trzecia.zmiana 16.11.05, 19:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=32003693&wv.x=2&a=32067234 fiu, fiu, fiu.. to ty persona jestes!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Re: Z dzienniczka megalomana... 16.11.05, 19:39 nie trzeci, felek jest fachowcem. w przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: Z dzienniczka megalomana... 16.11.05, 19:41 no to przeciez napisalem... a skad wiesz w jakiej dziedzinie ja jestem fachowcem (i tak bys tego nie zrozumiala), i nie musisz mnie obrazac, bo zaraz ja obraze sie na ciebie...i bedzie klopot :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Z dzienniczka megalomana... 16.11.05, 19:43 trzeci , przecież cały czas się starasz mnie obrazić. nie rozumiem tylko dlaczego od megalomanów wyzywasz fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: Z dzienniczka megalomana... 16.11.05, 19:44 bo kazdy jego post jest slodki pierd, on jest taki ladny w tym co mowi, ze normalnie Cimoszko az mi przed oczami staje....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie jest IP: *.orange.pl 16.11.05, 19:45 Felek mi kiedyś napisał, ze nie ma wykształcenia ani praktyki w temacie, którym sie zajmuje... dopiero sie dokształca! I takich mamy fachowców.... z innych dziedzin! Ja tez w zasadzie nie robie tego z czego jestem wykształcony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: endju IP: *.orange.pl 16.11.05, 19:53 zapytałem Felka o fachowość jego wynikłą z wykształceniua czy praktyki? Odpowiedział, że ma inne wykształcenie, ale sie teraz kształci w tym kierunku! Przepracował tez troche, ale raczej nie w temaci - tak napisał! I że czerpie wiedze, z prasy fachowej i innych doradców! Przeciez ja nie kłamie... Byc moze jest dobry w swojej dziedzinie, ale wynika to mchyba bardziej z oczytanie i samouctwa! Nie ma w tym kierunku wykształcenia ani praktyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas acha IP: *.orange.pl 16.11.05, 19:57 i dodam, żeby nie było... ja Kurde nawet lubie i bez niego takie nijakie dyskusje, ba jak go nie ma to ja pisze tez takie miałkie i puste posty! Ale znam takich co go nie lubia... w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: endju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:25 Jędrek - masz rację - nie byłem i nie jestem spedytorem, kapitanem żeglugi wielkiej, choć w rodzinie wszyscy mężczyźni mieli te 4 pachy na rękawach, nie budowałem dróg, nie jestem maszynistą kolejowym, ani też lotnikiem, ani zawodowym kierowcą. Nie kończyłem kierunku związanego z ekonomika transportu. Ale tak jakoś się składa, że w wielu odnośnikach prac naukowców od transportu i gospodarki morskiej, w kraju i zagranicą, znajdziesz moje nazwisko. Tak jak i w periodykach naukowych - moje prace. Szczerze życzę Ci tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: endju IP: *.internet.v.pl 16.11.05, 20:30 Przypomnialo mi sie, ze miales mi wskazac jeden ze swoich artykulow. Ale, ale, albo zostalam zignorowana, albo zapomniales...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: endju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:43 Z dostępnych w Szczecinie - polecam dwutygodnik Krajowej Izby Gospodarki Morskiej - "Namiary na morze i handel", w polskich firmach drogowniczych i zajmujących się infrastruktura drogową - znajdziesz polską edycję międzynarodowego branżowego kwartalnika "Performance" (Bruksela), prowadzę tam dział polski. Mam też swój blog na onecie dot. transportu i gospodarki morskiej. Poszukaj, to znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: endju 16.11.05, 20:30 Felek nie przejmuj się, ja się dziś dowiedziałam,że do niedawna nie umiałam włączyć kompa... :-) Są osoby dla których forum stanowi miejsce odreagowania własnych flustracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: endju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:00 Nie przejmuję się sie dyrGosiu. Absolutnie.;) Na frustracje patrzę ze zrozumieniem, czasy są tragikomiczne, nie wszystkim wytrzymują nerwy. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Brawo Felek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:33 Takich nam trzeba ludzi! Niektórzy koncza studia w kierunku, pracuja w kierunku... i nie maja żadnej dobrej pracy, zadnych osiagnięć miernoty! Naprawde trzeba byc utalentowany... by wystarczyła rodzina! Nasze szkolnictwo jest do dupy, a w skutek błędnej polityki kadrowej nie mamy w ogóle osób z doświadczeniem! Tak do zarzadów dostawali sie dupki po układach partyjnych stąd dyletanctwo! Stad pewnie nasze porty ledwie zipia, a nie mogą liczyć nawet na fachowe, naukowe doradztwo... Brawo Felek potrafisz im to wytknąć! Mówisz nawet w pracach naukowych... Ciekawe jak to jest za granica ot Hamburg... czy tez nie ma tam ludzi z wykształceniem i praktyką w zawodzie? Ja naprawde jestem pełen podziwu dla Ciebie! Bo nie podejrzewam by tu grały koneksje rodzinne czy partyjne! Życzysz mi tego samego? Mój tata był w sztabie LWP, był super dowódcą, czasami przebierałem sie w jego mundur... w wojsku nie byłem, ale lubie chodzic w wojskowych ciuchach i niezłą szkołe miałem w domu!! Myslisz, że byłbym dobrym dowódcą...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przepraszam Felek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:01 mam zły dzień... nic dzis nie piłem, ani nawet wczoraj ... co sugerował Absztyf! Czepiam się. Bo mnie wkurza to dyletanctwo dookoła, brak fachowości, podejmowanie jakis smiesznych decyzji... Wkurza mnie, że minister finansów w wywiadzie mówi o Tesco, zamiast o gospodarce... Czy my w Polsce kiedys bedziemy mieli ludzi wykształconych, z doświadczeniem.... żebysmy mogli budować te Polskę! Ale nie ciagle od nowa i od nowa! Niechby fachowcy byli fachowcami, a politycy politykami! Nie mozna tak gnać z tymi Polskami 1, 2, 3 , wpół do 4... Mam stresa! Przepraszam! Ale to naprawde dobrze o Tobie świadczy, że te wszystkie niby wykształcone miernoty powołuja sie na Twoje badania i obserwacje! Mimo braku doswiadczenia! Szkoda, że nie mamy portu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Brawo Felek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:03 Nie przesadzaj Jędrek i ..tak jest panie sierżancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś z okienka No to megaloman profesor uczelniany Stasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:39 Jak nic Flejterski. Narcyz, ma żal do całego świata, że nie dostał Nobla, upaprany w komunie, teraz w trzeciej drodze Jurczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: No to megaloman profesor uczelniany Stasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:55 Chyba raczej nie jestem prof. Flejterskim, bo nie mam żalu do całego świata, o Noblu nie marzyłem, nie jestem upaparany w komunie( właściwie - co to znaczy?)ani też nic mnie z Marianem Jurczykiem nie łączy, poza jednym - jestem mieszkańcem Szczecina w którym on (Jurczyk) jest predziem. Więc jak mam być tym profesorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś z okienka Re: No to megaloman profesor uczelniany Stasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:04 Ja natomiast nie jestem tym kim jestem ponieważ nie jestem bo nie mogę być tym kim jestem. Upaprany tzn w tym konkretnym Twoim przypadku być wykładowcą filozofii marksistowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: No to megaloman profesor uczelniany Stasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:55 Niezmiernie mi przykro - ale nie wykładałem nigdzie i nikomu filozofii Marksa, nawet na własnym egzaminie z propedeutyki filozowii. Aczkolwiek uważam, że każdy ekonomista powinien niektóre prace Marksa dot. kapitalizmu - przeczytać. Na Zachodzie w renomowanych uczelniach ekonomicznych - studenci poznają teorie Marksa. Misiu - zajmij się jakąś czytanką na dobranoc i nie truj dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: nie jest 16.11.05, 19:48 a ponad to, nikt z nas (wlasnie poza nim) nie opisuje swoich radosnych dokonan zawodowych bo i nikogo to nie interesuje (przynajmniej mnie) jak zechce o sobie pisac to zaloze bloga, a jak nie potrafie to wezme zeszyt i bede pisal do dzienniczka... kapiszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:48 Nie zmieniam nicków, jak Ty, więc co Ci przeszkadza omijać moje posty i ich nie czytać? Wiesz, co to jest tzw. wolny wybór? Zamiast się mnie czepiać, uręczać się moją megalomanią, irytować się i ze mną polemizować - po prostu olej mnie. Będziesz miał spokój. Czy to takie trudne? Poza tym zechciej łaskawco ruszyć swoim leniwym mózgiem i racz zauwazyć - że odpowiadam na zadane pytania lub poruszane kwestie a nie wyskakuję sam z opisem "radosnych dokonań życiowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Z dzienniczka megalomana... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.11.05, 19:46 I nawet nie jesteś Pacyną ani Sztudentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś z okienka aśka kol. megalomana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:36 a w czymżesz to fachowcem jest ten felek ? Jeżeli wolno zapytać i może nawet otrzymać od Cię odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: aśka kol. megalomana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:56 W swoim zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz k.f. ma taki styl 16.11.05, 19:49 rozpoznawalny i stosuje go od dawna, nie widzę w tym nic zatrważającego. Zna się na tym co robi i czym się interesuje. Widać lubi to co robi,a jest to przecież najlepsze połączenie. jako polemista forumowy jest inny ,ale forum ma swoje prawa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=32003693&a=32070836 Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: k.f. ma taki styl 16.11.05, 19:52 zatrwazajacego - nie, irytujacego - tak pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: k.f. ma taki styl 16.11.05, 19:57 jakże ja muszę być irytujący dla pseudosocjaldemokratów!! a właśnie forum musi mieć takich,którzy są sobą, inaczej polemiki czy konwersacje śmierdziałbyby nudą i polityczną poprawnością. oczywiście że pozdrawiam! nie wiesz co u antyknajaka? emigracja wewnętrzna,czy spisuje stołki pseudosocjaldemokratów w regionie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: k.f. ma taki styl IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.11.05, 20:32 Powiem Felek to Felek. Dusza tego forum, pisze bo ma dar dziennikarskiego wodolejstwa. Tu, na forum tacy ludzie też są potrzebni. Też go lubie, mimo ze raz wił się jak wąż pod moim obstrzałem dociekań. I nie daje się przekonać. Co przede wszystkim w nim cenię? To, że jest jednonikowcem od dłuższego czasu. Nie jakiegoś tam nagłego objawienia lub przepoczwarzenia się w stylu trzeciej_zmiany itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Z dzienniczka megalomana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:14 Z megalomańską taką pewną niesmiałością powiem Ci Zmiano - że jestem. Na dodatek wrednym sadystą - bo rozbawiają mnie niemiłosiernie - takie podszczekiwania na mój temat, jak Twoje. Moja megalomania w takich przypadkach staje się rozciagliwa jak wszechświat - bezgranicznie. Irytuj się dalej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: megaloman absolutnie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 07:54 Mam "żółte papiery"? Możesz mi wyjaśnić, jakie to kompleksy. W końcu to nie ja zakładam wątki na mój temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś z okienka Re: megaloman absolutnie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 07:56 Hey absztyfikant :-) Bohater scenariusz i kultowego juz filmu "Świr" nie miał żółtych papierów, uczył angielskiego w szkole był formalnie porządnym człowiekiem ale ... świr Odpowiedz Link Zgłoś