Dodaj do ulubionych

Szczecińscy radni z komisji finansów nie uchwal...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:50
Tego cynika i zwykłego sk..... Słowackiego na pal!!!!! Zakpił ze Stopyry ale
przede wszystkim z nas podatników uniemożliwiając dziennikarzom śledzenie
prac nad budżetem, który przecież jest z moich, twoich, naszych podatków!
Widać ten prostaczek zapomniał o tym, lub pełen cynizmu zrobił co chciał...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ready00 Re: Szczecińscy radni z komisji finansów nie uchw IP: *.iscnet.pl 09.12.05, 22:56
      Brawo dla Pana Słowackiego. Jak się tylko dowiedział, że nie będzie darmowego
      weekendu to się obraził i nie pojechał:) Ja też bym nie jechał;)
      • Gość: pepe Re: Szczecińscy radni z komisji finansów nie uchw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 07:06
        Nie dajcie sie pompować. Pojechali i to wszyscy, a Stopyra dobrze wie gdzie
        jada i za ile. Poprostu sie nie udało. Nikt i nigdzie nie planuje podróży
        słuzbowych bez wcześniejszej zgody przełożonych. Ponadto ktoś musiał uzgadniać
        i rezerwować miejsca. Kto to miał robić jak nie podległe Stopyrze czy
        Jurczykowi słuzby. Co do Słowackiego i całej reszty to macie racje. Ten
        cwaniaczek na wyjazdy zabiera nawet swoja zone za podatników pieniadze. Tak
        było jak było ostatnie szkolenie dla rad osiedlowych w Łukęcinie, i Stopyra też
        o tym nic nie wiedział? W jakim świecie my żyjemy.
        • sobiepan1 Re: Te komentarze są grubo przesadzone... 10.12.05, 07:50
          ..a opinie o niektórych radnych, krzywdzące.
          Po prostu piszecie nieprawdę.

Sobiepan
    • Gość: Adam Re: Szczecińscy radni z komisji finansów nie uchw IP: *.internet.v.pl 10.12.05, 16:26
      A niektórym to bardzo żal, że nie mogą być radnymi. To choć troszkę porzucają
      błotem... Bardzo jestem ciekaw jak wyglądałyby obrady komisji w fleszu aparatów
      i świetle kamer. Byłby to całkiem niezły cyrk. Proponuję zrobić jawne rady
      pedagogiczne, jawne posiedzenia spółek z udziałem skarbu państwa, jawne
      posiedzenia sejmiku województwa, no i bardzo ciekawe byłyby posiedzenia
      komendantów policji. A myślę, że już całkiem fajnie byłoby przypatrzeć się
      działalności zarządów czy komisji w bankach. Wszak w wielu tych instytucjach
      skarb państwa ma jeszcze sporo udziałów (poza bankami) i ttam też są nasze
      pieniądze. Pozdrawiam i trochę logicznego myślenia życzę:)
      • Gość: Alex Jestem przekonany,że jesteś jednym z tych radnych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:10
      • Gość: 126p Re: Szczecińscy radni z komisji finansów nie uchw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:01
        Tobie Adam,
        flesze aparatów mózg wypaliły od środka.
        Światła kamer utrwaliły to zdarzenie.
        Skąd ty się pojawiłeś malutki radniutki?

• Gość: rycyq Jan Stopyra sciemnia IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.05, 21:51
          Jan Stopyra sciemnia i to na calego, od wielu lat siedzi w tym szambie, wie co i
          kiedy zagrac zeby nie podpasc, taki sobie cfaniaczek
          • Gość: leon Re: Jan Stopyra sciemnia IP: *.internet.v.pl 10.12.05, 22:29
            słyszałem o dużych zakładach wśród dziennikarzy, który pierwszy namierzy
            komisję. Matlak obiecał dużą kasę i co? i gó..! nie zarobili a teraz się
            wściekają! dobrze im tak!
            • Gość: marian paździoch Re: Jan Stopyra sciemnia IP: *.chello.pl 11.12.05, 00:26
              sugerujesz że,
              komisja wykiwała dziennikarzy?
              a jaka kasa wchodziła w grę?
              :)))

mp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka