pia.ed 27.05.05, 14:11 Macie piekne tereny zielone i powinniscie byc z tego dumni. Spoldzielnia mieszkaniowa Srodmiescie ociepla i sliczne maluje swoje domy. Wygladaja jak marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali a zasrane mia Szczecin byłby piękny ale jest zasrany przez psy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:45 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Szczecin byłby piękny ale jest zasrany przez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:28 ...jak kazde inne miasto. Przeprowadź się na Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzymcio Re: Szczecin byłby piękny ale jest zasrany przez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:11 dokładnie zasrany ma maxa, a te tereny zielone to gdzie???!!! Jasne Błonia??, Park Kasprowicza - z żużlem i rowerami (brak wyznaczonych torów rowerowych) i zasranymi miejscami- niby trawnikami parkowymi. Wały Chrobrego? zarośniete chwastami skarpy i krzaczory obsrane???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa tropiciele psich gowien IP: 62.69.200.* 29.05.05, 12:02 Tym, ktorzy maja gowniane zycie przypominam, Puszczy Bukowej, Puszczy Wkrzanskiej, Park im. Kownasa, Park Zeromskiego, Park Andersa... Szczecin to nie tylko Park Kasprowicza i Waly Chrobrego. Ale nie wiem czy warto o tym wspominac tym, ktorzy ograniczaja sie tylko do szukania odchodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin PIA.ED ZMIEŃ DILERA!!!!! IP: *.apnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 05:03 Szczecin to jedno z najbrzydszych i najbardziej zaniedbanych miast w Polsce!!! Zdejmij swoje różowe okulary i spójrz prawdzie w oczy!Prowokujesz czy szukasz wytłumaczenia, dlaczego mieszkasz jeszcze w tym mieście? Rację masz tylko w tym,że rzeczywiście mnóstwo w Szczecinie i okolicach terenów zielonych! Ale co z tego!Większość i tak zaniedbana! Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: PIA.ED ZMIEŃ DILERA!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.05, 07:33 > Szczecin to jedno z najbrzydszych i najbardziej > zaniedbanych miast w Polsce!!! rzeczywiście mnóstwo > w Szczecinie i okolicach terenów zielonych! > Ale co z tego!Większość i tak zaniedbana! Jeszcze więcej, mnóstwo zieleni nieuporządkowanej jest np w oklicznej Puszczy Drawskiej. Wolę oddychać nieuporządkowanym powietrzem naszych lasów niż zasranymi warszawskimi czy to wrocłwskimi betonami (uporządkowanymi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ech! żeby jeszcze.... IP: 62.69.200.* 28.05.05, 08:10 znikł ten zapach psich odchodów z jasnych błoni. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: PIA.ED ZMIEŃ DILERA!!!!! IP: *.iscnet.pl 28.05.05, 10:02 tiaaa, wrocław to dopiero zadbany i piękny jest:)))) jeszcze trochę i buractwo z koziej wólki wacznie nam na naszym forum ubliżac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Do zony pijaka i gariego!!! IP: *.apnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.05, 12:56 Po pierwsze moi drodzy nikogo nie namawiam, by miał moje zdanie!Po drugie jeśli ktoś pisze nie ze Szczecina,to nie znaczy,że nie jest z tego miasta!Po trzecie miasto jest zaniedbane i śmierdzące,i nie jest mi wesoło z tego powodu! Lokalny patriotyzm nie może przysłaniać prawdy! Znam to miasto niegorzej od was-ok.40 lat. Gari weź książki i poczytaj o historii Szczecina! Dowiesz się wtedy,że na populację tego miasta składa się ludność napływowa i ich potomkowie-zewsząd-także buractwo z jak to nazwałeś z Wólki! Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę! P.S. A ujadających zapraszam do Wrocławia,żeby zobaczyli jak wygląda zadbane i dobrze zarządzane miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
northstar do raczej ex szczecinianina 28.05.05, 22:26 Bylam mnostwo razy we Wroclawiu. Odwiedzalam to miasto w ciagu kilkunastu lat, caly czas kojarzy mi sie jako szare i bezbarwne. Beton. Rynek owszem imponujacy,tylko pozazdroscic takiego miejsca. Proponuje dla otrzezwienia okolice hotelu "Dla szermierzy" he he. Chyba, ze tak ma wygladac to zadbane miasto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: PIA.ED ZMIEŃ DILERA!!!!! IP: 217.153.73.* 28.05.05, 10:21 Gość portalu: Szczecinianin napisał(a): > Szczecin to jedno z najbrzydszych i najbardziej > zaniedbanych miast w Polsce!!! Może Ci się z twoją żoną pomyliło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Szczecin jest piekny! 28.05.05, 09:39 kocham Szczecin bezkrytycznie Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: Szczecin jest piekny! 28.05.05, 10:32 Odwiedzila mnie rodzina z Niemiec co jej nie bylo z 1,5 roku. Dla nich wiele sie zmienilo (!) na lepsze. Moze szczecinianie nie potrafia tego dostrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Niemcyw odwiedzinach 28.05.05, 14:00 No wiec wlasnie! Nie mieszkam w Szczecinie, od wiekow tu nie bylam i NIEKTORE fragmenty mi sie szalenie podobaja. Zachwycilam sie parkiem Kasprowicza, Cmentarzem Centralnym. Mieszkam pare przystankow przed Manhatanem jadac od placu Zolnierza tramwajem nr 2 lub 3 (za sklepem Fala) i uwazam ze tu jest czysto. Okolice parku Zeromskiego, skad pisze w tej chwili (WSPANIALA KAWIARENKA INTERNETOWA, czysta, wszystko funkcjonuje, adres chyba Parkowa 2), tez mi sie szalenie podobaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annkaa Re: Szczecin jest piekny! IP: *.btsnet.pl 28.05.05, 11:39 Mi się Szczecin też podoba :) ------------------------------------------------------------------------------ www.dzyn.besthost.pl/zaliczenie/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Szczecin jest piekny! IP: *.utp.pl / 80.48.235.* 28.05.05, 15:48 Tak zgadzam się szczecin(nieprzypadkowo z małej) to najbardziej zasrane i obszczane miasto śmierdzi tu kałem, moczem i spermą, nic się nie dzieje, teatry, kina, muzea nie istnieją, architektura tego miasta to najgorsza ochyda jaką kiedykolwiek widziałem, na ulicach królują furmanki nie zaś samochody mam nadzieję, że miasto to sptka taki los jak pod koniec II wojny światowej spotkał Nagasaki i Hiroszimę. Jak to dobrze, że jakieś kilkaset kilometrów stąd znajduje się raj na ziemii jakim jest Poznań i Wrocław i niedługo się tam wyprowadzam bo tam nie ma takiego buractwa jak na tej nędznej wiosce. PS A ty kolego o ksywie "Szczecinianin" jesteś takim Szczecinianinem jak ja Liverpoolczykiem. PS 2 Tekst ten należy traktować jako ironię. Odpowiedz Link Zgłoś
northstar gregor- kolejny ortograficzny buras 28.05.05, 22:21 najpierw zacznij od swojego podworka cwaniaku, naucz sie poprawnie pisac , a pozniej zabieraj sie jakakolwiek krytyke ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szczecin jest piekny! 28.05.05, 15:49 pod wzgledem czystości średnia krajowa ,pod wzgledem położenia, walorów turystycznych i ogólnej estetyki miasta napewno czołówka krajowa ,niektóre tak często tu porównywane miasta mają tylko jedną dzielnice naprawdę ładną np.wrocław (rynek) i chyba wszyscy tylko prez ten pryzmant patrzą piejąc z zachwytu a tak naprawde pozatym niczym te miasta sie nie wyrózniają pozytywnie od szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violeta Re: Szczecin jest piekny! IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.05, 16:02 taki piekny a ludzie pokazuja' ze'by jak pieski jeszcze nie gryza, a lasy szczecinskie na wschodzie przez austotrade popsute i rzeki brudne butelki plastykowe i pokrzywy na brzegach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Szczecin jest piekny! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.05, 16:32 Gość portalu: Violeta napisał(a): Gość portalu: Violeta napisał(a): > taki piekny a ludzie pokazuja' ze'by jak pieski > jeszcze nie gryza, a lasy szczecinskie na wschodzie > przez austotrade popsute i rzeki brudne > butelki plastykowe i pokrzywy na brzegach Nie trzeba paniusiu wystawiać dupci do siusiania w pokrzywach, to i się nie poparzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Szczecin jest piekny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 17:22 Szczecin JEST jeszcze piękny, tylko cholernie zaniedbany. Jest JESZCZE piękny pomimo wielu "wtyczek" architektonicznych i brudu. Był przepięknym miastem, niestety wojna, a po wojnie zabrakło prawdziwych gospodarzy z jakąś rozsadną wizją na to miasto. Przestrzeń i zieleń. I jednego i drugiego coraz mniej. Najłatwiej popsuć, trudniej wszystko odbudować. Boję się ze za jakis czas, gdy powstaną kolejne potworki i sklepy puszki, gdy zlikwiduje się kolejne zieleńce, wytnie jeszcze trochę drzewek, to Szczecin zatraci to czym od innych miast się różni. Zostaną nam tylko ronda /trudno je zlikwidować/. Gdy sytuacja z bezrobociem się nie zmieni będzie coraz mniej bezpiecznie. Boję się, że za jakis czas napiszę na forum - Szczecin piękny już nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Szczecin jest piekny! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.05.05, 21:58 Szczecin jest ok i ma potencjał który mozna wykorzystac. Jednak aby go wykorzystac trzeba wysłac ten przysłowiowy los na loterie. Czas Jurczyka to czas stracony. Juz teraz trzeba myslec co dalej. Powodzenia. pzdr. z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Szczecin jest piekny! 29.05.05, 00:08 Zgadzam sie z Toba pia, Szczecin jest piekny. Zeby jednak zobaczyc urode szczecinskiej architektury, to trzeba podniesc glowe do gory, a nie wpatrywac sie w kupy na chodniku. jollyvonne Szczecinianka (nieprzypadkowo z duzej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Szczecin jest piekny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:50 mnie ostatnio zachwyciła wycieczka m/s dziewanną po odrze i kanałach w kierunku jez dąbie, te wszystkie dzikie zarośnięte wyspy z gniazdami bielików, pełno czapli i innego ptactwa. nie chce się wierzyć że istnieje coś takiego kilka kilometrów od centrum. szczecin jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galeria NS Re: Szczecin JEST piekny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:19 We Wrocławiu bywam często.. I Szczecin według mnie jest na pewno bardziej zielony, jak sam Wrocław, który niezwykle wysoko cenię i zawsze podziwiałem ale... O ile słowa krytyki od rodowitego Wrocławianina przyjmę – o tyle miejscowi krytycy może w pierwszej kolejności się za swoją dupę i nastawienie do tego miasta wezmą... Jest bowiem taka prawidłowość w tym wszystkim, że najgłośniej te osoby ‘krzyczą’, które tak naprawdę - najmniej wkładu w ‘cokolwiek’ dla naszego miasta mają... Piszą i wytykają wszystkie brudy, ale ‘kiepa’ chętnie w jakiekolwiek miejsce rzucą a i z pieskiem na spacerek też sobie wyjdą, aby ‘klocka-pamiątkę’ gdzieś tam na ulicy pozostawić... Jeżeli my Szczecinianie - Wrocławianom czegokolwiek pozazdrościć możemy - to jest to w pierwszej kolejności ‘ICH’ poszanowanie dla siebie samego a zaraz po tym dla miasta, w którym żyją i o które zdecydowanie bardziej dbają w codziennym życia rytmie. Miasto to mieszkańcy... Jacy mieszkańcy – takie i miasto... Pozdro, RadVenom Galeria Fotografii „Niezwykły Szczecin”, www.niezwykly.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Szczecin JEST piekny! 29.05.05, 13:48 Znam swietnie Wroclaw i uwazalam go dotad za najbardziej zielone misto Polski. Kiedy po latach przyjechalam w odwiedziny do Szczecina stwierdzilam, ze jest BARDZO zielony. Bardziej zielony od miasta w ktorym mieszkam od lat, Malmo. Chwalilam je przy kazdej okazji za jego ZIELEN, bo mieszkam miedzy dwoma parkami, ktore wydawaly mi sie olbrzymie do czasu kiedy przeszlam sie parkiem Kasprowicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś