absztyfikant 23.11.05, 06:52 ... i to bardzo. Jego polityczny kompas sie mocno rozregulowal. Cos mi sie wydaje, ze z takimi 'odnowicielami' SLD zaliczy mielizne i skonczy na dnie. Brawo Ryanair! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3028035.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.comnet.krakow.pl 23.11.05, 07:02 a może on tak specjalnie, aby jednak utwierdzić ludzi, że w haśle reklamowym chodzi o Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 07:04 Nie sadze. Jak znam zycie, to dziennikarze lazili za politykami z prosba o komentarz, a kolega gensek Napieralski zamiast sie chwile zastanowic i wymozdzyc komentarz z jajem, to udzielil wypowiedzi godnej lesnego dziadka z LPR. Ale jaka partia, tacy politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:57 A mnie wogóle śmiesz cały problem polityków z reklamą taniego przewoźnika lotniczego. Nieługo nie będzie mogła żadna baletnica pióropusza w tyłek wsadzić i paradować wynegliżowana po schodach w variette - bo albo obraz moralności wg LPR, albo obraza majestatu, bo się piórko w tyłku wszystkim kojarzy z prezydentem RP. Trzeba będzie wybić wszelkie ptactwo domowe oraz wydać rozpozradzenie rady ministrów o zakazie prezentowania publicznie wszelkich piór, nawet w reklamie, filmach i ksiażeczkach dla dzieci - bo się komuś coś kojarzy? Istne wariatkowo ten nasz kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 09:30 Ktoś postanowił zagrać na podziale Polaków na zwolenników i przeciwników braci Kaczyńskich - uważa Grzegorz Napieralski, sekretarz generalny SLD. I dodaje: - Nie godzi się w ten sposób postępować z głową państwa. I co ci się absztyfikancie nie podoba w tej wypowiedzi? Możesz mi wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrek Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 09:40 Jemu się niepodoba że niby Grzesiu taki spolegliwy.I że powinien opowiedzieć jakiś dowcip o kaczce albo wyrecytować wierszyk,lub też zaśpiewać piosenkę.To byłoby zachowanie godne absztyfikanta - a na koniec Grzesiu jeszcze powinien dodać:Lubińska musi odejść!No i wtedy absztyfikant by Grzesiowi zrobił dobrze. Np. go pogłaskał. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 13:44 Gość portalu: pyrek napisał(a): albo wyrecytować wierszyk,lub też zaśpiewać piosenkę.To > byłoby zachowanie godne absztyfikanta .................................................................. .....i prezydenta kwaśniewskiego...- Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 10:53 xyz-xyz napisał: > Nie godzi się w ten sposób postępować z głową państwa. > czy każde użycie słowa 'kaczory' lub 'kaczki' spowoduje pojawienie się powyższego komentarza grzesia n ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:30 Mnie niepokoi zdecydowanie zbyt częste używanie sformułowania "tak naprawde" przez Napieralskiego. W porównaniu z takim gawędziażem jak Janik, wypada pan N. słabiutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... IP: *.orange.pl 23.11.05, 15:34 mile zaskoczył mnie Napieralski godnym zachowaniem się w tej sprawie. Przyznam nie spodziewałem się po nim. Panom absztyfikantom polecałbym reklamy alkoholu pn Prezio z reklamą pt" ta wódka nie powoduje bólu nogi. Po tej wódce możesz spokojnie odwiedzić groby polskich patriotów w Katyniu". Na całe szczęście takich niemądrych partyjniaków jak absztyfikant jest niewiele a panu Grzesiowi honor. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Napieralskiemu w glowie sie pomieszalo... 23.11.05, 15:38 kompletny brak poczucia humoru kaczorów i niechęć do żartów na własny temat jest ich powszechnie znaną cechą...ale,że napieralskiemu się udzieliło?podlizać się chciał,czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja też IP: *.orange.pl 23.11.05, 16:26 ja tez zupełnie nie rozumiem zwiazku reklamy z polityką!!! reklama nieudana! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant prowincja! prowincja! po przykroc prowincja! 24.11.05, 01:11 Oczywiscie moi drodzy, oczywiscie. Sluchajac niektorych wypowiedzi przypomnialo mi sie pewne rozporzadzenie, ktore zacytuje ponizej. Pomijam juz fakt, ze prezydent-elekt Kaczynski nie zostal wymieniony z nazwiska, a byla to tylko luzna aluzja. Wychylcie swoje glowy do innych krajow, a przekonacie sie, ze tam jest permanentna jazda bez trzymanki. Polecam brytyjskie, a nawet niemieckie bulwarowki - kazdego dnia. A to, ze Napieralski bawi sie w szambelana to juz czyste opary absurdu. Arbiter elegantiarum z SLD - ROTFL! >>>>Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego. Ukaz cara Piotra I z 9 grudnia 1708 r.<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galoty Re: prowincjusz po jednokroć i po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 06:11 Jest różnica, którą przeciętni ludzie odczytują. Mam na myśli róznicę pomiędzy szansoniadą w bulwarówkach a reklamą międzynarodowej firmy np lotniczej. Daj taki link i zyczę powodzenia w wieczności czyli w szukaniu reklamy międzynarodowej firmy na przykład francuskiej ironizującej w reklamie w oparciu o nazwisko z Prezydenta Niemiec, Rosji na terenie tych krajów lub nawet Bangla Desz. Nie kompromituj się pan i nie traktuj innych forumowiczów jako matołów. Pacan pan jesteś i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: prowincja! prowincja! po przykroc prowincja! IP: *.orange.pl 24.11.05, 08:16 Bulwarówki tak. W Polsce również i wystarczy je obejrzeć. Całe serie dowcipów z Kaczorami Donaldami i tymi nie Donaldami. Jazda bez trzymanki ma miejsce. A jakzę ! Tu jednak mowa o korporacji i jej reklamie. Na całe szczęście Napieralski zachował się godnie i nie zszedł do poziomu bulwarówki co dobrze o nim świadczy. Dobrze też, że nie absztyfikant jest doradcą miadialnym Napieralskiego bo przy takich poglądach Napieralski z Olejniczakiem mogliby zwijać interes. Pogląd jak pogląd panie absztyfikant oczywiście ma pan pene prawo jednak to zbliża pana do Samej Brony. Odpowiedz Link Zgłoś