kropla113 12.05.05, 11:09 Czesc dziewczyny, znacie moze jakiegos dobrego neurologa w Szczecinie? bede wdzieczna za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka05 Re: Neurolog dzieciecy 12.05.05, 16:45 Od pediatry wiem, że dobrym neurologiem dziecięcym jest Pani dr Hnatyszyn z Unii Lubelskiej. Mogłam przekręcić nazwisko, byc może pisze się przez CH. Proponuję zadzwonić do przychodni przyszpitalnej na UNII . W rejestracji powinni wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenki1 Re: Neurolog dzieciecy 13.05.05, 10:44 przerobiłam wszystkich i zrobiłam duży wywiad, polecam Panią Korwin - piotrowską pracuje na Unii Lubelskiej i ma też prywatny gabinet, obecnie sama korzystam z jej pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropla113 Re: Neurolog dzieciecy 17.05.05, 14:07 magdalenki1, a czy moglabys mi udostepnic jakis namiar na ta pania Korwin-Piotrowska gabinet prywatny? Szukalam i nie moge znalezc bede wdzieczna ogromnie :) moze byc na mail gazetowy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Neurolog dzieciecy 21.05.05, 17:17 Hej, ja również polecam dr Hnatyszyn. Bardzo dobry lekarz i dość trudno się do niej dostać... ale jakie ma podejście do dzieci....Dzięki niej nasza córeczka jest zdrowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenki1 Re: Neurolog dzieciecy 23.05.05, 10:49 właściwie ja tez mogę polecić doktor hnatyszyn, duzo dobrego o niej słyszałam, właściwie same dobre rzeczy, moze faktycznie spróbuj do Niej, choć wiem, że nie jest łatwo, teraz gdzieć wyjechała, ja też czekam na konsultacje u niej, a doktor Korwin poiotrowska jest codziennie na Unii, ma gabinet obok pokoju gdzie robi się eeg spytaj tam Cie pokierują. a jej namairy prywtne sa w ksiązce telefonicznej, ja gdzieś posiałam wizytówkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś