Dodaj do ulubionych

Dlatego nie głosowałem na PiS

26.10.05, 22:23
Bo wiedziałem, ze oznacza to wpływ na władanie Polską przez takie indywidua
jak Lepper, Giertych itp.. Wybór na marszałka takiej miernoty politycznej jak
Jurek, dobieranie do rządu ludzi z przypadku to to, czego sie spodziewałem po
zwycięstwie Kaczyńskiego. Po prostu dziś w życiu publicznym tryumfuje
populizm i nieodpowiedzialność. Dlatego nie widzę różnicy w tym czy
wybraliśmy Jurczyka czy Kaczyńskiego z Lepperem i Giertychem.

-------------------------------------------------------
Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: Dlatego nie głosowałem na PiS 26.10.05, 23:02
      dziś rokita ujawnił że w tych zespołach roboczych do wypracowania wspólnego
      programu gospodarczego, naprawy panstwa itd. eksperci platformy byli traktowani
      niepowaznie ze strony przedstwicieli pis-u którzy niewiadomo skąd na jakieś
      odgórne i czyjeś polecenie po wstepnych już uzgodnieniach ekspertów obydwu
      stron przychodzili zupełnie nieprzygotowani merytorycznie i burzyli wypracowany
      kompromis ,normalnie dywersja i dziecinada.
      • student1 Re: Dlatego nie głosowałem na PiS 26.10.05, 23:23
        a ja nie głosowałem na PO bo wiedziałem że ludzie tam funkcjonujący nie będą
        umieli wziąć odpowodzialności za Polskę tylko będą walczyć o wpływy i funkcje
        nie chciałem też koalicji PO i SLD a do tego dojdzie gdyż jeżeli PO nie zawiąże
        koalicji z PiS to NIGDY poparcia podan 50 proc nie dostanie i pozostanie jej
        tylko koalicja z SLD
        a komuchy już zacierają ręce
        • Gość: K.F. Re: Dlatego nie głosowałem na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:25
          Kurde, ale z ciebie idiota.
          Nikt, kto myśli powaznie o Polsce, o panstwie nie zaciera rąkz radości i powodu
          z tego, co się dzieje! W SLD także.
          Polska, nie jest zabawką dla gierek i eksperymentów dyletantów politycznyc.
          Europa i świat raczyly to już bardzo dobitnie zasygnalizować.
          Najwyższy czas by i Polacy we własnym kraju to zrozumieli!
          • Gość: zona pijaka Re: Dlatego nie głosowałem na PiS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.10.05, 08:41
            Gość portalu: K.F. napisał(a):
            > Kurde, ale z ciebie idiota.
            > Nikt, kto myśli powaznie o Polsce, o panstwie nie zaciera rąkz radości i
            powodu z tego, co się dzieje! W SLD także.

Toż to Kurde, wg twojej teorii 70% społeczeństwa polskiego (cieszących się
            dzisiaj) to idioci. Czy Ty aby nie przesadzasz? Przyznaj się, masz patent na
            wiedzę absolutną, nie dopuszczasz do mysli ze przypadkiem możesz się mylić.
            I jak ci się chodzi po miescie z pieskiem, gdy widzisz ze przechodzący obok
            ciebie przechodnie - to idioci. Lub jakies smiecie, głosoluby na Kaczorów.
            • Gość: K.F. Re: Dlatego nie głosowałem na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:53
              Żono! Wytrzeźwiej!!!
              Jakie 70% społeczenstwa cieszy się z rządow braci Kaczyńskich?
              Może odwrotnie?
              Elektorat ktory zagłosował na bliżniaków to 25- 27% uprawnionych do głosowania!
              Liczyć nie potrafisz!!!
              Ponad 70% społeczeństwa mających prawa wyborcze w Polsce albo glosowało na Tuska
              abo miało w dupie wybory.
              Tych ostatnich była połowa z dorosłych Polaków.
              Ponieważ jak widać, choćby na forum - fanów Kaczyńskiego - zaczyna pozbywać się
              okularów (różwoych) - armia zwolenników braci Kaczynskich zaczyna maleć.
              Racz to zauważyć w tych gontyńskich chaszczach pijąc swego bełta.
              • Gość: zona pijaka Re: Dlatego nie głosowałem na PiS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.10.05, 09:07
                Gość portalu: K.F. napisał(a):

> Żono! Wytrzeźwiej!!!
                > Jakie 70% społeczenstwa cieszy się z rządow braci Kaczyńskich?
                > Może odwrotnie?
                > Elektorat ktory zagłosował na bliżniaków to 25- 27% uprawnionych do głosowania
                > !
                > Liczyć nie potrafisz!!!

Zakładając ze masz rację, ze zwolenników pis, lpr, samogwaltui psl jest 25%
                musisz przyznać ze zwolenników po, chodzi po ulicach znacznie, znacznie mniej
                niż nastepne 25%. Mysle ze jest ich w społeczeństwie ok. 10% czyli tyle ile
                jest klasy "rządzącej" w Polsce. Klasy, która ma dosyć dobre zarobki
                urzednicze, jest dorobiona, klasy właścicieli zakładów, spółek, klasy, która
                jako nieliczna w Polsce ma takie zarobki, ze moze pozwolic sobie na wakacje na
                tenenerife.
                • anamar Re: Dlatego nie głosowałem na PiS 27.10.05, 09:17
                  a co to jest tenenerifa?
                  • Gość: zona pijaka Re: Dlatego nie głosowałem na PiS IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.10.05, 09:21
                    Jest to wydumany ląd offshore. Jesli wiesz co to znaczy?
                    www.google.pl/search?hl=en&q=offshore&btnG=Google+Search

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka