xyz-xyz 27.10.05, 14:52 Jeżeli odważysz się na browar ze mną i z Fugazim oraz aska i dyrgosią (o ile będą), to dawaj maila dam namiary. Tchórzysz, tchórzysz?;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 27.10.05, 15:59 hahaha dopiero teraz jestem w necie.... musiałem przemiscic sie i w firmie miałem małą zadymę! Ku.. jak mnie nie ma to nikt nie pomysli... załadowali kontener, a teraz musza rozładowywac, a wystarczyło pomysleć! A pracownicy jeszcze głupio sie tłumacza... sprzedam firme i jade w góry, mam tego dośc! Co do spotkania, to musze pomysleć... a nie noisz sie... rozczarowania. Moze jestem chuderlakiem w okularkach zastraszonym, co jeździ starym golfem... i sie jąka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.10.05, 16:28 Gość portalu: andreas napisał(a): > a nie noisz sie... rozczarowania. > Moze jestem chuderlakiem w okularkach zastraszonym, > co jeździ starym golfem... i sie jąka! Mały, chudy ale byk. Nie przejmuj się ja też mam zaćmy w obu oczach. I do tego jestem całowicie ruda i łysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 27.10.05, 17:00 Co ty Andreas za papudraków zatrudniasz? Zamów u mnie to Tobie załadują szybko i fachowo. Pozdrawiam XXL Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: andreas!!!!!!!!!!! 28.10.05, 08:04 Moze jestem chuderlakiem w okularkach zastraszonym, > co jeździ starym golfem... i sie jąka! Grunt żebyś szklanicę zdołał unieść:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 27.10.05, 16:23 Fugaziego chyba kiedys spotkałem... w Świnoujsciu z zona był na rowerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi Re: andreas!!!!!!!!!!! 27.10.05, 16:34 A byłem, byłem i to często. Natomiast z samą żoną wyłącznie na rolkach. Zapraszam na browarek w imieniu komuchów i własnym. Jeżeli się skusisz daj znać. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 27.10.05, 16:36 a n ike byłes przypadkiem w hotelu Polaris, i pociagiem nie jeździłeś do Niemców, by wracać na rowerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi Re: andreas!!!!!!!!!!! 27.10.05, 16:38 Wykluczone. Pociąg wyłącznie zimą. Latem rower albo rolki. W obydwie strony. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 27.10.05, 16:40 dzis na pewno nie... mam zadyme, potem siłownia, a jutro chyba wyjeżdżam! Piwko mnie nie rajcuje, najpierw po 4 wściekłe, a potem whisky z colą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.orange.pl 27.10.05, 17:04 acha i zaczynamy spokojnie Rocker, B52, Grand Crue, Cafe Jerzy... a kończymy w Ellite... koło 4- 5 rano! A potem mozemy... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: andreas!!!!!!!!!!! 27.10.05, 22:11 Andy, znow wymiekles:-) a pifko bylo ze wszechmiar dobre, jak zawsze w tym towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 27.10.05, 23:01 albert_c Ty tyle nie pifkuj:) pifko niezdrofe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: andreas!!!!!!!!!!! 29.10.05, 13:49 chyba mamy inne doswiadczenia zyciowe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.astermedia.pl 29.10.05, 14:14 pewnie pifko zawsze dobre Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: andreas!!!!!!!!!!! 29.10.05, 19:34 Gość portalu: JZ napisał(a): > pewnie pifko zawsze dobre >ale tylko z colą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.astermedia.pl 29.10.05, 20:18 beatrix13 napisała: > Gość portalu: JZ napisał(a): > > pewnie pifko zawsze dobre > >ale tylko z colą Ja pifko wolę soute, ale jak ktoś lubi z colą albo z sokiem to proszę bardzo. Wolnoć Tomku..., a ja jestem liberałem A tak swoją drogą jest sobota więc wypadałoby jakieś pifko wypić :-) Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M. Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:22 pssss... proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: andreas!!!!!!!!!!! 29.10.05, 20:26 Gość portalu: M.M. napisał(a): > pssss... proszę :-) O co prosisz? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M. Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:28 O nic, a odpowiada się dziękuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: andreas!!!!!!!!!!! 29.10.05, 20:30 Dziękuję. A za co podziękowałem? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M. Re: andreas!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:34 Otworzyłam ci piwko, zgodnie z życzeniem, wirtualne wprawdzie, ale w tych pokręconych czasach liczy się chyba gest dobrej woli i życzliwości... na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: andreas!!!!!!!!!!! 29.10.05, 22:26 Ach dziękuję więc ponownie. Wolałbym jednak pifko niewirtualne, a rzeczywiste, złociste i pieniste. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś