Gość: pakuz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:03 widzieliscie jak fajnie odnawiaja te paskudne budki na moscie dlugim ciekawe czy zostaly komus wyczarterowane , czy tez miasto robi to dla samej estetyki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: budki na moscie dlugim 25.07.02, 14:07 Gość portalu: pakuz napisał(a): > widzieliscie jak fajnie odnawiaja te paskudne budki na moscie dlugim > ciekawe czy zostaly komus wyczarterowane , czy tez miasto robi to dla samej > estetyki tam raczej trudno jakas dzialalnosc prowadzic:) most odnawiaja caly ciekawy jestem tylko czy pomaluja barierki na czerwono , bo te czerwone legary fajnie wygladaja z daleka a barierki wcale nie wygladaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: budki na moscie dlugim IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:27 skuter70 napisał: > tam raczej trudno jakas dzialalnosc prowadzic:) mozna zrobic "sail in" mcdonalda dla zeglarzy - w jednej budce zamawiasz w drugiej odbierasz albo piwo na wynos dla barkarzy opuszczane na rzutce :) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: budki na moscie dlugim 25.07.02, 15:06 skuter70 napisał: > ciekawy jestem tylko czy pomaluja barierki na czerwono , bo te czerwone legary > fajnie wygladaja z daleka a barierki wcale nie wygladaja:) Kurier pisze tak: "zgodnie z projektem, zostanie pomalowany na 3 kolory. Stalowe elementy nośne i szczebelki balustrady będą czerwone. Uchwyt poręczy i elementy zelbetowe belki policzkowej z boku mostu- zielone. Reszta, m.in. przęsła i tralki, utrzymana zostanie w kolorze kości słoniowej." Tylko nie pytajcie mnie co to jest belka policzkowa :) i jeszcze: "Nowością będą miedziane , szpiczaste daszki na obu mostowych wieżyczkach." Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: budki na moscie dlugim 25.07.02, 14:09 Gość portalu: pakuz napisał(a): > widzieliscie jak fajnie odnawiaja te paskudne budki na moscie dlugim > ciekawe czy zostaly komus wyczarterowane , czy tez miasto robi to dla samej > estetyki Zalozyli im szpiczaste chelmy moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: budki na moscie dlugim IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:12 mike102 napisał: > Zalozyli im szpiczaste chelmy moze? pikelhauby to one chyba zawsze mialy , ale teraz widzialem , ze wstawiaja porzadne okna (zawsze byla jakas dykta z afiszem cyrku sprzed 5 lat) no i elewacje robia barankowe - fajnie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 a ja tam kiedys znalazlem skarb! 25.07.02, 14:13 Gość portalu: pakuz napisał(a): > mike102 napisał: > > > Zalozyli im szpiczaste chelmy moze? > pikelhauby to one chyba zawsze mialy , ale teraz widzialem , ze wstawiaja > porzadne okna (zawsze byla jakas dykta z afiszem cyrku sprzed 5 lat) > no i elewacje robia barankowe - fajnie to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a ja tam kiedys znalazlem skarb! 25.07.02, 14:15 brakujace kaski to by sie przydaly na urzedzie celnym (i kilka kamienic innych power) a most to cholera mogliby tez oswietlic i tak niezle wyglada jak sie teraz remontuje i miejsce pracy sobie doswietlaja Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a ja tam kiedys znalazlem skarb! 25.07.02, 14:19 szczesciarz! to wtedy jak sie samochod z piwem wywrocil a ja nie zdazylem ja dotarlem to juz policja pilnowala trunku Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: a ja tam kiedys znalazlem skarb! 25.07.02, 14:20 skuter70 napisał: > szczesciarz! > to wtedy jak sie samochod z piwem wywrocil > a ja nie zdazylem > ja dotarlem to juz policja pilnowala trunku nie, to byl prawdziw skarb, taki jak w ksiazkach o piratach! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a ja tam kiedys znalazlem skarb! 25.07.02, 14:27 mapa z trupią czaszką w miejscu istotnym, a w dziupli złoty ząb kapitana? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: a ja tam kiedys znalazlem skarb! 25.07.02, 14:34 jottka napisała: > mapa z trupią czaszką w miejscu istotnym, a w dziupli złoty ząb kapitana? :)) no nie! mapa i zab to tylko wskazowki. skarb to skarb! Odpowiedz Link Zgłoś