beatrix13 10.12.05, 13:13 w Brukseli podali w radio,że ów ma 42 lata i jest z Samoobrony >znowu o nas głośno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:48 serio,już jako newsa wszystkie agencje podają >surrealistyczne określenie "zgwałcił prostytutkę" i to jeszcze u niego Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 12:51 "zgwałcił prostytutkę" czy to znaczy,że wolne akurat miała? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:48 i wirtualnej też jest o tym Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:53 wiadomosci.onet.pl/1210283,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lej Chamoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:57 W końcu miał do tego prawo, a może to i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaps Re: Chamoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:32 swój Chłop ! Nasze wartości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lej Re: Chamoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:43 Ciekawe czy miał przy tym ku..ki w oczach ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Chamoobrona 10.12.05, 15:46 ale może i miał, ale niestety tam i prostytutka ma swoje prawa, jak jej ktoś naruszył działalność, to proszę, na policję. Nie zapłacił jej po pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chamoobrona 10.12.05, 15:50 może zamiast zapłaty krawat w czerwono-białe pasy chciał wręczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Chamoobrona 10.12.05, 15:56 no tak zrobi sobie teraz teścik na HIV?AIDS, bo facet bez prezerwatywy, a później jak wyniczek przyjdzie to nawet czerwony krawat nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lej Re: Chamoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:13 A ja podejrzewam, że to raczej on mógłby ją zarazić polskim syfem ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Chamoobrona 10.12.05, 16:20 no właśnie, oto mi chodziło ja nie miałam na myśli jego, tylko, że prostytutka zrobi sobie badania, a później jej będzie musiał zapłacić odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Chamoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:31 Usługa, jak usługa, w tym wypadku erotyczna, ale seks na siłę przy tym - zdjęcie prezerwatywy, narażanie kobiety na choroby weneryczne, złapanie wirusa HIV itp - to już kryminał i miała racje "panienka", że gnoja zaskarżyła. A jak była np. w czasie dni płodnych - to naraził kobietę na jeszce dodatkowe konsekwencje. Nie dość, ze cham i prymityw, to na dodatek nieodpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Chamoobrona IP: 62.69.202.* 10.12.05, 17:33 a wirus zoltaczki typu C ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:54 Czyźby polski seks bez prezerwatywy okazał się gwałtem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:34 Polski seks bez prezerwatywy - jest narażaniem drugiej strony na poważne konsekwencje ze śmiercią włącznie (zarażenie wirusem HIV, w konsekwencji AIDS) - brak odpowiedzialmnosć, kryminiał. Większosć to rozumie, gnojek europarlamentarny - nie. Seks wbrew woli - bez względu czy w ogumieniu czy nie - jest gwałtem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 16:39 Ja sobie to napisałam z przekąsem, że dopiero prostytutka zagraniczna uświadomi jakie koszta ponosi się seksem bez prezerwatywy i że nawet prostytutka ma prawo do ochrony swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 16:41 zagraniczna a może polskie powinni ze sobą wozić? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 16:51 chyba tak teraz po tych doswiadczeniach, bedą robić. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:55 "Le Soir" cytuje prostytutkę, która miała paść ofiarą gwałtu i która złożyła skargę na policji. Mówi ona, że w zeszłą środę pijany klient podjechał do niej taksówką, gdy stała na ulicy. Najpierw mieli jechać do hotelu "Sheraton", ale ostatecznie zabrał ją do swojego wynajmowanego mieszkania. Opowiada, że "wszystko działo się normalnie, aż zdjął prezerwatywę i mnie zgwałcił". Krzyczałam, żeby przestał, ale był w takim stanie, że nie mógł nad sobą zapanować - cytuje prostytutkę gazeta. Wzięłam swoje rzeczy i poszłam sobie, zapominając jednak zabrać bluzkę i trochę biżuterii. Nawet mi nie zapłacił. Z mieszkania kobieta poszła na komisariat policji, pokazując tam zabrany klientowi "jako dowód" telefon komórkowy. To - pisze "Le Soir" - umożliwiło jego identyfikację. W rozmowie z PAP eurodeputowany zaprzeczył oskarżeniom. "Le Soir" dodaje, że ze względu na przysługujący mu immunitet, eurodeputowany nie został jeszcze przesłuchany. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:56 może ma uczulenie ne latex Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 13:57 no patrzcie,a ja myślałam,że ci z SAMOobrony tylko SAMOgwałt uprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosty Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.chello.pl 10.12.05, 15:19 Zapomnieliście zacytować, że chłopak jest w eurosocjalistach. Najnormalniejszy na świecie SOCJALISTA. I właśnie dlatego w eurokołchozie nic mu się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:38 2 eurodupki od Leppera zostały przygarniete przez PES (frakcję socjalistów w europarlamencie). Draka jest publiczna, więc z PES-u może wylecieć na zbitą mordę. I pewnikiem - wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 16:18 jakieś szkolenia tym eurodeputowanym zafundować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:39 Dotaj, ze eurodeputowanym polskiego chowu. Żeby nie obrażać reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 16:40 inni a skąd wiesz, jacy są inni Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 17:41 było wiadomo że prostaki z lpr i buraki z samoobrony bedą robić wiochę w europarlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 10.12.05, 22:40 Jaka wiochę> Gwałt na prostytutce jest próbą ewangelizowania grzesznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:58 Ewangelizacja wg schizmatycznego ojca Rydzyka i szwadronów moherowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.chello.pl 10.12.05, 23:49 ty to masz humanitarne podejście k.f. nie masz w sobie nienawiści:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.bazapartner.pl 11.12.05, 14:38 Nie, chodzi raczej o poedjście pedagogiczne oparte na psychologii prostututki, choc ta kategoria jest wewnętrzenie zróżniocowana, to jednak podtrzymując negowane współczesnie pojęcie natury ludzkiej w tym kobiecej, a w tym prostytutki, da się zastosowac pewne środki, aby dotarło do niej sumienie czy daimoniom jeśli ktos woli i aby burdele zmieniły się w koscioły strzeiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.bazapartner.pl 11.12.05, 14:39 kościoły strzeliste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:42 Bill, nie rozśmieszaj mnie! A skąd ty znasz psychologię prostytutki, posdtaci (a nie "kategorii") wewnętrznie zróznicoweanej, o psychologii kobeicej nie wspominając?! Czy gwałt i narażanie kobiety przez seks bez zabezpieczernia na nibezpieczeństwo ze śmiercia właqcznie - jest owym "pewnym srodkiem, aby dotarło do niej sumienie?" Człowieku to czysty belkot. Sumienie - nie dociera do nikogo, bo każdy ma swoje. To raz. I wcale nie musi sumienie owej prostytutki być takie samo jak posła Smolika czy Twoje Billu. Sumienie jest przypisane każdemu człowiekowi i jest tak samo -indywidualne, jak sam człowiek jest niepowtarzalny. Po drugie - żaden cham i prostak taki jak eurodureń z Samoobrony nie jest powołany, by burdele zamieniać w kościoły strzeliste. Nawet jeśli z woli Polaków jest członkiem Parlamentu Europejskiego. O ile dobrze pamietam Nowy testament - to Chrystus nie gwałtem i seksem bez kondoma nawracał jawnogrzesznice. Przy czym mówił, że rzucić kamieniem (gwałtem np.) moze ten tylko, kto sam jest bez grzechu. Więc przestań opowiadać androny o ewangelizacji gwałtem i seksem bez "ogumienia" ,dziewczyn upadłych. W niejednym brukselskim burdelu jest wiecej ciepła i miłości, tej zwykłej miedzyludzkiej niż w niejednym polskim kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_of_the_mohair_berets Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 20:56 p o d o b n o jeden z poslow samoobrony zgwalcil prostytutke jak twierdzi prasa , a ty twierdzisz ze to ewangalizacja rydzyka i moherowych beretow gratuluje rownowagi umyslu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:46 Jurny chłop. Pod twoją Smoobronę uciekamy się ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 12:54 komentarz leppera był tak idiotyczny, że bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 13:17 Jaka jest prawda to się może dowiemy... ale jż. zgwałcił, to myślę że się chłopina zamroczył na tyle, iż zapomniał, że nie jest w swym kraju rodzinnym, i pewne rzeczy na sucho nie ujdą. Poza tym prostytutka krzyczała, żeby przestał po francusku, może angielsku. No nie wymagajmy od eurodeputowanych za wiele ;-))) zalany może sądził że ona tak z rozkoszy krzyczy. W każdym razie w eter poszło i wstydu nie uniknęliśmy. Nawet jak niewinny się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit sw 11.12.05, 13:20 e.beata napisała: Poza tym prostytutka krzyczała, żeby przestał po francusku, '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' coz za kulturalny facet.. Tylko gdzie sie on milosci po francusku nauczyl..? Chyba nie na watku "milosc po slowiansku"..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:29 Beata - Ty jak ta matka Polka: Ja wiem, że ten mój to ostatni cham i prostak, jak schlany, to rżnie jak leci i bez prezerwatywy - ale to przecież Polak-katolik i proszę Wysokiego Trybunału - musi być niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piano Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:33 Napił się wody ognistej, zerżnął, teraz popije święconej i będzie miał odpuszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.bazapartner.pl 11.12.05, 14:40 lewicowy katolik nie zapomnij. Leper deklarował otwarcie, ze Samoobrona to "katolicka lewica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:11 no to przecie KF napisałam, że u nas musi byc niewinny a w Brukseli niekoniecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lord_of_the_mohair_berets Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 20:54 jesli dla ciebie polak to schlany gwalcacy katolik to kim ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 13:33 e.beata napisała: Poza tym prostytutka krzyczała, żeby przestał po francusku.. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ...z drugiej strony dziwie sie jej: ktora kobieta odmawia sobie po francuzku?..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 13:50 może brukselka? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 18:57 a delikwent napisał na swojej stronie,że czas wolny poświęca rodzinie i 3 dzieci, kłamczuszek ten Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:12 Francuza odmawia patriotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cepr Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:51 To Bogdan Golik. I tak niechlubnie pewnie zakończy karierę. A mógł dalej być wiceprezesem Karajowej Izby Gospodarczej. Zachciało mu się kariery - wybrał Samoobronę. Niestety nie mógł opanować chuci. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc z forum krakow 11.12.05, 17:24 Zerwał poseł gumę z laski, Bo guma nie była w paski, A poseł Samoobrony Musi być biało-czerowny. To po prostu sprawa dumy, Jakiej się używa gumy. Regulamin mówi tak: Ptak ma być wolny jak ptak, Według partii i Leppera Nic ma ptaka nie uwierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nawet mi nie zapłacił. IP: *.chello.pl 11.12.05, 19:17 ja_aska napisała; Krzyczałam, żeby przestał, ale był w takim stanie, że nie mógł nad sobą zapanować - cytuje prostytutkę gazeta. Wzięłam swoje rzeczy i poszłam sobie, zapominając jednak zabrać bluzkę i trochę biżuterii. Nawet mi nie zapłacił. i to pewnie było powodem oskarżenia niewinnego w gruncie rzeczy posła. roznamiętnił cholere, machając stówką. potem nie dał, bo pewnie nierzetelnie wykonała usługe, więc ukradła mu telefon i poszła na policje,złodziejskie nasienie, bezwstydnica jedna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta48 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 19:03 Niestety, Warszawa, czy Bruksela, większość polskich mężczyzn o seksie ma mizerne pojęcie, o szacunku do kobiet także. Im się tylko wydaje - że mają. To co zrobił europoseł Bogdan Golik jest tylko quit esentium tego, co przeciętny Polak (katolik) w jego wieku wie i mysli o seksie, kobietach, prostytutkach, odpowiedzialności itp. Smutne to, ale prawdziwe... To żałosny obraz, chwały Polsce nie przynosi. Rycerskość Polaków wobec kobiet jest mitem ograniczonym do cmokania w rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:17 Oj, ziutka, przecież ten rycerz chciał jej dobrze zrobić. Starał się. a ona nie dość, że nie zachwycona i dumna, iż POLAK, europoseł ją w swej szlachetności posiadł, to jeszcze mu komórę zwinęła i na policję poszła. Żona wie, dzieci w szkole sie dowiedzą, chyba lepiej dla niego jak posiedzi trochę ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 19:17 >brukselka pobiegła na policję nie tylko dlatego,że siłą na niej wykonanie usługi zostało wymuszone i te bez zabezpieczenia (co bardziej ryzykowne dla tego buraka),ale też,bo polski europoseł za usługę nie chciał zapłacił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:52 Lepper przeprosił za swoje wczorajsze zachowanie. Ale tak przeprosił, że mam wrazenie że nadal niczego nie rozumie. Nie przeprosił za chamstwo, lecz za to iż nieświadom był, wiedzy nie posiadł, iż prostytutkę też można zgwałcić. I ogłady brak i rozumu i doradcy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 19:54 jaki przywódca tacy członkowie (członki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:57 Członek Leppera zgwałcił prostytutkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 19:59 powinni w Samoobronie i u moherowych dziadów z LPR-u jakieś szkolenia przed zagranicznymi wyjazdami przeprowadzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.chello.pl 11.12.05, 20:03 ale kto'powinni'? działacze z sld? oni tylko w gimnazjach. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:02 No cóz Ciebie walą pewno sami SLDowcy w kondonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internet.v.pl 11.12.05, 20:57 Gość portalu: sam napisał(a): > Członek Leppera zgwałcił prostytutkę ! a to kawał ch.. z niego :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.chello.pl 11.12.05, 21:00 Gość portalu: XXL napisał(a): > Gość portalu: sam napisał(a): > a to kawał ch.. z niego :)))))))))))))) *** głowna przyczyna jego kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internet.v.pl 11.12.05, 21:03 tak to jest jak się PTAKIEM myśli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:15 Poczekajmy do jutra, będzie więcej informacji o naszym bohaterze. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 11.12.05, 23:17 i to się nazywa skuteczne zarządzanie swoją karierą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: 212.14.58.* 12.12.05, 08:28 beatrix13 napisała: > i to się nazywa skuteczne zarządzanie swoją karierą mh,chyba raczej skuteczne wykańczanie swojwj kariery, chociaż z drugiej strony jak nie mozna sie wykazać z innej strony to to chociaż skandalem i aby tylko być na swieczniku:) Odpowiedz Link Zgłoś
adwokat.golika To nieporozumienie. 12.12.05, 07:41 Moj klient zaprzecza temu kategorycznie. Zostal w gwalt wrobiony przez policje polujaca na czlonkow (poszerzonej Unii Europejskiej). O zadnej prezerwatywie nigdy nie slyszal. Ma przeciez troje dzieci. Wedlug niego byl wowczas w kosciele Saint Nicholas na Boterstraat przy Rua au Beurre w poblizu Placu Rynkowego. Twierdzi, ze nigdy nie mial zadnych kontaktow z prostytutka. Ani w Polsce ani za granica. To wszystko wymysl brukowej brukselskiej szamatlawej gazety aby skompromitowac Pana Przewodniczacego Samoobrony. Zdecydowanie wyjasni to nieporozumienie w ciagu nastepnych dni. A do tego czasu bedzie sumiennie reprezentowal Polske. Ja jemu wierze. adwokat.golika Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 11:29 jego czyn zagrożony jest w Belgii karą od 3 do 5 lat pozbawienia wolności bez zawieszenia >chyba nie jest mu do śmiechu tak jak przewodniczącemu? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 11:32 Samoobrona myśli, że z sądami tak jak w Polsce i tak sobie poradzi.. Przecież został wrobiony w gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 11:58 .. jezeli to prawda .. to czyn jest haniebny .. ale nie broniac tego tzw gwalciciela to mam watpliwosci ... po policje mogla zadzownic z miejsca .. w koncu chyba nie odrazu wiedziala ze to europosel .. policja by przyjechala i zajela sie sprawa, z drugiej strony uciekajac przytomnie zostawila ciuchy i bizuterie, ale zabrala klientowi komorke .. .. i tak dowod rzeczowy .. to komorka+zgloszenie na policje+tekst ze zabrala ja klientowi, ciuchy i bizuteria.. .. ciekawe tez kto to z punktu to tak naglosnil .. i w jakim celu .. takie rzeczy czesto zalatwia sie po cichu .. w koncu rzucaja jakies metne swiatlo na wszystkich eurodeputowanych .. .. czyli jezeli to nie jest prawda .. to to szyta grubymi nicmi podpucha .. w bardzo starym stylu .. ale i skuteczne zatrzymanie SO w marszu do gory w rankingach .. zwalszcza gdy AL sie zachowal jak sie zachowal ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:09 Zapomniałeś, że najpierw poszła do ginekologa i jeśli wziął wymaz z jej pochwy to facet ma przechlapane, bo to dowód rzeczowy nie do obalenia. DNA wystarczy sprawdzić. Jak "panienka" twierdzi, to własnie elkarz namówił ja na wizytę w policji. Golik natomiast jest kretynem do imentu - oświadczył publicznie bowiem, e caly ten gwałt to prowokacja za "rurę" Ruskich na dnie Bałtyku. No to się pewnie Putin ucieszy z tych "dekonspiracji" Golikowych i o eksporcie mięcha do Rosji będziemy mogli sobie pomarzyć, stateczki z kontrabandą wolnocłową do Kaliningradu nie wpuszczą a ceny gazu podśrubują. Tak to wygląda jak polityk sprowadza politykę do wyrka, prezerwatyw nie znosi, bo ksiądz zabrania, gania po pijaku za babami a głowe nosi w spodniach a nie na karku. W kreowaniu Polski na pajaca Europy nasi europosłowie są bezkonkurencyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 14:28 zgwałcenie prostytutki na służbie to jak spicie nałogowego pijaka na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 16:08 .. nie spodziewam sie w SO inteligentow..natomiast nie mierz miara SO reakcji Rosjan .. bo to tez jest prymitywna reakcja .. .. a Polska i Polacy maja w tej chwili w Swiecie wzglednie dobra opinie i dzialania takiego lub innego delikwenta nie sa w stanie tej opinii zbyt zepsuc, choc sa tacy co by chcieli by tak sie stalo... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: 212.14.58.* 12.12.05, 12:02 xxtoja napisała: Przecież > został wrobiony w gwałt. tak,tak słuzby specialne prostytutek uknuły ta intryge :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 12.12.05, 12:26 tak było napisane w jakimś brukowcu, Ja gazetki czytam w czasie zakupów i tak mi się rzuciło w oczy. Chacha samoobrona będzie chyba pikietować teraz tam sądy, w obronie swojego eurodeputowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: 212.14.58.* 12.12.05, 13:35 xxtoja napisała: Chacha samoobrona będzie chyba pikietować teraz tam > sądy, w obronie swojego eurodeputowanego chyba eurogwałciciela:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Chwali mu się, że pozostał wierny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 14:06 Używanie prezerwatywy jest niezgodne z nauczaniem kościoła. Golik pewnie uczestnik i gorliwy wyznawca tak się tym nauczaniem przejął, że kategorycznie odmówił użycia. W pewnym sensie propaguje nasze wartości i przywiązanie do wiary ojców. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Chwali mu się, że pozostał wierny... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.12.05, 19:13 Witam w sezonie ogórkowym. Niestety ogórki są zimowe. A tak nawiasem, współczuję wszystkim prostytutkom z mongoli, rumunii, mołdawii - pracującym w systemie naszych polskich szos trzeciego stopnia odsniezania. Dla nich burdele z prawdziwego zdarzenia, ciepłe, czyste to marzenie - co nie andree? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fix Re: Chwali mu się, że pozostał wierny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:19 No, chyba żeby używał moherowej prezerwatywy. Ale takiej nie miał, więc odrzucił gumową ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 13.12.05, 18:18 i ma zapłacić Lepperowi 690 000 (wartość weksla) nieźle go ten sex kosztował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:57 Eurodziwkarz jak nazywa europosła Golika FAKT, strzelił sobie bramkę samobójczą. Bo jeśli wierzyć pismu i Tomaszowi Malepszemu, prezydentowi Leszna pod Poznaniem, to facet miał się w najbliższą sobotę ... żenić o wiele lat młodszą niejaką Moniką T, z która ma dziecko, romansuje od dwóch lat i dla której rzucił żonę z dwójką dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę, naprawdę? IP: *.chello.pl 13.12.05, 23:03 policja jakoś sceptycznie podchodzi do tego tematu, określając tę panią jako osobę mało wiarygodną. więc nie osądzajcie przedwcześnie, bardzo proszę. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:07 Pójdzie siedzieć, ale będzie wolny- od Moniki to nie do końca samobój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: east Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:55 Coś jeszcze: Golik ma dzieci, ale nie wiem, jak z zoną, bo własnie takową miał poslubic. I nici. Odłozony ślub czy zrejterowała narzeczona? A pan Golik to ten facet z "Samoobrony" głosny z faktycznego czy rzekomego zgwalcenia prostytutki w Belgii. O slubie, którego nie było, pize "Panorama Leszczyńska" tak: "Godzinę przed uroczystością pan Golik odwołał ślub – poinformowała dziennikarzy kierownik Urzędu Stanu Cywilnego w Lesznie Halina Jankowska (na zdjęciu z lewej). A ci tłumnie przybyli do leszczyńskiego ratusza. Uroczystość miała odbyć się w sobotę o godz. 12.30. - Pan Golik nie podał powodu, dla którego odwołał ślub. Zresztą nie ma takiego obowiązku – powiedziała H. Jankowska. Bohater ostatnich prasowych doniesień, oskarżany o to, że zgwałcił prostytutkę, swoje ostatnie oświadczenie złożył w czwartek. Spotkał się z dziennikarzami na konferencji prasowej. Powiedział, że jest niewinny, czuje się zaszczuty i że znalazł się w takiej sytuacji, iż na gwałt musiał szukać adwokata. Brukselska prokuratura prowadzi śledztwo w tej sprawie. Być może wkrótce poznamy bliższe szczegóły." CZEKAMY na te szczegóły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:02 Pan Golik miał do niedawna żonę i dwójkę dzieci, poznał wiele młodszą od siebie Monikę T, której machnął dziecko, od dwóch lat romansują. Żona w końcu dała mu rozwód i z Moniką miał brać teraz ślub, ale go odwołał. Pewnie weźmie później albo go pani Monika kopnęła w zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: eurodeputowany zgwałcił prostytutkę 18.12.05, 20:08 i tak playboy w niesławie skończył Odpowiedz Link Zgłoś