Dodaj do ulubionych

Wybory regionalne w Partii Demokratycznej

19.06.05, 20:48
a miało przyjść nowe. Liftingowany nowy stary lider :-))). O Parlamencie proponuję zapomnieć. Przewiduję kolejne 4 lata w pozaparlamentarnej opozycji :-)))
Obserwuj wątek
    • zaczepialski up 19.06.05, 20:54
    • felix_edmundowicz Czy u nas też PD popiera stanowisko Frasyniuka? 19.06.05, 21:37
      przeczytałem propagandowy tekst w GW o paradzie równości i o niejakim Pardzie
      Radosławie,dolnośląskim gieroju Ligi Przyjaciół Radzieckich.
      jestem delikatnie mówiąc zbulwersowany,ale zacytuję WŁadysława Frasyniuka:

Władysław Frasyniuk (PD): - Parda kompromituje nasz region. Mam straszne
      pretensje do policjantów, że w ogóle podnosili go z tego przejścia, które
      blokował. Dla Dolnego Śląska najlepiej by było, żeby tam został na zawsze.
      Powtarzam kolegom z sejmiku, że Parda nigdy nie powinien zostać wybrany na
      przewodniczącego.

skoro pan Władysław Frasyniuk oczekuje że policja nalepiej by zrobiła gdyby
      wdeptała na śmierć w asfalt protestującego Parde, to ja się pytam o jaką to
      wolność walczył Władysław Frasyniuk?
      Jeśli brata się z agentami SB którzy upokarzali i zabijali ludzi,skoro ma
      szacunke dla Wojciecha Jaruzelskiego, to skąd u niego taka nienawiść do młodego
      zagubionego człowieka z LPR któremu życzy startowania przez oddziały policji?
      nerwy puszczają panie Władku?
      a jak ten młody człowiek za parę lat stworzy nowy okrągły stół,to też pan go
      będziesz tak piętnował?
      a ja myślałem,że te slogany o pojednaniu i o nowych wartościach w polityce to
      tak na poważnie.....
    • felix_edmundowicz pełen tekst tej propagandówy 19.06.05, 21:40
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,62906,2773460.html?as=1&ias=3
    • elfhelm Re: Wybory regionalne w Partii Demokratycznej 19.06.05, 23:27
      w Szczecinie pewnie Święcicki, dalej Górski, Popiela, Ilnicka Mądry,
      ewentualnie mogą się pogodzić ze srodowiskiem Lubińskiej. W Koszalinie być może
      posłanka Rhode, radni miejscy (Turowski, Husejko).
    • Gość: dejavu :) Re: Wybory regionalne w Partii Demokratycznej IP: 83.168.106.* 20.06.05, 00:38
      a ci ludzie to gdzies niedawno jakiejs partii nie tworzyli?
      polityke traktuja jak zabawe w piaskownicy: jeden zamek nie wyszedl to usypiemy
      nastepny
      a pan Święcicki to niech się tak nie mądrzy, spadochroniarz jeden - już sobie
      szykuje miejsce na liście wyborczej z naszego regionu, tak jak i wcześniej do
      Parlamentu Europejskiego - co on za obywatel pomorza?
      ech, niektórzy to zrobią wszystko dla władzy - kiedyś sekretarz PZPR, potem w
      UD teraz znów w czymś tam...
    • Gość: Nerv Nie doczekam sie swojej partii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:39
      Co powstanie coś nowego, to stare dziady (czytaj partyjni wyżeracze) dobierają
      się do władzy. Zapominają gdzie byli i co wcześniej robili. A wiem, że PD
      popiera gbura Frasyniuka, więc to już koniec na samym początku...
      • Gość: eye witness a gdzie komentarz Pana Popielarza???:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka