31.08.05, 21:02
Jak sobie poradzić ze zgagą, męczy mnie strasznie.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • aga305 Re: zgaga 01.09.05, 07:06
      w ciąży można brac Rennie i Manti. Mi pomagalo bralam do konca.

Pozdrawiam
      Aga
    • atena80 Re: zgaga 01.09.05, 09:23
      czesc, mnie akurat ta dolegliwość ominęła w ciazy ale moja koleżanka piła duzo
      wody i to jej pomagało. Radziłabym Ci zagladnąc na ogólne forum e-dziecko tam
      kilka razy był omawiany ten temat.
      Pozdrawiam
    • kacha55 Re: zgaga 01.09.05, 18:47
      Mnie też od dluzszego czasu męczy. Pomaga rzeczywiście rennie (gryzę tabletkę
      bo nie lubie tego ssać) albo manti. Jednak rennie możesz sobie wziać wszędzie,
      mam je zawsze pod ręką. Naprawdę mi pomoga (obym nie zapeszyla ;))Można pogryźć
      od razu z dwie tabletki, najwyżej będziesz miala mętny mocz bo to fosforany.
      Ale bezpieczny, gin mi polecil. Pozdrawiam :))
      • joasia.1 Re: zgaga 07.09.05, 23:10
        Wspolczuje ci bardzo.Mnie zgaga meczyla od 4 tygodnia do konca, nawet lezac na
        sali operacyjnej mialam ja niestety.Wzmagala sie im dluzej bylam w ciazy, a
        ostatnie dwa miesiace wymiotowalam bo tak mialam podrazniony przelyk przez ta
        zgage.Pilam litrami Manti Forte, ale nie pomagalo.Nie pomagalo tez Renie ani
        Maalox.NIC!!!Radze nie jesc po 18, nie pic zadnych sokow i w ogole dieta
        delikatna, gotowane miesko,zadnych przypraw.Nie martw sie, ja dzieki temu w
        ostatnim m-cu ciazy schudlam 2 kg, co nie mialo wplywu na dzidzie ( 3700 ).
        Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka