Gość: Gienekx IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.10.05, 20:31 układy konszachty obsadzanie stanowisk - jak widać po wypowiedziach szczecińskiej PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XX Re: TUSK to gwarancja na SLD bis IP: *.chello.pl 12.10.05, 20:34 a w PiSie inaczej, oj Gienekx a kto ciebie tu nasłaj, w jakim imieniu działasz, bo chyba nie w swoim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienekx zawsze w swoim IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.10.05, 21:05 nie mówie na kogo macie głosować tylko... na kogo (TUSKA) NIE głosować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: zawsze w swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:20 "Na kogo nie macie głosować?" Gieniu - a czy ci się przypadkiem epoki nie pomyliły? Ktoś już kiedyś pisał na murach 3xTAK, zapomniałeś o tym? Jak piszesz we własnym imieniu - to dlaczego wydajesz nam rozkazy na kogo nie mamy głosować? Przecież tobie nikt nie każe głosować na Tuska. Nawet nikt nie wskazuje na kogo masz gosować. Zatem zostaw wolną wolę i prawo wyboru każdemu z nas. Nie traktuj nas jak idiotów. Nie podejmuj za nas decyzji - czasy totalitaryzmu jednak minęły, mam nadzieję, ze bezpowrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: zawsze w swoim 12.10.05, 21:28 Felek,wiesz czyją matką jest nadzieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: zawsze w swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:49 Czyżbyś był zwolennikiem rządów totalitarnych, że ośmielasz się instynuować mi glupote, bo mam nadzieję, że minęły w Polsce bezporotnie? Ja za nimi nie tesknię, bo znam ich smak chyba bardziej dosadnie i bezpośrenio niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: zawsze w swoim IP: 83.168.106.* 12.10.05, 21:56 Wiesz Gienek,jesteś ślepym porypańcem i strasznie ci goreje czacha.Kurczę grypowe,kto ciebie napakował jedynie słusznymi prawdami?Troszkę luziku i refleksji świetnie ci zrobi!Ty Gieniu(kssss). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: TUSK to gwarancja na SLD bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:42 kf, zbastuj troche frajerze, pal gume, Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: TUSK to gwarancja na SLD bis 12.10.05, 21:49 o, elektorat PIS-u się odezwał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: TUSK to gwarancja na SLD bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:50 Sądząc po słownictwie - niechybnie! Odpowiedz Link Zgłoś