Gość: pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:05 Ten pan to niezły profesjonalista, skoro juz teraz jest blady ze strachu. A jak tam dojedzie to co? Zasłabnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blady Re: Nasi w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:08 Spoko pepe - "dumny i blady" to taka forma retoryczna i nie bój się - nie zamdleję. GWARANTOWANE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Nasi w Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:30 Forma retoryczna??? Na szczęście jestem inteligentny i wiem, co miałeś na myśli. Ale Ty masz sie znać na gwiazdach, nie na j. polskim. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski "baron" SLD w Szczecinie i najprawdopodobniej XYZ 26.07.05, 22:10 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: "baron" SLD w Szczecinie i najprawdopodobniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:12 XYZ - przepraszam - zaczepialski ponownie nie trafił, upsss sorry - a "baron" to też "forma retoryczna" to do pepe i coż retoryka formy nie zawsze "pasi" ;-))) i nie ma to tym razem nic wspólnego z "figurą retoryczna" - "figurą retoryczną". Lecz jeśli wolisz niech będzie to przenośnia lub metafora. A swoją drogą za "barona" dziękuję ozięble - nie obrażam się lecz ciągle się dziwię - ile jeszcze "jadu" wylać się musi żeby w końcu można było żyć normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe sie blady ciesz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:15 że spadasz na zachód. reszta nie jest ważna. oprócz zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: "baron" SLD w Szczecinie i najprawdopodobniej 27.07.05, 08:22 Wielki moralista zaczepialski, czyli Karusewicz - miejski urzędas i połykacz dietek z marianowych rad nadzorczych, bardzo chce by xyz-xyz był Wojcieszkiem. Chyba dlatego by nie czuć się jedynym kabotynem na forum. Xyz-xyz nie jest Wojcieszkiem. Na koniec dodam: Panie zaczepialski! xyz-xyz-towi nie sięga Pan do pięt... o Wojcieszku nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
northstar wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 09:27 zilbeer napisał: Panie zaczepialski! xyz-xyz-towi nie sięga Pan d > o > pięt... o Wojcieszku nie wspominając... Czy to wynik diety wysokobialkowej czy moze innych szemranych zrodel dochodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 12:13 Cos Pan sugerujesz Panie northstar, czy tak po polsku dosrywasz Pan po katolicku? Mimo wszystko miłego dnia Panu życzę i chłodu... Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 13:45 Wielki moralista zaczepialski, czyli Karusewicz - miejski urzędas i połykacz dietek z marianowych rad nadzorczych, bardzo chce by xyz-xyz był Wojcieszkiem. Chyba dlatego by nie czuć się jedynym kabotynem na forum. Xyz-xyz nie jest Wojcieszkiem. Na koniec dodam: Panie zaczepialski! xyz-xyz-towi nie sięga Pan do pięt... o Wojcieszku nie wspominając... Podawanie nazwisk bez zgody zainteresowanego to jedyna sila argumentow SLD ?? Widze,ze musicie sie odwolywac do tak prymitywnych zagrywek. Wczoraj widziALAM J.Wijasa w tv, ja piernicze, nawet tym, ktorych nie lubie, nie zycze aby mu do piet dorosli he he.Ratunkuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 13:58 Wydaje mi się, że karusewicz został wyciągnięty po próbie wyciągnięcia xyz'ta. Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 14:34 Asiu zwroc jednak uwage, ze nie xyz bral udzial w tej wymianie zdan. Wybacz, ale dla mnie to komiczne, bawienie sie w czyjegos adwokata. Nie mam zamiaru usprawiedliwiac takich prowokacyjnych zagrywek, mysle, ze przyznasz mi racje, ze nalezy zachowac umiar. Problem Zilbeera polega na tym, ze dal sie podpuscic. Warto bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 14:51 Wybacz, > ale dla mnie to komiczne, bawienie sie w czyjegos adwokata. Napisał(a) adwokat zaczepialskiego... to jest dopiero komiczne:) mysle, ze przyznasz mi racje, > ze nalezy zachowac umiar. Ja przyznaję. Należy. Chłodu życzę i więcej samokrytyki... Warto bylo? Oczywiście. Prawicowi podsrywacze niech nie myślą, że są tacy in cognito... nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wielki jak brzoza....itd :-) 27.07.05, 15:27 myślę, że to działa w dwie strony. xyz przestał się udzielać więc go zaczepiają (nomen omen). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Nasi w Brukseli IP: 62.69.200.* 27.07.05, 00:15 Lepper na poczatku tez byl bledszy. No i prosze jaki teraz przyrumieniony ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska banda popaprańców 27.07.05, 09:48 zamiast się cieszyć, że człowiek ze szczecina dostał prestiżowe stanowisko w brukseli to tylko głupie komentarze im w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
northstar szansa na sukces 27.07.05, 10:45 ja na przyklad sie bardzo ciesze, ale martwie sie sie o tego bladego pana. No chyba to nie jest zabronione ? No bo skoro sie tak zmienil tuz po otrzymaniu stanowiska, to co bedzie jak sie zapozna z obowiazkami w praktyce. Panie blady !!! Trzymam kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:18 notrhstar - THX. GDM8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: banda popaprańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:34 Jansne, cieszę się z nim, że ucieka stąd:) Odpowiedz Link Zgłoś