Gość: oj jurek jurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:44 haha, takie to ku.. szczecińskie elity Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczecinianin Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.devs.futuro.pl 01.06.05, 15:01 wreszcie nasze miasto na pierwszych stronach gazet a nie na przedostatnim miejscu w rankingu miast ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brend A co z Vice-prezesem Ship Service ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:09 Czy przy przeszukania asystował vicePrezes Edmund Runowicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Zostaw Runowicza w spokoju :) IP: *.stenhamra.adminor.net 01.06.05, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas chcom ale nie umiom IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.05, 16:09 chcom mu cos udowodnic, ale nie umiom! Wzieli go niby za kredyt, że by zaciągnąc trochu naciagnął... i jakies akcje! Chcom i myslą, że jak pogrzebiom to znajdom! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Prezes Ship Service zatrzymany 01.06.05, 16:15 to nie są elity to są współpracownicy nie da się prowadzić takiej działalności bez współpracy z określonymi instytucjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:54 Czy to ten były pracodawca radnej Jacyny- Witt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solorz Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.xtra.pl 02.06.05, 16:19 o tak ,o tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Jak nazwiska to wszystkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:31 Jerzy K. to nie tylko były szef Jacyny (kiedy to było ?) ale obecny szef Edmunda Runowicza v-ceprezesa tej firmy. Jeżeli już tak nazwiskami to proszę wszystkimi a nie "wybiórczo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Jak nazwiska to wszystkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:06 1991-1992 Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Prezes Ship Service zatrzymany 01.06.05, 16:59 pewnie wiesz co mówisz,studencie...czemu jednak nie napiszez o pracy p.małgorzaty u tego pana?proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas student IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.05, 17:54 a ja wiem, że wszyscy politycy, to współpracownicy, bo nie da sie politykować, wiedzieć i działać, bez współparcy ze służbami! Bo to normalne, że Ci wszyscy z tych partii to donoszą, a za to maja informacje o innych i szmal na kampanię! Nie wiem - myle się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimi takie to elity tego calego kraju IP: *.arcor-ip.net 01.06.05, 17:01 nie tylko szczecina wiekszosc zreszta sami sobie wybralismy. niestety... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keno Re: takie to elity tego calego kraju IP: 83.168.106.* 01.06.05, 19:42 Jeśli Krzystyniak jest przestępcą to sprawdzć radzę kontrachętów takich jak Bobryk i ińni w szczecinie i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeneq Re: takie to elity tego calego kraju IP: 62.244.131.* 02.06.05, 09:27 Krzystyniak od pocztku robił dla Ruskich. Jeszcze jakieś dziesięć lat temu szeptano, jak to oni go uruchomili, żeby woził im cukier a odbierał paliwo, że potem zmusili go do oddania Solo i dali Shipservice na otarcie łez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: takie to elity tego calego kraju IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 11:35 A jeżeli chodzi o Jacynę, to starsi panowie pamiętają ją jeszcze ze starych czasów istnienia kombinatu Kaskada. Małgośka tam królowała !!! Ostatnio wspominał ją znajomy taksówkarz... Ale jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: takie to elity tego calego kraju IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 16:27 Gość portalu: Zeneq napisał(a): > Krzystyniak od pocztku robił dla Ruskich. Jeszcze jakieś dziesięć lat temu > szeptano, jak to oni go uruchomili, żeby woził im cukier a odbierał paliwo, że > potem zmusili go do oddania Solo i dali Shipservice na otarcie łez. W d... byłes, g.. widzialeś. Trzeba go bylo lapac nie 10 lat temu ale 15 lat temu. Teraz za póżno. Po drugie masz wybujala wyobraźnie. Jakie ruskie!!! Pierwszy swoj tajny magazyn mial do spolki z wojskiem polskim w Policach, dopiero potem wydzierzawil od Ship Serwisu zbiornik vis a vis bramy wejsciowej do SS. A sprzedawal bezposrednio z burty holowników i takiej malej bunkierki bezposrednio z nabrzeza. Bylo to jakies 200 m od siedziby (w dol od Robotniczej) firmy w kierunku stolczyna. I wtedy mial najwieksze bicia, na panstwowym paliwie. Teraz to mu mozecie nadmuchac. Co najwyzej sady i adwokaci moga na nim zarobić. Przypomina mi sie podobna sytuacja z niejakim Kotem (mial biuro przy Struga) Tamtego tez oczyscili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portas Re: takie to elity tego calego kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:18 Zono pijaka. Piszesz nieprawdę. Największe bicia to miał Krzystyniak na paliwie z Finlandii, czy też jak mówili niektórzy niby- z - Finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: takie to elity tego calego kraju IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.06.05, 17:52 Mowisz Portasie ze dales sobie wmowic, ze pierwszy duzy szmal zarobil na finlandii. Moze ci tak mowil, sam K, ja wiem lepiej, to czego on nie chce nikomu mowic. Wierz mi. A wiesz gdzie po raz pierwszy zarejestrowal firma? Finlandia byla potem i byla w pewny sensie bajeczka dla takich jak ty, dla ludzi z ktorymi pogrywal sobie. Przed wejsciem w biznes zawodowo gral w tenisa, moze podczas meczu taki kit ci wcisnal. i jaki sport uprawial wyczynow przed zalozeniem firmy. No popisz sie jesli nie wiesz o tym wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: takie to elity tego calego kraju IP: *.xtra.pl 02.06.05, 22:47 jasiek bobrk to mały pikus ,jurek przyjacielem piechoty i balazsa chyba poręczą za niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale jaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:07 ale jaja, nie moge odpowiedzieć na historie o pani Małgosi, ale wiadomość widzę!!! No, w kazdym razie pani M. za młoda chyba, by mogła królowac w Kaskadzie... no tak myslę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota Re: ale jaja IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 02.06.05, 14:29 taaaa... tancowala... i na dworze ludwika XIV balowala i na walkach gladiatorow balowala a o Papiezu mowi sie ze krecil z pania Irena z Plocka a Zwirek z Muchomorkiem - dostalem cynk od braci syjonu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konopielka Re: ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:01 Baba ma grubo po 50- tce, więc co dziwnego, ze w Kaskadzie tańcowała? Jej uwczesny mąz był muzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioskowy głup Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:39 dobre, dobre - spółka Bobrek-Wełna & CBS wycięli konkurencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premier Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.xtra.pl 02.06.05, 16:24 szczecin, zagłebie mafii paliwowej i nikodemów dyzmów .chociaz tym sie wyrozniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.xtra.pl 02.06.05, 22:49 juz dawno temu sprzedawalismy kolumne zygmunta to akcje sprzedac pkniarzom to zadna sztuka ,przeciez to koneserzy cygar jak jurek.ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andymax Re: Prezes Ship Service zatrzymany IP: *.bazapartner.pl 03.06.05, 23:59 Co Wy p i e p rz y c i e o MJW i Kaskadzie! Kaskada spaliła się w 1981r, sam widziałem bo wracałem od lekarza. Skończyłem właśnie WIET i robiłem badania przed pierwszą pracą a MJW jest w moim wieku. Ma 49 lat, więc musiała balować w Kaskadzie będąc studentką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Prezes Ship Service zatrzymany 05.06.05, 11:39 Gość portalu: andymax napisał(a): więc musiała balować w Kaskadzie będąc studentką !!! ................................................................................ .....he,he,do tej pory jest studentką....(lub raczej studentem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek z Kaskady DO ROBOTY,LENIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:58 A co Anamar??Zal ci dupe sciska,ze ty nie moglas i nie mozesz balowac??Jestes brzydka,to pies z kulawa noga nie chce z toba tancowac.Przestancie pierdo....ć w koncu na tym forum glupoty i dup... obrabiac,tylko wezcie sie do roboty,albo pojdzice z rodzina na spacer.Jacy wyborczy forumowicze,takie oblicze Szczecina,psia jego mac! Przy niedzielnym rosole tez bedziecie z wypiekami na twarzy opowiadac kto tanczyl w Kaskadzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordyk Re: DO ROBOTY,LENIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:19 Oho! Kogoś zdenerwowaliście! Chyba więc kierunek słuszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek z Kaskady pudło,kordyk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:21 Sranie w banie,a nie kierunek sluszny.....kombinuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: pudło,kordyk! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.06.05, 18:00 Odwalcie sie od Kaskady, Chodzil tam moj stary bleki z walaszkiem. A felix stal w szatni "na bramce" Zadnego Wieska tam nie widzialam, chociaz z Kiki tanczylismy na stole nie raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek z Kaskady Zabawy w Kaśce na 100 fajerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:00 Widziales mnie,czy nie widziales,to juz malo istotne.Ale przyznaj,ze zabawy byly tam przednie.Dlugo moglbym opowiadac kto z kim i jak sie bawil.A rozne rzeczy sie dzialy.....ech,wspomnienia........ Odpowiedz Link Zgłoś