Dodaj do ulubionych

moze ktom ma dobrego gin. panstwowego?

05.08.05, 16:01
prosilabym a nawisko i adres.
Obserwuj wątek
    • jamessz Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 05.08.05, 20:02
      W przychodni na staromlynskiej, koleaznka tam chodzi i sobie chwali, ale
      dokladnych danych nie znam.
      Doktor dobry, przyjmuje na NFZ.
      pozdarwiam
      jamessz
      • asia19833 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 06.08.05, 10:58
        witam!
        Ja chodze do doktor Barbary Sylwistej-Jaśkiewicz, specjalista ginekolog-
        połoznik.
        Centrum Medyczne na Duńskiej.
        Bardzo miła i sympatyczna Pani.
        Pozdrawiam
        • ulcia20046 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 08.08.05, 22:18
          asiu 19833 byla u pani dr i jest faktycznie bardzo mila tylko niestey sie
          zesmucilam bo mialam poronirnir w czerwcu i wyslalam ze we wrzesniu bede mogla
          próbowac znowu zajsc w ciaze ale ona mi poweidziala ze powinnam odczekac 6
          mieciecy?
          • kociaczek333 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 11.08.05, 13:28
            ulcia20046 napisała:

> asiu 19833 byla u pani dr i jest faktycznie bardzo mila tylko niestey sie
            > zesmucilam bo mialam poronirnir w czerwcu i wyslalam ze we wrzesniu bede
            mogla
            > próbowac znowu zajsc w ciaze ale ona mi poweidziala ze powinnam odczekac 6
            > mieciecy?

Ulciu20046, ja poronilam w kwietniu i moj lekarz powiedzial powidzial mi ze
            najbezpieczniej jest odczekac 3 miesiace przed nastepnym zajsciem w ciaze,
            mojej kolezance zupelnie inny lekarz tez powiedzial, ze czas odczekania to 3
            miesiace. Ja w tej chwili znow ciesze sie odmiennym stanem :) Skonsultuj sie
            jeszcze z jakims lekarzem - z pewnoscia 3 miesiace wystarcza, powodzenia
    • aga2411 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 06.08.05, 13:38
      Chodzę do dr Grzeszewskiego, który przyjmuje w przychodni na Batalionów
      Chłopskich w Zdrojach. Wydaje mi się, że najlepiej o tym że jest dobry świadczy
      fakt, że ma tak dużo ciężarnych że musiał wprowadzić ograniczenia co do liczby
      przyjmowanych dziennie kobiet w ciąży.
    • grandet dobry gin. panstwowy? 07.08.05, 12:16
      W przychodni szpitala miejskiego dr W. Tudaj, kolezanka chwalila p. doktor z
      przychodni kolejowej na ul. 3 Maja. Na wizyte trzeba troche czekac, dosc dlugie
      terminy. Aha, i jeszce dr Wojciechowska z przychodni na al. Wojska Polskiego.
    • boyena Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 07.08.05, 13:00
      ja polecam dr Strojny, przyjmuje w przychodni na os. Słonecznym. jest
      rewelacyjna. prowadziła moją ciążę, która była prawie cały czas zagrożona a
      obeszło się bez leżenia w szpitalu na podtrzymaniu. ciężarne z jakimikolwiek
      problemami przyjmuje przed numerkami albo po numerkach się umawia. nie jestem
      pierwszą osobą, która twierdzi ze to lekarz z powolania.:)
    • aga305 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 08.08.05, 14:49
      polecam dr Joannę Krystowską (pracuje w szpitalu wojskowym) przyjmuje w
      przychodni przy szpitalu wojskowym nr do rejestracji 44-555-55. Nie trzeba
      długo czekać na wizytę. Bardzo miła i kompetentna lekarka.

Polecam
      Aga
      • wiewiorrrka Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 10.08.05, 15:42
        ja polecam dr Iwonę Jankowską-Wojniak-przyjmuje na Staromłyńskiej na pierwszym pietrze, łatwa rejestracja(niemal w samym gabinecie, najdalej po 30 min. jesteś przyjęta).P.doktor prowadzi moją wcale nie łatwą ciążę od samego początku(32 tydzień) i jestem bardzo zadowolona:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka