ulcia20046 05.08.05, 16:01 prosilabym a nawisko i adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamessz Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 05.08.05, 20:02 W przychodni na staromlynskiej, koleaznka tam chodzi i sobie chwali, ale dokladnych danych nie znam. Doktor dobry, przyjmuje na NFZ. pozdarwiam jamessz Odpowiedz Link Zgłoś
asia19833 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 06.08.05, 10:58 witam! Ja chodze do doktor Barbary Sylwistej-Jaśkiewicz, specjalista ginekolog- połoznik. Centrum Medyczne na Duńskiej. Bardzo miła i sympatyczna Pani. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia20046 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 08.08.05, 22:18 asiu 19833 byla u pani dr i jest faktycznie bardzo mila tylko niestey sie zesmucilam bo mialam poronirnir w czerwcu i wyslalam ze we wrzesniu bede mogla próbowac znowu zajsc w ciaze ale ona mi poweidziala ze powinnam odczekac 6 mieciecy? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek333 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 11.08.05, 13:28 ulcia20046 napisała: > asiu 19833 byla u pani dr i jest faktycznie bardzo mila tylko niestey sie > zesmucilam bo mialam poronirnir w czerwcu i wyslalam ze we wrzesniu bede mogla > próbowac znowu zajsc w ciaze ale ona mi poweidziala ze powinnam odczekac 6 > mieciecy? Ulciu20046, ja poronilam w kwietniu i moj lekarz powiedzial powidzial mi ze najbezpieczniej jest odczekac 3 miesiace przed nastepnym zajsciem w ciaze, mojej kolezance zupelnie inny lekarz tez powiedzial, ze czas odczekania to 3 miesiace. Ja w tej chwili znow ciesze sie odmiennym stanem :) Skonsultuj sie jeszcze z jakims lekarzem - z pewnoscia 3 miesiace wystarcza, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aga2411 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 06.08.05, 13:38 Chodzę do dr Grzeszewskiego, który przyjmuje w przychodni na Batalionów Chłopskich w Zdrojach. Wydaje mi się, że najlepiej o tym że jest dobry świadczy fakt, że ma tak dużo ciężarnych że musiał wprowadzić ograniczenia co do liczby przyjmowanych dziennie kobiet w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
grandet dobry gin. panstwowy? 07.08.05, 12:16 W przychodni szpitala miejskiego dr W. Tudaj, kolezanka chwalila p. doktor z przychodni kolejowej na ul. 3 Maja. Na wizyte trzeba troche czekac, dosc dlugie terminy. Aha, i jeszce dr Wojciechowska z przychodni na al. Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boyena Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 07.08.05, 13:00 ja polecam dr Strojny, przyjmuje w przychodni na os. Słonecznym. jest rewelacyjna. prowadziła moją ciążę, która była prawie cały czas zagrożona a obeszło się bez leżenia w szpitalu na podtrzymaniu. ciężarne z jakimikolwiek problemami przyjmuje przed numerkami albo po numerkach się umawia. nie jestem pierwszą osobą, która twierdzi ze to lekarz z powolania.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 08.08.05, 14:49 polecam dr Joannę Krystowską (pracuje w szpitalu wojskowym) przyjmuje w przychodni przy szpitalu wojskowym nr do rejestracji 44-555-55. Nie trzeba długo czekać na wizytę. Bardzo miła i kompetentna lekarka. Polecam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorrrka Re: moze ktom ma dobrego gin. panstwowego? 10.08.05, 15:42 ja polecam dr Iwonę Jankowską-Wojniak-przyjmuje na Staromłyńskiej na pierwszym pietrze, łatwa rejestracja(niemal w samym gabinecie, najdalej po 30 min. jesteś przyjęta).P.doktor prowadzi moją wcale nie łatwą ciążę od samego początku(32 tydzień) i jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś