absztyfikant 15.05.05, 13:37 golfmedia.pl/images/stories/Prenden7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Motylem jestem... 15.05.05, 15:39 www.vivid.pl/mp3/s/s13058/s13058761_03.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Motylem jestem... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 17:28 Drogi A., raczej jestes hipopotamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Motylem jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 07:13 Hipopotamem idącym na czele stada słoni przez centrum Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on board Re: Motylem jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:22 A co to za chłopobab na zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb zupa Re: Motylem jestem... IP: *.espol.com.pl 15.05.05, 17:31 pikne zdjątko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Motylem jestem... IP: 62.69.200.* 15.05.05, 22:27 A co pani Malgosia ma na grzywce ? To metka od okularow czy paragon od fryzjera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb zupa Re: Motylem jestem... IP: *.espol.com.pl 16.05.05, 02:51 chyba metka, a może klips Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Motylem jestem... IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 10:19 to mewa zrobiła kleksa:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Motylem jestem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:36 Spineczkę ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord_Vader Re: Motylem jestem... IP: 83.168.96.* 30.05.05, 12:20 Kupe golebia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Motylem jestem... IP: *.espol.com.pl 16.05.05, 11:07 to chyba jest plasterek Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Motylem jestem... 16.05.05, 11:50 Absztyfikancie strasznie chyba cierpisz:)) Miłość to ból:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.patriota Re: Motylem jestem... 16.05.05, 14:33 brawo pani radna za niesmiertelne okulary na glowie, hie hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Motylem jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:23 Miło jest popatrzeć na ładna kobietę w polityce. I w ogóle imponuje mi że ktoś taki nie tylko lata z konferencji na jakieś komisje ale też ma czas dla siebie, żeby realizować swoje pasje i do tego ładnie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Motylem jestem... 18.05.05, 18:08 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Miło jest popatrzeć na ładna kobietę w polityce. I w ogóle imponuje mi że ktoś > taki nie tylko lata z konferencji na jakieś komisje ale też ma czas dla siebie, > > żeby realizować swoje pasje i do tego ładnie wyglądać. ogólnie sie nawet z toba zgadzam oprócz "pasji" bo to zwykły snobizm i szpan radnej ostatniego czasu a nie żadna pasja . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Motylem jestem... 24.05.05, 12:11 Juz mialem cos powiedziec na temat tego snobizmu, ale gryze sie w jezyk i wymownie milcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pudrowany_pieknis Re: Motylem jestem... 16.05.05, 16:11 Tylko strasznie zadziorna i klotliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_pacyna_kit Re: Motylem jestem... 30.05.05, 13:24 za chwile rozpoczna sie seanse nienawisci, wiec je uprzedze. nie bede walczyc z frajerami ktorzy nie potrafia wypowiedziec sie w zadnej konkretnej kwestii tylko robia wycieczki personalne. w jaki sposob mozna dyskutowac jezeli ostatacznym argumentem jest zawsze: malgorzata_pacyna_kit ... i tutaj nastepuja wyzwiska. chlopaki z partii maja za zadanie oczerniac kobitki. bo sa od nich tysiac razy lepsze. a szczury przekupne i skorumpowane gryza jak moga. hieny forumowe. nawet tak sobie was wyobrazam. chude, z podwinietym ogonem, opuszczonym lbem i wyjace bez sensu. karmiace sie padlina informacyjna. i ciagle wietrzace wroga - lwa w okolicy ale bojace sie podejsc blizej. taki to los hien - bac sie, wyc, zrec padline ale zawsze przegrac z silniejszymi. czasami wystarczy na nie tupnac noga a czasami trzeba ostrzej postraszyc. tylko ze hieny czaja sie zza wegla, po nocy. Pogon to widowisko dla 15 tysiecy ibicow, a ja jestem kibicka kibicow Pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Motylem jestem... 30.05.05, 14:44 cześć absztyfikant vel anamar niedługo włożysz okulary na głowę przefarbujesz się na blondynkę ubierzesz eleganckie ciuchy wsiądziesz do dobrego samochody i no właśnie i nic z tego nigdy nie przemienisz się w Małgorzatę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Motylem byłam ale utyłam... IP: 217.153.6.* 30.05.05, 15:12 ... jak w starej piosence. Pani Małgosiu! Absztyfikant to tak z miłości do pani radnej;przecież to widać,słychać i da się wyczuć! Takie ładne zdjęcie i prawdziwe. Po co i kto jeśli nie z miłości nosi takie zdjęcie i je upublicznia no kto??. A tak w ogóle to głowa do góry widziałem gorsze. Podobno złość szkodzi piękności ale dodaje smaczku!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Motylem jestem... 30.05.05, 16:24 o,nie studencie!na blond sie nie przefarbuję,okularków a'la małgosia nie założę i ciuchów a'la małgosia nie wdzieję...z jednego powodu:mam trochę gustu.co do innych przymiotów...też ciężko byłoby się"upodobnić"(musiałabym przecie postarzyc sie o dobre 20 lat i stac się qrduplem).pozdrowionka. p.s. zmień krem... Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Motylem jestem... 30.05.05, 16:49 nie zauważyłem żebym cię przeleciał bywam zmęczony ale nie aż tak zresztą moje dziewczyny kremu nie potrzebują a dewiantów nie dotykam mam wstręt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraggles Re: Motylem jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:29 Ej STUDENT, chyba Ci sie fora pomyliły! Odpowiedz Link Zgłoś
erich_honecker Re: Motylem jestem... 31.05.05, 09:32 Uwazaj fraggles, bo oberwiesz kijem od golfa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Motylem jestem... 31.05.05, 11:40 dlaczego miały mi się pomylić uważam że admin tego forum jest świadomy tego że daje ujście dla wszelkiego plugastwa media powinny mieć poczucie odpowiedzialności za info które podają i za firmowanie takiego nośnika info jak forum duskusyjne a czym różni się forum dyskusyjne GW od napisów w toalecie niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraggles Re: Motylem jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:06 Forum wygląda w ten sposób właśnie przez takich jak Ty, STUDENT. Odpowiedz Link Zgłoś