Dodaj do ulubionych

Tragedie na drogach

IP: *.devs.futuro.pl 09.05.05, 19:54
A to mamy jakiś nowy sport? w którym województwie zginie więcej ludzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: OXFORD Re: Tragedie na drogach IP: *.polkomtel.com.pl 10.05.05, 12:37
      Kto tym młodziakom daje prawo jazdy?! Wyczytałem w głosie, że 18-latek miał
      niecałe 2 miesiące uprawnienia do prowadzenia samochodów. Policja powinna
      bezlitośnie karac kierowców przekraczających dopuszczalne prędkości, nawet 0 1
      km/h. A co? Jak znak to znak! Wtedy unikniemy tyuch tragedii.
      • Gość: bartek Re: Tragedie na drogach IP: 81.210.107.* 10.05.05, 16:56
        zastanow sie co za bzdury gadasz ... jak beda karac za przekroczenie o 1kmh to
        bedziesz placil 3 razy wieksze podatki bo z 300 tys policjantow bedzie trzeba
        zatrudnic.
        poza tym to nie jest metoda poustawiac ograniczenia ... jakby byly sensowne to
        by ludzie przestrzegali - przyklad: 50 kmh na hangarowej przy rozjezdzie na
        leszczynową - ludzie jezdza tak samo jak wtedy gdy bylo tam ograniczenie do 70kmh.
    • Gość: mimi Re: Tragedie na drogach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.05, 13:21
      na obu tych drogach swego czasu mialem bardzo podobne przypadki
      nagle - na moim pasie widze jadacy z przeciwka samochod
      zyje (i moi pasazerowie) dlatego, ze zdolalem zjechac do rowu miedzy drzewa,
      lekko swoj samochod uszkadzajac

swoistym sportem jest nie to, w ktorym woj zabije sie wiecej 18-latkow, ale kto
      jest wazniejszy na drodze, wlasnie ci 18-latkowie (ale nie tylko) raz wsiadlwszy
      do bryk wyczyniaja rzeczy nieslychane, miedzy innymi zganiajac normalnych
      uzytkownikow z drogi, badz to czasowo (mnie do rowu) lub trwale (kierowce
      citroena w zaswiaty)

dlaczego dajecie prawa jazdy 18-letnim kierowcom VW ?
      a moze powinno sie ich wszystkich zabic zanim oni zabija innych?
      ale chamska uwaga, prawda?
      a kto pierwszy byl chamem z taka jazda?

wiem, papiez, pojednanie, policzek, ...
      a jednak szkoda rodziny tego goscia z citroena, i jego samego, niewinnego...
    • Gość: poznaniak Ci z Golfa to pewnie kibice Pogonii... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 10.05.05, 13:49
      tam większość to bandyci lub debile!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka