Dodaj do ulubionych

Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo...

23.11.05, 06:52
... i to bardzo. Jego polityczny kompas sie mocno rozregulowal. Cos mi sie
wydaje, ze z takimi 'odnowicielami' SLD zaliczy mielizne i skonczy na dnie.
Brawo Ryanair!

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3028035.html
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.comnet.krakow.pl 23.11.05, 07:02
      a może on tak specjalnie, aby jednak utwierdzić ludzi, że w haśle reklamowym
      chodzi o Kaczorów.
      • absztyfikant Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 07:04
        Nie sadze. Jak znam zycie, to dziennikarze lazili za politykami z prosba o
        komentarz, a kolega gensek Napieralski zamiast sie chwile zastanowic i
        wymozdzyc komentarz z jajem, to udzielil wypowiedzi godnej lesnego dziadka z
        LPR. Ale jaka partia, tacy politycy.
        • Gość: K.F. Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:57
          A mnie wogóle śmiesz cały problem polityków z reklamą taniego przewoźnika
          lotniczego.
          Nieługo nie będzie mogła żadna baletnica pióropusza w tyłek wsadzić i paradować
          wynegliżowana po schodach w variette - bo albo obraz moralności wg LPR, albo
          obraza majestatu, bo się piórko w tyłku wszystkim kojarzy z prezydentem RP.
          Trzeba będzie wybić wszelkie ptactwo domowe oraz wydać rozpozradzenie rady
          ministrów o zakazie prezentowania publicznie wszelkich piór, nawet w reklamie,
          filmach i ksiażeczkach dla dzieci - bo się komuś coś kojarzy?
          Istne wariatkowo ten nasz kraj!
    • xyz-xyz Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 09:30
      Ktoś postanowił zagrać na podziale Polaków na zwolenników i przeciwników braci
      Kaczyńskich - uważa Grzegorz Napieralski, sekretarz generalny SLD. I dodaje: -
      Nie godzi się w ten sposób postępować z głową państwa.

I co ci się absztyfikancie nie podoba w tej wypowiedzi? Możesz mi wyjaśnić?
      • Gość: pyrek Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 09:40
        Jemu się niepodoba że niby Grzesiu taki spolegliwy.I że powinien opowiedzieć
        jakiś dowcip o kaczce albo wyrecytować wierszyk,lub też zaśpiewać piosenkę.To
        byłoby zachowanie godne absztyfikanta - a na koniec Grzesiu jeszcze powinien
        dodać:Lubińska musi odejść!No i wtedy absztyfikant by Grzesiowi zrobił dobrze.
        Np. go pogłaskał.
        • anamar Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 13:44
          Gość portalu: pyrek napisał(a): albo wyrecytować wierszyk,lub też zaśpiewać
          piosenkę.To
          > byłoby zachowanie godne
          absztyfikanta ..................................................................
          .....i prezydenta kwaśniewskiego...-
      • ergie Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 10:53
        xyz-xyz napisał:

> Nie godzi się w ten sposób postępować z głową państwa.
        >

czy każde użycie słowa 'kaczory' lub 'kaczki' spowoduje
        pojawienie się powyższego komentarza grzesia n ??????
    • Gość: reni Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:30
      Mnie niepokoi zdecydowanie zbyt częste używanie sformułowania "tak naprawde"
      przez Napieralskiego. W porównaniu z takim gawędziażem jak Janik, wypada pan N.
      słabiutko
    • Gość: doktor Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.orange.pl 23.11.05, 15:34
      mile zaskoczył mnie Napieralski godnym zachowaniem się w tej sprawie. Przyznam
      nie spodziewałem się po nim.
      Panom absztyfikantom polecałbym reklamy alkoholu pn Prezio z reklamą pt" ta
      wódka nie powoduje bólu nogi. Po tej wódce możesz spokojnie odwiedzić groby
      polskich patriotów w Katyniu". Na całe szczęście takich niemądrych partyjniaków
      jak absztyfikant jest niewiele a panu Grzesiowi honor.
      • anamar Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 15:38
        kompletny brak poczucia humoru kaczorów i niechęć do żartów na własny temat
        jest ich powszechnie znaną cechą...ale,że napieralskiemu się udzieliło?podlizać
        się chciał,czy jak?
    • Gość: andreas ja też IP: *.orange.pl 23.11.05, 16:26
      ja tez zupełnie nie rozumiem zwiazku reklamy z polityką!!!
      reklama nieudana!
      ;-)
      • absztyfikant prowincja! prowincja! po przykroc prowincja! 24.11.05, 01:11
        Oczywiscie moi drodzy, oczywiscie. Sluchajac niektorych wypowiedzi przypomnialo
        mi sie pewne rozporzadzenie, ktore zacytuje ponizej. Pomijam juz fakt, ze
        prezydent-elekt Kaczynski nie zostal wymieniony z nazwiska, a byla to tylko
        luzna aluzja. Wychylcie swoje glowy do innych krajow, a przekonacie sie, ze tam
        jest permanentna jazda bez trzymanki. Polecam brytyjskie, a nawet niemieckie
        bulwarowki - kazdego dnia. A to, ze Napieralski bawi sie w szambelana to juz
        czyste opary absurdu. Arbiter elegantiarum z SLD - ROTFL!

>>>>Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i
        durnowaty, by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego.
        Ukaz cara Piotra I z 9 grudnia 1708 r.<<<
        • Gość: galoty Re: prowincjusz po jednokroć i po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 06:11
          Jest różnica, którą przeciętni ludzie odczytują. Mam na myśli róznicę pomiędzy
          szansoniadą w bulwarówkach a reklamą międzynarodowej firmy np lotniczej. Daj
          taki link i zyczę powodzenia w wieczności czyli w szukaniu reklamy
          międzynarodowej firmy na przykład francuskiej ironizującej w reklamie w oparciu
          o nazwisko z Prezydenta Niemiec, Rosji na terenie tych krajów lub nawet Bangla
          Desz.
          Nie kompromituj się pan i nie traktuj innych forumowiczów jako matołów. Pacan
          pan jesteś i tyla.
        • Gość: doktor Re: prowincja! prowincja! po przykroc prowincja! IP: *.orange.pl 24.11.05, 08:16
          Bulwarówki tak. W Polsce również i wystarczy je obejrzeć. Całe serie dowcipów
          z Kaczorami Donaldami i tymi nie Donaldami. Jazda bez trzymanki ma miejsce. A
          jakzę ! Tu jednak mowa o korporacji i jej reklamie. Na całe szczęście
          Napieralski zachował się godnie i nie zszedł do poziomu bulwarówki co dobrze o
          nim świadczy. Dobrze też, że nie absztyfikant jest doradcą miadialnym
          Napieralskiego bo przy takich poglądach Napieralski z Olejniczakiem mogliby
          zwijać interes. Pogląd jak pogląd panie absztyfikant oczywiście ma pan pene
          prawo jednak to zbliża pana do Samej Brony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka