Gość: fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:40 rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ekspans Re: Koncert w Gdańsku IP: 83.168.120.* 26.08.05, 23:47 Tak to prawda a Szczecin niech się uczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Koncert w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 01:04 jestem pod wrażeniem, mimo że od lat wielu nie śledzę na bieżąco twórczości Jarre'a - no ale to nie o muzykę tak do końca chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Koncert w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 01:17 byłem przed chwilą na forum gdańskim. Ściek! A myslałem, że tylko u nas nic się nikomu niepodoba. Zrzędzenie to jednak cecha narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techno Re: Koncert w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 02:33 > byłem przed chwilą na forum gdańskim. Ściek! A myslałem, że tylko u nas nic się > nikomu niepodoba. Zrzędzenie to jednak cecha narodowa. Może oni po prostu nie lubią Jarre'a :| Oglądałem, świetny... a miejscówka doskonała:) Zawsze mi się marzyło, żeby Jarre zagrał u nas np. na Dniach Morza... ale chyba ten pomysł nie przejdzie;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Koncert w Gdańsku IP: 62.69.200.* 27.08.05, 07:43 Gość portalu: techno napisał(a): > > byłem przed chwilą na forum gdańskim. Ściek! A myslałem, że tylko u nas n > ic się > > nikomu niepodoba. Zrzędzenie to jednak cecha narodowa. * masz rację! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Koncert w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:02 Odpuszczę sobie krytykę, ale przyznam, że pod koniec Murów nie wytrzymałem i zmieniłem kanał. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Koncert w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 02:31 jak napisałem wcześniej, nie jestem zagorzałym fanem Jarre'a, ale obejrzałem koncert od początku do końca. Przyznam, że gdyby w czasie "murów" Jarre siedział obok mnie, to po następne piwo musiałby iść do lodówki sam (zwykle gościom podaję osobiście). Odpowiedz Link Zgłoś