Dodaj do ulubionych

piechotą ale pierwszy

IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 07:32
Wyniki sondażu SMG/KRC
Jacek Piechota (SLD) 30 proc.;
Krzysztof Zaremba (PO) 26 proc.;
Elżbieta Romero (SdPl) 17 proc.;
Kazimierz Ziemba (PSL) 11 proc.;
Regina Wasilewska-Kita (Samoobrona) 9 proc.;
Marcin Świecicki (PD) 8 proc.;
Rafał Wiechecki (LPR) 6 proc.;
Zenon Iwaszkiewicz (Dom Ojczysty) 5 proc.;
Krzysztof Mościbroda (PPP) 4 proc.;
Joachim Brudziński (PiS) 3 proc.
Obserwuj wątek
    • 0rhplus Co to jest ? 22.09.05, 07:37
      A cóż to niby ma być ?
    • antyknajak-13 Re: piechotą ale pierwszy 22.09.05, 07:46
      To się zmieni gdy prokuratura zajmie się odpowiedzią na pytanie : jaka była
      rola polityków i których w doprowadzeniu stoczni (prywatnej Piotrowskiego) do
      upadku i kto majstrował przy Porcie Petrol.
    • kay36 Re: piechotą ale pierwszy 22.09.05, 07:47
      maniek robił wśród swoich znajomych, nową propagandę sukcesu. a na Słonecznym
      jest inna propaganda, głosuj tylko nie na nr 1 z listy SLD, a jak to na nr 3.
      • antyknajak-13 Re: kay , a kto jest ten nr 3 n/t 22.09.05, 07:49
        kay36 napisał:

> maniek robił wśród swoich znajomych, nową propagandę sukcesu. a na Słonecznym
        > jest inna propaganda, głosuj tylko nie na nr 1 z listy SLD, a jak to na nr 3.
    • Gość: marian paździoch Re: kochamy jacusia w szczecinie? IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 07:54
      w innych aglomeracjach na pierwszych miejscach PO

jacek piechota, farbowany wielokrotnie kandydat na parlamentarzystę - startuje
      6 raz
      30% glosów piechoty, to niewiele w porównaniu np. z zdrojewskim we wroclawiu
      60% czy tuska w gdańsku 75%

ale jednak kochamy jacusia
      mp

• antyknajak-13 prośba do Mariana 22.09.05, 07:57
        Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> jacek piechota, farbowany wielokrotnie kandydat na parlamentarzystę -
        >startuje 6 raz
        Maryś.Mam prośbę. Nie nazywaj wyborów do 1990 roku wyborami.Proszę.
        • Gość: marian paździoch Re: prośba do Mariana IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 08:04
          dlatego napisałem farbowany.
          zresztą jestem w szoku zaaplikowałem sobie waleriana, więc nie dobijaj mnie.

mp
    • student1 Re: piechotą ale pierwszy 22.09.05, 07:59
      rozumiem że badanie było przeprowadzone wśród dyrektorów spółek miejskich oraz
      skarbu państwa
      i uważam że dyrektorzy są niewdzięczni wobec Jacka Piechoty
      • Gość: marian pzździoch Re: piechotą ale pierwszy IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 08:09
        opowiadasz farmazony student.
        powiedz lepiej dlaczego tak jest.
        wszyscy wokół i tu na forum, czy gdziekolwiek w mieście w rozmowach popierają
        różnych kandydatów tylko nie jacka. a tu taki wynik.

mp
        • student1 Re: piechotą ale pierwszy 22.09.05, 08:44
          już ci wytłumaczyłem dlaczego
          i tego będę się trzymać
    • kay36 Re: piechotą ale pierwszy 22.09.05, 08:12
      dlaczego jest to sondaz tylko osób na pierwszych miejscach umieszczonych na
      listach. Na trzecim, tez jest posłanka SLD, to ona nie jest popularna? Nie
      mówiąc o Grzesiu. Ja tak sobie napisałem z tym trzecim miejscem, ale fakt na
      Słonecznym dwa tygodnie temu była taka akcja. Inne osoby są mniej znane. Tak
      więc maniek sprzedał jakis kit.
      • antyknajak-13 Re: waleriana i szlus 22.09.05, 08:16
        Daj spokój Maniusiowi. Jest w szoku i na walerianie. Będziesz mu dokuczał to
        sięgnie po coś silniejszego i mu się kampania sypnie :-)
        • kay36 Re: waleriana i szlus 22.09.05, 08:22
          To niech poda metodologie, bo sondaże sa manipulacyjne.
          • Gość: marian paździoch Re: waleriana i szlus IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 08:29
            poczytaj se głos szczeciński to się dowiesz.

mp
          • antyknajak-13 Re: waleriana i szlus 22.09.05, 08:30
            kay36 napisał:

> To niech poda metodologie, bo sondaże sa manipulacyjne.
            Key. Znam sie trochę na tym. Wierz mi, że SMG/KRC jest wiarygodne.
            • kay36 Re: Nikołajew ma rację, ja też, bo nie czytałem 22.09.05, 08:46
              tego artykułu, a domyśliłem się, że to ankieta pośród liderów listy. W
              Szczecinie weszli ludzie z dalszych miejsc, a nie pierwszych. Na tych listach,
              są bardziej popularni ludzie niż ci co sa na tych pierwszych listach,
              Jeżeli się nie znacie dobrze na sondażach, to kitu nie wciskajcie, jak to robia
              niektóre gazety. Runowicz też był pewny i co nawet przekręty nad urną nie
              pomogły.

Jan Nikołajew, socjolog

- Telefoniczne badania sondażowe obarczone są dużym współczynnikiem błędu. Nie
              wiadomo też jaka była struktura doboru respondentów. Odpowiedź udzielona przez
              telefon nie musi być przemyślana.

Zwykle wymienia się nazwiska, które utkwiły w pamięci, a nie te, na które się
              zagłosuje. Jacek Piechota został przez respondentów najbardziej skojarzony z
              naszym regionem. Jest osobą znaną, nie można jednak wysnuć jednoznacznej
              przesłanki, że dostanie takie poparcie w wyborach.

Jeżeli będzie niska frekwencja w wyborach, możemy być świadkami dużej
              niespodzianki. Młodzi ludzie, którzy w większości deklarują poparcie jednego
              ugrupowania, mogą nie pójść do urn. Wyniki będą wówczas zaskakujące.

• antyknajak-13 Re: Nikołajew ma rację, ja też, bo nie czytałem 22.09.05, 14:12
                Kay. Runowicz nie był wcale pewny. Sondaże Nikołajewa miały odchyłkę pewnie z
                15 % co stanowiło swoisty rekord.
                • kay36 Re: Nikołajew ma rację, ja też, bo nie czytałem 22.09.05, 15:23
                  to dlaczego runowicz nie startował na radnego, i dlaczego port takie pieniądze
                  na niego wydał
                  • antyknajak-13 Re: kay 22.09.05, 17:57
                    kay36 napisał:

> to dlaczego runowicz nie startował na radnego, i dlaczego port takie
                    pieniądze
                    > na niego wydał
                    Jaka prosta jest odpowiedż na to pytanie: bo tak chciał Piechota a banda
                    tchórzy mimo iż przewidywała klęskę bała się sprzeciwić
            • student1 Re: waleriana i szlus 22.09.05, 08:46
              poza dyrektorami spółek miejskich i skarbu państwa udział w ankiecie wzięli
              także prezesi spółdzielni mieszkaniowych oraz pozostałych
    • Gość: play Re: piechotą ale pierwszy IP: *.teleton.pl 22.09.05, 09:02
      Cokolwiek nie wynika z waszych wypowiedzi, to pewne jest, że ten wynik poszedł
      w Polskę i Szczecin będzie postrzegany jako krajowy bastion komunistów. Warto
      by to zmienić, póki nie dostaniemy za to po pupie.
      • Gość: marian pqaździoch Re: piechotą ale pierwszy IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 09:12
        wczoraj w kielcach olek dał popis krasomówstwa i obłudy. dostał brawa takie jak
        20 lat temu, myślałem że mój szczecin to nie kielce, a tu masz!
        ja wysiadam.

mp
        • Gość: play Re: piechotą ale pierwszy IP: *.teleton.pl 22.09.05, 09:44
          Marian, ja bym nie demonizowal wczorajszego cyrku, bo to była ewidentna robora
          pod publiczkę, pod telewizję, z udziałem samych najemników...przy czym urzekł
          mnie arnoldowski uśmiech Olejniczaka, znak że Kwach coś mu tam szepnął po
          powrocie z Kalafonii. Kielce pozostają ostoją wieśniarstwa i hiphopolo. Żal, że
          Szczecin ma takiego mydlanego lidera.
          • Gość: marian paździoch Re: piechotą ale pierwszy IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 17:38
            masz rację play. to chyba byli najemnicy. przez cały czas głoszenia sukcesów
            przez pana prezydenta tfu! kwaśniewskiego, oni jedego gwizdu czy nawet pisku
            sprzeciwu.
            choć nie wszyscy bili brawo.

o olejniczaku prawda, taką miał minę, jakby cały czas miał orgazm.

mp
    • kay36 inne badania, które wam humor poprawią 22.09.05, 10:01
      Na stronie masłowskiej jest ankietka pt.Jakie ugrupowanie polityczne według
      Ciebie jest najpopularniejsze w Szczecinie, jest juz mała próba na 100 osób i
      prowadzi PiS, drugie PO, trzecie SLD, czwarte Od Nowa, piąte Demokraci.pl,
      szóste NRS
      wejdź i zagłosuj,
      www.miroslawamaslowska.prv.pl/
    • kay36 Re:kurde, jeszcze fajne sondaże były na stronce 22.09.05, 10:30
      Borowskiego, ale coś zniknęły, ale czasami warto tam zajrzec i porównac jakie
      sa preferencje. i jaka reprezentatywna grupa głosuje.
      na Bochniarz
      www.bochniarz.pl/index.html?id=19 Czy to dobrze, że piątkowa debata
      telewizyjna Tusk-Kaczyński się nie odbędzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka