Dodaj do ulubionych

Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) )))))

20.12.05, 09:37
- Myśmy jeszcze nie wybrali kandydata na prezydenta Szczecina - mówi Grzegorz
Napieralski, sekretarz generalny SLD. - Jacek Piechota jest liderem naszej
partii, człowiekiem wielce zasłużonym dla miasta i regionu. Nie wiem, czy
poseł Zaremba jest dobrym kandydatem na prezydenta, skoro jego zasługi
sprowadzają się do dyskwalifikowania swoich przeciwników, nawet potencjalnych.

Nic dodać, nic ująć. Tyle można w zasadzie powiedzieć o panu Zarembie. Dziadek
ze wstydu się w grobie przewraca.
Obserwuj wątek
    • Gość: play Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) ))) IP: 217.153.19.* 20.12.05, 09:40
      Słowo "lider" pochodzi z języka angielskiego, właściwym dla spadkobierców idei
      Lenina byłoby raczej użycie sprawdzonego sformułowania "przewodniczący"...
      • xyz-xyz Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) )) 20.12.05, 09:43
        właściwym dla spadkobierców idei
        > Lenina byłoby raczej użycie sprawdzonego sformułowania "przewodniczący"...

Spadkobiercy idei Lenina, to zwei kaczoren... więc nie "przewodniczący", a
        "prezes"...
    • Gość: trener II klasy Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) ))) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.12.05, 10:32
      "Jacek Piechota jest liderem naszej partii, człowiekiem wielce zasłużonym dla
      miasta i regionu."

lubu dubu, lubu dubu, niech zyje nam prezes naszego klubu, niech zyje nam !

to mowilem ja, jarzabek waclaw
      • enancjo Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) )) 20.12.05, 10:36
        .. tymi zaslugami miasto i wojewodztwo stoi ..
        Enancjo
        PS: .. zmeczonym dziekujemy ...
        • northstar Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) ) 20.12.05, 11:01
          Nie zapominajmy o zaslugach profesora Liberadzkiego.
          • Gość: galoty Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:08
            Stanowczo dorzucę zasługi Runowicza, Romero, Zychowicza. Czerwonej kadry Ci u
            nas dostatek.
            Co do Zaremby to słabiutki on jak żyletka po 100 krotnym goleniu
            • northstar Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) 20.12.05, 11:44
              zgadzam sie, Zaremba to jedno wielkie nieporozumienie.
              • xyz-xyz Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) 20.12.05, 11:45
                A co ze Sławusiem?
          • Gość: trener II klasy Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.12.05, 11:12
            proszę, nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych ...
            • Gość: lakek Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:26
              Pan Zaremba najpierw przymilał się do komitetu protestacyjnego, czyli
              Pniewskiego i spółki , którzy pomagali Piechocie i Jurczykowi w brudnej
              robocie, a teraz gra bohatera....Gdzie był wtedy, gdy Lubińska jako jedyna
              mówiła o przekręcie ze stocznią a esbeki próbowały ją zastraszyć?????!!!!!!!!
              • Gość: toni Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:18
                Gdzie był?Był w samolocie i razem z Piechotą po spotkaniach w stoczni leciał do
                Warszawy racząc się kawką z rąk pięknej stewardesy.
                W międzyczasie był na spotkaniu w stoczni i dziękował Piechocie że ten uratował
                stocznię.
                • Gość: 126p Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:45
                  wszyscy tak sami ze sobą gaworzycie?
                  • Gość: galoty Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:52
                    a co nie wolno ?
                    • ja_aska Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) 20.12.05, 18:15
                      a jakie zasługi ma zaręba?
                      • Gość: XXL Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 18:30
                        ja_aska napisała:

> a jakie zasługi ma zaręba?

zasług u niego nie uświadczysz
                        a może ma jakieś walory:)))))))))))
                        • ja_aska Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) 20.12.05, 19:09
                          kurcze miało być zaremba:)
                          na walory nie wygląda.
                          • Gość: mamoniowa Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: 62.69.202.* 20.12.05, 19:14
                            Usilujac dopatrzec sie walorow, jestem sklonna uwierzyc, ze ma zaslugi :-)
                            • Gość: XXL Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 22:45
                              ciekawy jestem jak zadowala swoja panią:)
                              czy tak jak działa na niwie poselskiej:)
                              musi byc kobita zachwycona:)
    • Gość: zibi27 Re: Zasługi Zaremby:))))))))))))))))))))))))) ))) IP: *.internet.v.pl 20.12.05, 19:16
      Zaremba to nieporozumienie. Mam nadzieje, ze ryzyko jego prezydentury to tylko
      dywagacje dla zasady.
      Ale Piechota????????
      Przeciez ten czlowiek bedzie sie bal wrocic do Szczecina. Stoczniowcy,
      portowcy, urzednicy (ci maja z kazdym na pienku, bo nowa ekipa zwykle zaczyna
      od wymiany wlasnie tego sektora)... lista mieszkancow Szczecina, z ktorymi ma
      na pienku i ciagle cos doklada, jest coraz dluzsza. Napieralski chyba sobie
      zartowal.
      • ja_aska mamoniowa 20.12.05, 19:23
        w 100% popieram:)
        • matrix2006 to nie żarty to matrix 20.12.05, 20:00
          jest to na reality w 100% , jacuś chce i pewnie będzie jesli cud sie nie
          stanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka