Gość: wiecher IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.05, 23:43 brawo panowie, świetny pomysl, życie jest piękne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIS da Cudaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:10 Cudaki niech sie lepiej zajma reforma kraju i swoim zyciem osobistym a nie menskom przygodom w szalasie w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Pieszo dookoła wyspy Wolin 19.12.05, 11:18 Madrale europejskie z GW pisza zazwyczaj po niemiecku nazwy miast, pierwotnie slowianskich, lezacych dzis na Pomorzu Zaodrzanskim, a tu ktos im zrobil numer i podal nazwe slowianska..Nie poprawili, wzglednie nie uzupelnili, wiec jaki z tego wnosek? Nie wiedza jak to po niemiecku, czy ze zmiana rzadu nastala "nowa linia partyjna"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Pieszo dookoła wyspy Wolin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:28 Swietna promocja wyspy Wolin tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas mnie sie to podoba IP: *.orange.pl 19.12.05, 20:30 mnie sie to podoba... poszedłbym z nimi... ale może latem... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: mnie sie to podoba 19.12.05, 20:40 Gość portalu: andreas napisał(a): > mnie sie to podoba... poszedłbym z nimi... ale może latem... -- przynajmniej chlopcy maja zabawe:-) Odpowiedz Link Zgłoś