Dodaj do ulubionych

za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok !!!

IP: *.comnet.krakow.pl 19.07.05, 13:27
Do Kostrzynia zjedzie młodzież z całej Polski, ciekawe jak długo potrwa cisza
medialna na ten temat i co szykują obrońcy WC ?
Obserwuj wątek
    • henio56 za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstock !! 19.07.05, 13:41
    • Gość: mamoniowa Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: 62.69.200.* 20.07.05, 00:14
      wybierasz sie Heniu ?
      • Gość: H56 Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.comnet.krakow.pl 20.07.05, 09:25
        syn chce jechać, ale boję się go samego puścić. Jeżeli przyjadę na wakacje to
        pewnie go tam zawiozę.
        • Gość: zona pijaka Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 10:00
          Wybaczcie, ale jakoś trudno mi przychodzi wyobrazic sobie Henia we fryzurze
          punk. A kolczyk w nosie sobie założysz?
        • northstar Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 20.07.05, 10:50
          Boisz sie? Dlaczego ? Organizatorzy zapewniaja, ze to cool impreza !
    • Gość: ksiadz hahaha IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.05, 12:30
      Z tatą na Woodstock :))))))
    • Gość: wizytka Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.teleton.pl 20.07.05, 13:49
      Dokładnie 5-6 sierpnia. Ma grać nasze "Pogodno", a na koniec, w niedzielę "raz
      dwa trzy". Mój starszak też jedzie. A ja jako tzw matka tolerancyjna nie mogę
      zmieniać niestety swego image :)
      • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 09:53
        Zono, a dlaczego sadzisz ze jak ktos sie wybiera na Woodstock to zaraz punk czy
        kolczyki w nosie?

ja ani punk, ani kolczyki, raczej krawat kazdego dnia, a mimo to razy kilka
        bywalem na Przystanku i zawsze bylo bardzo milo i bezpiecznie;)
        • Gość: kotrudy Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: 212.160.165.* 21.07.05, 10:13
          z tym bezpiecznym woodstok'iem trochę przesadzili. Zrobiono z tego
          hiperkomercyjną imprezę przekonsumpcyjną a monopolista okazał się browar tyski
          chyba, już nie pamiętam. Dla mnie mało spontanicznie, w ubiegłym roku świetnie
          zagrał dezerter, nosowska. Młodego zabraliśmy żeby się z kurzem obył, muzyki w
          plenerze posłuchał. sporo fajnych kapel na małej scenie grało też.
        • Gość: wizytka Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.teleton.pl 21.07.05, 10:32
          Albercik,powiedz mi proszę czy mam się bać bardzo czy tylko troszeczkę ? Co
          prawda starszak już po 18-tce i wydaje się być rozsądnym, mlodym człowiekiem
          (moja krew !); ale wiesz - serce matki ...
          • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 10:36
            Wizytko, w ogole sie nie boj, pelen luz.

To znaczy nawet nie wiem o co mialabys sie bac?

o bezpieczesntwo? - to nie jest problem, ja tam sie czulem bezpiecznej niz w
            centrum Szczecina.

o to ze sobie popije? - no tam kazdy;) no prawie

o narkotyki? - tam jak wszedzie, moze troszke wiecej, ja osobiscie spotkalem
            sie tam tylko niczym zubr z trawka, i niew iem czy cos poza tez bywa. No ale
            trawka jest wpisana w tradycje Woodstock:))))

tak wiec wrzuc na luz, a mlody niech jedzie wybawic - na pewno bedzie dlugo to
            wspominal, ja przynajmniej wspominam zawsze milo...
            • Gość: wizytka Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.teleton.pl 21.07.05, 10:44
              Najbardziej o bezpieczeństwo. A co do trawki i piwka to jak dla mnie wpisane są
              w instrukcję obsługi wyroślaka, a ponieważ wierzę w jego rozsądek (puk,puk w
              niemalowane) to jedzie i juz nózkami przytupuje z radości. Coś mi jeszcze
              nieśmiało przebąkuje o "jakimś festiwalu" ,imprezce pod Gdańskiem, gdzie
              podobno co roku spotykają się ludzie grający na "dziwnych"
              instrumentach.Słyszałeś coś o tym ?
              • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 10:53
                O tej imprezie pod Gdanskiem nie slyszalem, wiec nie wiem o co chodzi. moze
                jakies regge music:)))

jak o bezpieczesntwo to jezeli jest rozsadnym czlowiekiem to jak dla mnie
                mozesz byc spokojna.
                • Gość: wizytka Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.teleton.pl 21.07.05, 10:55
                  Dzięki.
                  • Gość: H56 Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.comnet.krakow.pl 21.07.05, 11:16
                    ja się jednak nie odważę 17-latka puścic samego, było nie było jest jeszcze
                    niepełnoletni.
                    • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 12:45
                      Heniu pusc go samego. Przestan juz byc nianka, no chyba ze chlopak chce sie
                      wybrac z tata na mlodziezowa impreze:)))))

...zeby tata przestal byc starym zgredem...;)
                      • Gość: H56 Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.comnet.krakow.pl 21.07.05, 12:51
                        wolę dmuchać na zimne
                        • wizytka1 Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 13:00
                          Taak, dlatego zawsze mówię, że najbardziej lubię zimę :) Dwa wyroślaki w
                          domowym ciepełku się grzeją. Nie ma biwaków, późnych spacerów, ognisk na
                          plaży ... Wydaje mi się, że tego starchu nie pozbędziemy się już nigdy, bo
                          przecież tak samo będziemy się troszczyć o bezpieczeństwo swoich dzieci za lat
                          10 czy 15. Trzeba sie nauczyc oswoić te lęki i ufać swoim dzieciom
                          • Gość: H56 Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.comnet.krakow.pl 21.07.05, 13:05
                            swoim dzieciom ufam, ale jak słyszę o ostatnich wypadkach śmierci młodych ludzi
                            to mnie strach poraża. Idiotów nie brakuje
                        • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 13:36
                          Heniu, nie dmuchaj na zimne, a jedz i sie wyluzuj na Przystanku, poczuj powiew
                          mlodosci, sprobuj zarcia u Hare Kryszna, zapal sobie trawke, posluchaj muzyki
                          Hunters lub cos w tym stylu:))))))
                          • Gość: H56 Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.comnet.krakow.pl 21.07.05, 13:51
                            trawkę to bym zajarał, ale muszę świecić przykładem, odpada. Gdyby te żarcie
                            podawali z mieskiem to może bym się skusił.
                            • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 14:19
                              z tym przykladem to nie przesadzaj:)
                              a jakie wrazenie bys na synie zrobil:))))))

niestety zarcie bez miesa, ale czasem bywa smaczne, chco ostatnio jak jadlem to
                              bylo takie sobie, ale dla nowych doswiadczen kuliranych warto sie skusic;)

• Gość: wizytka Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.teleton.pl 21.07.05, 14:29
                                Heniu, tylko Ty młodemu obciachu nie rób i incognito z boku gdzieś czatuj :)
                                Ja swojemu powiem, że tam specjalny szwadron moralności będzie ukryty, hasło
                                H56. I z ukrycia bedą małolactwo oserwować :)
                                Mogę postraszyć, proszę ... :)
                                • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 21.07.05, 14:34
                                  Heniu, ale pifko to sobie chyba walniesz? albo z dziesiec:))))
                                  • Gość: KumoterSzyszkownik Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: 62.69.200.* 21.07.05, 19:44
                                    Ja rok temu wpadlem sobie na kończący imprezę świetny nocny koncert. Było
                                    super!!! Załapałem sie nawet na "występ" Owsiaka, w którym opier...ił Ojca
                                    Dyrektora! Walnąłem sobie parę piwek -właściwie piłem jedno po drugim.
                                    Nieomieszkałem spróbować jadła Krisznowców (faktycznie tym razem średnie), potem
                                    nadrobilem to wielką michą bigosu z wyśmienitymi zapiekanymi ziemniakami (zestaw
                                    tylko za 5zł!) ... ale wracajac do młodzieży -właściwie najbardziej "odbija"
                                    tym, którzy na codzień najbardziej są dopieszczani przez swe nadtroskliwe mamki,
                                    tudzież czujnego papę. Kiedy wkońcu wybłagają zgodę na Woodstock, na miejscu nie
                                    potrafią poskromić okazyjnej wolności. Ja rozumiem troskę rodziców o 15-letnie
                                    córki(takich było pełno), ale o zgrozo!!! Widzialem, matke pilnujacą ok.16 -18
                                    letniego syna, "pod namiotem", wspólnie. Po takim obciachu stawiam na to, że
                                    wyrośnie z niego jakiś psychol.
                                    • albert_c Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! 22.07.05, 09:17
                                      Kumoterze, widac wnioski mamy podobne:)

Odnosnie obciachu to zalezy to taki tata Heniu bedzie robil, jak sobie bedzie
                                      popijal z mlodzieza i pogowal pod scena to pewnie nie bedzie to obciach, a
                                      powod do dumy z tatusia:)))))

W ogole na Przystanku jest tanie zarcie, a i piwo ma bardzo rozsadne ceny,
                                      widac organizatorzy bardzo tego pilnuja i chwala im za to i za setki innych
                                      spraw!:)
                                      • Gość: wizytka chłopaki IP: *.teleton.pl 22.07.05, 09:30
                                        To jak to jest z tym równouprawnieniem ? A jak mamusia będzie pogowała (a
                                        często przecież fryzure ma do tego sprzyjającą)i piwko popijała z synkiem to
                                        też będzie powód do dumy ? Bo ja bym chętnie pojechała, serio
                                        • Gość: KumoterSzyszkownik Re: chłopaki IP: 62.69.200.* 23.07.05, 16:27
                                          Gość portalu: wizytka napisał(a): ...Bo ja bym chętnie pojechała, serio

To bierz jakichś znajomych, wsiadajcie w auto i ruszajcie. Z tym ,że na miejscu
                                          pozwólcie dzieciakom rozdzielić się od was i tyle.
                                          • Gość: XXL Re: chłopaki IP: *.ksiazat.v.pl 23.07.05, 16:40
                                            Cholerka to może i ja z wami pojadę,stworzymy jakąś subkulturę "starszej
                                            młodzieży"
                                            Dokładnie kiedy jest ta impreza?(:
                                            • mamusiabartusia Re: chłopaki 23.07.05, 19:37
                                              5-6 sierpnia, czyli za 2 tygodnie. Pozdrawiam :-)
                                              • Gość: tatuchanorbucha Re: chłopaki i dziewczyny IP: *.comnet.krakow.pl 23.07.05, 20:06
                                                pomysł x warty realizacji, ale jak potem wracać ? przecież byśmy o suchym pysku
                                                nie siedzieli.
                                                • Gość: XXL Re: chłopaki i dziewczyny IP: *.ksiazat.v.pl 23.07.05, 20:10
                                                  Wynajmniemy autokar ha,ha
                                              • albert_c Re: chłopaki 25.07.05, 09:49
                                                Wizytko, bedzie jak najbardziej ok:)
                                                • Gość: wizytka Re: chłopaki IP: *.teleton.pl 25.07.05, 10:52
                                                  Myślisz kochany Albercie, że taki wypad pomógł by mi w przełamaniu postrzegania
                                                  mojej osoby jako zawsze gotowej garkuchni i kobiecie wiedzącej, co i gdzie
                                                  leży ? I wtedy już na hasło - Mamo, jestem głodny, będę mogła odpowiedzieć, że
                                                  jest "Danio" w lodówce, a na pytanie - Gdzie są moje skarpetki, że zapewne w
                                                  także w lodówce ? A potem zapalę sobie troszkę trawki, poczytam wiersze
                                                  Wojaczka i pójdę uprawiać wolny seks w rozbitym na ogrodzie namiocie,
                                                  pamiętającym największe chwile uniesień? :) :) :)
                                                  • pikpok0 Re: chłopaki 25.07.05, 11:38
                                                    Wiecie co......
                                                    Jestem 20 latkiem tak sobie poczytalem te wasze wypowiedzi i serdecznie zapraszam na Przystanek. Mysle ze bedziecie sie tam swietnie bawic i calkiem pasowac.
                                                    Co do dzieci to puszczac bez obawy wedlug mniedla mnie woodstock jest z pewnoscia bezpieczniejszy niz np juwenalia w Szczecinie.
                                                    Jakbyscie sie wybierali , dajcie znac chetnie postawie wam pifko
                                                  • Gość: wizytka Re: chłopaki IP: *.teleton.pl 25.07.05, 12:27
                                                    Młody, to Ty niewątpliwie mógłbyś być moim synem :) A z piwka to ja tylko
                                                    strongi pijam. Dziękuję bardzo za zaproszenie. Zawsze to jakaś radość w sercu,
                                                    że takie porozumienie między pokoleniami jednak jest mozliwe.Mój wyroslak chyba
                                                    się załamie jak się dowie co ja tutaj wypisuję :)
                                                  • albert_c Re: chłopaki 25.07.05, 11:48
                                                    Droga Wizytko, nie wiem czy by pomogl:)))

no ale jezeli szukasz impulsu do zmiany, chcesz i bardzo Ci zlaezy na tym aby
                                                    dzieciaki widzialy w Tobie swoja kumpele to jest spora szansa ze ta impreza
                                                    moglaby byc takim impulsem.
                                                    Zreszta na Przystanku jest dosc spora grupa ludzi w wieku srednim czy tez nieco
                                                    starszych, sporo jest turystow czy tez rodzin z dziecmi, ale najwiecej jest
                                                    oczywisice dzieciakow, ktorzy przyjezdzaja na Przystanek z tysiaca i jednego
                                                    powodu tak jakby kazdy szukal tam czegos dla siebie, czesc zapewne znajduje.

Ja zawsze traktowalem ta impreze troszke jako cos pokoleniowego, wiesz to
                                                    bardzo przyjemne uczucie kiedy widzisz, ze dziesiatki tysiecy ludzi, w
                                                    wiekszosci mlodych i bardzo mlodych jednocza sie w te dni we wspolnej imprezie,
                                                    wspolnym przeslaniu itp. To bylo dla mnie bardzo budujace.

lubisz Wojaczka?

...'wolny seks'...znaczy sie nie preferujesz szybkich?:)))))))
                                                    no, no.
                                                  • Gość: wizytka Re: chłopaki IP: *.teleton.pl 25.07.05, 12:19
                                                    :0 :0 :)

Co do wolnego to szybki też :)
                                                    A w Wojaczku to byłam zakochana i czytywałam po nocach. No wiesz, długie,
                                                    proste włosy,sweter do kolan, rajtuzy w kolorowe prążki,skórzanna torba ze
                                                    sklepu myśliwskiego, trawka z Pl.Grunwaldzkiego ... dawno to było. A z Wojaczka
                                                    nie pamietam juz ani słowa :) Za to Puszkin trzyma się w głowie
                                                  • albert_c Re: chłopaki 25.07.05, 15:55
                                                    ...i wszytsko jasne...z tym wolnym ma sie rozumiec:)

a Bursa?
                                                    przyznam ze akurat ja nie bardzo Wojaczka, choc probowalem, nie raz i nie dwa.

zreszta niezla roznorodnosc Puszkin uzupelniony Wojaczkiem:)))
                                                    jeden pod picie, a drugi?????;)
                                                  • Gość: wizytka a drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:42
                                                    pod miłość, tęsknotę,żal,radość ... np
                                                    "Pobrzękują dzwoneczki, pogrzmiewają bębenki, a ludek,ludkowie...
                                                    oj luli ludzie mili !!!
                                                    A ludek,ludkowie patrzy na Cyganeczkę,
                                                    a Cyganeczka pląsa, krasną chustą powiewa,trele wywodzi - śpiewa..."
                                                  • albert_c Re: a drugi 26.07.05, 11:03
                                                    'pod milosc' znam lepsze pozycje niz Puszkin, na pozostale bolaczki chyba
                                                    takze:))))))
                                                  • Gość: wizytka Re: a drugi IP: *.teleton.pl 26.07.05, 12:38
                                                    Albercik ! Toż to już czysta prowokacja :)
                                                  • albert_c Re: a drugi 26.07.05, 15:33
                                                    Wizytko, poczulas sie zachecona do zmiany pozycji?:)
                                                  • Gość: wizytka Re: a drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:10
                                                    Czy to już drapanie po pleckach :)
                                                    To ja teraz już raczkiem będę, dobrze ?

Nie koniecznie,ale lubię sobie pochodzić po księgarni, wyciągać z półek,
                                                    poczytać, pomyśleć i czasami kupić, jak zainteresuje oczywiście.Ja raczej
                                                    wierna swoim gustom jestem i poruszam się po znajmowych ścieżkach. A to pewnie
                                                    dlatego, że czasu coraz mniej i rozczarowanie po złej literaturze przez to
                                                    nabiera większej goryczy.
                                                  • albert_c Re: a drugi 26.07.05, 19:31
                                                    Droga, zaraz tam raczkiem...Ty mi sie tu teraz nie wycofuj, ok?:)))))

K.K. Baczynski?

z tym czasem u mnie tak samo, tym bardziej ze na poezje to oprocz czasu trzeba
                                                    tez trafic w nastroj, a czasem juz nie wiem czy mam wiekszy problem z tym
                                                    pierwszym czy tez drugim...
                                                  • Gość: wizytka Re: a drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:46
                                                    No kurczę, trochę się wystraszyłam :(

Baczyński i owszem :
                                                    " ... i wtedy, wtedy liść mi każdy,
                                                    albo mi wróbel z nieba sfrunie
                                                    i jego głos - już głosem prawdy,
                                                    i poznam głos, poczuję : umiem ..."

Nie ma czasu - nie ma nastroju, wtedy tylko małe chwilki, myśli ulotne, puff i
                                                    uleciały. A tu tzreba by posmakować, pomlaskać,podotykać,powąchać, zapatrzeć
                                                    się ... i tak to sobie powolutku ucieka
                                                  • albert_c Re: a drugi 27.07.05, 11:01
                                                    wystraszylas sie?

...czyli jednak za szybko chcialem dojsc, co?:)))))

Erotyki Baczynskiego najlepsze na te wszytskie nastroje, no ale chwyta sie jak
                                                    juz ma sie ten nastroj.
                                                    zreszta nie tylko erotyki, choc ze sa to erotyki to moze za bardzo powiedziane,
                                                    niemniej subtelnosc z nich bijaca jest powalajaca.

...i az chcialoby sie 'umiec' tak opisywac kobiete, swiat, uczucia.

• Gość: wizytka Re: a drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:00
                                                    Trening czyni mistrza :)
                                                  • albert_c Re: a drugi 27.07.05, 15:26
                                                    czesto trenujesz?:)

• Gość: wizytka czytanie poezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:27
                                                    niestety coraz rzadziej :(
                                                  • albert_c Re: czytanie poezji 28.07.05, 09:27
                                                    ...ja ostatanio takze...

...wiec moze kiedys razem potrenujemy?:)))

no wiesz, przy swiecach czy cos takiego...
                                                  • Gość: wizytka Re: czytanie poezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:06
                                                    Ocho!Widzę, że ktoś się dzisiaj już obudził, wyprężył pierś do przodu, wciągnął
                                                    głęboko powietrze ... :)))
                                                  • albert_c Re: czytanie poezji 28.07.05, 15:51
                                                    Wrzucasz wsteczny bieg?:)

...ja tam tylko o poezji;)

...ach gdybym mial jeszcze co prezyc:)))))
                                                  • Gość: wizytka Re: czytanie poezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:10
                                                    To co mam wziąć pod pachę tomik poezji, wplątać kokardę w warkocze i leciec na
                                                    spotkanie ? ....
                                                    Powiem Ci Albercie kochany, że jak narazie dla mnie teraz największa poezją
                                                    jest ciepła woda w kranie - właśsnie zadziałał nowy piec :)))
                                                    Może jesienią,kiedy w "żółtych płomieniach liści...". A teraz - właśnie idę
                                                    trzeci raz w dniu dzisiejszym myć podłogę i zmieść gruz, to bedzie dosłownie
                                                    czysta proza dnia codziennego :)
                                                  • albert_c Re: czytanie poezji 29.07.05, 09:53
                                                    Droga Wizytko, jesien tuz tuz (tak sie ludze zwalczajac te upaly)...

...a tak na powaznie poczekam na zimniejsze czasy, aby Cie porzadnie rozgrzac;-)

ta kokardke to moze sobie daruj...poznamy sie po tym ze bede mial w reku tomik
                                                    Baczynskiego;)
                                                  • Gość: wizytka Re: czytanie poezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:00
                                                    Już mnie rozgrzałeś i cała drżę z niepokoju i ciekawości :)))) Muszę być
                                                    ostrożna bo dla kobiety w moim wieku może to być niebezpieczne.
                                                  • albert_c Re: czytanie poezji 29.07.05, 12:47
                                                    zdecydowanie bardziej wole rozgrzewac kobiety niz je chlodzic, zwlaszcza tak
                                                    interesujace kobiety jak Ty:)

...a w moim wieku nie bywa niebezpieczne?;)

ps. wczoraj tak wstepnie udalo mi sie dogadac wyjzad na Przystanek juz sie
                                                    ciesze ze zrzuce z siebie krawat na te kilka dni:))))
                                                  • Gość: wizytka Re: czytanie poezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:46
                                                    Dzisiaj zdecydowamie wolałabym być chłodzona :(
                                                    Zazdroszczę Ci tego wyjazdu,naprawdę. Jak zobaczysz grupę małolatów ze
                                                    Szczecina a w niej ciemnowłosewgo wyroślaka z chmurną twarzą - to mój :)
                                                  • albert_c Re: czytanie poezji 01.08.05, 14:46
                                                    jak go zobacze obiecuje go nie spijac:)

moja ukochana mowi, ze chlodzenie tez mi czasem wychodzi (niestety), ale w
                                                    sumie nie powinno sie tym chwalic;)

• Gość: wizytka chłodzenie IP: *.teleton.pl 01.08.05, 14:52
                                                    Albercie drogi, równowaga w przyrodzie musi być zachowana ... Uważam, że w
                                                    pewnych sytuacjach to właśnie chłodzenie jest nader wskazane i niektórzy
                                                    panowie osiągneli w tym temacie mistrzostwo :)Czyż nie jest dla nas najbardziej
                                                    pociągający tzw "zimny drań" :)
                                                  • albert_c Re: chłodzenie 02.08.05, 08:52
                                                    no ja nie wiem, mnie tam takie 'zimne dranie' nie kreca;-)

...no ale rownowaga musi byc, chcoby sie nie chcialo.
                                                  • Gość: wizytka Re: chłodzenie IP: *.teleton.pl 02.08.05, 10:07
                                                    Albercie, przyznam sie szczerze, że bardzo mi miło się z Tobą rozmawia, ale coś
                                                    mi się zdaje, że najwyższy czas zakończyć wątek festiwalu :) bo jakoś tak nie
                                                    na temat sobie piszemy .
                                                    Jest taka piosenka ..."dwa anioły mam przy sobie, ani białe, ani czarne, gdzie
                                                    nie pójdę co nie zrobię wnet przy sobie je odnajdę ..." i tak też bywa z tym
                                                    chłodzeniem. Zawsze jak świat światem zło było dla nas pociągające i kusiło
                                                    swoim zimnym blaskiem. Ileż lat można żyć z osobą łagodną jak baranek, ciepłą,
                                                    dobrą, cierpliwą ... czyż nie jest czasami podniecające odrzucenie,ból,odmowa,
                                                    zaskoczenie ? Czy to nie te uczucia rządzą czasami naszymi najskrytszymi
                                                    marzeniami ? Czy ten chłód i odmowa nie pociągają nas najbardziej ?
                                                  • albert_c Re: chłodzenie 02.08.05, 13:52
                                                    Wizytko, mi z Toba bardzo milo:)

chyba masz racje, troszke zesmy 'zeszli z tematu';-)

chyba kobiety pociaga co innego niz facetow, zrozumienia kobiety sie nie
                                                    podejmuje, nie jestem w stanie dokonac tego jakze arcytrudnego zadania:)))))

...ale zdaje sie masz racje...czesto kusi.
                                                  • Gość: wizytka socjologia ? IP: *.teleton.pl 02.08.05, 14:18
                                                    Moje troszkę już długie życie :)))) pozwoliło sporo interesujących zjawisk
                                                    zaobserwować i wierzaj mi kobiety w większości kochają brutali, a kazde z nas
                                                    uwielbia wodzenie,niepewność (łapanie króliczka). Wiele moich znakomitych
                                                    koleżanek, kobiet wykształconych, inteligentnych, czułych,dowcipnych wpada i
                                                    wpadało w tak zagmatwane historie miłosne spowodowane niewytłumaczalnym ciągiem
                                                    ku odrzuceniu i niepewności iż zaczynam wątpić w swoj długoletni już związek
                                                    monogamiczny
                                                  • Gość: wizytka ratunku ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:51
                                                    Pozwoliłam.Właśnie się pakuje,w korytarzu stoi plecak,spiwór,namiot ... jadą
                                                    jutro przed południem.Chcą uplasowac się na dogodnych pozycjach :)Teraz szuka
                                                    płetw bo chciałby sobie tam w nich pochodzić :) Serio - ha, moja krew !Ale
                                                    strach mi dupę ściska.Spytałam się czy ma ze soba prezerwatywy, ale
                                                    stwierdził,że napewno będą na miejscu :) Nie popuszczę i wyślę do apteki czy
                                                    kiosku ... O rany jak ja sie boję o gnojka !!!!!!!
                                                    Albercik błgam pilnuj tam małolatów, jak ktoremuś palma odbije - to wal w łeb i
                                                    powiedz, że masz upowaznienie od mamy - błagam !!!
                                                  • albert_c Re: ratunku ! 03.08.05, 08:16
                                                    Wizytko, alez sie przejelas:)

poznam go zapewne po tych pletwach - niezle to sobie wymyslil:)

odnosnie dlugowiecznosci zwiazkow: kto ma czas i watpliwosci niech sobie 'goni
                                                    kroliczka' - wielu nie ma albo watpliwosci, albo czasu na ganianie;-)
                            • Gość: sa Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:02
                              sa
    • Gość: play Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstok ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:11
      Heniu, sieroto, nie pisze się Woodstok tylko Woodstock ! Lukę masz w
      wykształceniu niczym Titanic w burcie.
      • schutzengel1 za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstock! play 27.07.05, 15:10
        zobacz buraku,ze poprawiłem się w drugim poście. Nigdy nie pisałem ,że jestem
        po wyższych uczelniach. Zawsze przyznaję się do błędów i nie udaję dyslektyka.

• Gość: play Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstock! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:25
          No to mocna deklaracja, mocna.
          A że przy okazji masz dwa nicki to objaw ... czego ? Co do znajomości
          angielskiego, do tego nie trzeba studiów ani nawet liceum kończyć. Jeśli cię
          wzburzyłem, sorry, nie bierz sobie tego za mocno do serduszka;)
          • Gość: mamoniowa Re: za kilka dni rozpoczyna się polski Woodstock! IP: 62.69.200.* 27.07.05, 23:43
            ten drugi nick, to zapewne mailowy :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka