Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:20 I lista tych ludzi była powodem do utajnienia?.. Gazety od wielu tygodni prosiły magistrat o jej udostępninie. Co za hipokryzja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:26 większej jak, czy większej niż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale IP: *.fnet.pl 28.08.05, 22:34 tylko matematyka coś inna: 17 zabitych + 110 rannych = 127 to coś około tej liczby, medali 100, a i inni dostali i dostaną. (zapomniałem o dzieleniu i mnożeniu, wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ludzie po co wam te medale? IP: 62.69.200.* 28.08.05, 23:52 co za upierdliwcy? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: ludzie po co wam te medale? IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 07:16 śmieszne to jakieś upamiętnia rocznicę anioł co go nikt nie chce miały spodkać sie dwie wielkie osoby ale jeda była chora co jej jednak nie przeszkadzało być na większym koncercie tragiczne chwile trzci się koncertami na wałach są medale ale nie dla wszystkich ale i tak nie wiadomo dla kogo bo tajne itd ja juz nic nie rozumiem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: piwo z rana jak śmietana. IP: 62.69.200.* 29.08.05, 07:27 walnij jeszcze jedno. i pie..ij się w leb. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: piwo z rana jak śmietana. IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 08:34 dzięki marianku - ja tam wole sie uśmiechac niż pić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: piwo z rana jak śmietana. IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 08:38 a poza tym bluźnić od samego rana - wstydził bys sie chłopie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 cholerne śmiecie 29.08.05, 08:57 Maryś nerwy ci puszczają obchody Sierpnia 80 w Szczecinie to dno zamiast podniosłego nastroju i podnoszenia poczucia wartości szczecinian smętek esbecja na trybunie honorowej Jacerk Piechota jako najbliższy współpracownik Mariana Jurczyka barierki odgradzające mieszkańców od władzy wielkie święto Szczecina sprowadzone do kampanii wyborczej Mariana Jurczyka byłem wczoraj na Placu Solidarności z dziewczyną i ojcem namówiłem ich bo chciałem żeby zrozumieli moje odczucia dumę radość podniosłość chwili szacunek a przede wszystkim wielką wspólnotę z mieszkańcami Szczecina widziałem jak moi bliscy patrzą na siebie z zakłopotaniem i nic nie mówią żeby mi nie sprawić przykrości słyszałem opinie ludzi w tłumie stojących na słońcu i oczekujących wielkich słów i atmosfery solidarności usłyszeli głupawe pohukiwanie Mariana szlag by was esbeki trafił!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: cholerne śmiecie IP: 62.69.200.* 29.08.05, 09:25 co tam piechota! robak lichy. w gdańsku będzie lepiej, przybędzie sam wielki pierwszy. i w pełnym uniesieniu, wypowie słowa podobne do słów wypowiedzianych przez pastusiaka 'wywalczyliśmy wolność' lub bardziej doniosłe w znanym stylu. potem z wałęsą dadzą sobie buzi. a dawni doradcy, wynajęci na usługi protestujących, wypną z dumą piersi po zasłużone medale i odznaczenia. ja wysiadam! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: cholerne śmiecie IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 09:42 a może tyci wyluzuj jakis spacerek czy cos moze pobiegaj i potem uśmiechnij sie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: cholerne śmiecie IP: 62.69.200.* 29.08.05, 09:46 idę. a ty pluj się dalej! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: cholerne śmiecie IP: *.okocim.com.pl 29.08.05, 10:12 stary luz ja jestem miły dla cibie ty niemozesz być taki sam - tak powiecmy po dobroci od poniedziałku? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: cholerne śmiecie IP: 62.69.200.* 29.08.05, 18:55 piotruś jesteś miły, podejrzanie miły. w godzinach pracy, co widać po twoim ip. czekaj, niech cię tylko szef dorwie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian_fan Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzymaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:37 ...trzymaj sie!!! Maaaarian Maaaarian trzymaj sie hej!!! Mam nadzieje, ze Marian Jurczyk bedzie kandydowal raz jeszcze. Ja bede na niego glosowal. Jestem mlodym i wyksztalconym czlowiekiem, ale w odroznieniu od wielu krzykaczy na tym forum jestem tez patriota! Nie podoba mi sie, jak jakies dresiarstwo czepia sie Mariana, naszego Prezydenta. Najlepszego Prezydenta w dziejach Szczecina! Robcie sobie te swoje demonstracje pod UM. Pewnie wiekszosc z Was nawet nie urodzila sie w Szczecinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: 62.69.198.* 29.08.05, 21:40 marianku urodziłem sie w szczecinie 29 lat temu. nie nosze dresów chyba ze na treningi i nienawidze misia. sorki marianku ale ja mimo wszystkiego że sie uśmiecham nie nosze rużowych okólarów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celna_riposta Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:40 Zgadzam sie z Toba! Trzeba nareszcie stanac twardo w obronie Mariana Jurczyka. Niech mlokosy sie opamietaja! Do wladzy sie rwa, a mleko pod nosami maja, wizji nie maja! O kase im chodzi. Moze Marian Jurczyk popelnil jakies bledy, ale jest i tak najuczciwszy! Wszystiego dorobil sie uczciwa praca a nie przekretami! Niech wszystkich antypolakow Przenajswietszy Sakrament popiesci! Lepiej nie przystepujcie do Komunii Swietej zdrajcy, bo krew z ust Wam poplynie! Albo potrujecie sie jak te szczury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: 62.69.196.* 29.08.05, 21:40 Cho,cho widzę że wysoka temperatura swoje robi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nexus Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:56 Chlopie wyluzuj. Niech lepiej kase odda, ktora z komuchami przekrecil na Mieszka i teraz trzeba ja oddawac. Mialo nie byc tam niemieckiego kapitalu? ...no ale wlascicielami Media Markt chyba nie sa Papuasi... skandal. Niech lepiej wraca do swoich "dwoch psow i trzech kotow". A tak na marginesie, co szczecinianie sadzicie o wywaleniu z miasta ogrodkow dzialkowych. Nie mam na mysli tych na obrzezach, ale na przyklad tego Bangladeszu z okolic Lasku Arkonskiego i Parku Kasprowicza, z Ku Sloncu itd. Dlaczego mi sie nie podobaja i przeszkadzaja? Otoz dostarczaja smrodu (notoryczne palenie smieci!!!), psuja krajobraz itd. Jestem za pozostawieniem tylko dzialki Pana Prezydenta z domkiem. Bylby to "zywy" pomnik dzialkowca polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Marian Marian trzymaj sie Marian Marian trzym IP: 62.69.196.* 29.08.05, 22:00 Gość portalu: Nexus napisał(a): Bylby to "zywy" pomnik dzialkowca polskiego. i jeszcze żywa historia NSZZ "S" 80 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: Prezydent Marian Jurczyk wręczył medale IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.06, 14:54 w tym to jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś