Dodaj do ulubionych

Zdjęcia Pogodna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:54
Witam!

Jeśli ktoś ma możliwość udostępnić stare zdjęcia (takie do 1989 roku)
Pogodna, to bardzo proszę o przesłanie ich na mój adres e-mail: waldi@e-
post.pl Fotki zostaną umieszczone oczywiście z dopiskiem od kogo pochodzą.
Z góry dziękuję za ewentualne fotki i jednocześnie zapraszam na stronę
poświęconą zdjęciom Pogodna - www.pogodno.net
Obserwuj wątek
    • Gość: R. Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 19:20
      hmm to nei jest za dobre miejsce do pytania o takie rzyczy, tu się niestety
      pisze tylko o polityce :| takie "polityczne kółko wzejmnej adorcji"
      anyway, fajne zdjęcia może być pare z nich umieścił w tym wątku?
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=178683
      :) a najlepiej to jak byś zrobił nowy temat o Pogodnie,
      jeśli tak to uprzednio musisz się zarejestrować ;]
      • Gość: labatt Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.05.05, 19:49
        Na ssc nie widzialam zdjec Pogodna,a tez chcialabym zobaczyc,szczegolnie tereny
        zielone.
        • Gość: Waldi77 Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:06
          Dzięki za podpowiedź - umieściłem parę fotek na wspomnianej przez Was stronce.
          W najbliższym czasie, kiedy porobię zdjęcia ulic Pogodna postaram się dodać
          kolejne.
          Pzdr.
          • Gość: labatt Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.05.05, 20:10
            Waldi - jestes wielki.Dzieki.
          • krzysztofsf Re: Zdjęcia Pogodna 14.05.05, 12:18
            Gość portalu: Waldi77 napisał(a):

> Dzięki za podpowiedź - umieściłem parę fotek na wspomnianej przez Was stronce.
            > W najbliższym czasie, kiedy porobię zdjęcia ulic Pogodna postaram się dodać
            > kolejne.
            > Pzdr.

Zwroc uwage na ciekawe elewacje (np niektore stare domy na ulicy Konopnickiej - na jednym jest na tynku cyrkiel prawdopodobnie wolnomularski?), maja czasem oryginalne rzezby czy inne tego typu rzezbopodobe wstawki.
            Kiedys na ul. Wawrzyniaka byl na jednym domu taki zegar sloneczny (kiedys nawet kurier opublikowal fotke), ale niestetu odpadl i jest juz tylko plac golych cegiel bez tynku.
    • Gość: ola Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:42
      Czy interesują cię też zdjęcia stare, jeszcze z lat 40-tych, 50-tych? Mam takich mnóstwo, czarno - białe. Nie wiem jak mogłabym je umieścić na stronie? Zeskanować? Jestem atechniczna.
      • Gość: Waldi Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 09:52
        Witam!
        Oczywiście, że intersują mnie stare fotki Pogodna - zarówno przedwojenne jak i
        powojenne. Najprostszą metodą byłoby przesłanie mi zeskanowanych tych zdjęć -
        ja już bym je umieścił na stronce i oczywiście dopisał od kogo pochodzą. W
        uzgodnieniu dalszych szczegółów proszę o kontakt na e-mail: waldi@e-post.pl
        Pozdrawiam
        • Gość: ola Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:47
          Chwile to potrwa. Muszę zabrać te zdjęcia od rodziców, mieszkańców Pogodna, a dziś wieczorem wyjeżdżam, więc dopiero po powrocie. Prześlę. :)
          • Gość: Waldi Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:52
            Ok, nie ma problemu - z chęcią poczekam :)
            Pozdrawiam
          • Gość: Waldi Re: Zdjęcia Pogodna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:26
            Korzystając z okazji chciałbym przypomnieć się Oli :) Obiecałaś kiedyś, że
            podeślesz mi stare fotki Pogodna, a tu cisza... Byłbym bardzo wdzięczny :)
            Podobny apel o stare zdjęcia Pogodna kieruję zresztą do pozostałych uczesników
            formu.
            Zapraszam też oczywiście na stronkę - www.pogodno.net - w całości poświęcona
            jest ona zdjęciom Pogodna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka