Dodaj do ulubionych

EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:))))))

10.07.02, 09:39
bracia i siostry. zapowiadana kartka od jottki w koncu do mnie, a tym samym i
do was, dotarla. Wczoraj czekala na mnie w skrzynce. poniewaz jottka zaufala mi
na tyle, ze uznala iz jej nie swistne, czuje sie w obowiazku tresc pocztowki
oglosic publicznie:)
Leci to tak: "karakowskie pozdrowienia dla ga, laury, stettiner, miki, ciebie
(czyli mnie:), frankkka, skutera, rabarbariana, gryfa:) i Wszystkich
Niewymienionych przesyla jottka:))
ps. smok na odwrocie nawet podobny, no ale ja zeza ani grzywki nie mam:)"
kartka przedsstawia pomnik smoka w krakowia, na ktory nalozone sa dzieciece
rysunki przedstawiajace chyba szewczyka dratewke z dziewczyna (juz w koronach:)
no i smoka wawelskiego. dziewczyna dratewki ma zeza i grzywke. na kartce jest
tez napisane "kocham krakow" - co oczywiscie jest klamstwem bo zarowno my jak i
jottka kochamy tylko szczecin:)
JOTTKA, wielkie dzieki!!!:))))
pozdrawiam, szczegolnie jottke (troszeczke tez na zgode:)
m.
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 10.07.02, 09:46
      ty n ie opisuj tylko skanuj!!

poza tym
      to miala byc gola baba:(
      • milseog Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 10.07.02, 09:48
        nie mam skanera! wiem, ze miala byc gola baba a nie smok:(, ale juz nie robmy z
        tego draki. po co? taka tez jest ok.
        a gola babe to ja tobie kupie:)
        • rotax Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 10.07.02, 10:43
          milseog napisał(a):

> nie mam skanera! wiem, ze miala byc gola baba a nie smok:(, ale juz nie robmy z
          > tego draki. po co? taka tez jest ok.
          > a gola babe to ja tobie kupie:)

Jesli to jest zloty smok to na pewno moze zmienic sie w gola babe ;)
          • milseog niestety:( 10.07.02, 10:55
            nie da rady. ten metalowy jest zardzewialy, a ten dzieciecy jest oczywiscie
            zielony. nie chcialbys baby, w ktora on moglby sie zmienic:) to pewne.
            • rotax Re: niestety:( 10.07.02, 11:09
              milseog napisał(a):

> nie da rady. ten metalowy jest zardzewialy, a ten dzieciecy jest oczywiscie
              > zielony. nie chcialbys baby, w ktora on moglby sie zmienic:) to pewne.

trudno. taki life
              • milseog Re: niestety:( 10.07.02, 11:11
                "ale nie porzucaj nadzieji. slabemu sercu trudno o przychylnosc pieknej pani
                walczyc" :))))))
                • rotax Re: niestety:( 10.07.02, 12:17
                  milseog napisał(a):

> "ale nie porzucaj nadzieji. slabemu sercu trudno o przychylnosc pieknej pani
                  > walczyc" :))))))

rozumiem, ze masz na mysli tego smoka? ;)
      • Gość: mika Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) IP: 212.244.77.* 10.07.02, 09:53
        Kartka z pewnościa jest przepiekna. I lofe krakows smoks!(ale lizustwo).
        Jottka- Dzięki Wielkie. Też Ci cos wysle e-meilowo(i nie bedzie to rysunek z
        puszka paprykarza ani beczki śledzi)...
        • Gość: jottka no że ja IP: *.net.autocom.pl 10.07.02, 12:37
          na to nie wpadłam :(( no po co było forsę centusiową wyrzucać i za kartką ganiać,
          jak ja mogłam ją tak pięknie wszystkim opisać :))

mils, Ty miałeś te kartke wziąć w zęby i pokazać naocznie PT
          Zainteresowanym!!! :))

no chyba że nabazgrałam za bardzo i tak naprawdę to moją reputację ratujesz :)
          • milseog Re: no że ja - do jottki i nie tylko 10.07.02, 13:22
            pokaze, ale dopiero o 2 w nocy do domu wrocilem z berlina, z zachodu znaczy:)
            to kiedy mialem pokazac? a skanera niet:)
            oczywiscie ze pokaze wszystkim na piwku:)
            a ty nie bazgrzesz. co wiecej piszesz tak jak mi sie podoba:) sam chcialbym
            umiec czytelnie pisac!:) nauczysz mnie?
            • skuter70 Re: no że ja - do jottki i nie tylko 10.07.02, 13:26
              milseog napisał(a):
              sam chcialbym
              > umiec czytelnie pisac!:) nauczysz mnie?

milsog ja nie mam problemow z czytaniem twoich postow
              nie lam sie
              • Gość: Gryf Re: no że ja - do jottki i nie tylko IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 18:55
                Kurde o rany Milsog czy ja dobrze przeczytalem to Jottka mnie tez
                pozdrawia.Kurcze ale jestem wzruszony.Ja taki niegrzeczny chlopiec i takie
                piekne pozdrowienia.Nie pamietam kto to napisal ale brzmialo to mniej wiecej tak:
                "Pamiec innych o nas jest nasza trescia zycia".Dzieki.
                • jottka Re: no że ja - do jottki i nie tylko 10.07.02, 22:27
                  o rany, Gryf, no wiedziałam, że się ucieszysz :))))
                  • ga Re: dzięki 11.07.02, 08:58
                    Za takie smoczysko! Kartka opisana realistycznie, więc prawie ją obejrzałam ze
                    wszystkich stron (na upartego brzegi też!) i czuję się wzruszona! Dzięki Jottka!
                    • jottka Re: dzięki 11.07.02, 09:05
                      no wreszcie ktoś, kto należyty zachwyt wyraża, a nie pretensje wnosi, że królewna
                      była ubrana :)))
                      • rotax Re: dzięki 11.07.02, 09:24
                        jottka napisała:

> no wreszcie ktoś, kto należyty zachwyt wyraża, a nie pretensje wnosi, że królew
                        > na
                        > była ubrana :)))

wlasciwie to nie bylo napisane, ze krolewna jest ubrana ;)
                        • jottka Re: dzięki 11.07.02, 09:27
                          było. czytać nie umiesz. mils napisał wyraźnie, że w koronie.
                          • rotax Re: dzięki 11.07.02, 09:29
                            jottka napisała:

> było. czytać nie umiesz. mils napisał wyraźnie, że w koronie.

jesli korone potraktujemy jako ubior to przepraszam za nie rozumienie czytanego
                            tekstu. powinienem jeszcze raz pojsc do szkoly na poszerzony program jezyka
                            polskiego. jest mi niezmiernie przykro i w ogole.
                      • skuter70 Re: dzięki 11.07.02, 09:26
                        jottka napisała:

> no wreszcie ktoś, kto należyty zachwyt wyraża, a nie pretensje wnosi, że królew
                        > na
                        > była ubrana :)))

to smok zjada w opakowaniu??
                        • milseog Re: dzięki 11.07.02, 09:36
                          smok nie takie cuda robi, skuti:))))) a tak w ogole, to czy ten grill jest juz
                          dograny czy franek wymieka? kto przychodzi i jakie jest menu?:)) to obecnie sa
                          najwazniejsze dla mnie pytania:))))
                          • skuter70 Re: dzięki 11.07.02, 09:38
                            milseog napisał(a):

> smok nie takie cuda robi, skuti:))))) a tak w ogole, to czy ten grill jest juz
                            > dograny czy franek wymieka?

franke jeszcze nie wie ale sprawa jest zalatwiona

>kto przychodzi i jakie jest menu?:))

po co ci menu i tak bedziesz tylko pil:)
                        • ga Re: dzięki 11.07.02, 09:37
                          W filmie instruktażowym "Shrek" pokazano że smoki połykają w opakowaniu, a
                          następnie głębokim czknięciem oddają koronę. Człowiek ogląda, to wie!
                          • jottka Re: dzięki 11.07.02, 09:40
                            smok połyka saute, ale najpierw trzeba go zanęcić na opakowanie :)
                            • skuter70 Re: dzięki 11.07.02, 09:43
                              jottka napisała:

> smok połyka saute, ale najpierw trzeba go zanęcić na opakowanie :)

i sztuczne barwniki
                              • jottka Re: dzięki 11.07.02, 09:44
                                ale bez konserwantów :)
                            • milseog gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:44
                              i tak dalej nie wiem kto, co i jak:) ale podoba mi sie pomysl skutiego, ze
                              bedziemy jakies browarki przetaczac:) grill mozna rozpalic chociazby dla
                              niepoznaki:)
                              jottka: oczywiscie, ze sie nie wycofuje z baklazanow, ale to malo grillowe
                              danie. jeszcze dogadamy sie mailowo zeby nie zanudzic gawiedzi:)
                              • jottka Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:45
                                nie mam nic przeciwko :) ale na wszelki wypadek nadmienię, że na imprezie
                                krakforum były takie roladki bakłażano-cukiniowo-paprycze z grila :)
                                • milseog Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:48
                                  taaak? to moze by tak szanowna pani zamiast cos tutaj insynuowac dowiedzialaby
                                  sie jak je sie przyrzadza i zaskoczyla przyjaciol ze szczecina nie tylko swoim
                                  jakze wspanialym towarzystwem, ale tez i wyszukana kuchnia, ha?:)))))))))))))
                                  • jottka Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:50
                                    na pewno są bardzo skomplikowane :( peteen sttrasznie marudził, że musi je robić,
                                    a ja mu jeszcze powiedziałam, że w szczecinie to nikt tak nie jęczał i że dostanę
                                    bakłażany bez bólu..

ochoch, omyliłam się :(( i co będzie
                                    • skuter70 Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:51
                                      milseog zrobimy jej kartofla w lupinie z popiolu i tez bedzie dobrze
                                      • jottka Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:53
                                        ale ty mi te ziemniaczki będziesz ze skórki obierał, bo to w palce strasznie
                                        parzy :)
                                      • milseog Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:54
                                        jottka, tu nie ma mowy o zadnej pomylce:) dostaniesz bez bolu a nawet z
                                        usmiechem na ustach, tylko ze nie na grillu. tam zaraz kazdy by chcial i nie
                                        starczyloby dla ciebie, a tak spokojnie nawcinamy sie do woli i bedzie ok.
                                        kapujesz?:)
                                        • skuter70 Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 09:59
                                          milseog napisał(a):
                                          >bedzie ok.
                                          > kapujesz?:)

jotka nie kapowac, jotka plakac:(

ja moge kartofla obierac, to zaden problem trzeba tylko czesto slinic palce
                                          • milseog Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 10:01
                                            tylko dlaczego ona ryczy? alergiczna jest?
                                            • skuter70 Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 10:03
                                              milseog napisał(a):

> tylko dlaczego ona ryczy? alergiczna jest?

ryczy bo lubi
                                              kazdy ma jakies hobby
                                          • jottka Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 10:02
                                            ty mi tu jakies perwersje publicznie proponujesz.. może franekkk ma jakiś kran w
                                            domu i da się potem umyć ziemniaczki po twoich zabiegach :)
                                            • milseog Re: gadka-szmatka:) 11.07.02, 10:08
                                              to juz mi sie zaczyna wymykac powoli spod kontroli, nawet nie czuje kiedy
                                              rymuje:)
                                              DLACZEGO JOTTKA PLACZE? GDZIE FRANEKKK? TO BEZ SENSU. NIC NIE KAPUJE:)
                                              • jottka no własnie 11.07.02, 10:10
                                                ja płaczę, a jego nie ma :((

chyba wróce do roboty :(
    • laura74 Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 10:15
      Nadrabiam zalglosci forumowo-watkowe i coz moje niebieskie oczeta? Widza otoz
      swojego nicka na liscie pozdrowionych. BAAAAARDZO dziekuje:)
      • jottka Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 10:16
        ty jeszcze masz to w naturze zobaczyć :)))
        • laura74 Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 10:26
          moze mils laskawie pokaze;)
          • milseog Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 10:29
            nie pokaze;)
            • skuter70 Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 10:44
              milseog napisał(a):

> nie pokaze;)

mozecie zawsze jakis handel wymienny sprobowac
              • jottka Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 10:49
                za moją kartkę na koszulki wymieniać się nie będzie!!!
    • stettiner Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 13:00
      Dzięki, jottka !!!! to bardzo miłe dostać kartkę Z Tak Bardzo Odległej
      Małopolski :)))) Dzięki wielkie, takiej ze smokiem jeszcze nie miam :)))
      • jottka Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 13:07
        jak bardzo chcesz, to Ci moge przywieźć koszulkę ze smokiem :)))
        • stettiner Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) 11.07.02, 14:15
          Koszulkę? Ze smokiem? Takiej też jeszcze nie mam ;)))
          • Gość: jottka Re: EKSKLUZIFF! TREŚĆ KARTKI OD JOTTKI!!:)))))) IP: *.net.autocom.pl 11.07.02, 15:29
            to podeślij mi żądany rozmiar :) chyba że wolisz poinformować publicznie, skuter z pewnością już czeka w
            napięciu :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka