Dodaj do ulubionych

Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół sta...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:55
Szczecin znów ulegnie cwaniakowi i pod presją Łysych w szalikach odda za
bezcen miejski majątek w dzierżawę. Ile kulająca siępilka może narobić
krzywdy miastu, ach...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.05, 21:09
      nikt nie bedzie w nieskonczonosc ladowal swojej kasy i nic z tego nie mial.
      Pilka nozna nie jest domem spolecznym, to instytuacja, ktora ma przyniesc
      pieniadze. I takie sa fakty. Za chwile bedziemy swiadkami niesamowitego
      odkrycia. O to Pogon dostanie szanse gry w pucharach. Jesli nasze wladze
      kolejny raz nie dadza ciala i Ptak bedzie mial gdzie zainwestowac.
      • Gość: mirek Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:11
        nikt nie bedzie w nieskonczonosc ladowal swojej kasy i nic z tego nie mial.
        > Pilka nozna nie jest domem spolecznym, to instytuacja, ktora ma przyniesc
        > pieniadze. I takie sa fakty.
        Masz calkowicie rację. Ale dlaczego frajerem dajacym kasę ma być miasto? Ile
        dotacji dostaja z budżetu gmin zespoły grające w LM? One zarabiają na grze a
        nie na posrednictwie nieruchomościami i kupowaniu meczy. Pogoń wielokrotnie
        miała szansę osiągnięcia przyzwoitego wyniku. Mam przypomnieć blamaże
        międzynarodowe Pogoni. I to ma być promocja miasta, przegrywać z podwórkowymi
        drużynami.
        • Gość: gosc Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 19:54
          taaa... ale ten Pan dostal do utrzymania klub i co ma z tego miec? kasa z
          reklamy? prawa do transmisji? troche malo tego... aw chwili obecnej klub
          utrzymuje sie z jefdnej z hal targowych pod lodzia... a nie w Szczecinie...
          wiec moze jednak?
      • Gość: kibic Chcę być "SPONSOREM" IP: *.asternet.pl 04.10.05, 19:35
        Ja mogę być "SPONSOREM" pogoni , dajcie mi tylko parę hektarów za darmo...
        mogę też dać 600 zł miesięcznie jak miasto zwolni mnie z opłat za mieszkanie...
        dołożę jeszcze 200 zł jak gazownia i elektrownia daruje mi opłaty za prąd...
        acha jeszcze 1000 zł jak PZU zwolni mnie z opłat za ubezpieczenie samochodu...
        a i jeszcze 1500 zł jak ZUS mi odpuści...
        no i 1300 miesięcznie jakby tak jeszcze Urząd Skarbowy mi coś darował z
        podatku...
        jakim to ja byłbym chętnym i ofiarnym sponsorem Pogoni PTAKA

pozdrawiam wszystkich naiwnych , którzy jeszcze wierzą że Ptak utrzymuje POGOŃ
    • Gość: Cole Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.10.05, 22:22
      po wyborach zmienil sie troche uklad sil i nie wiadomo co mozna, a czego nie...
      wydaje sie,ze wladze szczecina sa na celowniku w zwiazku z ostatnimi aferami, a
      pogon brzydko pachnie odszkodowaniem dla gondora...
      trzy razy sie zastanowia, zanim cos podpisza.
    • Gość: Malinowski Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:24
    • Gość: Malinowski Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:52
      Odpowiedz na mail p.UPRAwniony
      Nie wiem kim pan jest, ale pana komentarz nasączony jest iście komunistycznymi
      tezami. Wygląda to na tekst towarzysz Stalina.
      Dzieki Bogu żyjemy w innych czasach, gdzie gospodarka wolnorynkowa zajeła
      miesce gospodarki planowej. Nikt bez konca nie bedzie wykładal swoich prywatnych
      pieniedzy. Rowniez Pan Ptak. Nadeszla chwila w której Prezydent, Rada Miasta
      musi wreszcie obudzi sie ze snu i szybko działac. Za to biorą nasz pieniadz...
      POGON jest naszy wspólnym dobrem, wizytówką Szczecina. Tego nie wolno nam
      zaprzepaścic. Dlatego oczekuję rozsadnych decyzji, ktore zadowolą obie strony.
      Decyzji tóre zostaną podjete jak najszybciej. A panu życzę , by jak najszybciej
      wyprowadzil sie ze Szczecina, bowiem nawiedzonych mamy wystarczajaco dużo...
      Jednak idiotów nam nie potrzeba...
      • Gość: robinnio Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.bazapartner.pl 03.10.05, 23:11
        Takich tłuków którzy bronią chwasty rosnące tam od 2o lat jest w tym mieście więcej a niektórzy z nich dużo mogą więc nic niestety z tego nie będzie.Brak planu zagospodarowania tego terenu pomimo że stoi odłogiem od lat to dowód na to że cwaniaczków i róznego rodzaju adwokacików broniących skansenu o nazwie Pogodno jest wielu.Pamiętacie słowa jednego z nich do Bekdasa,,Dopuki ja tu mieszkam to nic tu nie wybudujesz!!"
      • Gość: UPRawniony Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:15
        Chlopie jaki komunizm, Stalin - czlowieku - gdyby Ptak byl osoba kierującą się
        wolnym rynkiem to nie wisialby na pasku miasta. A jeżeli chodzi o wizytówkę -
        to proszę wybaczyć - wizytówką może być gospodarka, turystyka - a nie 11 gości
        latających za pilką. Oczywiście gdyby Ptak zarabial na pilce nie stawiając
        miasta pod murem - to bym się cieszyl. A tak pod bzdurnymi argumentami m.in.
        takich jak Pan, któzy nie wiedzą ze to wlasnie Stalin lączyl gospodarkę z
        państwem. Z naszego miasta ludzie się śmieją i to wlaśnie dzięki pilce i chorej
        sytuacji z Ptakiem
      • Gość: mirek Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:18
        Nadeszla chwila w której Prezydent, Rada Miasta
        > musi wreszcie obudzi sie ze snu i szybko działac. Za to biorą nasz pieniadz...
        > POGON jest naszy wspólnym dobrem, wizytówką Szczecina
        Na pewno Pogoń nie jest wspólnym dobrem mieszkańców Szczecina. I w 100% nie
        jest wizytówką miasta dzieki której do Szczecina spływają inwestorzy. Na Pogoń
        miasto wydało w ostatnich latach ( w różnej formie) pewnie ponad 100 milionów
        zł. I proszę mi pokazać jakie są efekty tej promocji. Za te pieniądze już dawno
        mielibyśmy wybudowany akwapark, a tak mamy stado bufonowatych działaczy i
        dobrze opłacanych piłkarzymających dwie lewe nogi.
        A tak przy okazji na którym miejcu w rankingach europejskich jest Pogoń?
        • Gość: White Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:39
          mógłbyś, przyjacielu uświadomić mnie w jaki to sposób - na co konkretnie -
          miasto wydało na Pogoń 100 milionów????
      • anamar Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 09:27
        co to znaczy,że p.ptak"nie będzie bez końca wydawał pieniędzy"?????a zmusza go
        ktoś?klub jest przedsięwzięciem biznesowym....z jakiej racji miasto ma coś
        ptakowi dawać?i tak dostał już od miasta wpływy z opłat targowych,korzysta z
        miejskiego stadionu...jeszcze mało????który to już raz musimy znosić szantaż
        ptaka?klub utrzymywac się powinien z działalności gospodarczej ( pamiątki),
        zysków z transferów,wpływów z canal+,sponsorów,sprzedaży powierzchni
        reklamowej,biletów itp.dlaczego ptak upiera się,że miasto ma mu coś dać?
        nawiasem mówiąc,budżet pogoni(bez okradania miasta)jest w zupełności
        wystarczający do funkcjonowania klubu...
        • Gość: zona pijaka [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 09:39
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: kmiot Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 09:59
            tak oto dowiedzielismy sie w koncu, za najbardziej prorynkowi sa komunisci, a
            pogon przed rokiem '89 byla wlascicielem ziemskim (spadek po niemcach). ptak
            jest naszym dobroczynca, ktory rwie zyly dla pogoni, czesny pewnie wyprowadzilby
            szczecin na prosta... a my to szmaciarze i zlodzieje.

bozyszcze intelektu...
            • anamar Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 10:16
              Gość portalu: kmiot napisał(a):

> tak oto dowiedzielismy sie w koncu, za najbardziej prorynkowi sa komunisci, a
              > pogon przed rokiem '89 byla wlascicielem ziemskim (spadek po niemcach). ptak
              > jest naszym dobroczynca, ktory rwie zyly dla pogoni, czesny pewnie
              wyprowadzilb
              > y
              > szczecin na prosta... a my to szmaciarze i zlodzieje.
              >
              > bozyszcze
              intelektu.......................................................................
              ....................aż trudno uwierzyć,że nawet żona pijaka mogła napisać coś
              tak głupiego.a myślałam,że już niczym mnie nie zaskoczy...
              • Gość: zona pijaka Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 10:48
                Kiedyś oddacie złodzieje, to co ukradliście. Patrz, właściciele czyjejś
                własności sie znalezli.
        • Gość: White Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:00
          drogi przyjacielu - przecież miasto mu nic nie daje - to się nazywa dzierżawa a
          nie darowizna. Czemu piszesz nazwisko Ptak małą literą - chcesz go subtelnie
          obrazić? Pamiętasz niedawno jak pod Wrocławiem Azjaci weszli w biznes i będą
          budować fabrykę - cała Polska o tym pisała, a wiesz, że dostali ziemię za
          darmo?? A Ptak to też inwestor, tylko na naszą Szczecińską skalę - wybuduje
          hale, da ludziom pracę i być może radość kibicom, a miasto odda chszcze, które
          są plamą na honorze miasta. Czy wiesz z czego słynie na cały świat Barcelona -
          no jak myślisz, czy wiesz, czy klubik z tego miasta gra na własnym czy na
          miejskim stadionie? A ty każesz Ptakowi wybudować własny stadion? Tak? A może
          powinien miastu płacić za zaszczyt prwadzenia drużyny w naszym wspaniałym mieście?
    • Gość: pogod Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.devs.futuro.pl 04.10.05, 07:42
      Działki ogrodnicze w centrum miasta to nieporozumienie , niech opodatkują
      działkowców od wartości tych gruntów a sami się wyniosą . Przypominam "basen
      Pogoni" bez wody ma już 20 lat.
      • york222 Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 07:46
        kawalek ugoru w miescie i zazarta walká na kosy.dajcie mu ten kawalek gowna i
        tak to lezy bezuzytku.press wien
        • Gość: piotruś Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.internet.v.pl 04.10.05, 08:13
          nie chodzi o teren i o sposób finansoania pogoni

tylko rodzaj negocjaci i sposób przeprowadzania

bo czy szantażem mozna prowadzić biznes w cywylizoanym świecie? według mnie nie
          oprucz szczecina - nad czym ubolewam. po to są procedury przetargowe aby
          sprzedawać wedle prawa a nie pod osobe. brzydze sie szczecinem
          • Gość: zona pijaka Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 08:31
            Gość: Malinowski 03.10.05, 22:52 + odpowiedz
            > Odpowiedz na mail p.UPRAwniony
            Nie wiem kim pan jest, ale pana komentarz nasączony jest iście komunistycznymi

To nie komunista to wszarz. Nie myl pojęć koleś i nie pieprz głupot jak
            potłuczony. Za "komunizmu" pielegnowano wszelkie formy sportu i rekreacji na
            świeżym powietrzU. Sama oglądałam wtedy występy naszej ukochanej Pogoni w
            europejskich pucharach.
            • anamar Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 10:19
              Gość portalu: zona pijaka napisał(a): Sama oglądałam wtedy występy naszej
              ukochanej Pogoni w
              > europejskich
              pucharach. .....................................................................
              ..........szczególnie ostatni pucharowy występ pogoni był imponujący.ale w
              jednym się zgadzamy-faktycznie za komunizmu pijaczkom żyło się lepiej,więc
              rozumiem twoją frustrację,żono...
              • Gość: zona pijaka Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 10:25
                anamar napisała:
                > ..........szczególnie ostatni pucharowy występ pogoni był imponujący.ale w
                > jednym się zgadzamy-faktycznie za komunizmu pijaczkom żyło się lepiej,więc
                > rozumiem twoją frustrację,żono...

Skad wiesz, z autopsji? Co, wiecej w tamtych czasach sprzedawales pustych
                butelek?
                • anamar Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 10:36
                  Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

>
                  > Skad wiesz, z autopsji? Co, wiecej w tamtych czasach sprzedawales pustych
                  >
                  butelek?........................................................................
                  .......to w końcu ty jesteś żoną pijaka,nie ja...
                  • Gość: zona pijaka Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 10:45
                    anamar napisała:
                    > .......to w końcu ty jesteś żoną pijaka,nie ja...

Bycie zoną pijaka jest dla mnie nobilitujące. Natomiast ty jawisz mi sie jako
                    osoba znające tamte realia. Sam piszesz ze w tamtych czasacj pijacy mieli
                    lepiej. Jesli tak piszesz to i pewnie wiesz. Rozumiem twój nieukojony ból.
                    • anamar książe witold 04.10.05, 10:57

>
                      > Bycie zoną pijaka jest dla mnie
                      nobilitujące....................................................................
                      ......................no cóż...każdy ma taką"nobilitację"na jaką zasługuje...
                      Natomiast ty jawisz mi sie jako
                      > osoba znające tamte realia. Sam piszesz ze w tamtych czasacj pijacy mieli
                      > lepiej. Jesli tak piszesz to i pewnie
                      wiesz...........................................................................
                      ......a jak napiszę,że bitwa pod grunwaldem była w 1410roku,to też wysnujesz
                      wniosek,że w niej uczestniczyłam?
                      • Gość: zona pijaka Re:wniosek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 11:17
                        anamar napisała:
                        > ......a jak napiszę,że bitwa pod grunwaldem była w 1410roku,to też wysnujesz
                        > wniosek,że w niej uczestniczyłam?

Wyciagnę inny wniosek. Ze zidiociałeś. Pisałeś i uzywałes słowa "lepiej". Wiec
                        brnij w tym swoim idiotyźmie i napisz wprost: w 1410 pijacy mieli lepiej.

• anamar Re:wniosek 04.10.05, 11:25

w 1410 pijacy mieli lepiej.
                          > .............................................................................
                          ....cóż widać moje porównanie było zbyt skomplikowane. o.k. następnym razem
                          postaram się tak,byś zrozumiała...
      • dyrgosia Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 09:49
        > Działki ogrodnicze w centrum miasta to nieporozumienie , niech opodatkują
        > działkowców od wartości tych gruntów a sami się wyniosą .

Fakt działki w centrum miasta to nieporozumienie, nie tylko te, ale też 26
        kwietnia, Witkiewicza i podobne, przecież to piękne tereny pod budownictwo. I
        od razu wyprzedzam ,nie jestem wrogiem działkowiczów, sama mam działkę, ale
        trzeba widzieć coś więcej niż koniec własnego nosa...

Przypominam "basen
        > Pogoni" bez wody ma już 20 lat.

Aż żal patrzeć. W Szczecinie poza Głębokim nie ma gdzie popływać. Arkonki nie
        liczę, ponieważ też nie grzeszy wyglądem, Dziewoklicz tylko dla
        zmotoryzowanych. Biedna ta nasza młodziez, my w ich wieku...
        • Gość: gosc Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 20:01
          Jest na szczescie JEDEN dobry basen - Akademia Morska. Reszta to totalne
          nieporozumienie.
    • anamar Re: Do Pana "żona pijaka" 04.10.05, 10:14
      faktycznie,zono pijaka.dyskusja z tobą nie ma sensu...tak ograniczonej osoby
      chyba jeszcze na forum ni było.mimo wszystko zdrowia życzę,medycyna to potęga!
      • Gość: ZZ Nie wiem czy do tej chorej na umyśle coś dotarło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:17
        Zaprawdę powiadam wam, szkoda nerwów...
        • Gość: P.Stec Re: Nie wiem czy do tej chorej na umyśle coś dota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:09
          Dyskutujecie z chorą psychicznie? To już lepiej z samym sobą. Przecież wiadomo,
          że do niej nic nie dociera!
    • tylo Re: Burzliwe negocjacje w sprawie terenów wokół s 04.10.05, 10:38
      Gość portalu: UPRawniony napisał(a):

> (..) Ile kulająca siępilka może narobić krzywdy miastu, ach...

nieporównywanie mniej niż urzędnicy.
      W tym miejscu nie da się nic załatwić bez koperty.
    • Gość: alol wrocław nie ma Iligowej drużyny i jest super IP: *.cybranet.pl 04.10.05, 16:46
      po co nam ci nędzni kopacze? niech zjezdzają.
    • Gość: ania nie Duma Pomorza, tylko D.upa Pomorza IP: *.cybranet.pl 04.10.05, 16:50
      taka prawda. po co ta Pogoń? mieszkam w Szczecinie od 20 lat i nigdy nie
      pomyślałem, zeby pójść na mecz. Widzę tylko, że angażuje to niezliczone ilości
      Policji, jak idę miastem i widzę kilkadziesiąt wozów policyjnych a potem
      ryczących pijanych kibiców w tramwajach to wiem że jest mecz. Jaka Duma
      POmorza? ogladaliście mecz z fryzjerami z Fylkiru Reykyavik? Ośmieszyli tych
      naszych pseudoidoli i pseudoprofesjonalistów, którzy jedyne co robia
      profesjonalnie to ciagną kasę! wstyd! Pogoń won ze Szczecina, a drediarze
      szlikowcy razem z nia!!!
      • Gość: white Re: nie Duma Pomorza, tylko D.upa Pomorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:21
        Aniu, dziecko drogie, lepiej żebyś ty wyjechała. Na żadnym forum nie poruszy to
        nikogo, zapewniam. Znajdź to szczęśliwe miejsce na ziemi, gdzie są sami wrogowie
        piłki i bądź tam szczęśliwa...
      • tylo ostre słowa jak na dziewczynkę 04.10.05, 20:39
        a widziałaś ten mecz z legią z super oprawą i rekordową widownią ?? a mecz z
        Ruchem Radzinków w deszczu i golem Gęsiora w 89 (??) minucie ?? A ostatni mecz
        przed spadkiem ?? i pierwszy po awansie ??
        są chwile dla których warto żyć ............
    • Gość: lil Jurczyk! pogoń Ptaka ze Szczecina! IP: *.cybranet.pl 04.10.05, 16:59
      przecież po raz kolejny jedzie się na szalikowcach. Ilu już cwaniaków próbowało
      na tym pojechać i wydusić z miasta tereny i pieniądze? Bekdas, Gondor, kto
      jeszcze? jak to się skończyło? Zostawic to w Pioruny! W Szczecinie prędzej czy
      później powstanie klub z prawdziwego zdarzenia, a teraz widocznie go być nie
      powinno. Zresztą jak widac ten klub to wielki nadmuchany balon! lepiej może
      zaczac pracę z młodzieżą, zeby kilku kilkunastoletni chłopcy szli na trening i
      uczyli sie grać w piłkę, a nie szli w niedzielę na stadion uczyć sie jak robić
      zadymę, gdy w drużynie sami Brazylijczycy i inni importowani? co ten klub ma
      wspólnego ze szczecinem? pticy paszli won!
      • Gość: white Re: Jurczyk! pogoń Ptaka ze Szczecina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:23
        bla bla bla - ale inteligentne wypociny
        • Gość: zona pijaka Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 17:28
          To nie sa wasze tereny, złodzieje. Tylko podstępnie przy pomocy
          Suchanskopodobnych kreatur - zawłaszczyliście je. Nigdy waszymi nie były.
          Pokażcie akt własności do tych terenów - i od kiedy była założona księga
          wieczysta?. No pokażcie gnoje?
          • Gość: kmiot Re: Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 19:48
            swiatlosci, ale co tu wskazywac.
            zgodnie z tym co mowisz, aktu wlasnosci nie ma miasto, a pogon.

dziwne, ze ty w ogole umiesz wlaczyc kompa...
            • Gość: zona pijaka Re: Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 20:06
              Zajrzyj kmiocie do przedwojennych map, jesli potrafisz. Wtedy zobaczysz czyj
              był cały teren okołostadionowy. Zawłaszyliście nieswoje, kiedyś oddacie.
              Przyjdzie walec i wyrówna wszystkich suchanskopodobne scierwa.

> dziwne, ze ty w ogole umiesz wlaczyc kompa...
              Ano umie, i nawet umie pisac wirusy. A ty frajerze?
              • Gość: kmiot Re: Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 20:14
                ja umiem tylko wlaczac kompa... wirusy naucze sie pisac w gimnazjum.
                a do jakiej konkretnie mapy mam zajrzec? z ktorego roku?
                • Gość: zona pijaka Re: Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 20:21
                  Gość portalu: kmiot napisał(a):
                  > ja umiem tylko wlaczac kompa... wirusy naucze sie pisac w gimnazjum.

Jesli nie umiesz pisać wirusów to nigdzie sie tego nie nauczysz kmiocie. Bo to
                  albo sie umie albo nie.
                  • Gość: kmiot Re: Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 20:39
                    > Jesli nie umiesz pisać wirusów to nigdzie sie tego nie nauczysz kmiocie. Bo to
                    > albo sie umie albo nie.

bozyszcze informatyki, dzieki za wyjasnienie.
                    przy okazji, co z tymi mapami?
              • Gość: ciekawski czy zona pijaka to Jacek P. ??? IP: *.asternet.pl 04.10.05, 20:16
                www.icm.edu.pl/o_icm/pracownicy.php
                • Gość: Cole Re: czy zona pijaka to Jacek P. ??? IP: *.chello.pl 04.10.05, 20:18
                  nie, uzywa serwera proxy w3cache.icm.edu.pl
          • Gość: kosa Re: Rece precz od Pogoniowych terenów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:20
            Dlaczego ktoś kto podpisuje się " żona pijaka" obraża innych forumowiczów? Co
            na to admin i inni uczestnicy forum? Przecież nie można dopuścić do takiego
            chamstwa i prymitywizmu. Nie chodzi o wyrażane przez żonę poglądy, ale o sposób
            wypowiedzi, o obrażanie innych a nawet próby ich zastraszania. Jak admin może
            tolerować coś takiego? Jak forumowicze mogą w ogóle dyskutować z osobą tak
            prostacką i niebezpieczną?
    • gigiart Ptak WON!!!!!!!!!!!! 04.10.05, 20:25
      a niech leci ze Szczecina i zabiera swój obwozny cyrk,ja chce Pogonii
      Szczecińskiej a nie łódzko-brazylijsko i nie wiadomo jeszcze jakiej;/
    • Gość: Yeti PTAK WON ZE SZCZECINA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:05
      PTAK WON ZE SZCZECINA!!!!!!
      • Gość: yeti Re: PTAK WON ZE SZCZECINA!!!!!! IP: *.darnet.rybnik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:42
        To pisałem ja, przygłup yeti. Jestem tak głupi bo nie wiem co to sport, a
        jedyną moją rozrywką jest jedzenie frytek.
    • Gość: Marcin jak ja się ciesze,że paprykarze maja problem... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 05.10.05, 10:34
      po prostu odlot!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka