zaczepialski 19.06.05, 20:48 a miało przyjść nowe. Liftingowany nowy stary lider :-))). O Parlamencie proponuję zapomnieć. Przewiduję kolejne 4 lata w pozaparlamentarnej opozycji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felix_edmundowicz Czy u nas też PD popiera stanowisko Frasyniuka? 19.06.05, 21:37 przeczytałem propagandowy tekst w GW o paradzie równości i o niejakim Pardzie Radosławie,dolnośląskim gieroju Ligi Przyjaciół Radzieckich. jestem delikatnie mówiąc zbulwersowany,ale zacytuję WŁadysława Frasyniuka: Władysław Frasyniuk (PD): - Parda kompromituje nasz region. Mam straszne pretensje do policjantów, że w ogóle podnosili go z tego przejścia, które blokował. Dla Dolnego Śląska najlepiej by było, żeby tam został na zawsze. Powtarzam kolegom z sejmiku, że Parda nigdy nie powinien zostać wybrany na przewodniczącego. skoro pan Władysław Frasyniuk oczekuje że policja nalepiej by zrobiła gdyby wdeptała na śmierć w asfalt protestującego Parde, to ja się pytam o jaką to wolność walczył Władysław Frasyniuk? Jeśli brata się z agentami SB którzy upokarzali i zabijali ludzi,skoro ma szacunke dla Wojciecha Jaruzelskiego, to skąd u niego taka nienawiść do młodego zagubionego człowieka z LPR któremu życzy startowania przez oddziały policji? nerwy puszczają panie Władku? a jak ten młody człowiek za parę lat stworzy nowy okrągły stół,to też pan go będziesz tak piętnował? a ja myślałem,że te slogany o pojednaniu i o nowych wartościach w polityce to tak na poważnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz pełen tekst tej propagandówy 19.06.05, 21:40 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,62906,2773460.html?as=1&ias=3 Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Wybory regionalne w Partii Demokratycznej 19.06.05, 23:27 w Szczecinie pewnie Święcicki, dalej Górski, Popiela, Ilnicka Mądry, ewentualnie mogą się pogodzić ze srodowiskiem Lubińskiej. W Koszalinie być może posłanka Rhode, radni miejscy (Turowski, Husejko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejavu :) Re: Wybory regionalne w Partii Demokratycznej IP: 83.168.106.* 20.06.05, 00:38 a ci ludzie to gdzies niedawno jakiejs partii nie tworzyli? polityke traktuja jak zabawe w piaskownicy: jeden zamek nie wyszedl to usypiemy nastepny a pan Święcicki to niech się tak nie mądrzy, spadochroniarz jeden - już sobie szykuje miejsce na liście wyborczej z naszego regionu, tak jak i wcześniej do Parlamentu Europejskiego - co on za obywatel pomorza? ech, niektórzy to zrobią wszystko dla władzy - kiedyś sekretarz PZPR, potem w UD teraz znów w czymś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Nie doczekam sie swojej partii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:39 Co powstanie coś nowego, to stare dziady (czytaj partyjni wyżeracze) dobierają się do władzy. Zapominają gdzie byli i co wcześniej robili. A wiem, że PD popiera gbura Frasyniuka, więc to już koniec na samym początku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye witness a gdzie komentarz Pana Popielarza???:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś