Dodaj do ulubionych

Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:20
I lista tych ludzi była powodem do utajnienia?.. Gazety od wielu tygodni
prosiły magistrat o jej udostępninie. Co za hipokryzja...
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe Re: Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:26
      większej jak, czy większej niż?
      • Gość: pieszy Re: Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale IP: *.fnet.pl 28.08.05, 22:34
        tylko matematyka coś inna: 17 zabitych + 110 rannych = 127 to coś około tej
        liczby,
        medali 100,
        a i inni dostali i dostaną.

(zapomniałem o dzieleniu i mnożeniu,
        wszystko jasne
        • Gość: marian paździoch Re: ludzie po co wam te medale? IP: 62.69.200.* 28.08.05, 23:52
          co za upierdliwcy?

mp
          • Gość: piotruś Re: ludzie po co wam te medale? IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 07:16
            śmieszne to jakieś

upamiętnia rocznicę anioł co go nikt nie chce

miały spodkać sie dwie wielkie osoby ale jeda była chora co jej jednak nie
            przeszkadzało być na większym koncercie

tragiczne chwile trzci się koncertami na wałach

są medale ale nie dla wszystkich ale i tak nie wiadomo dla kogo bo tajne

itd

ja juz nic nie rozumiem ;)

pozdrawiam

• Gość: marian paździoch Re: piwo z rana jak śmietana. IP: 62.69.200.* 29.08.05, 07:27
              walnij jeszcze jedno. i pie..ij się w leb.

mp
              • Gość: piotruś Re: piwo z rana jak śmietana. IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 08:34
                dzięki marianku - ja tam wole sie uśmiechac niż pić ;)
              • Gość: piotruś Re: piwo z rana jak śmietana. IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 08:38
                a poza tym bluźnić od samego rana - wstydził bys sie chłopie!!!!
              • student1 cholerne śmiecie 29.08.05, 08:57
                Maryś
                nerwy ci puszczają
                obchody Sierpnia 80 w Szczecinie to dno
                zamiast podniosłego nastroju i podnoszenia poczucia wartości szczecinian
                smętek
                esbecja na trybunie honorowej
                Jacerk Piechota jako najbliższy współpracownik Mariana Jurczyka
                barierki odgradzające mieszkańców od władzy
                wielkie święto Szczecina sprowadzone do kampanii wyborczej Mariana Jurczyka
                byłem wczoraj na Placu Solidarności z dziewczyną i ojcem
                namówiłem ich bo chciałem żeby zrozumieli moje odczucia
                dumę
                radość
                podniosłość chwili
                szacunek
                a przede wszystkim wielką wspólnotę z mieszkańcami Szczecina
                widziałem jak moi bliscy patrzą na siebie z zakłopotaniem i nic nie mówią żeby
                mi nie sprawić przykrości
                słyszałem opinie ludzi w tłumie stojących na słońcu i oczekujących wielkich
                słów i atmosfery solidarności
                usłyszeli głupawe pohukiwanie Mariana
                szlag by was esbeki trafił!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: marian paździoch Re: cholerne śmiecie IP: 62.69.200.* 29.08.05, 09:25
                  co tam piechota! robak lichy.

w gdańsku będzie lepiej, przybędzie sam wielki pierwszy.
                  i w pełnym uniesieniu, wypowie słowa podobne do słów wypowiedzianych przez
                  pastusiaka
                  'wywalczyliśmy wolność' lub bardziej doniosłe w znanym stylu.
                  potem z wałęsą dadzą sobie buzi.

a dawni doradcy, wynajęci na usługi protestujących, wypną z dumą piersi po
                  zasłużone medale i odznaczenia.

ja wysiadam!

mp

• Gość: piotruś Re: cholerne śmiecie IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 09:42
                    a może tyci wyluzuj

jakis spacerek

czy cos moze pobiegaj

i potem uśmiechnij sie

pomaga
                    • Gość: marian paździoch Re: cholerne śmiecie IP: 62.69.200.* 29.08.05, 09:46
                      idę. a ty pluj się dalej!

mp
                      • Gość: piotruś Re: cholerne śmiecie IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 10:12
                        stary luz

ja jestem miły dla cibie ty niemozesz być taki sam - tak powiecmy po dobroci od
                        poniedziałku?

pozdrawiam
                        • Gość: marian paździoch Re: cholerne śmiecie IP: 62.69.200.* 29.08.05, 18:55
                          piotruś jesteś miły, podejrzanie miły. w godzinach pracy, co widać po twoim ip.
                          czekaj, niech cię tylko szef dorwie.

mp
    • Gość: Marian_fan Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzymaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:37
      ...trzymaj sie!!! Maaaarian Maaaarian trzymaj sie hej!!! Mam nadzieje, ze
      Marian Jurczyk bedzie kandydowal raz jeszcze. Ja bede na niego glosowal. Jestem
      mlodym i wyksztalconym czlowiekiem, ale w odroznieniu od wielu krzykaczy na tym
      forum jestem tez patriota! Nie podoba mi sie, jak jakies dresiarstwo czepia sie
      Mariana, naszego Prezydenta. Najlepszego Prezydenta w dziejach Szczecina!
      Robcie sobie te swoje demonstracje pod UM. Pewnie wiekszosc z Was nawet nie
      urodzila sie w Szczecinie!
      • Gość: piotrus Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: 62.69.198.* 29.08.05, 21:40
        marianku urodziłem sie w szczecinie 29 lat temu. nie nosze dresów chyba ze na
        treningi i nienawidze misia. sorki marianku ale ja mimo wszystkiego że sie
        uśmiecham nie nosze rużowych okólarów ;)
      • Gość: Celna_riposta Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:40
        Zgadzam sie z Toba! Trzeba nareszcie stanac twardo w obronie Mariana Jurczyka.
        Niech mlokosy sie opamietaja! Do wladzy sie rwa, a mleko pod nosami maja, wizji
        nie maja! O kase im chodzi. Moze Marian Jurczyk popelnil jakies bledy, ale jest
        i tak najuczciwszy! Wszystiego dorobil sie uczciwa praca a nie przekretami!
        Niech wszystkich antypolakow Przenajswietszy Sakrament popiesci! Lepiej nie
        przystepujcie do Komunii Swietej zdrajcy, bo krew z ust Wam poplynie! Albo
        potrujecie sie jak te szczury!
      • Gość: XXL Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: 62.69.196.* 29.08.05, 21:40
        Cho,cho widzę że wysoka temperatura swoje robi:)))))
      • Gość: Nexus Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:56
        Chlopie wyluzuj. Niech lepiej kase odda, ktora z komuchami przekrecil na
        Mieszka i teraz trzeba ja oddawac. Mialo nie byc tam niemieckiego
        kapitalu? ...no ale wlascicielami Media Markt chyba nie sa Papuasi... skandal.
        Niech lepiej wraca do swoich "dwoch psow i trzech kotow". A tak na marginesie,
        co szczecinianie sadzicie o wywaleniu z miasta ogrodkow dzialkowych. Nie mam na
        mysli tych na obrzezach, ale na przyklad tego Bangladeszu z okolic Lasku
        Arkonskiego i Parku Kasprowicza, z Ku Sloncu itd. Dlaczego mi sie nie podobaja
        i przeszkadzaja? Otoz dostarczaja smrodu (notoryczne palenie smieci!!!), psuja
        krajobraz itd. Jestem za pozostawieniem tylko dzialki Pana Prezydenta z
        domkiem. Bylby to "zywy" pomnik dzialkowca polskiego.
        • Gość: XXL Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: 62.69.196.* 29.08.05, 22:00
          Gość portalu: Nexus napisał(a):
          Bylby to "zywy" pomnik dzialkowca polskiego.
          i jeszcze żywa historia NSZZ "S" 80 :))))))
    • Gość: ip Re: Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.06, 14:54
      w tym to jest dobry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka