IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 10:29
W imieniu prezydenta Szczecina ogłaszam konkurs na wiceprezydenta Szczecina.
Może nim zostać każdy z Was, nawet kazdy z forumowiczów. Warunek:
Musi udowodnić, że koresponduje z poważną firmą światową szukającą miejsca do
inwestycji. Myslę jednak, że oprócz idiotycznej, totalnej krytyki, którą
uprawiacie - żaden z forumowiczów nie ma najmniejszej szansy na takowe
stanowisko. Tak, do Was to piszę, niby młodzi, wykształceni forumowicze -
niby "elyty"!
Proszę o zgłaszanie swoich kandydatur.
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: KONKURS 10.09.05, 10:54
      Co nikogo nie powinno dziwic(sic!)ale ja prowadzilem taka korespondencje lat
      temu iles, ktorej slad pozostal mi w postaci wizytowki i feasibility study
      ktore dla niej wykonalem..

Ale prezydentem za zadne skarby nie chcialbym u was zostac; jak nie komuch to
      katol.
      "Nie ma ludzi"..jak mawial moj sp. ojciec..
      • antyknajak-13 Re: KONKURS 10.09.05, 11:22
        Nie jestem elytą ot zwykłym wyrobnikiem biznesowym. Mam zbyt niskie
        umiejętności aby wejść w świat polityki i zarządzania miastem.Nie jestem więc
        godzien być zcą prezydenta Jurczyka.
        Czy moge jednak wskazać dowolną osobę na vicka gdybym spełniał warunki
        zwycięscy konkursu ?
        Otóz posiadam kilka takich listów w tym jeden to juz podpisany tzw list
        intencyjny z miastem, na inwestycję bardzo znanej w świecie firmy, do którejto
        inwestycji nie doszło gdyż w ostatniej chwili wspaniali i funkcjonujący do
        dziś w świecie polityki miejskiej przedstawiciele miasta,zażądali łapóweczek i
        miejsc w Radzie Nadzorczej i ..... bardzo znany inwestor olał to skorumpowane i
        przesiąknięte głupotą miasto gdyż jako spółka znana na cąłym świecie i notowana
        na giełdzie, nie zwykł płacić łapówek za wydawanie własnych pieniędzyna
        inwestycje np w Szczecinie
        • antyknajak-13 Nie przewidzieli łapówy w feasibility study :-) 10.09.05, 11:23
          antyknajak-13 napisała:

> Nie jestem elytą ot zwykłym wyrobnikiem biznesowym. Mam zbyt niskie
          > umiejętności aby wejść w świat polityki i zarządzania miastem.Nie jestem więc
          > godzien być zcą prezydenta Jurczyka.
          > Czy moge jednak wskazać dowolną osobę na vicka gdybym spełniał warunki
          > zwycięscy konkursu ?
          > Otóz posiadam kilka takich listów w tym jeden to juz podpisany tzw list
          > intencyjny z miastem, na inwestycję bardzo znanej w świecie firmy, do
          którejto
          > inwestycji nie doszło gdyż w ostatniej chwili wspaniali i funkcjonujący do
          > dziś w świecie polityki miejskiej przedstawiciele miasta,zażądali łapóweczek
          i
          > miejsc w Radzie Nadzorczej i ..... bardzo znany inwestor olał to skorumpowane
          i
          >
          > przesiąknięte głupotą miasto gdyż jako spółka znana na cąłym świecie i
          notowana
          >
          > na giełdzie, nie zwykł płacić łapówek za wydawanie własnych pieniędzyna
          > inwestycje np w Szczecinie
        • Gość: zona pijaka Re: KONKURS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 11:37
          antyknajak-13 napisała:
          > dziś w świecie polityki miejskiej przedstawiciele miasta,zażądali łapóweczek
          i miejsc w Radzie Nadzorczej i ..... bardzo znany inwestor olał to skorumpowane

To przedstawiciele miasta musieli być bardzo nieostrożni, proponując
          łapóweczki. Czy może zażądali tego mówiąc w sposob pokrętny - bez kamer, na
          polu golfowym podczas zakrapianego grilla?
          Jeśli masz dowód, antyknajak - to hejże do prokuratury.
          • antyknajak-13 widać, słychać i czuć 10.09.05, 11:46
            >Jeśli masz dowód, antyknajak - to hejże do prokuratury.

Po pierwsze moją intencją było zauczestniczyć w Twoim konkursie a nie poskarżyć
            się na niesprawiedliwośc i los :-)
            Po drugie jako przedsiębiorca jestem zobowiązany do zachowania w poufności
            takich informacji na mocy umowy z inwestorem. Gdyby inwestor życzyłby sobie
            nagłośnienia tej sprawy to oczywiście uczyniłbym to. Inwestor nie życzył sobie,
            splunął za siebie i powiedział, że ...... więc ...... .
            Po trzecie czy znasz obyczaje na rynku takich usług doradczo inwestycyjnych ?
            A tak wogóle to jak Ty sobie wyobrażasz złozyć skargę na szefa mafii do jego
            urzędującego zastępcy ? Przecież Prokuratura jest podległa politykom co widać ,
            słychać i czuć.

• Gość: zona pijaka Re: widać, słychać i czuć IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 12:24
              Wyjaśniłeś jasno, ciemne strony zawiłości biznesowych. No to czuj się powołany.
              Ciekawe, czy bedziesz miał kontrkandydata na tym forum?
    • Gość: eri Re: KONKURS IP: *.chello.pl 10.09.05, 15:09
      mógłbym spreparować taka korespondencję....ale nie chcę być vice...
    • Gość: gosc Re: KONKURS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:51
      ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka