wiadomo jak w kazdym trzeba sie uczyc ale z tego co romawiałam z kolezankami z innego gim to u nas w 43 gim nie jest tak ciezko a tak w ogole to atmosfera jest ok:D:D pzdr:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudialex Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 11.01.10, 18:32 ja też jestem w tej klasie a gim 43 to moje rejonowe bo chodze do sp 42 wiem że jest dobre bo jakaś pani mówiła ale wiesz najlepiej samemu sprawdzić ale moje zdanie jest na tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 532sfd Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 18.06.11, 19:58 nie radzę, szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 09:14 dlaczego nie radzisz gim.nr.43 Odpowiedz Link Zgłoś
deser_t Re: Gimnazja w Szczecinie 22.04.05, 11:56 Zgadzam się, że 26 jest dobre, lecz 21 na Mickiewicza lepsze i sprawdzone. Poza tym - uczniowie GM21 napisaliby "szóstoklasistOM" ;-) Przepraszam, o 43 nie wiem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygh6h Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 217.153.6.* 23.02.06, 13:22 26 jest beznadziejne nie wybierajcie sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:20 gim 26 25 i 21 są tragiczne! wybierajcie się do 27 albo salez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluś Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:38 21 jest beznadziejne nie wybierajcie sie tam ! ! ! ! ! Szkoła jest brudna etc. Już gim.4 jest lepsze od 21;/// PORAŻKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glan Anonim Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 03.06.08, 21:49 Stary jesli chcesz isc po najmniejszej linni oporu to idz do gim. nr 22 tam na bank zdasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny goSc [...] IP: 213.155.167.* 08.09.05, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek mikołajcz [...] IP: 213.155.167.* 08.09.05, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aladek Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 83.168.104.* 15.09.05, 17:33 Dlaczego nie działa strona internetowa gimnazjum 23 w Szczecinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia w. Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:14 jako absolwentka gimnazjum nr 19 serdecznie polecam je wszystkim poniewaz jest to naprawde wpaniała szkoła a nauczyciele są zajefajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.06, 07:29 Gimnazjum numer 46 to ty jesteś najlepsze. Najfajniejsze w tobe jest to , że macie mundurki z tego co wyczytałam. Jeżeli ktoś z dyrekcji szkoły przeczyta ten opis to możecie zamieścić na swojej wizytówce szkoł jak wygląfają mumdurki w tej szkole. Jestem tego ciekawa i myślę , że inni tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A..aa nie powiem;) Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 217.153.7.* 14.03.06, 18:53 Chodzę dopiero rok do katola<tj. KATOLIKA> ale juz pozanalam sie na tej szkole!!!Katolickie to ono jest tylko z nazwy...no dobra moze nauczyciele przesadzaja i tak dalej modlimy sie mamy mundurki i tak dalej ale ludzie w tej szkole to katolicy z nazwy sama nie pamietam kiedy ostatnio bylam u spowiedzi;) plotek wiecej niz ludzi!!!NIE IDZCIE DO KATOLIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gim 16 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.astro.net.pl 21.03.06, 19:35 Jestem od 3 lat uczennicą gim nr 16 w Szczecinie. Jest to najlepsze gimnazjum na świecie <prawda> Miła atmosfera i wysoki poziom to dwie prawdziwe opinie dotyczące tej szkoły :) < Z-A-P-R-A-S-Z-A-M > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 11.03.09, 18:18 Gimnazjum to jest beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 03.07.11, 20:02 Zgadzam się! Moze koleżanka wyżej trafiła na fajny i mądry zestaw nauczycieli. Niestety, nie wszyscy w 16 są tacy! Raczej żerują na zdolnych dzieciakach, a mało z siebie dają i nie wykazują się szczególnymi zdolnościami pedagogicznymi i profesjonalizmem. A szkoda, bo trafia do nich fajna, zdolna młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Gimnazja w Szczecinie 03.11.06, 18:37 Gdybym nie chodził do trzynastki, chodziłbym do Katolika. Uczniowie Katolika (przynajmniej ci, ktorych znam) są zdecydowanie o wiele fajniejsi i mądrzejsi od ludzi z mej szkoły. Może akurat do jakieś "innej" klasy trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:33 ja chodzę do katolika 3 lata i nie zmieniłabym tej szkoły na rzadną inną;) ludzie są superi większość nauczycieli też(no i 3 razy w roku jeździmy na wycieczki;p;p) wcale nie jest to świeta szkola jak wszyscy myślą.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Gimnazja w Szczecinie 27.10.07, 21:01 Gość portalu: ;p napisał(a): > ja chodzę do katolika 3 lata i nie zmieniłabym tej szkoły na rzadną > inną;) ludzie są superi większość nauczycieli też(no i 3 razy w roku > jeździmy na wycieczki;p;p) wcale nie jest to świeta szkola jak > wszyscy myślą.... ............................. kiepściutki poziom twoja szkoła ma ,skoro takie błędy ortograficzne jej uczennica popełnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1234555 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.cable.smsnet.pl 20.07.12, 18:12 katolickie gim jest super są fajne wyjazdy i ciekawe zajęcia organizowane przez samorząd uczniowski naprawdę polecam poziom nauki jest wysoki a nauczyciele mają podejście do młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:22 w gim 27 i salez tez są mundurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:59 Ja teś tak myślę i jestem z tobą za tym śebz tak zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:11 idzicie do gim 10 to depresja gwarantowana. ploteczki też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.arian.net.pl / 213.155.167.* 12.04.06, 00:03 A ja sie zdecydowanie nie zgadzam , no moze co do plotek ,ale nic pozatym ,szkolencja wywalona ; D., normalnie nie ma lepszej ,wsumie to dopiero 2 roczek tam pomykam , ale i tak juz zdozylam sie na niej dobrze poznac , co do nauczycieli ,hmm ; p ., w kazdej szkole sa lepsi i gorsi =D. Ach noi muzyczna na kazdej przerwie wymiata =D . serdeczne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Gimnazja w Szczecinie 03.11.06, 18:40 "szkolencja wywalona", "zdozylam", "noi muzyczna na kazdej przerwie wymiata" Nie ma to jak dobra "wizytówka" szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
anna371 Re: Gimnazja w Szczecinie 20.03.07, 09:56 przyjdz pod Gim.nr4 na przerwie pochodz po bloskich uliczkach , zamien slowo z dilerem i bedziesz wiedziec ze ta szkola nie jest bezpieczna , szkola , rodzice, policja sa tam bezsilni tylko dzieci czuja sie bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Gimnazja w Szczecinie 12.04.07, 00:15 A co policja ma robić z 15sto latkami? Upomnienie dać? Mam nadzieję, że niedługo dzieci do od 13 roku życia, będą karane jak dorośli. Poza jak szkoła nie wie co robić z uczniami wyjątkowo źle się zachowującymi to kurator i przeniesienie do szkoły specjalnej, z teoretycznego punktu widzenia nie widzę problemu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 04.02.07, 22:35 A ja tam chodze do 10 i jest Ok ., niby trzeba czasami posiedziec przy ksiazkach , ale ludzie sa wporzadku ., niektorzy nauczyciele tez wylajtowani :). Odpowiedz Link Zgłoś
lovely_eyes Re: Gimnazja w Szczecinie 29.03.06, 19:48 Ja chodziłam do gimnazjum nr 21 w Szczecinie. Szkoła ok, nauczyciele też.. chociaż trochę wymagający :) Ogólnie polecam :) Pozdrawiam Lovely_Eyes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:23 chdoziłam do 21 przez miesiąc! Maskara syf i burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.LANx.pl / 195.136.80.* 18.07.06, 15:46 Absolutnie nie zapisujcie się do gimnazjum nr 5!!To jest pomyłka-nauczyciele może i niketórzy są wymagający, ale kompletnie nie panują nad uczniami, którzy zachowują się jak zwierzęta!Przesiedziałam tam 3 lata i to były najgorsze lata mojego życia!Dyrekcja jest fatalna-dyrektorka to psycholka, która ma w d%^$# dobro innych ludzi,chce tylko, żeby ta pomyłka była uważana za "renomowaną" placówkę-śmiech na sali. Jeżeli chcecie się uczyć niemieckiego to tam dobrego nauczyciela (a raczej nauczycielki bo uczy tam tylko 1 nawiedzona baba) nie nauczycie. Mam nadzieję, że mnie posłuchają niketórzy z was-po prostu szkoda tam składać dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.orange.pl 23.07.06, 11:43 A ja sądzę, że najlepsze jest G4. Może i w statystykach nie plasuje się na pierwszym miejscu, ale poziom nauczaania jest wysoki. Nikt nie pożałuje trzyletniej nauki w mojej szkółce. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeczoznawca Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 62.69.204.* 24.07.06, 15:51 Chyba znamy inną definicję "wysokiego poziomu nauczania" - po wynikach egzaminu gimnazjalnego gimnazjum nr 4 jest DRUGIE OD KOŃCA ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie.. Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:04 Odradzam gim nr 3!!! Tzn. jeżeli chcecie coś kiedyś osiągnąć to trzymajcie się z daleka od 3. Takiej chołoty (zarówno uczniowie jak i nauczyciele - niestety to prawda) nie spotkacie chyba nigdzie. Nie liczcie na jakieś motywacje (lub chociaż odpowiednie warunki) do nauki. No chyba, że chcecie przez 3 lata jakos się przebimbać to proszę bardzo...Ja zmarnowałam 3 lata i żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten ktoś Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:25 Kompleks szkól salezianskich 124 miedzy innymi gimnazjum ,liceum ,zawodowa. Atmoswera i grono pedagogiczne jest jaknajbardziej wpożądku ,gdyby nie jeden szczeół. Niejaka prof?M. Berdysz.. "mucha" "rabarbar" , która rezyduje bez wiekszego sensu w tej szkole od początku. Jest Niezrównoważnoną , nieobliczalną ,zawistną osoba która nie przebiera w środkach. Chciwość ,ślepa żądza władzy, chęć niszczenia ludzi to tylko czastka jej podłego charakteru. Wyszukiwanie dzióry w całym, robienie komuś podgórę, kopanie dołków jak i knucie coróż kolejnych intryg jest najwyrażniej sensem życia pani B. Do tego ma jakies PEDOFILSKIE zapędy ,bo dygresje typu "ile zmysłow ma człowiek?" na lekcji niemajacej nic wspolnego z biologią są nie na miejscu ! Pozwala sobie na niemoralne propozycje , aluzje jakgdyby to było całkiem normalne ogólnie przyjete! Czyżby kożystala z prostytucji w szerokim znaczeniu tego słowa ?!Usługi seksualne to najwyrażniej sytuacja zwyczajna i szeroko stosowana w jej kręgach. Sięgnając po metody, którymi posługują się kryminaliści takie jak między innymi: Mobbing, grożby, nasyłki (kontakty z recedywą ), przemoc w różnej postaci, szantaż, zwymyślenia, oczernianie niemające nic wspólnego z rzeczywistościa; próbuje wywrzeć presje , podpożądkować sobie inne jednostki. Wielokrotnie łamała prawo aż dziw że uchodziło jej to na sucho. Dlatego była przeciwna aby taki przedmiot jak prawo pojawił się w szkole! Mało tego , ma jakis dziwny zwyczaj ingerowania w cudze życie i sprawy, łamie prawa dotyczące prywatności danych osobowych. Jej bezczelność siega do tego stopnia ,że zwalnia jednych uczniów z płacenia czesnego aby ci donosili informacje o życiu prywatnym innych. Dla dobra uczniów powinna zostac wydalona ze szkoły , ba ! nawet ze szkolnictwa ! Przez swoje kombinatorskie praktyki i matactwa naraża na szwank budrzet jak i dobre imie szkoły. Własciwie to co ona tam robi ?! dotego na stanowisku, które pozwala jej na wglad do danych które pózniej wykożystuje w swoich brudnych gierkach. Zamiast wychowywac to spycha ludzi na margines, taki "pedagog." Jeśli nie pochodzisz z centrum ani z wioski z poza miasta to w rzadnym wypadku nie powierzaj swojego dziecka pod jej "opieke", kobieta nie ma dzieci nierozumie ich problemów, dlatego mści sie na cudzych , zanim wyslesz dziecko w jej towarzystwo powarznie sie zastanow. Uczólam, bo ta perfidna ,wredna"kobieta" jest nienormalna, jej miejsce znajduje się w kyminale, a nie w szkole którą traktuje jak podwórko na przedmieściu, swojego rodzaju miejsce wpływów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 04.09.06, 13:11 w gim nr 1 jest the best!! uczniowie w deche i wogole!! pshychodźcie do nas... dla chłopców atrakcja...najlepshe laski w szczecinie ;) dziewczyny!! przystojniaków tu multum!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati.sp Re: Gimnazja w Szczecinie 02.02.15, 15:08 ... i na tym koniec, fajne laski, fajni kolesie... a nauczyciele poniżej normy. W nic się nie angażują. Nie wykazują żadnej inicjatywy, a dzieciaki jak te muły... w szeregu - nie potrafią o siebie zawalczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:54 Nie idzcie do tego gimnazjum ja je już skończyłam, i nie mam dobrych wrażeźń z tamtąd !!!!!!!!!!!!!! Bardziej polecam 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olina Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 62.69.212.* 03.11.06, 16:34 Myślę, że to co tu jest napisane nie jest prawdą. Gdy ja jako szóstoklasistka szukałam dla siebie odpowiedniego gimnazjum (rok temu) to udzielali całkiem inne informacje w szkołach o które pytałam. Dlatego nie warto brać wniosków z takich informacji tylko lepiej przejść się do danej szkoły i po prostu spytać :) Życzę powodzenia w odnalezieniu dla siebie odpowiedniego gimnazjum. :) Jeśli macie pytania o gm 20 w Szczecinie to piszcie: 1453665. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.10, 17:29 moja córka w tym roku wybiera gimnazjum . Czy polecasz 20 ? Skończyłaś już tam edukację , czy bez problemu dostałaś sie do liceum ? Które LO wybrałaś Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Gimnazja w Szczecinie 03.11.06, 18:32 Gimnazjum nr 16 - najlepsze w Polsce. Wszystkim serdecznie polecam, o ile nie trafią na złego wychowawcę jako mnie się zdarzyło... Zdecydowanie dobrze przygotowują do testów gimnazjalnych, sporo kółek, przejście po gimnazjum do XIIILO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 62.69.212.* 08.12.06, 15:39 A który to ten zły wychowawca? Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Gimnazja w Szczecinie 12.04.07, 00:25 Wymienię w punktach: - faworyzujący niektórych uczniów - zupełnie nie informujący o konkursach, w których można by brać udział - ingerujący w życie pozaszkolne - gnębiący psychicznie wybranych uczniów - zabraniający wypowiadać się na własny temat na forach internetowych :) - niszczący wszelką kreatywność w uczniach - nie pozwalający demokratycznie wybierać samorządu klasowego Może trochę demonizuję, ale takie są moje wspomnienia. Zaznaczam jednak, że gdybym miał ponownie wybierać gimnazjum - poszedłbym jeszcze raz do Gim. nr 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 03.07.11, 20:18 O właśnie1 O ile trafisz nie tylko na dobrego wychowawcę, ale i nauczycieli przedmiotowców. Niestety niektórzy swoją postawą, "odbębnianiem" zajęć, psują image tej szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
nellas Gimnazja w Szczecinie 08.12.06, 12:19 Czy ktoś zapisał może swoje dziecko do Gimnazjum w Leknitz (Niemcy) albo w Gartz? Nie mam zdania na temat tych szkół a chciałbym rozwijać talent lingwistyczny mojej córki i niewiem czy idę w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 29.01.07, 22:18 Cos nie moge tu znalesc gimnazjum 25 na kr. jadwigi... dużo fajnych znajomych choc szkoła nie za dobra nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 213.155.191.* 29.01.07, 22:44 A może ktoś powie coś o gim. nr 10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamyslona9 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 217.153.6.* 02.02.07, 20:35 słyszałam same b. dobre opinie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izqa Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 83.168.96.* 04.02.07, 22:57 mam nadzieje, ze prywatnego "gimnazjum" pomerania na wawrzyniaka nikt normalny nie wybierze;-)chyna ze zechce miec co 3 miesiace nowa praktykantkę do kazdego z przedmiotow - niesamowita fluktuacja kadry - 90% z wymienionych na stronie internetowej juz nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. gim 4 Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.centertel.pl 10.03.07, 13:49 G21 i G26 od wrezśnia zamienią się w śliczne, obskurne molochy, polecam ;/ pzdr dla 2b :P Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 ja pierdziu! Nabierają do likwidowanych ?????????? 10.03.07, 14:11 ja pierdziu! Nabierają do likwidowanych ?????????? Gimnazja, które są przewidziane do likwidacji TAKŻE PROWADZĄ NABÓR UCZNIÓW..... i mimo, że likwidowane, to JE ZACHWALAJĄ !!!!!!!! kompletna paranoja ?!?!?!?!?!?!?! komuś coś się już zupełnie popie..ło :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Likwidowane Gim 25 IP: *.chello.pl 10.03.07, 19:50 Oczywiście najlepsze pod wzgledem dydaktycznym sa te bezrejonowe tzw elitarne - Gim 16, 42,46. a ze zwyklych rejonowek polecam Gim 25. 10, 14,18,9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona-gość Re: Likwidowane Gim 25 IP: 83.168.96.* 11.04.07, 10:31 bardzo zainteresowała mnie ta wypowiedź i pewnie nie tylko mi może pomóc, chciałam tylko wiedzieć skąd takie informacje odnośnie lepszych gimnazjów? tak naprawdę szukałam jakiegos rankingu szkół ale miałam z tym problemy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Likwidowane Gim 25 12.04.07, 00:28 O ile nadal w Gimnazjum nr 25 dyrektorem jest pani Maj to polecam tą szkołę. Jest to moje rejonowe gimnazjum, w jednym budynku razem z SP 5, której jestem absolwentem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Likwidowane Gim 25 IP: 83.168.96.* 12.04.07, 11:33 jest tylko jeden problem, obecnie likwidują gimnazja, które są razem z podstawówkami i nie mam pewności czy w ciągu najbliższych lat nie rozwiążą tego gimnazjum :((( a nie chciałabym potem zmieniać na inną szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Likwidowane Gim 25 IP: 83.168.96.* 12.04.07, 11:39 w tym problem ze jak jest świetna szkoła, ze świetnym zapleczem oraz nauczycielami to jest likwidowana!!!!!!!!! a tyle mówi się o przemocy i o bezpieczeństwie młodzieży, dlatego gim 25 i 14 są likwidowane bo są zbyt dobre trzeba ich poziom obniżyć, wkurza mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Gimnazja w Szczecinie IP: 83.168.106.* 19.03.07, 18:01 GM 23 W ZDROJACH NAJLEPSZE!!!!!!! SUPER LUDZIE SUPER NAUCZYCIELE SUPER POZIOM SUPER ATMOSFERA COŚ JESZCZE? GM 23 RZADZI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.158.216.58.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 16:49 haha to najgorsze gimnazjum w całym Szczeinie,odradzam wszystkim.Cpanie na lekcji,pogrozki ,szturchanie,,nowych,,.ODRADZAM!!!az sie przenioslam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 11.04.07, 18:18 GM. NR 6 JEST COOL Odpowiedz Link Zgłoś