Gość: gosciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:52 Zapraszam do rozmowy na facet.forumer.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 14:03 ja jakos nie musze sie do tego zmuszac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Fajne forum 27.12.05, 14:04 szpilkaa1 napisała: ja jakos nie musze sie do tego zmuszac:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Rozne przypadki chodza po ludziach.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 14:40 swarozyc napisał: > Rozne przypadki chodza po ludziach.. > :-) --- powinienes na msze dac zeby ten stan rzeczy sie utrzymal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 14:59 szpilkaa1 napisała: powinienes na msze dac zeby ten stan rzeczy sie utrzymal:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' sam go wole podtrzymac.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Fajne forum 27.12.05, 15:00 > > powinienes na msze dac zeby ten stan rzeczy sie utrzymal:-) a bez mszy się nie da ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: co wy tak dziewczyny 27.12.05, 15:07 jestem zaskoczona takim atakiem, ale widac nie znam sie na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: co wy tak dziewczyny 27.12.05, 15:15 :-)) milego dnia gosiu i nie laz za mna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: co wy tak dziewczyny 27.12.05, 15:16 szpilkaa1 napisała: :-)) milego dnia gosiu i nie laz za mna;-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' czysbys byla z tej samej "jednostki budzetowej" co goska? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co wy tak dziewczyny 27.12.05, 15:18 z jego sercem gorącym dla każdej parę iskier zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: co wy tak dziewczyny 27.12.05, 15:18 swantevit napisał: > czysbys byla z tej samej "jednostki budzetowej" co goska? > :-)) --- na szczescie nie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:07 a ja siebie bardzo lubię i Ciebie przy okazji też Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:09 beatrix13 napisała: a ja siebie bardzo lubię i Ciebie przy okazji też '''''''''''''''''''''''''''''''''''' ja tez sie lubie.. :-) Nie widac? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:14 beatrix13 napisała: > widać > aż nadto > skromnisiu ''''''''''''''''''''''''''' :-)) ale we mnie duzo milosci do blizniego.. Dla Ciebie wystarczy Beatko.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:15 swantevit napisał: > :-)) ale we mnie duzo milosci do blizniego.. > Dla Ciebie wystarczy Beatko.. --- a dla mnie?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:19 szpilkaa1 napisała: a dla mnie?:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' "majtki pelne milosci".. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:20 swantevit napisał: > szpilkaa1 napisała: > a dla mnie?:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > "majtki pelne milosci".. > :-) --- a to chociaz bokserki ciut dłuższe?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:22 w "Sztuce latania" było o pełnych czego innego Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:24 beatrix13 napisała: w "Sztuce latania" było o pełnych czego innego ''''''''''''''''' latam tylko jak wypije.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:22 szpilkaa1 napisała: a to chociaz bokserki ciut dłuższe?:-)) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' nie - kieszen.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:23 swantevit napisał: > nie - kieszen.. --- i co w tej kieszeni? waz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:25 szpilkaa1 napisała: i co w tej kieszeni? waz?:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''' nie, piftolet. Uwazaj abym Cie nie ustrzelil.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:29 swantevit napisał: > nie, piftolet. Uwazaj abym Cie nie ustrzelil.. --- poddaje sie!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:30 szpilkaa1 napisała: > poddaje sie!:-)) '''''''''''''''''''''''' to mam nie strzelac?!(:- a co zrobic z nabojem w komorze!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:31 swantevit napisał: > to mam nie strzelac?!(:- > a co zrobic z nabojem w komorze!! --- rozbroje Cie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:32 majstrujac (paluszkami?) przy lufie?! (:- Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:33 swantevit napisał: > majstrujac (paluszkami?) przy lufie?! > (:- --- tez;0 Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:36 widze ze z Ciebie sprytny rusznikarz.. znasz sie na broni recznej.. ..to powiedz jak rozbroisz? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:41 swantevit napisał: > moze nie doczekam do tego czasu.. --- moze;) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:42 szpilkaa1 napisała: moze;) ''''''''''''''''''''' chyba raczej napewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:44 swantevit napisał: > szpilkaa1 napisała: > moze;) > ''''''''''''''''''''' > chyba raczej napewno.. --- wiecej optymizmu, swiat jest taki zaskakujacy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:46 tu nie chodzi o optymizm, ale o to co trzymam w reku.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:47 swantevit napisał: > tu nie chodzi o optymizm, ale o to co trzymam w reku.. --- juz mnie brzuch ze smiechu boli - uwielbiam Cie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:52 szpilkaa1 napisała: juz mnie brzuch ze smiechu boli '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' A ja mialem nadzieje ze sutki Ci sie nastrosza.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 16:17 nawet gdyby sie nastroszyly to i tak bym sie publicznie do tego nie przyznala:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 16:44 Dlaczego, w koncu to rzecz naturalna, no i .. mnie uwielbiasz.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 swarku 27.12.05, 17:08 swantevit napisał: > Dlaczego, w koncu to rzecz naturalna, no i > .. mnie uwielbiasz.. > :-) === wlasnie dlatego nie chce Cie na raz:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 17:12 swantevit napisał: > ?? > Cos nie zrozumialem. > (:- === abstrakcyjnie mysle juz na kilka ruchow do przodu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 17:18 szpilkaa1 napisała: abstrakcyjnie mysle juz na kilka ruchow do przodu:-) -------------------------------------------------------------- a po co, skoro my tu rozmawiamy o rzeczach bardzo przyziemnych..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 17:21 swantevit napisał: > a po co, skoro my tu rozmawiamy o rzeczach bardzo przyziemnych..? === widać na glowie już staję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 17:22 szpilkaa1 napisała: widać na glowie już staję:-)) ''''''''''''''''''''''''''' ssosie stalo?! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 17:23 swantevit napisał: > szpilkaa1 napisała: > widać na glowie już staję:-)) > ''''''''''''''''''''''''''' > ssosie stalo?! === nic... chialam miec glowe blizej przyziemnych spraw, zeby nie bujac w oblokach ... zresta Ty i tak mnie na ziemie sprowadzasz:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: swarku 27.12.05, 17:25 ja już taka zielona nie jestem, dojrzałam w międzyczasie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 17:26 szpilkaa1 napisała: zresta Ty i tak mnie na ziemie sprowadzasz:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' to bardzo dobrze, bo w oblokach nie mialabys sie o co oprzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 17:30 swantevit napisał: > to bardzo dobrze, bo w oblokach nie mialabys sie o co oprzec.. === w oblokach opieralabym sie...Tobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 17:31 szpilkaa1 napisała: > w oblokach opieralabym sie...Tobie;) '''''''''''''' o co?! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 17:33 swantevit napisał: > o co?! === o cumulonimbusa? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 17:46 szpilkaa1 napisała: o cumulonimbusa? '''''''''''''''''''''' nie, to dla mieczakow.. Smialo trzeba zejsc na ziemie i na lonie natury nasienie uronic.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 21:42 swantevit napisał: > nie, to dla mieczakow.. > Smialo trzeba zejsc na ziemie i na lonie natury nasienie uronic.. === rolnik? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 21:45 szpilkaa1 napisała: Smialo trzeba zejsc na ziemie i na lonie natury nasienie uronic.. > === > rolnik? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ty to jak w tym starym dowcipie o kobietach palacych kawaly; "zadzwonic_" pomylilo sie kobiecie z "zatelefonowac"..(:- Siac, a ronic nasienie, to nie to samo.. a w ogole to gdzie bylas i dlaczego wyszlas tak bez pozegnania? (:- Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 21:49 swantevit napisał: > a w ogole to gdzie bylas i dlaczego wyszlas tak bez pozegnania? (:- === na zakupy poszlam - bielizne dal Ciebie kupowalam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 21:52 dziekuje, wydawalo mi sie jednak ze najlepiej widzisz mnie w stroju adama.. a skad ten pomysl..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 21:54 swantevit napisał: > dziekuje, wydawalo mi sie jednak ze najlepiej widzisz mnie w stroju adama.. > a skad ten pomysl..? >=== och Ty ... dla siebie kupowalam... ale i tak damska bielizna jest dla mezczyzn...czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 21:57 swantevit napisał: > napisalas ze dla mnie.. === dla mnie ale to Ty bedziesz ja ogladal:-)) wiec dla Ciebie - kobiety stroja sie dla facetow:-)) pa Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: swarku 27.12.05, 22:00 swantevit napisał: > znow wychodzisz?! === ide pokazac komus swoja nowa bielizne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaa1 Re: swarku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:04 a jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 27.12.05, 22:05 gdzie sie bedziesz paletac w ciemnosciach, pokaz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaa1 Re: swarku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:08 w jakich ciemnosciach? lubie swiatlo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaa1 Re: swarku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:13 cos fajnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 11:42 Tys ja wczoraj po watkach scigala? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:02 swantevit napisał: > Tys ja wczoraj po watkach scigala? > ja ?..., w życiu, to ona zapałała dziwnym uczuciem do mła..., ale ja wolę ja_aśkę..., wizytkę, beę,...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:03 dyrgosia napisała: ja ?..., w życiu, to ona zapałała dziwnym uczuciem do mła..., ale ja wolę > ja_aśkę..., wizytkę, beę,...:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' nie wymienilas zadnego chlopca forumowego, czyzbys..? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:07 swanytewit, pisałes w nocy,że szpilka stringi pokazuje, więc ty ostatni ją widziałes Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:09 no ale, Goska sie mogla na nia zaczaic.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:10 jako urzednik miejski pewnie ma duuuuużo pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:12 dyrgosia napisała: jako urzednik miejski pewnie ma duuuuużo pracy..... '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Czysbys sugerowala, Gosiu, ze polityka kadrowa obecnego prezydenta byla bledna? :-) i nalezaloby zwolnic ze 25% pracujacych tam urzednikow? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:15 Czysbys sugerowala, Gosiu, ze polityka kadrowa obecnego prezydenta byla bledna? > :-) Od oceny polityki prezydenta są wyborcy... > i nalezaloby zwolnic ze 25% pracujacych tam urzednikow? > :-) > moim zdaniem przewietrzenie by nie zaszkodziło...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:18 dyrgosia napisała: Od oceny polityki prezydenta są wyborcy... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ty tez jestes wyborca.. Chetnie poznam twa opinie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:27 dyrgosia napisała: > moim zdaniem przewietrzenie by nie zaszkodziło...:-) === rozumiem goska, ze ty masz w zakresie czynnosci wpisane "zabawa i moderowanie na forum w godzinach pracy"? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:30 rozumiem goska, ze ty masz w zakresie czynnosci wpisane "zabawa i moderowanie > na forum w godzinach pracy"? poniewaz nie pracuje w "budzecie" , mam takie zadania...i jeszcze wiele innych ciekawszych... a urzednik nie powinien siedzieć na forum w godzinach pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:31 dyrgosia napisała: poniewaz nie pracuje w "budzecie" , mam takie zadania...i jeszcze wiele innych > ciekawszych... > a urzednik nie powinien siedzieć na forum w godzinach pracy... === tez jestem tego zdania ale Twoj szef moze nas nie zrozumiec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:33 > tez jestem tego zdania ale Twoj szef moze nas nie zrozumiec:-) martw się o swojego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:34 te dwie panie nie moga przebywac na jednym watku rownoczesnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:35 wódka was pogodzi, ja asia zaserwuje Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:37 beatrix13 napisała: > wódka was pogodzi, > ja asia zaserwuje > odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:43 no prosze! Zobaczcie coscie zrobily! Wszyscy polegli.. Furiatki.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:46 swantevit napisał: > no prosze! Zobaczcie coscie zrobily! > Wszyscy polegli.. > Furiatki.. > :-) === forum jest od dyskusji i wymiany pogladow - wlasnie to robimy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:53 szpilkaa1 napisała: forum jest od dyskusji i wymiany pogladow - wlasnie to robimy:-) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' przepraszam jakie poglady, bo nie zaskoczylem..? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:55 swantevit napisał: przepraszam jakie poglady, bo nie zaskoczylem..? === kiedys Ci to wytlumacze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 13:11 szpilkaa1 napisała: kiedys Ci to wytlumacze:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''' dlaczego niektore rzeczy odkladasz na przyszlosc..? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wyraznie widac ze.. 28.12.05, 12:58 pewnie, że zaserwuję! byle szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:35 dyrgosia napisała: > martw się o swojego :-) === :-)) sama widzisz, ze wytykanie nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:36 > :-)) > sama widzisz, ze wytykanie nie ma sensu dalej wydaje Ci się ,że coś wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:43 dyrgosia napisała: > dalej wydaje Ci się ,że coś wiesz.... === i vice versa ale przynajmniej pokazalas prawdziwe zawziete oblicze - juz nie jestes slodka idiotka szukajaca w tlumie przyjaciol?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:46 ale przynajmniej pokazalas prawdziwe zawziete oblicze - juz nie jestes slodka idiotka szukajaca w tlumie przyjaciol?:-)) w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nią nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:48 dyrgosia napisała: > w przeciwieństwie do Ciebie nigdy nią nie byłam... === milej "pracy":-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Dziewczeta, znow jestescie niepoprawne 28.12.05, 12:30 zamiast mowic o dupie, wam tylko polityka w glowie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:10 to czemu sie opier..sz?! Do roboty! (na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:11 swantevit napisał: > to czemu sie opier..sz?! Do roboty! > (na forum) === klientow na rogu obsluguje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:13 szpilkaa1 napisała: klientow na rogu obsluguje:-)) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' co im sprzedajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:14 swantevit napisał: > szpilkaa1 napisała: > klientow na rogu obsluguje:-)) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > co im sprzedajesz? === niemodne aczkolwiek bardzo wygodne stringi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:16 szpilkaa1 napisała: niemodne aczkolwiek bardzo wygodne stringi:-) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ustlilismy wczoraj wspolnie z bea i mamoniowa ze stringi sa do dupy.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:17 swantevit napisał: > szpilkaa1 napisała: > niemodne aczkolwiek bardzo wygodne stringi:-) > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Ustlilismy wczoraj wspolnie z bea i mamoniowa ze stringi sa do dupy.. === no to z Was nie bede miala klientow:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jestem i wszystko widze 28.12.05, 12:17 się wżynają i już, wolę babskie bokserki Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Szpilka 28.12.05, 12:20 beatrix13 napisała: się wżynają '''''''''''''''''' ..i doszlismy do wniosku, ze wzynanie ci nie przeszkadza, a moze nawet wrecz przeciwnie.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka 28.12.05, 12:24 swantevit napisał: > beatrix13 napisała: > się wżynają > '''''''''''''''''' > ..i doszlismy do wniosku, ze wzynanie ci nie przeszkadza, a moze nawet wrecz > przeciwnie.. > :-) === nie wiem co macie przeciwko rżnieciu....;) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Szpilka 28.12.05, 12:26 szpilkaa1 napisała: nie wiem co macie przeciwko rżnieciu....;) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' nic, ALE NIE PRZEZ CALY DZIEN!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka 28.12.05, 12:29 swantevit napisał: > nic, ALE NIE PRZEZ CALY DZIEN!! === nie wiecie co dobre;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Szpilka 28.12.05, 12:31 szpilkaa1 napisała: nie wiecie co dobre;-)) ''''''''''''''''''''''''''''' ilez mozna.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Szpilka 28.12.05, 12:34 swantevit napisał: > ilez mozna.. === harcerze spiewali "4 razy po 2 razy... 8 razy raz poraz... o polnocy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz" Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Szpilka 28.12.05, 12:27 wżynanie i rżnięcie nie mają tego samego rdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:08 nie wymienilas zadnego chlopca forumowego, czyzbys..? jeśli chodzi o chłopców, to z nielicznymi wyjątkami lubię wszystkich i przyjemnością wypiję z Wami wódkę... Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:11 tez sie nie moge doczekac jakiegos spotkania... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:13 northstar napisała: > tez sie nie moge doczekac jakiegos spotkania... wstępne ustalenia były na styczeń, ale jaaska to źródło wiedzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:16 mistrzyni ceremonii ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Goska, gdzie jest szpilka? 28.12.05, 12:19 northstar napisała: > mistrzyni ceremonii ? :-) mózg kazdej akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Fajne forum 27.12.05, 16:45 i nasza para kochanków zniknęła za kurtyną, cicho sza Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 16:48 beatrix13 napisała: > ekshibicjonizm na forum, > gwałtu,rety już mam ciąć ???? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Fajne forum 27.12.05, 17:06 tylko uważaj z nożycami ,bo jeszcze cos swantewitowi utniesz Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:12 beatrix13 napisała: > tylko uważaj z nożycami ,bo jeszcze cos swantewitowi utniesz ciekawe czy strata byłaby duza ?... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:18 beatrix13 napisała: > nie wiem,jeszcze nie zmierzyłam a duża , to powyżej ilu ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 17:19 dyrgosia napisała: a duża , to powyżej ilu ?.... gosia z podniecenia na czerwono wyskoczylas:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:20 gosia z podniecenia na czerwono wyskoczylas:-)) a ciebie wyszarzyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 17:21 dyrgosia napisała: a ciebie wyszarzyłam... '''''''''''''''''''''''''''' a ja, niebieski czy zielony..? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:24 > a ja, niebieski czy zielony..? a jak wolisz ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 17:27 dyrgosia napisała: a jak wolisz ?:-) '''''''''''''''''''''''' dwa naraz.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:30 > dwa naraz.. > :-) > to chyba szary wyjdzie... zostawię zielony...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 17:32 dyrgosia napisała: > zostawię zielony...:-) ''''''''''''''''''''''''' moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Fajne forum 27.12.05, 17:20 w calach czy cm podać? w Zakopanem zmierzę,to podam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:21 > w calach czy cm podać? > w Zakopanem zmierzę,to podam na forum w stójce... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 17:22 dyrgosia napisała: > > w stójce... === gosia znowu sie zaczerwienilas:-)) panuj nad soba;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:26 > gosia znowu sie zaczerwienilas:-)) panuj nad soba;-)) jesli to do mnie to dyrgosia.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 17:30 dyrgosia napisała: > jesli to do mnie to dyrgosia.... tak jest Pani Dyrektor:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 17:14 dyrgosia napisała: ciekawe czy strata byłaby duza ?... --------------------------------------------- Myślę że tak. Niejedna dziewczyna płakałaby.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Fajne forum 27.12.05, 17:09 dyrgosia napisała: > już mam ciąć ???? === a tnij Panie Janeczku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 27.12.05, 15:40 dyrgosia napisała: 15.30, czas miął... ''''''''''''''''''''''''' teraz twoja kolej?.. Odpowiedz Link Zgłoś
nijaki20 Re: Fajne forum 27.12.05, 15:39 Ile kosztuje znaczek na list w kraju? Pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 27.12.05, 17:23 beatrix13 napisała: > a ja chcę być na różowo u mnie jesteś zielona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Fajne forum 28.12.05, 12:32 1. znaczek w kraju kosztuje chyba 1,30. 2. coś tylko o cenzurkach i końcówkach piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fajne forum 28.12.05, 12:34 ja_aska napisała: > 1. znaczek w kraju kosztuje chyba 1,30. > 2. coś tylko o cenzurkach i końcówkach piszecie. Ty pisz co z naszym spotkaniem..., bo mnie suszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Fajne forum 28.12.05, 12:51 ależ ja jestem za. i nawet uważam, że im wcześniej tym lepiej!!!!!!!!!!!!! tylko hasło kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Fajne forum 28.12.05, 13:16 ja mogę o każdej porze i każdego dnia:) byle tylko peace & love & wódka było. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Fajne forum 28.12.05, 13:30 ja_aska napisała: ja mogę o każdej porze i każdego dnia:) byle tylko peace & love & wódka było. ''''''''''''''''''''''''' to znaczy ze ja nie musze byc.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: swar 28.12.05, 14:26 ja_aska napisała: > przecież czekam i czekam:-) ja też :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar 28.12.05, 14:29 anna_maria napisała: ja też :) '''''''''''''''' a Ty na co? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: swar 28.12.05, 14:31 > anna_maria napisała: > ja też :) > '''''''''''''''' > a Ty na co? na miłość, pokój,itd Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar 28.12.05, 14:34 anna_maria napisała: na miłość, pokój,itd '''''''''''''''''''''''''''' a skad piszesz Aniu? Z Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar 28.12.05, 14:28 ja_aska napisała: przecież czekam i czekam:-) '''''''''''''''''''''''''''''''' Moje malenstwo kochane.. Jakze nieludzko Cie traktuje.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: swar 28.12.05, 14:30 Moje malenstwo kochane.. > Jakze nieludzko Cie traktuje.. > (:- > utulze ją... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar 28.12.05, 14:31 dyrgosia napisała: utulze ją... '''''''''''''''''''''' Czasami to czynie.. jak umie.. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: swar 28.12.05, 14:36 northstar napisała: lulajze Asiuniu.... '''''''''''''''''''''''''''' Niedopieszczone zazdrosnice.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Asiu 28.12.05, 15:17 nawet nie wiesz jak cierpie z tego powodu. W milczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Asiu 28.12.05, 15:25 ja siedziałam cicho ale teraz już wyję z rozpaczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Asiu 28.12.05, 15:27 ja_aska napisała: ja siedziałam cicho ale teraz już wyję z rozpaczy!! '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Cholera..nie masz jakis polsrodkow zeby zaspokoic te najbardziej podstawowe potrzeby? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Fajne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:36 lalalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Fajne forum 28.12.05, 13:39 Gość portalu: lalala napisał(a): lalalalalala '''''''''''''''''''''''' a co to za ptaszek..? Odpowiedz Link Zgłoś