enancjo 04.11.02, 09:21 .. nie polecam, wczoraj zamowilem z dowozem i byla OCHYDNA,nie dala sie zjesc nie mowiac o efektach ubocznych ktore spowodowala !!! .. znacie jakies godne polecenia w Centrum ..?? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter^ Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 09:47 > .. znacie jakies godne polecenia w Centrum ..?? najlepiej jest zakupic skladniki, zakasac rekawy... i zaprosic urocza kolezanke coby nam upiekla Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 09:53 skuter^ napisał: > .. znacie jakies godne polecenia w Centrum ..?? > najlepiej jest zakupic skladniki, > zakasac rekawy... > i zaprosic urocza kolezanke coby nam upiekla .. o ciekawe .. znasz jakas godna polecenia ??? Enancjo .. z moich znajomych zadna chyba jeszcze pizzy nie zrobila !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:07 enancjo napisał: > .. o ciekawe .. znasz jakas godna polecenia ??? znam ale numer jest zastrzezony:) > .. z moich znajomych zadna chyba jeszcze pizzy > nie zrobila !!!! emancypantkom mowimy zdecydowane NIE Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:28 > enancjo napisał: > > .. o ciekawe .. znasz jakas godna polecenia ??? > > znam ale numer jest zastrzezony:) .. przez Ciebie czy kolezanke ... Enancjo ( pachnie troche 'rasowcem' ogrodnika ) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:30 > Enancjo ( pachnie troche 'rasowcem' ogrodnika ) tu siem mylisz pachnie pieknie ale nie wszystkim jest pisane sie o tym przekonac:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:38 .. smiem jedynie watpic ze jakas kolezanka bieguskiem na zawolanie leci by Ci zrobic pizze .. .. wniosek .. korzystasz z dowozu nie pizzy ale kucharza ... ciekawe czy tez wszystko potem sprzata itd ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:43 enancjo napisał: > .. smiem jedynie watpic ze jakas kolezanka bieguskiem > na zawolanie leci by Ci zrobic pizze .. błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli jeszcze coś idź sobie ofiara spełniona Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ czlowieku malej wiary 04.11.02, 10:46 enancjo napisał: > .. smiem jedynie watpic ze jakas kolezanka bieguskiem > na zawolanie leci by Ci zrobic pizze przyznam ze swstydem, ze czasem musze cebule pokroic albo przybic gwozdzia ewentualnie wymienic uszczelke Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. nie wstydzmy sie naszych slabosci .. 04.11.02, 10:54 .. niektore z nich sa dobre ... a niektore tylko marzeniami :)) Enancjo ( hehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 09:56 mam kumpla który robi tak: 1. głodny jestem 2. muszę coś ugotować 3. a ile będę czekał na dowóz muszę przyznać że chłopak całkiem nieźle gotuje najlepiej mu wychodzi w lokalnych pizzeriach typu peperoni albo.. zapomniałem na niebuszewie i koło um Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:11 kolezanka zachwalala kiedys pizzerie naprzeciw TME- nie wiek kak jej zawut Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Pizza z HUTY ... 04.11.02, 10:13 skuter^ napisał: > kolezanka zachwalala kiedys pizzerie naprzeciw TME- nie wiek kak jej zawut a nie, ta to nie lepiej poprzestań na koleżance Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ polacy nie gesi i swoje potrawy maja 04.11.02, 10:22 precz z pizza w sosie slodkokwasnym z frytkami niech zyje bigos, golonka i flaki Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. pizza z bigosem posypana serem .. 04.11.02, 10:30 .. moze byc pyszna ... .. idac do UNIich .. uczmy ich naszje kuchni .. stopniowo .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: .. pizza z bigosem posypana serem .. 04.11.02, 10:37 mnie rozwalają chińsko wietnamskie bary gdzie zawsze na ryż idzie kapusta w tzw polskich kebabach to samo kapuściane żołądki Odpowiedz Link Zgłoś
jottka donos 04.11.02, 12:10 a mnie skuter sałatki z ręki jadł :) nawet nie bardzo się opierał Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: donos 04.11.02, 12:22 już dawno powinieneś był się zorientować, że skuti uwielbia przeżycia ekstremalne Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: donos 04.11.02, 12:27 ja nie bede wypominal ale cos slyszalem o jakiejs tratatui czy tartartui... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: donos 04.11.02, 12:27 rozumiem że brak oporu wobec ty to to przeżycie ekstremalne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: donos 04.11.02, 13:02 .. jezeli to tez byla salatka HUTY .. to to tez bylo przezycie ekstremalne !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś