Gość: dancer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:49 Przeprowadzam się do szczecina i będę bardzo samotny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziunia Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:55 Dupa Jasiu karuzela z ciebie a nie facet z jajami 30-letnimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tu sie przetoczyła IP: *.idea.pl 19.09.05, 13:55 tu sie przetoczyła nie jedna.... dyskusja o panienkach! Zależy do czego chcesz uzyc tej panienki? Jak do przyjemnosci.... to kazda dyskoteka... Trezor 20 latki, Rocker - 30. Cafe Jerzy, Grand Crue, B52 - tam łazikują i tam odbywaja się polowania nagonki i stawiane wnyki - i nie wiadomo kto zwierzyna, a kto... Jak do dyskusji, to ... ja nie wiem! A jak na całe zycie... to jak do tej pory nie znalazłeś, to raczej.... A może tu na forum spróbuj, sa niezłe laski i inteligentne i ciete nie z metra a z języka... spróbuj tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancer Re: tu sie przetoczyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:00 Andreas jesteś wielki. DZIĘKI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: tu sie przetoczyła 19.09.05, 14:06 Gość portalu: andreas napisał(a): > A może tu na forum spróbuj, sa niezłe laski i inteligentne i ciete > nie z metra a z języka... spróbuj tu! Tak, zacznij od Żony Pijaka. Lubi dawać d..y. W każdym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: tu sie przetoczyła 19.09.05, 14:11 0rhplus napisał > Tak, zacznij od Żony Pijaka. Lubi dawać d..y. W każdym temacie. ....................................................................... ....ale czy przybyszowi z dalekich stron spodobają się te cycki na głowie? > > Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz 0Rh++++++++++++++++++++++ ! :) 19.09.05, 14:43 0rhplus napisał: > Gość portalu: andreas napisał(a): > > > A może tu na forum spróbuj, sa niezłe laski i inteligentne i ciete > > nie z metra a z języka... spróbuj tu! --------------------------------------------------------------------------> > Tak, zacznij od Żony Pijaka. Lubi dawać d..y. W każdym temacie. ..........a któżby na trzeźwo wziął?! Mąż aby znieczulić się i umożliwić konsumpcję żony wpadł w pijaństwo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka napisz ile masz kasy IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:03 lata... rzecz względna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancer Re: napisz ile masz kasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:06 Na koncie 25 tyś Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: napisz ile masz kasy 19.09.05, 14:11 uuu to kiepściutko jak na 30 latka :) A w PEGENIGE to chociaż zainwestowałeś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: napisz ile masz kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:19 Co Ty, to nawet na kawę za mało... U nas laski wymagające, kwiatki, dusery, kolacyjki, bajery. Może mu na tydzień starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: napisz ile masz kasy IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.09.05, 14:26 to idzcie para mniej wydacie a i doswiadczenia chłopak przy was zdobędzie jak rwac szczecinskie laski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: napisz ile masz kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:31 Jak na wprowadzenie w życie - to nieco już za stary. Poza tym, to ja nie burdel-mama ani instytucja charytatywna. Sam musi zdobywać doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: napisz ile masz kasy IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.09.05, 14:36 wiesz ile popełni gaf jeszcze sie spali na poczatku i potem bedzie mu bardzo trudno;)))))))))))))))))))))))))))))))) nawet tak nie pomyslalam ze ty burdel-mama jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: napisz ile masz kasy 19.09.05, 14:46 Gość portalu: K.F. napisał(a): > Jak na wprowadzenie w życie - to nieco już za stary. > Poza tym, to ja nie burdel-mama ani instytucja charytatywna. > Sam musi zdobywać doświadczenie. * Nie wiesz felek ze na starej piczy, sie mlody ch.. cwiczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: napisz ile masz kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:09 Dupku, stary Zola pisał o tym wieki temu, o wizytach w domach publiczmnych ojców z synami, Ameryki nie odkryłeś!... Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: napisz ile masz kasy 19.09.05, 15:16 Gość portalu: K.F. napisał(a): Dupku, stary Zola pisał o tym wieki temu * Admin ta kobieta uwlacza mej godnosci! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: napisz ile masz kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:26 Dupek - to miano takie samo jak Menel. Wymienne. Nawet ładniejsze niż Menel, bo bez klasyfikacji do rynsztoka, ale jak wolisz o godności w rynsztoku, to czemu nie... Felek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Menela nr 1- Re: napisz ile masz kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:16 My mamy do pogadania Menel, wiesz o tym, nie ma amnestii... Felek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas hej KF IP: *.idea.pl 19.09.05, 14:40 nie wiem prztyjacielu KF na jakich salonach Ty bywasz... ale u nas w Szczecinie, to stawiasz piwo i przebierasz! Z takim szmalem, to jest panisko! Te co dusery potrzebuja, to raczej starsze jakieś... to nawet raczej one jemu będą stawiały... mysle o kolacyjce i duserach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dancer Re: hej KF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:45 ANDREAS DZIĘKI !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: hej KF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:11 Jędrek, takie rwanie, jak leci i za frico - może się skończyć tragicznie, AIDS jeszcze nie uleczalny i byle penicylina nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: hej KF IP: *.idea.pl 19.09.05, 15:15 Kurde chyba nie uwazasz, że droga kolacyjka i dusery, to zabezpieczenie przed AIDS?... Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: hej KF IP: *.idea.pl 19.09.05, 15:18 nie ma lekarstwa, znaczy uleczenjacego! ALE ŻYC JAKOŚ TRZEBA, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: hej KF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:31 Oczywiście, że nie, ale dają czas na poznanie panienki i jej otoczenia nieco lepiej, czas na dyskretne zmycie się, jeśli coś jest nie tak... Nikt nie czuje wtedy niesmaku... Jeszcze się nie zaczęło, a już się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: hej KF IP: *.orange.pl 19.09.05, 15:39 przeciez on nie szuka żony... no przynajmniej nie tak formułował pytajnik! Niesmak bywa wiekszy po paru latach bycia razem! Znam goscia co był z panna, znaczy chodził 7 lat i... nic. Potem poznał dziewczyne, slub po 2-3 miesiacach i ... szczęśliwi już 30 ponad lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas KUrde! IP: *.orange.pl 19.09.05, 15:48 Kurde on chce wyrwać laskę, a nie poznać sztukę! I ja go rozumiem... w tym czasie jak Ty wypijesz kawe to juz bedzie po... znajomosci! Jakie poznawanie Kurde... wyobrażasz sobie poznawanie na baletach! Tam przeciez nie słychac co mówia i swoich mysli nie czujesz! Tam mozna poznac co najwyżej smak potu partnera i to niekoniecznie... Wiesz idziesz, patrzysz na nogi długie w naszym klubie... wyrywasz i ... idziesz na balety patrzysz, wyrywasz i... to jest zycie... a w zyciu nie ważny szmal i rzeczy tylko to co przezyjemy, odczujemy dotkniemy - namacamy ... tak to o to chodzi! Wiesz co to pojecie tłustego kota... nie! to słuchaj trójki! Słuchaj w niedziele na poniedziałek o północy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: KUrde! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:54 Jędrek, może i masz rację, ale ja już wyrosłem z "zaliczania" nóg po szyję. I wiek i mozliwosci nie te... To jak z winem, im starsze ty m więcej delektowania i smakownia, a nie haustem, jednym łykiem, kielich po kielichu... Ale nie zazdroszcze młodym, każdy wiek ma swoje uroki, mój - w konserstwie, delektowaniu i smakowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka i PAMIĘTAJ - nie wolno dyskryminować IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:04 kobiet! nawet jeśli są mężatkami hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:05 Wyrwać to sobie możesz włosy ze łba. Żadnej dziewczynie nie jest potrzebny idiota, który o takie rzeczy pyta na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.09.05, 14:13 proponuje na autostradzie przy wjezdzie do Szczecina i przy wyjezdzie:) babki do rwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:16 I zagraniczne, eksport ze Wschodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: 212.14.58.* 19.09.05, 14:32 Gość portalu: Dziunia napisał(a): > I zagraniczne, eksport ze Wschodu! do podeszwy mają przyklejony cennik w paszczu dwadsat w p...du piatdziesiat :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.pl / *.smsnet.pl 19.09.05, 14:33 hah ahahahahah i chłopoina języków obcych sie nauczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam 19.09.05, 14:34 import chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:13 Kocie - TIR-ówki i inne panienki przydrożne - to towar eksportowy iałorusi, Ukrainy, Rumunii, Bułgarii, Rosji itp. My ich przecież nie importujemy, mamy własny,ino droższy na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.chello.pl 19.09.05, 16:27 gosciu odpu8ść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Gdzie można wyrwać panienkę w szczecinie mam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.09.05, 20:01 Przyjmij mnie, ja Cię uczyć każę. Az Ci prostata wyjdzie na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś