Dodaj do ulubionych

TUSK to gwarancja na SLD bis

IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.10.05, 20:31
układy konszachty obsadzanie stanowisk - jak widać po wypowiedziach
szczecińskiej PO
Obserwuj wątek
    • Gość: XX Re: TUSK to gwarancja na SLD bis IP: *.chello.pl 12.10.05, 20:34
      a w PiSie inaczej, oj Gienekx a kto ciebie tu nasłaj, w jakim imieniu działasz,
      bo chyba nie w swoim!
      • Gość: Gienekx zawsze w swoim IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.10.05, 21:05
        nie mówie na kogo macie głosować tylko... na kogo (TUSKA) NIE głosować!!!
        • Gość: K.F. Re: zawsze w swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:20
          "Na kogo nie macie głosować?"
          Gieniu - a czy ci się przypadkiem epoki nie pomyliły?
          Ktoś już kiedyś pisał na murach 3xTAK, zapomniałeś o tym?
          Jak piszesz we własnym imieniu - to dlaczego wydajesz nam rozkazy na kogo nie
          mamy głosować?
          Przecież tobie nikt nie każe głosować na Tuska.
          Nawet nikt nie wskazuje na kogo masz gosować.
          Zatem zostaw wolną wolę i prawo wyboru każdemu z nas. Nie traktuj nas jak idiotów.
          Nie podejmuj za nas decyzji - czasy totalitaryzmu jednak minęły, mam nadzieję,
          ze bezpowrotnie!
          • sid15 Re: zawsze w swoim 12.10.05, 21:28
            Felek,wiesz czyją matką jest nadzieja....
            • Gość: K.F. Re: zawsze w swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:49
              Czyżbyś był zwolennikiem rządów totalitarnych, że ośmielasz się instynuować mi
              glupote, bo mam nadzieję, że minęły w Polsce bezporotnie?
              Ja za nimi nie tesknię, bo znam ich smak chyba bardziej dosadnie i bezpośrenio
              niż Ty.
          • Gość: ian Re: zawsze w swoim IP: 83.168.106.* 12.10.05, 21:56
            Wiesz Gienek,jesteś ślepym porypańcem i strasznie ci goreje czacha.Kurczę grypowe,kto ciebie napakował jedynie słusznymi prawdami?Troszkę luziku i refleksji świetnie ci zrobi!Ty Gieniu(kssss).
    • Gość: ziomek Re: TUSK to gwarancja na SLD bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:42
      kf, zbastuj troche frajerze, pal gume,
      • hotcat01 Re: TUSK to gwarancja na SLD bis 12.10.05, 21:49
        o, elektorat PIS-u się odezwał :)
        • Gość: K.F. Re: TUSK to gwarancja na SLD bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:50
          Sądząc po słownictwie - niechybnie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka