aniam6 25.10.05, 12:34 Witam czy możecie mi podać gdzie przyjmuje Dr. Świderski - państwowo- podobno w przychodni przyszpitalnej na Unii - proszę o kontakt , oraz prywatnie - gdzie i za ile, będę wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: lek. med. Sławomir Świderski 25.10.05, 13:39 Przyjmuje w prywatnym gabinecie na pogodnie na ul.Sułkowskiego nr nie znam,ani telefonu do gabinetu. Z tego co wiem nie przyjmuje w przychodni przyklinicznej tylko na Unii robi usg. Polecam,bo to spokojny,miły i kompetentny lekarz. Mam nr.tel.kom. 0502-311-298 Pzdr.Gosia 22 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_mala Re: lek. med. Sławomir Świderski 25.10.05, 18:19 Zgadzam się z moją poprzedniczką prowadził całą moją ciążę od 7 tc. Teraz jestem szczęśliwą mamą 2 tygodniowej Martynki.Jest świetnym lekarzem,kompetentnym i rzetelnym.Wizyta kosztuje 50 zł prywatnie, a na Unii jako lekarz na izbie przyjęć,kontakt telefon komórkowy, podany wcześniej.Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: lek. med. Sławomir Świderski 26.10.05, 07:59 Zgadzam się w/w opiniami, poznałam tego lekarza będąc jeszcze w ciąży. Robił mi USG 3D, ciekawie i wyczerpująco opowiadał, wraz z mężem zadawaliśmy sporo pytań, chętnie odpowiadał, super lekarz - polecam. Z tego co wiem to na ubezpiecznie nie przyjmuje. Pozdrawiam Julia mama Artura. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam6 Re: lek. med. Sławomir Świderski 26.10.05, 08:19 Dzięki dziewczyny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś