Dodaj do ulubionych

Nasi w Brukseli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:05
Ten pan to niezły profesjonalista, skoro juz teraz jest blady ze strachu. A
jak tam dojedzie to co? Zasłabnie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Blady Re: Nasi w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:08
      Spoko pepe - "dumny i blady" to taka forma retoryczna i nie bój się - nie zamdleję. GWARANTOWANE ;-)
      • Gość: pepe Re: Nasi w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:30
        Forma retoryczna??? Na szczęście jestem inteligentny i wiem, co miałeś na
        myśli. Ale Ty masz sie znać na gwiazdach, nie na j. polskim. Pozdro
    • zaczepialski "baron" SLD w Szczecinie i najprawdopodobniej XYZ 26.07.05, 22:10
      :-)))
      • Gość: Blady Re: "baron" SLD w Szczecinie i najprawdopodobniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:12
        XYZ - przepraszam - zaczepialski ponownie nie trafił, upsss sorry - a "baron" to też "forma retoryczna" to do pepe i coż retoryka formy nie zawsze "pasi" ;-))) i nie ma to tym razem nic wspólnego z "figurą retoryczna" - "figurą retoryczną". Lecz jeśli wolisz niech będzie to przenośnia lub metafora. A swoją drogą za "barona" dziękuję ozięble - nie obrażam się lecz ciągle się dziwię - ile jeszcze "jadu" wylać się musi żeby w końcu można było żyć normalnie.
        • Gość: pepe sie blady ciesz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:15
          że spadasz na zachód. reszta nie jest ważna. oprócz zdrowia.
      • zilbeer Re: "baron" SLD w Szczecinie i najprawdopodobniej 27.07.05, 08:22
        Wielki moralista zaczepialski, czyli Karusewicz - miejski urzędas i połykacz
        dietek z marianowych rad nadzorczych, bardzo chce by xyz-xyz był Wojcieszkiem.
        Chyba dlatego by nie czuć się jedynym kabotynem na forum. Xyz-xyz nie jest
        Wojcieszkiem. Na koniec dodam: Panie zaczepialski! xyz-xyz-towi nie sięga Pan do
        pięt... o Wojcieszku nie wspominając...
        • northstar wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 09:27
          zilbeer napisał:
          Panie zaczepialski! xyz-xyz-towi nie sięga Pan d
          > o
          > pięt... o Wojcieszku nie wspominając...

Czy to wynik diety wysokobialkowej czy moze innych szemranych zrodel dochodu ?
          • zilbeer Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 12:13
            Cos Pan sugerujesz Panie northstar, czy tak po polsku dosrywasz Pan po katolicku?
            Mimo wszystko miłego dnia Panu życzę i chłodu...
            • northstar Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 13:45
              Wielki moralista zaczepialski, czyli Karusewicz - miejski urzędas i połykacz
              dietek z marianowych rad nadzorczych, bardzo chce by xyz-xyz był Wojcieszkiem.
              Chyba dlatego by nie czuć się jedynym kabotynem na forum. Xyz-xyz nie jest
              Wojcieszkiem. Na koniec dodam: Panie zaczepialski! xyz-xyz-towi nie sięga Pan do
              pięt... o Wojcieszku nie wspominając...

Podawanie nazwisk bez zgody zainteresowanego to jedyna sila argumentow SLD ??
              Widze,ze musicie sie odwolywac do tak prymitywnych zagrywek.
              Wczoraj widziALAM J.Wijasa w tv, ja piernicze, nawet tym, ktorych nie lubie,
              nie zycze aby mu do piet dorosli he he.Ratunkuuuuuu
              • ja_aska Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 13:58
                Wydaje mi się, że karusewicz został wyciągnięty po próbie wyciągnięcia xyz'ta.
                • northstar Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 14:34
                  Asiu zwroc jednak uwage, ze nie xyz bral udzial w tej wymianie zdan. Wybacz,
                  ale dla mnie to komiczne, bawienie sie w czyjegos adwokata. Nie mam zamiaru
                  usprawiedliwiac takich prowokacyjnych zagrywek, mysle, ze przyznasz mi racje,
                  ze nalezy zachowac umiar.
                  Problem Zilbeera polega na tym, ze dal sie podpuscic. Warto bylo?
                  • zilbeer Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 14:51
                    Wybacz,
                    > ale dla mnie to komiczne, bawienie sie w czyjegos adwokata.

Napisał(a) adwokat zaczepialskiego... to jest dopiero komiczne:)

mysle, ze przyznasz mi racje,
                    > ze nalezy zachowac umiar.

Ja przyznaję. Należy. Chłodu życzę i więcej samokrytyki...

Warto bylo?

Oczywiście. Prawicowi podsrywacze niech nie myślą, że są tacy in cognito... nie
                    są...
                    • ja_aska Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 15:27
                      myślę, że to działa w dwie strony. xyz przestał się udzielać więc go zaczepiają
                      (nomen omen).
    • Gość: mamoniowa Re: Nasi w Brukseli IP: 62.69.200.* 27.07.05, 00:15
      Lepper na poczatku tez byl bledszy. No i prosze jaki teraz przyrumieniony !
      • ja_aska banda popaprańców 27.07.05, 09:48
        zamiast się cieszyć, że człowiek ze szczecina dostał prestiżowe stanowisko w
        brukseli to tylko głupie komentarze im w głowie.
        • northstar szansa na sukces 27.07.05, 10:45
          ja na przyklad sie bardzo ciesze, ale martwie sie sie o tego bladego pana. No
          chyba to nie jest zabronione ? No bo skoro sie tak zmienil tuz po otrzymaniu
          stanowiska, to co bedzie jak sie zapozna z obowiazkami w praktyce.
          Panie blady !!! Trzymam kciuki !!!
          • Gość: Blady Re: szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:18
            notrhstar - THX.
            GDM8
        • Gość: pepe Re: banda popaprańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:34
          Jansne, cieszę się z nim, że ucieka stąd:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka