Dodaj do ulubionych

Lista PIS w Szczecinie!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 02:09
Czy ktos wie gdzie mozna znalezc cala liste pis w naszym okregu???
Bo poza tym ze jej liderem jest J.Brudzinski (wyjatkowa miernota) nigdzie nie
ma zadnych info na ten temat.
A tak swoja droga niezlego posla Sauka zamienili na slabiutkiego
Brudzinskiego na 1`miejscu, wysylajac tego pierwszego na zeslanie w senacie.
Wiecej oczekiwalem od tej prawicowej sily w naszym regionie. A tu zapowiada
sie miernota. oj nie dobrze panowie.....
Obserwuj wątek
    • kay36 Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 19.07.05, 06:40
      Dzisiaj będzie ogłoszona o 12
      • Gość: zona pijaka Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 08:20
        A komu ona potrzebna? Są przeciwko mieszkańcom, którzy jasno określili że chcą
        aquaparku i sklep wielkopowierzchniowy, Geant lub jakikolwiek inny. Miejsce
        szczecinskiego pisuaru w miejscu dla nich odpowiednim - chaszcze Gontynki.
        Smierdzi tam od uryny i pachnie od pisuarów.
        • Gość: Tylko SDPL Tylko SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:08
          Tylko SDPL. Żadnego pisiu
          • Gość: sympatyk SDPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:04
            Socjaldemokracja Polska?

O ile wiem to z 1 miejsca ze Szczecina bedzie szła Elzbieta Romero.

To była bardzo dobra radna! Nie to co te dzisiejsze patałachy.

Zyczę pani Eli powodzenia.
            • Gość: ania Re: SDPL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:07
              a ja na cmentarzu slyszalam ze zdefraudowala kase i do sejmu uciekla ona ma to
              wszystko w dupie liczy sie kasa bo niby co zrobila?
    • Gość: /// Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: 193.19.146.* 19.07.05, 09:52
      A któż to po nocy spać nie może tylko podgląda co tam słychać na liście PiS-
      u??? Czyżby jakiś zmarginalizowany polityk z PO???
      • izqa Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 19.07.05, 12:23
        nie przepadam za pis. znam natomiast prywatnie j.brudzinskiego - wyjatkowo
        rozsadny i wyksztalcony czlowiek. a to ze jezdzi 126p chyba najlepiej swuadczy
        o jego uczciwosci co;-)mam nadzije ze sejm go nie zmieni
        • Gość: mlody Joachim Brudziński to świetny człowiek IP: 217.153.6.* 19.07.05, 13:55
          co do jedynki w naszym okręgu to Joachim Brudziński to świetny człowiek poznałem
          go pare miesięcy temu, jest bystry i cholernie uczciwy, żaden wałek u niego nie
          przejdzie, obecnie robi doktorat chyba w Poznaniu a skończył politologię na u
          nas na US, wykłada też na ZSB i gdzieś jeszcze na uczelni
          • Gość: zona pijaka Re: Joachim Brudziński to świetny człowiek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 14:08
            Gość portalu: mlody napisał(a):

> co do jedynki w naszym okręgu to Joachim Brudziński to świetny człowiek
            poznałe
            > m
            > go pare miesięcy temu, jest bystry i cholernie uczciwy, żaden wałek u niego
            nie

I..do tego brudas, ktoremy obce jest mydło i czystosc ciała mytego w aquaparku
            • kay36 Re: oj bidulko 19.07.05, 14:20
              gdzie ty masz masz oczy, chyba po tej balandze na tej gontyne, cos nie bylo tak
              jak sobie wymarzyłas żonko pijaka.
              • albert_c Re: oj bidulko 19.07.05, 14:22
                Zono, troszke bardzo przynudasz juz z tym aquaparkiem...
            • Gość: qac Re: Joachim Brudziński to świetny człowiek IP: *.dop.szczecin.pl 19.07.05, 15:46
              Flamo! idż się utop w resztkach basenu na Gontynce i nie wcinaj się w dyskusje
              ludzi normalnych.
              Popieram J. Brudzińskiego i powiem więcej: gdyby wszyscy kandydaci na posłów
              byli tak w porządku jak on, to nareszcie mielibyśmy normalny Sejm i Rząd.
              • Gość: zona pijaka Re: Joachim Brudziński to świetny człowiek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 16:17
                > Popieram J. Brudzińskiego i powiem więcej: gdyby wszyscy kandydaci na posłów
                > byli tak w porządku jak on, to nareszcie mielibyśmy normalny Sejm i Rząd.

Mielibyśmy naród pełen parchów, brodawek i popisowych kurzajek. I nawet nie
                byłoby gdzie się umyć. Myjcie się popisowcy we własnej urynie.
                • kay36 Skąd w tobie tyle nienawiści żono pijaka 19.07.05, 16:22
                  Żal mi, tak mąż cię pobił, że teraz nie wiesz co powiedzieć
                  • rozkosznybobasek Re: Skąd w tobie tyle nienawiści żono pijaka 19.07.05, 16:23
                    Jak sie kobiety nie bije to jej watroba gnije..
                    • Gość: zona pijaka Re: Skąd w tobie tyle nienawiści żono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 16:30
                      Jakbyści mi nie ubliżali to i tak od was zajeżdza!!
                      • Gość: kacper Re: Skąd w tobie tyle nienawiści żono pijaka IP: 217.153.6.* 19.07.05, 17:10
                        znam Joachima z czasów jak był dziennikarzem w Radiu Szczecin on jest naprawdę
                        typem człowieka który robi więcej dla innych niż dla siebie i w przeciwieństwie
                        do innych lokalnych politykierków, on pojmuje politykę poważnie i
                        odpowiedzialnie i nie robi nic pod publikę, wiem na kogo oddam głos
                        • marcin-2005 trochę merytorycznej dyskucji PROSTACKI LUDZIE 19.07.05, 17:22
                          jeśli któryś forumowiczów uważa że Brudziński się nie nadaje to niech powie
                          dlaczego, a nie piszę bzdury, że od kogoś śmierdzi, jesteście żałośni!!!!!!!!
                          • Gość: zona pijaka Nie ma marytoryki z brudasem IP: 63.218.109.* 19.07.05, 17:39
                            A nie prawda? Głosowało się przeciw powstaniu umywalni pod nazwą Gontynka?
                            Głosowało. 80 proc szczecinian chce sie tam myc? Chce. Dlatego mozna was
                            okreslić jako śmierdzące brudasy. Zresztą i nazwisko Brudziński jak ulał pasuje
                            do "Brudas", któremu słoma z butów wyłazi.
                            • kay36 Re: tz.,że 80% szczecinian nie ma łazienki 19.07.05, 19:00
                              To masz rację, a te 20% ma je w domu. Jest mi przykro i Pogody ducha życzę
                              tobie żono pijaka, i teraz rozumiem twoja rozpaczliwa walkę o czystość
                              szczecinian
                            • Gość: mamoniowa Re: Nie ma marytoryki z brudasem IP: 62.69.200.* 19.07.05, 22:54
                              a pierzesz swojemu staremu skarpety ?
                              • Gość: grz Re: Nie ma marytoryki z brudasem IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:01
                                przepraszam ja w kwestii formalnej..jaki jest cel tej dyskusji..ja bym wolał
                                poczytać jak PiS widzi rozwiązanie kolejnej afery, np w Dobrej ...wspominano
                                ostatnio o panu Olechu...chętnie bym poczytal i popatrzył w tv jak pis z tym
                                walczy..mam rację?taka okazaj a nie pomnik muru berlińskiego...az sie prosi...
                                • Gość: PO??? Re: Nie ma marytoryki z brudasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:17
                                  Pomijając aspekt mycia się przez PISowców- to ciekaw jestem czy "żona pijaka" -
                                  ma rzeczywiście jakiś problem z kąpielą w własnym domu? - czy też jest to tylko
                                  sfrustrowany kandydant z listy PO=pampers, ktoremu się zapaliło pod tyłkiem po
                                  ogłoszeniu listy przez PIS. Jego- jej uwagi o smrodzie, urynie zalatują mi na
                                  tym forum prywatną "wojenką" z brudzińskim, którego co prawda nie znam ale
                                  wku..a mnie obrzucanie ludzi gównem tylko dla tego, że komuś -czyt."-żonie
                                  pijaka" może zrobić konkurencję w wyborach, - a berlińskie krzyże - propozycja
                                  PIS ogladałem w wczorajszych Faktach TVN o 19.00 - może to jeszcze bardziej
                                  wk..rwia PO-pampersów i pewnie nie tylko - z uwagi, iż od kilku miesięcy od
                                  ogłoszenia ekspoze - J.M.Rokity - i wyrzuceniu z partii tuza ekonomicznego
                                  p.prof. Nic!!!! się u nich nie dzieje - patrz sondaże - a temat jest ciekawy
                                  jescze teraz przed obchod. sierpnia.
                                  Samoobrona - co jeden dzień - leper bardziej opalony -
                                  SLD- wojtuś spuszcza starych
                                  LPR - wojuje z gejami
                                  PO - myślą o czym? " żono pijaka" - o urynie i szaletach? postaw je w Jarocinie
                                  i zainteresuj się czy będą w Kolonii, jeżeli nie masz nic mądrego do
                                  powiedzenia\
                                  pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych politykierów- kandydatów w wyborach -
                                  piszących co im siedzi na wątrobie - na forum
                                  ps. PO - to tylko skrót myślowy :-))
                            • tuner Re: Nie ma marytoryki z brudasem 20.07.05, 09:53
                              Z tak idiotycznymi wpisami jakie ppełnia żona pijaka dawno się nie spotkałem.
                              Pobiła nawet Xyz.Przypadek?
                            • Gość: ja Re: Nie ma marytoryki z brudasem IP: *.zchpolice.com 10.08.05, 10:38
                              Myć???!!!! Ja myslałam, że kąpać. Umyc to wypadałoby sie w domu.
                        • Gość: Lex Re: Skąd w tobie tyle nienawiści żono pijaka IP: 217.153.6.* 29.07.05, 16:59
                          Ja tez
    • Gość: idol Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:36
      • Gość: zona pijaka Świr Brudziński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 08:44
        Czy to prawda ze niejaki J.Brudzinski (wyjatkowa miernota) zajmuje sie tematami
        zastępczymi? W telewizji zachwycał się jakimiś krzyżami w obcym państwie i z
        melą na gębie domagał się przeniesienia ich do Szczecina. Nawet gotów był oddać
        im nasz, wspólny szczecinian teren, wbrew woli mieszkańców. Za to również wbrew
        woli mieszkańców blokuje budowę szczecińskiego quaparku. Jedny słowem - świr.
        • Gość: PO???? Re: Świr Brudziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:18
          Pomijając aspekt mycia się przez PISowców- to ciekaw jestem czy "żona pijaka" -
          ma rzeczywiście jakiś problem z kąpielą w własnym domu? - czy też jest to tylko
          sfrustrowany kandydant z listy PO=pampers, ktoremu się zapaliło pod tyłkiem po
          ogłoszeniu listy przez PIS. Jego- jej uwagi o smrodzie, urynie zalatują mi na
          tym forum prywatną "wojenką" z brudzińskim, którego co prawda nie znam ale
          wku..a mnie obrzucanie ludzi gównem tylko dla tego, że komuś -czyt."-żonie
          pijaka" może zrobić konkurencję w wyborach, - a berlińskie krzyże - propozycja
          PIS ogladałem w wczorajszych Faktach TVN o 19.00 - może to jeszcze bardziej
          wk..rwia PO-pampersów i pewnie nie tylko - z uwagi, iż od kilku miesięcy od
          ogłoszenia ekspoze - J.M.Rokity - i wyrzuceniu z partii tuza ekonomicznego
          p.prof. Nic!!!! się u nich nie dzieje - patrz sondaże - a temat jest ciekawy
          jescze teraz przed obchod. sierpnia.
          Samoobrona - co jeden dzień - leper bardziej opalony -
          SLD- wojtuś spuszcza starych
          LPR - wojuje z gejami
          PO - myślą o czym? " żono pijaka" - o urynie i szaletach? postaw je w Jarocinie
          i zainteresuj się czy będą w Kolonii, jeżeli nie masz nic mądrego do
          powiedzenia\
          pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych politykierów- kandydatów w wyborach -
          piszących co im siedzi na wątrobie - na forum
          ps. PO - to tylko skrót myślowy :-))

--------------------------------------------------------------------------------
          • ja_aska Re: Świr Brudziński 20.07.05, 09:25
            1. ja nie kandyduję
            2. to chyba pisuary walczą z gejami
            3. zona pijaka jedzie ze wszystkimi a nie tylko z "przeciwnikami" politycznymi.
            4. świetny program wyborczy pisuarów: ściągnięcie "pomnika".
          • Gość: zona pijaka Re: Świr Brudziński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 09:50
            Gość portalu: PO???? napisał(a):
            - a temat jest ciekawy
            > jescze teraz przed obchod. sierpnia.

Jednym słowem "niemieckie krzyże w Szczecinie" - nośnym programem wyborczym
            Pisu. Samozachwycajcie sie dalej.
            • Gość: PO?? Re: Świr Brudziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:26
              Do ja_aska - sorry to były uwagi do " babci szaletowej" - "żony pijaka", nie
              mam nic do kandydatów ale jest jakaś granica przyzwoitości.

" żona pijaka" - nie jestem pisowcem, i nie przeprowadzam samozachwytu nad ich
              programem!!!!
              pisałem że wk..rwiają mnie tylko wypowiedzi zwykłych nieudaczników - do do
              ciebie- którzy nic nie osiągneli, nie mają żadnych perspektyw i neguja wszystko
              i wszystkich bez wzgledu na kolor opcji polit. - dzieci bawią sie w piasku a,
              ty na forum babrasz się w szambie - gó- nie i chciałbyś-ałabyś żeby wszystim
              sie to podobało i robili to samo, sorry ale o ile żadna praca nie hańbi to
              twoje poglądy i chęć oblwania wszystkich uryną - poprostu śmierdzi :-((
              ps. moje sorry dla pozostałych forumiczów tematu- za te uwagi - ale odnoszą sie
              one tylko do konkretnej osoby leżacek w miejskim? rynsztoku
              PO?
              • Gość: zona pijaka Re: Świr Brudziński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 11:21
                Idz sie umyć, bo śmierdzisz. O przyczynach Twojego zapaszku, jako pierwsza,
                pisałam powyżej. Nie ukrywam, uwielbiam wodę, czystosć i o dostęp do takiej
                czystości w Szczecinie będę walczyła. Możesz mnie nawet nazywać brudasem
                ponieważ Twoje inteligencja replikowania sprowadza się do jedynie tego, jak w
                dowcipie:
                - Pani jest głupia
                - nie to Panie jest głupsza
                - nie to Pani, Pani jest jeszcze głupsza.

PS: I zabierz z sobą Brudzinskiego vel. Śmierdziocha
                • anamar Re: Świr Brudziński 22.07.05, 15:28
                  To ty chciałabyś akwapark,czy łaźnię publiczna?
    • zaczepialski 1 miejsce Pana Brudzinskiego to niespodzianaka ale 20.07.05, 13:22
      bardziej z tych pozytywnych niespodzianek. To naprawdę przyzwoity człowiek z potencjałem na dobrego posła. Młodzież atakuje dobrze, że nie tylko w PO, SLD (oprócz towarzysza Jacka), SdPL ale i w PiS. I dobrze bo te szczecińskie elity wymgały przewietrzenia już od dawna.
      ps.
      czy "żona pijaka" - rozmiłowana w szaletach - to nie jest przypadkiem najbardziej sfrustrowany działacz szczecińskiej PO po ogłoszeniu list do Sejmu???, albo działacz rolnik z NRS-u - (niedoszły dziłacz PiS)???
      • Gość: PO?? Re: 1 miejsce Pana Brudzinskiego to niespodzianak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:42
        do zony pijaka>> i tutaj wyszła cała twoja osobowośc- hamstwo,hamstwo i
        jeszcze raz hamstwo!!. bo zarzucasz mi argumenty głupia bo głupia a nie jest to
        prawdą- pisałem już że wk..iają mnie osoby które nic nie wnoszą konkretnego do
        wymiany zdań na forum ale obrzucają wszystkich zawarościa swojego domowego
        szamba z którym mają problem -
        nawiasem mówiąc opluwany przez ciebie brudziński (z uwagi na skrót nazwiska-
        nazywany brudasem) - jako kandydat mało mnie obchodzi,ale nawet jak by był u
        czerwonych to tak samo bym reagował - on nie miał możliwosci wybrać sobie
        nazwiska , natomiast ty mogłaś sobie wybrać męża - nie pijusa oraz myć siebie i
        jego częściej [:-)) ] - sorry, ale sama tego chciałaś.
        powiem tak - forum istnieje po to aby sie na nim wypowiadać, ale twoje wypociny
        świadczą kim naprawdę jesteś - i ja już nie będę obrzucał sie z tobą zawarością
        twojego mieszkania-szamba - Wybacz -
        ps.a tak nawiasem b.ciekaw jestem i myślę że nie tylko ja - twojej (mam
        nadzieję) anielskiej urody i zapachu najlepszych perfumerii paryża
        zapisz męża do AA
      • albert_c Re: 1 miejsce Pana Brudzinskiego to niespodzianak 20.07.05, 14:06
        zaczepialski napisał:

> czy "żona pijaka" - rozmiłowana w szaletach - to nie jest przypadkiem
        najbardzi
        > ej sfrustrowany działacz szczecińskiej PO po ogłoszeniu list do Sejmu???,
        albo
        > działacz rolnik z NRS-u - (niedoszły dziłacz PiS)???

* Zaczepialski, a moglbys nazwiskami, a nie jakims kodem?;)
        • Gość: zona pijaka Re: 1 miejsce Pana Brudzinskiego to niespodzianak IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 16:30
          Gość: PO?? 20.07.2005 13:42 + odpowiedz
          do zony pijaka>> i tutaj wyszła cała twoja osobowośc- hamstwo,hamstwo i

Jestem hamką, jestem hamką!!! Tylko nie rozumie co to znaczy. Czy ham to jakaś
          szynka? Ty mój elokweto, ze słomą w butach, partia pewnie jest z Ciebie dumna.
          • Gość: pik Re: 1 miejsce Pana Brudzinskiego to niespodzianak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:57
            mam b.niedyskretne pytanie do >pijaczki> skad ty tyle wiesz o forumowiczach,
            przeczytałam te wszystkie posty i zastanawiam się czy to aby nie farsa, ludzie
            piszą pod jakimis loginami - a ty- wiesz że ten śmierdzi, temu i tamtemu słoma
            z butów wystaje, ten jest partyjniak- może znasz ich wszystkich osobiście i
            dlatego mozesz spokojnie to o nich napisać? bo przecież nie podejrzewam cię w
            przeciwieństwie do PO?? o hamstwo , ani tym bardziej wygląd szynki skądinąd - -
            ham jest niezłą firmą,- to żart :-)) i nie obrażaj się bo ja też tak jak ty
            lubie sie kąpać być czystą i ładnie pachnąć
            ps.brudziński - nr1 PIS - a gdzie mozna zobaczyc tego gostka o którego tak
            toczysz ostre boje?
            • Gość: Łucja Re: 1 miejsce Pana Brudzinskiego to niespodzianak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 07:32
              Znalazłam zdjęcie Brudzińskiego, nie wyglada na brudasa, a żonę ma sliczną.
              Może to tak rozeźliło zonę pijaka, nie dość,że mąż pijak to i ona pewnikiem
              szpetna.
              www.zachfmpis.org.pl/pis/brudzinski.htm
    • kay36 Re: Lista PIS w Szczecinie!!! - Sorki 20.07.05, 21:32
      Przepraszam za tą 12. Ja też czekam. Może Brudzińskiego wyrolują. I nie stanie
      się nic. Od kogo można oczekiwać poprawy w SZCZECINIE w miescie, które jest
      nasze, bo się w nim urodziliśmi. Żono pijaka pomóż, bo ty chcesz aby Szczecin
      był OK.
      • Gość: Łucja Znalazłam zdjęcie Brudzińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 07:37
        www.zachfmpis.org.pl/pis/brudzinski.htm
    • Gość: szelf Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 07:50
      PiS wyraźnie zaprpoponował odmłodzenie list, na drugim miejscu jest Leszek
      Dbrzyński, widziałam jego stronę
      www.dobrzynski.of.pl
      • Gość: pik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:17
        ale jaja, z zona pijaka pisała, że wystaje mu słoma z butów i sie nie myje a to
        na mój babski gust normalny facet
        :-))))))
        • Gość: pytak Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:18
          Brudziński vel Smierdzioch, czy to ten facet ktory głosował przeciw budowie
          akwaparku?
          • Gość: pik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:26
            o proszę mamy na forum nastepnego "czyscioszka" który obrzuca ludzi epitetami!
            rozumiem że jesteś chodząca reklamą perfumerii?
            bo nie bardzo rozumiem co ma budowa aquaparku z czystościa? czyżbyś go pomylił
            z miejską łaźnią?
            :-)
            • Gość: pytak Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:24
              ja sie tylko pytam. jak Smierdzioch nie chce odpowiedziec czy glosowal
              przeciwko gontynce, nie musi. nie musi tez odpowiadac po kiego grzyba chce
              sciagac tu do szczecina niemieckie krzyze.
              • Gość: pik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:44
                • Gość: pik ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:59
                  pisałam kilka postów wyżej, że nie rozumię osób w tym momencie ciebie
                  obrzucających innych epitetami. skoro pytasz jak gostek głosował w sprawie
                  gotynki to znaczy że go nie znasz, a jeżeli tak to dlaczego go wyzywasz?
                  masz jakieś kompleksy w związku z SWOIM zapachem i czystością?
                  mysle że nikomu z nas na tym forum nie byłoby przyjemnie jak by jakiś "cieć"
                  wyzywał nas bezpodstawnie. No - chyba że polityczna konkurencja się odzywa pod
                  pseudonimem?
                  a tak nawiasem mówiąc to o gotynke- ale tę PRAWDZIWĄ umowę ( A NIE TĘ Z PLOTEK)
                  podpisaną przez jurczyka i cerf. zapytaj w UM - a nie na forum, bo tutaj
                  zauważyłam rządzi plotka,pomówienia i fałasz.
                  jestem za tym aby odrobina kultury, prawdy i przyzwoitości kierowała się ta
                  część forumowiczów którzy - ani tutaj , ani pewnie w życiu jej nie zachowują.
                  zaraz pewno mi sie dostanie ale co tam spróbować warto.
                  nie jestem przekonana że obrzucanie wyzwiskami po, pis, lpr, sld - cokolwiek
                  lepszego przyniesie w naszej rzeczywistości szczecińskiej - ludzie i tak będą
                  głosowali tak jak będą chcieli
                  • ja_aska Re: ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa 22.07.05, 18:36
                    Ale podenerwować tych z forum warto:-)
                    • Gość: pik Re: ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:55
                      :-(( warto? wyzwiskami i kłamstwem? przecież nie o to chodzi - zobacz temat
                      tego postu - pierwszy to lista pis - a jak przeczytasz wszystkie wypowiedzi to
                      gdzie tam jest o niej mowa sa tylko smierdziele, bruasy, pijaczyny, czystość,
                      kapiel - słowem gotynka- temat ważny ale mozna dać mu inny post i niech sie
                      ludziska wypowiadaja,a tak nawiasem już jeden turczyk budował" tego typu obiekt
                      na wschodzie i co?
                      • Gość: pytak Re: ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:33
                        > już jeden turczyk budował" tego typu obiekt

a drugi Smierdziel jeszcze lepszy, chce budować tu w Szczecinie niemieckie
                        cmentarze. Trupojad.
                      • ja_aska Re: ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa 22.07.05, 19:34
                        ja to przeżywam na forum od lat:-) tylko z powodu lewicowych pogladów zostałam
                        wielokrotnie nawyzywana do granic możliwości (nie przyzwoitosci). można sie
                        przyzwyczaić:-) uodpornić:-)
                        • Gość: pik Re: ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:50
                          :-(( uodpornić? przyzwyczaić? - OK, ale dlaczego sie z tym godzić - przecież
                          nie mozna ulegać kilku frustratom, ... (i kilka przemilczanych słów), przecież
                          można spróbować z tym "powalczyć", bez wzgledu na kolor preferencji
                          politycznych.
                          a w tym poście z Brudzińskiego zrobiono- zreszta jak czytałaś to wiesz, a ja
                          sie doszukałam że gostek kończy doktorat,jest wykładowcą na uczelni i do tego
                          od kilku osób, którzy nie podzielaja jego pogladów usłyszałam, że jest sensowny
                          i do cna uczciwy - to nie znaczy że mam na niego głosować, ale moge go cenić w
                          przeciwieństwie do innych naszych lokalnych polityków za brak ciągnacej sie za
                          nim opinii -korupcjo-buisnesowych.
                          • Gość: grz Re: ODROBINĘ kultury na forum - jest jakaś szansa IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:56
                            ja do pana brudzińsiego nic nie mam i złego słowa bym nie napisał...
                            mam tylko prośbę do tych co są za PIS-em...czy nie ma jakiś lepszych pomysłów w
                            programie na pozyskanie wyborców?
                            co to za program z kawałkami muru jaki by nie był?możźe jeszcze zespół
                            SCORPIONS lub U2 sprowadzić?
                            tu akurat byłbym za...
                            kolejny raz napiszę że jeżeli jest lokalna afera/zgłoszona ostatnio przez NIK/
                            to zawalczie o rozliczenia ..argumenty chyba pana z Samoobrony że nic nie można
                            zrobic sa niepoważne...a PIS też nic nie może?
              • Gość: grz Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:43
                te niemieckie mury czy krzyże to już Europa się z nas śmieje...rozumiem że
                stare samochody to jeszcze sa do jeżdżenia...ale kawałki muru?...jeszcze tylko
                brak pozdrowień do ...Reagana...a może zagramy w jakimś filmie science-fiction
                pt.-O DWÓCH TAKICH CO UKRADLI KSIĘŻYC...to byłaby propaganda PiS...dzieci
                byłyby zachwycone...niestety, nie mogą głosować...
                • Gość: pik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:13
                  no dobra - a teraz konkrety jaka Europa - możesz coś podać bliżej, bo ja
                  słyszałam tylko o zdziwieniu byłych "czerwonych NRD" obecnie PDS, ale to chyba
                  jest zrozumiałe skoro strzelali do ludzi. jeżeli jesteś taki-a eksper -
                  propagandzista, to myślę że warto sie skontaktować z komitetami wyborczymi
                  wszystkich partii i zaproponować im swoje usługi -
                  ps.tak sobie myślę że aktorzy z przywołanego przez ciebie filmu- w
                  przeciwieństwie do wielu innych polityków tylko na ekranie coś-księżyc ukradli -
                  pomyślałeś-aś o tym.
                  a zresztą nie ma potrzeby wdawać sie w dyskusje z kimś - kto nie bardzo ma coś
                  sensownego do powiedzenia - TO ROZWAL WSZYSTKIE PAŁACYKI, KOŚCIOŁY , ZAMKI- bo
                  to tylko kawałki muru - ręce opadają :-(((
                  • Gość: grz Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:44
                    ja w wyborach nie startuję ale jeżli jest to cala amunicja szczecińskiego
                    komitetu wyborczego to słaba...z polityką na szczęście nie mam nic
                    wspólnego...przepraszam najmocniej jeżeli uraziłem ale moje uwagi starałem się
                    przekazac w miarę kulturalnie...no może lekko ironicznie...w odpowiedzi
                    usłyszałem że mam podać lepsze...po co?
                    dopiero bym usłyszał że bym się wziął..i jak zwykle na forum poleciałby zapewne
                    stek epitetów...pozostańmy przy swoim..życzę utrzymania wysokich notowań i
                    proszę bez urazy...
                    p.s. propozycje kontaktów rozważę...sztaby mają trochę kasy...na ROZWALENIE
                    umysłow potencjalnych wyborców...ręce po takiej lekkiej krytyce nie powinny
                    opadac...bo co będzie jak przystąpią do dzieła prawdziwi przeciwnicy którym nie
                    jestem...
                    • Gość: pik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:02
                      :-( ja nic nie pisałam o podaniu przez ciebie lepszych pomysłów - ale o
                      konkrety śmiechu Europy, ale każdy widzi i czyta to co chce widzieć i
                      przeczytać.
                      A teraz ja - nie jestem pis-owcem, i ni euprawiam żadnej proppagandy na TAK dla
                      pis., nie jestem członkiem zadnej opcji polit.
                      Pisałam o tym wcześniej że nie rozumie forumowiczów którzy zamiast prowadzić
                      dyskusje na argumenty to obrzucaja innych epitetami bez wzgledu na
                      przynależność part. - w przypadku Brudzińskiego - PIS. Chodzi mi o to aby
                      podzielić sie uwagami dotyczacymi programów - zalet - wad poszcególnych partii,
                      a nie wylewać na ludzi szambo własnych frustracji, niedouctwa, itp.
                      dotarło: grz ? :-)
                      • Gość: grz Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:12
                        dotarło..zgadzam się...ale pozostanę przy swoim zdaniu ze pomysły na razie mają
                        niezbyt trafne..ale niech ci będzie...zaznaczam że właśnie podzieliłem się
                        uwagą dotyczącą programu ...juz nic więcej nie napiszę bo się na mnie
                        obrazisz...
                        • Gość: Nowy Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:42
                          Dobrzyński na drugim miejscu listy, jakaś pomyłka chyba, narobił szóstkę dzieci
                          jak wynika z jego strony www.dobrzynski.of.pl a teraz pcha się do polityki
                          • Gość: Piotr Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.05, 07:13
                            Człowieku, ty chyba masz coś z głową!!!!
                            Dobrzyński założył rodzinny dom dziecka i tam właśnie przyjął szóstkę
                            dzieciaków!! Gdyby każdy ze złotoustych polityków zrobił coś tak dobrego, może
                            sporo naszych problemów już byłaby rozwiązana. Łatwo gadać i obiecywać trudniej
                            samemu coś dać z siebie. Więcej takich jak Dobrzyński, od razu widać komu można
                            ZAUFAĆ!
                            Swoją drogą naucz się czytać, bo widzę, że masz z tym problemy.
                            • kay36 Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS 25.07.05, 09:06
                              Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Dobrzyński założył rodzinny dom dziecka i tam właśnie przyjął szóstkę
                              > dzieciaków!! Gdyby każdy ze złotoustych polityków zrobił coś tak dobrego...

Po pierwsze to jego żona założyła i ona prowadzi RDD, jest to jej zasługa, a on
                              jest wolontariuszem, tylko wspiera swoją żonę w jej poczynaniach.
                              • Gość: kasik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:11
                                Znaczy jak? On się zamyka w swoim pokoju a ona (żona Dobrzyńskiego) sama zajmuje się dziećmi? Myślałam, że takie przedsięwzięcie nie jest możliwe bez współpracy małżonków... To zniego niezły kawał drania musi być, dzieciaki płaczą a on tylko jako wolontariusz...
                                Słuchaj kay 36, widzę, że jesteś nieźle zorientowana w sprawach PiSu, to ty chyba musisz być partyjnym kumpelą Dobrzyńskiego? Mam rację? Pewnie mam, a ty mu dołeczki wykopujesz... Oj, nie lubicie się w tym waszym PiSie, nie lubicie...
                                Swoją drogą wolę takich "wolontariuszy" od takich co nic nic nie robią tylko pyszczą, na przykład na tym forum.
                                • Gość: PO?? Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:07
                                  kasik - a tak naprawdę to oprócz ciebie kogo to interesuje jakich ty wolisz
                                  wolentariuszy?
                                  może sie pochwalisz co sam w życiu osiągnełeś - oprócz "gadania-pyszczenia na
                                  forum", - nie bądź skromnisiem - pochwal się
                                  • Gość: kasik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:28
                                    Masz gorączkę czy co? Mowa jest nie o moich zasługach a Dobrzyńskiego i jego żony, a moje zdanie o nim i jemu podobnych pasjonatach którzy coś w życiu robią dla innych ma takie samo prawo do istnienia na forum jak Twoje wywody o tym, że Brudziński to dobry macher do politycznych gierek. Tak samo mogłabym napisać: kogo obchodzą twoje rozmyślania na temat zdolności Brudzińskiego? Bezsens.
                                    Chwalić się swymi osiągnięciami nie muszę bo mowa tu o kandydatach PiS, i tyle.
                                • kay36 Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS 26.07.05, 15:27
                                  Kasik ty nie masz wogóle pojęcia o Rodzinnych Domach Dziecka. Ta idea jest
                                  godna popierania, tylko podkresliłem znaczenie kobiety, a nie faceta.
                                  Mało się spotyka, takich facetów co popierają pasje żony i wspierają jej
                                  działania. A znaczenia słowa wolontariusz widzę nie znasz i zapominasz, że
                                  wolontariusz ma przede wszystkim serce nastawione ku ludziom i jest to
                                  człowiek, który lubi pracować w intencji za darmo.
                                  • Gość: PO?? Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:35
                                    j/w pobieram te opinię
                                    do kay36... - może trochę ci trudno zrozumieć,że coś można robić za darmo - a
                                    nie tylko za kase, np. wypowiadać sie na forum (po linii partii) będąc na
                                    etacie - przecież to niektórzy z forumowiczów robią - z pełnym poświęceniem
                                    :-1
                                  • Gość: kasik Re: Dobrzyński na drugim miejscu PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:48
                                    Drogi kayu jeszzce raz się spytam: czy uważasz, że przyjęcie do rodziny 6 obcych dzieciaczków jest możliwe bez absolutnie harmonijnego współdziałania obydwu małżonków!!! Że możliwe jest wyliczanie ich zasług i licytowanie się kto z nich jest bardziej zasłużony a kto wolontariusz??? Na stronie Dobrzyńskiego
                                    www.dobrzynski.of.pl wyczytałam że, w ich domu żona Dobrzyńskiegop jest na etacie (co nie dziwi, bo funkcjonują na prawach placówki budżetowej) a on ma "normalną" pracę. Co chyba nie zmienia faktu, że zapewne oboje starają się być zapewne dla dzieciaków po prostu rodzicami. Po co więc ich dzielić?
                                  • ja_aska kay36 napisała: 26.07.05, 16:12
                                    sorki bo nie zrozumiałam: w RODZINNYM domu dziecka dziećmi opiekuje się tylko
                                    matka? a ojciec robi za WOLONTARIUSZA? kto im dał zgodę na takie działania?
                                    • kay36 odpowiedź do ja_aska 26.07.05, 17:56
                                      Ustawa. Zamiast wolontariusza może być wujek, ale na pewno nie mama i tata, bo
                                      to nie są ich dzieci i one muszą wiedzieć, że mają swoich rodziców, RDD to Dom
                                      Dziecka w kameralnych warunkach i z ciepełkiem,bo bardziej rodzinny. najwięcej
                                      jest RDD we Wrocławiu, bo 25,a w Sczecinie mamy ich 5 natomiast w Poznaniu 6.
                                      Sa pewne zasady, które muszą panować w tych domach. Ludzie, którzy podjęli się
                                      takiej pracy muszą pracować 24 godziny, w niedzielę i święta, bo nie mają
                                      zastępstw jak to jest w Domu Dziecka, który teraz jak ustawa mówi nazywa się
                                      Socjalizacyjną Placówką Wychowawczą, nię będę wam robił wykładu, poczytajcie
                                      sobie w internecie, jakie inne miasta robiły akcje, aby pomóc takim dzieciakom.
                                      Jest wiele niedopracowanych szczegółów, ale takie RDD są warte poparcia i oby
                                      więcej takich ludzi było, którzy by chcieli tak pracować. trzeba pamiętać, że
                                      jest to instytucja, miasto płaci za lokal i za utrzymanie dziecka i płaci
                                      również za etaty. Jest to ciężka praca.
                                      • Gość: kasik Re: odpowiedź do ja_aska i kay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:37
                                        Rodzinny dom dziecka Dobrzyńskich ma jeden etat dyrektora (wielkie słowo), tak więc żona Dobrzyńskiego jest zatrudniona w Rodzinnym Domu Dziecka, a sam Leszek Dobrzyński nie pobiera żadnych świadczeń, jest więc w świetle prawa wolontariuszem lub jak kto woli pełni rolę taty w Rodzinnym Domu Dziecka za darmo, lub jak kto woli dla własnej satysfakcji. Zarabia pracując gdzie indziej. Ot i cała tajemnica.
                                        Od 6 dzieci przysługuje w RDD pół etatu dla pomocy kuchennej (ok. 300zł na rękę), od 12 dzieci jest to cały etat.
                                      • ja_aska Re: odpowiedź do ja_aska 27.07.05, 10:35
                                        zgadzam się, że to bardzo ciężka praca. więc czemu ten pan zamiast wspomagać
                                        zonę startuje do sejmu? nie cwytam idei. teraz pracuje na miejscu i może
                                        pomagać a jak się dostanie to co będzie?
                • kay36 Re: księzyc w pełni 22.07.05, 22:26
                  ale te dzieci już są dorosłe i zagłosują.
          • albert_c Pytaku...niedouku jeden! 25.07.05, 11:51
            Brudzinski Joachim nie zasiada w RM, tak wiec nawet jakby bardzo chial nie mogl
            glosowac w tej sprawie.

Moja rada dla Ciebie: umyj sie, a nastepnie zanim zabierzesz glos i zechcesz
            kogos obrazic doucz sie w temacie miernoto!!!
    • Gość: Dziekul Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:34
      • Gość: pik Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:45
        <do grz>
        ok, ni zamierzam se na nikogo obrażać, ale przecież nie mozemy z pomysłu -
        propozycji sciągnięcia krzyży robić programu PIS. Tak sobie myśle co by było
        jak by któryś z naszych rzadów postanowił rozebrać (sorrrrry za taki pomysł) -
        np.gdańskie krzyże? a np.niemcy albo anglicy zaproponowali ich sciagniecie do
        siebie - czy też Europa by sie z nich smiała, czy to by był ich program?
        jeżeli uważasz że to jest zły pomysł to napisz dlaczego jest zły, a nie
        sprowadzaj tego do wyborów - przecież PDS nie kierowała sie terminem naszej
        kampanii jak postanowili je rozebrać- wywalić , co ty na to?
        • Gość: grz Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:34
          chciałem temat zakończyc ale skoro nie to proszę bardzo..mamy rok wyborów i
          uważam że PiS tak samo jak i inna partia powinna mówic o konkretach dla ludzi
          w naszym kraju, a to niestety konkretem nie jest.. o innych nie słyszałem
          oprócz pohukiwan..i tyle..myślę że starczy = mogę ci kolejny raz przyznać racje
          ale to juz nieistotne...
    • Gość: grog Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:39
      .Dziękujcie Bogu ze go macie.Oby tacy ludzie zaśiadali w Sejmie
      • Gość: pik Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:03
        to już z mojej strony na koniec dnia:
        Bogu podziekujemy jak zobaczymy że Brudziński coś potrafi dla szczecina i ludzi
        załatwić pozytywnego - mam taką nadzieję - od wczoraj sciagam wszelkie
        wiadomości na jego temat od znajomych, internetu itp. - i wychodzi mi, że (obym
        sie nie myliła) że jest OK,
        ale czy to sie nie zmieni?
        - czy woda sodowa mu nie uderzy do głowy? może nie bo dotarłam do wiadomości że
        w zachodniopomorskim PIS-ie od jakiegoś czasu juz czyścił struktury z "starych
        ambitnych,żądnych władzy i zaszczytów-kasy? politruków" którzy próbowali się
        tam zakotwiczyć i że gostek jest uczciwy- nie wiem czy to dobre określenie?
        może rzeczywiście jeżeli sie dostanie do sejmu to uczciwie zapracuje na swoją
        diete z efektem dla szczecina?
        Sauk przecież nie był zły - może ten będzie taki sam a może lepszy . z drugiej
        strony mamy alternatywę nie głosować - ale czy to jest wyjście?
        przykład naszego jurczyka ( wszelkie epitety pod jego adresem - pomstowanie i
        cheć wywalenia go z gabinetu) i frekwencja w referendum na temat jego
        odwołania? - coś jest z nami nie tak.
        czytająć posty - wkurzało mnie na poczatku obrzucanie ludzi łajnem bez żadnych
        argumentów i dowodów min.Budzińskiego- dlatego zaczałam zbierać inform.na jego
        temat - i kończąć juz - nie zamierzam być jego adoratorką( bo jeszcze nic
        wielkiego nie pokazał)- -no może sprawa- złotej akcji PZM - ale po
        wiadomościach jakie do mnie dotarły widze że gośc zapowiada się nieźle.
        APEL:
        nie obrzucajmy się błotem,.. itp. na forum - czy jest to możliwe?
        • Gość: zona pijaka Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 08:11
          Gość portalu: pik napisał(a):
          > Sauk przecież nie był zły -
          > Bogu podziekujemy jak zobaczymy że Brudziński
          > przykład naszego jurczyka

Chcesz się mienić chamko-kulturalną, pisz nazwiska z dużej litery. Najpierw
          niech ten twój matoł Smierdzioch, nauczy się przedstawić swój program na swojej
          stronie www /jest tak głupi że nawet własnej strony nie ma/.
          • Gość: PO?? Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:22
            Pijaczko - patrząc na twój login zauważyłem że korzystasz z adresów -
            związanych z edukacją-szkolnictwem. Bardzo to jest ciekawe,że zarzucasz innym
            brak znajomości ortografii, a sama okazujesz swoją "kulturę" na forum -tylko
            jaką! - czyżby mieściła się ona u ciebie "między nogami"?.
            Popieram <pika> w jego propozycji olewania forumowiczów - którzy bezpodstawnie
            wylewają szambo-(patrz - zona pijaka) na innych.
            nie odczytałem w jej wypowiedziach tego co jej zarzucasz - wręcz przeciwnie-
            ale każdy - tzn.TY widzi to co chce widzieć - im więcej - gnoju tym lepiej to
            Twoje motto.

• Gość: zona pijaka Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.07.05, 10:34
              spieprzaj dziadu! To moje motto wyborcze wobec takich jak Ty.
              • Gość: PO?? Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:07
                ok, chodząca kulturo - edukacyjna - prof.Miodek byłby czytając twoje wypowiedzi
                wniebowzięty
                edu - edu -edu ???????
                • kay36 Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 23.07.05, 22:05
                  Ty PO??, a jak ty interpretujesz te słowa swojego szefa ; " Spieprzaj dziadu",
                  bo ja uważam, że miał rację. To było wysoce resocjalizacyjne, tylko laicy, tego
                  nie mogą zrozumieć.
              • Gość: grz Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:14
                a gdzie tera z jest pan Zdrojewski z SLD który powiedzial-WALCIE SIĘ?nie
                przyjęła go przypadkiem PO pod skrzydełka?
                • kay36 zapytaj sie Tuska 23.07.05, 22:17
                  to zapytaj się w innym poście, bo w PISie w tym szczecińskim go nie ma.
                  • Gość: H56 ciekawe czy Wasserman umie grać na skrzypkach ? IP: *.comnet.krakow.pl 23.07.05, 22:46
                    w Krakowie mówią ,ze jego dziadek Ojstrach Wasserman grał do kotleta w Tingel
                    Tanglu na ul. Szerokiej.
                    • kay36 Re: ciekawe czy Wasserman umie grać na skrzypkach 23.07.05, 23:12
                      Gość portalu: H56 napisał(a):

> w Krakowie mówią ,ze jego dziadek Ojstrach Wasserman grał do kotleta w Tingel
                      > Tang
                      to zobacz w jego życiorysie i napisz mu e-maila

zbigniew-wassermann.sejm.pl/zyciorys.htmllu na ul. Szerokiej.
                      • Gość: H56 Wasserman od 1973r był komunistycznym prokuratorem IP: *.comnet.krakow.pl 23.07.05, 23:23
                        dziwne ,że o tym nigdzie nie piszą
                        • student1 Re: Wasserman od 1973r był komunistycznym prokura 24.07.05, 19:26
                          a mój ojciec był komunistycznym właścicielem zakładu rzemieślniczego
                          a ja w 1976 stałem się komunistycznym noworodkiem
                          • Gość: zona pijaka Re: Wasserman od 1973r był komunistycznym prokura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.07.05, 19:48
                            student1 napisał:
                            > a mój ojciec był komunistycznym właścicielem zakładu rzemieślniczego
                            > a ja w 1976 stałem się komunistycznym noworodkiem

to jesteś w wieku mojego syna student, ja w 76-tym tez byłam właścicielem
                            zakładu - należałam do izby rzemieślnczej na Wojska Polskiego. A swój bank
                            miałam na Boh. W-wy. A swoją hurtownie miałam na Dąbrowskiego, pamieta ktoś?
                            • Gość: grz Re: Wasserman od 1973r był komunistycznym prokura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:14
                              to taka dobra ulica była ---z jednej strony trunki, z drugiej miejsce po
                              konsumpcji...
                              • Gość: zona pijaka Re: Wasserman od 1973r był komunistycznym prokura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.07.05, 20:32
                                Gość portalu: grz napisał(a):
                                > to taka dobra ulica była ---z jednej strony trunki, z drugiej miejsce po
                                > konsumpcji...

Nie kojarze grz, do mnie to było?
                                • Gość: grz Re: Wasserman od 1973r był komunistycznym prokura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:39
                                  tak m sie wydawalo, ze z jednej strony hurtownia napitkow/jeszcze tam cos
                                  zostalo/ a z drugiej strony izba wytrzezwien ale inne hurtownie tez byly i tak
                                  sobie walnąłem bo nudno tu dzisiaj...pan prezydent w sanatorium,sid pewnie na
                                  urlopie,kurde felek tez nieobecny, andreas pewnie na spacerze, a student cos
                                  rzadko sie pojawia...moze jakąs afere zmontujemy w odrebnym poscie?
                          • Gość: grz Re: Wasserman od 1973r był komunistycznym prokura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:12
                            to by się zgadzało jezeli ty to ty to w 1995 r. konczyleś maturę wiadomo
                            gdzie...
                • albert_c Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 25.07.05, 16:15
                  Gość portalu: grz napisał(a):

> a gdzie tera z jest pan Zdrojewski z SLD który powiedzial-WALCIE SIĘ?nie
                  > przyjęła go przypadkiem PO pod skrzydełka?

* Samoobrona go przyjela - to tak juz dla scislosci tematu.
                • jacek.zienkiewicz Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 27.07.05, 12:10
                  PO Zdrojewskiego z SLD??? Ha ha ha, nie ośmieszaj się. Jest w PO Zdrojewski ale
                  nie z Mazowsza tylko z Dolnego Śląska (zresztą jeden z lepszych byłych
                  prezydentów Wrocławia).
                  Pozdrawiam
                  JZ
              • Gość: Też ja Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 24.07.05, 15:21
                Pan jest zerem, Panie ....
          • albert_c Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 25.07.05, 16:13
            Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

> Chcesz się mienić chamko-kulturalną, pisz nazwiska z dużej litery.

* Siemano klamczuszko i miernotko,

...taka jestes obcykana z netem, ze nie wiesz ze powszechne jest pisanie
            wszytskiego z malej na forach?

Najpierw
            > niech ten twój matoł Smierdzioch, nauczy się przedstawić swój program na
            swojej stronie www /jest tak głupi że nawet własnej strony nie ma/.

* a Ty masz klamczuszko i tchorzu?

ja nie mam i jak juz doswiadczylas jestem o wiele madrzejszy od Ciebie cieniaro!
    • Gość: hycel Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 24.07.05, 14:03
      Do "zony pijaka" i jej podobnych:
      Szczekajcie pieski, szczekajcie! Tylko tyle wam pozostało. Zachowujecie się jak
      te wiejskie burki - potraficie tylko ujadać, a jak się tupnie nogą to się
      chowacie do budy, gdzie zresztą jest właściwe dla was miejsce. Tak więc
      szczekajcie sobie do woli, bo po wyborach usłyszycie głośne tupanie. Do budy!!!
      • Gość: zona pijaka Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.07.05, 14:24
        Do Hycla, Popika i spółki z tuniva politechniki. Bujaj się bidaku. Masz tą
        pensyjkę 1400 zeta na miesiąc - więc się ciesz. Zobacz jakiś prymityw, razem
        wystartowałeś po studiach. Kolega ma własne home.pl a ty cieciu?

• Gość: hycel Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 24.07.05, 14:44
          Najważniejsze żeby micha była pełna, co nie? Wrrr!!!
          • Gość: zona pijaka Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.07.05, 14:51
            Gość portalu: hycel napisał(a):
            > Najważniejsze żeby micha była pełna, co nie? Wrrr!!!

Tobie płacą za nicnierobienie. Jaka praca, taka płaca.
            • kay36 Re: Lista PIS w Szczecinie!!! 24.07.05, 21:39
              i tylko merdanie ogonkiem
    • Gość: M. Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: 193.19.146.* 25.07.05, 09:38
      X-menie czy Ty przypadkiem nie masz imienia zaczynajacego sie na S jak Sławek a
      nazwiska na N jak Nitras???
      • Gość: x-man Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:41
        jak to do cholery odgadłeś?
        tak starałem sie to ukryć?
    • Gość: M. Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: 193.19.146.* 25.07.05, 09:40
      X-menie czy Ty przypadkiem nie masz imienia zaczynajacego sie na S jak Sławek a
      nazwiska na N jak Nitras???

• Gość: PO?? Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:58
      biorąc średnią z wszystkich wypowiedzi - wychodzi mna to, że Brudziński nie
      jest taką miernotą - x-manie- w sposób jaki "ustawił" starych karierowiczów "u
      siebie na podwórku"-PIS-ie świadczy o nim wg mnie dobrze
      to jest moje zdanie, a wasze - znowu obelgi i wyzwiska?
      • Gość: PO?? Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:22
        x-menie, czy też prawdopodobnie Sławku N. - czy twoja frustracja obecnością
        brudzińskiego na 1 miejscu list PIS juz ci przeszła? czy też może jak zaczynam
        sie domyślać sie pogłebia z uwagi na wyrolowanie ciebie z "pudła listy" po-
        mpersów
        ps. jeżeli źle "przypsałem" login do osoby - to sorry, bez urazy
        :-)))
        • Gość: zona pijaka Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.07.05, 11:09
          A tak na powaznie, kto sie w Szczecinie interesuje ta grupka oszolomów spod
          znaku Pisuar? Moze ze sto osób. Mówie to jak najbardziej powaznie, zupełnie po
          wytrzeźwienu.
    • Gość: Junior Re: Lista PIS w Szczecinie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:28
      Kto by tam szukał listy PiS-u. Dziwisz się, że miernoty z tej partii na
      pierwszym miejscu? W PiS jest tak, że trzeba mówić i myśleć tak jak wodzowie,
      czyli Kaczyńscy. Jakiekolwiek odstępstwo od poglądów wodza karane jest surowo
      np. zesłaniem na ostatnie miejsce na liście i jest to najlżejsza dostępna kara.
    • Gość: PO?? Re: zony pijaka - juniora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:05
      macie rację nie ma demokracji w pisie - tylko sld - wybrany supermen inewst.w
      naszym regionie-jacuś z licza wielokrotnie przekraczającą 100 sypat.( jak w
      pisie)
      każdy głos oddany na lidera tej listy nie będzie głosem straconym - i wreszcie
      bedzie wybudowany miejska łaźnia na gotynce
      pozdrawiam symaptyków sld i samo-pomocy
      :-))
      • Gość: zona pijaka Do PO, pedałka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.07.05, 17:28
        Co ci się tak aquapark ciągle kojarzy z łażnią. Co post to wspominasz o jakiejś
        łażni. Przyznaj się żeś pedał, i myślisz o dawnej łażni na Końskim Kieracie,
        miejscu gdzie onegdaj bawiliście się w spadające mydełko?
        • Gość: PO?? Re: Do zony pijaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 07:43
          Z kim sie kocham to moja sprawa, nie Twoja.
          • henio56 Re: Do zony pijaka 28.07.05, 07:54
            > Z kim sie kocham to moja sprawa,nie Twoja.

kochaj sie kochaj, ale co na to partyjni towarzysze ? he,he
            • Gość: PO?? Re: Do zony pijaka - rocznika 56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:13
              no cóż w przeciwieństwie to ciebie heniu - nie jestem w partii byłych
              towarzyszy, nie jestem w żadnej partii - natomiast gotynka - dlaczego jako
              łażnia miejska? w marzeniach -zony -pijaka - mógłbym to nazwać inaczej - może
              pralnia - tak to by było dobre określenie dla tej inwestycji - coś w stylu
              pralni z czasów al capone
              • Gość: H56 do PO, rocznika utajnioneo IP: *.comnet.krakow.pl 28.07.05, 18:58
                a ja Ci PO nie wierzę ,że nie byłeś towarzyszem
                • Gość: PO?? Re: do PO, rocznika utajnioneo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:10
                • Gość: PO?? Re: do PO, rocznika utajnioneo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:13
                  no cóż to -już naprawde twój osobisty problem czy wierzysz czy nie,
                  zawsze możesz "spóbować dorobić" na tym forum wyrażając opinie na ten i tak jak
                  do tej pory inny - czytaj "wyszydzanie" ludzi o innych pogladach niż jest to w
                  interesie sld
            • Gość: PO?? aktualnie wyglada to tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:56
              już teraz wiesz jeden zakłada wewnątrz partyjna opozycje, a inny jednak będzie
              kandydował do senatu,.....
              :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka