skuter^ 04.11.02, 11:34 na forum eksperci sa podfora - bezpieczenstwo kobiet - kobieta i praca - zdrowie kobiet a my normalni????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:17 masz całe auto-moto, jeszcze ci mało??? na pewno jest coś dla jednosladów Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:25 jottka napisała: > masz całe auto-moto, jeszcze ci mało??? na pewno jest coś dla jednosladów a moje zdrowie i bezpieczenstwo???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:28 no toż masz cały serwis osobny - popatrz na dół strony 'serwisy gazeta.pl' a już się do przeglądu nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:31 jottka napisała: > a już się do przeglądu nadajesz? nie do przegladu tylko do zaopiekowanie sie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:33 skuti powiedz prawdę jak to z tą sałatką było dlaczego musiałeś dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:45 lyzeczka za frania lyzeczka za jotke a jak zjesz grzecznie to obiecuja pasztecika Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:51 pasztecika wrąbałeś sam bez pytania i to z mięsem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: dyskryminacja w gw IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 12:46 skuter^ napisał: > a moje zdrowie i bezpieczenstwo???!!!! ****************************** Bezpieczenstwo znajdziesz na forum "militaria" a jesli jestes katolikiem to w niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 12:54 swarozycu siedzisz juz troche na forum i nierozpoznajesz kto katolik a kto nie?? -- z antychrystem?? pod jednym dachem?? ucho od śledzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: dyskryminacja w gw IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 13:00 No wiesz, skuter najwiecej uwagi w swych wypowiedziach poswieca jednosladom i innym skodkim bzdurkom, wiec nie wiem kto zacz. A wy nie z wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 13:03 wyborcza???? to jakaś parafija?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: dyskryminacja w gw 04.11.02, 13:39 Gość portalu: swarozyc napisał(a): > No wiesz, skuter najwiecej uwagi w swych wypowiedziach poswieca jednosladom i > innym skodkim bzdurkom, bzdurkom? kiedys w szczecinie produkowalo sie rowerki w sporych ilosciach i nie jest to gorszy przemysl niz budowa statkow czy komputerow wiec nie wiem kto zacz. > A wy nie z wyborczej? nie czytasz uwaznie forum my som z urzedu miejskiego franek tu przy biurku obok wlasnie chowa koperte do szuflady mysli cwaniak , ze nie widze i tak po robocie bedzie musial sie podzielic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Skuter IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 13:45 Spoko chopoki, nie wykabluje was. Knujcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Skuter 04.11.02, 13:47 zawsze proszę żeby mi wódkę przynosili bo jak łiski dostanę to muszę wylewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: ??? IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 13:52 O, i slodka Jottka przyleciala! Co cie sprowadza? Meskie towarzystwo(no i boskie) czy zapach whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: ??? 04.11.02, 13:57 > Co cie sprowadza? Meskie towarzystwo(no i boskie) czy zapach whisky? zapach pieniedzy jotka nie goraczkuj sie ty masz male potrzeby dostaniez na jedna ksiazke w taniej jatce Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ??? 04.11.02, 14:07 skuter, łapy przy sobie - jak będziesz grzeczny, to może pozwolę ci kopertę zachować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jottka IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 14:27 jottka! coz za zniewaga! rozmawiasz ze smiertelnym w mojej obecnosci, nie raczac obdarowac mnie milym slowem! Bacz harda niewiasto bys nie podzielila losu swych XVII-wiecznych siostrzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 04.11.02, 14:42 po pierwsze - ja z nim nie rozmawiam, tylko prowadzę negocjacje handlowe po drugie - do 17.w. twoja władza nie sięga :) po trzecie - wiedźmy nie toną, a na forumszczecin inne metody byłyby niestosowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jottka IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 14:48 Przyjdziesz Jottka w lache... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: Jottka 04.11.02, 14:54 > po trzecie - wiedźmy nie toną, a na forumszczecin inne metody byłyby niestosown > e zamknac w baszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jottka IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 15:00 jottka napisała: to jest metoda na barbarę, nieuku :( *********************** Tak, ale zamknac w wiezy i chlopa niedopuscic! Zadna nie zdzierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 04.11.02, 15:05 to ja może przypomnę, niedokształcony w historii kościoła :), że w/w barbara wszelkim pokusom się oparła, w baszcie zeszła i ostatecznie świętą została Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jottka IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 15:17 jottka napisała: to ja może przypomnę, niedokształcony w historii kościoła :), że w/w barbara wszelkim pokusom się oparła, w baszcie zeszła i ostatecznie świętą została ********************' dobrze jej tak! Maja katoliczki do kogo sie modlic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jottka IP: Telia:* / *.telia.com 04.11.02, 14:58 jottka napisała: po pierwsze - ja z nim nie rozmawiam, tylko prowadzę negocjacje handlowe > po drugie - do 17.w. twoja władza nie sięga :) > po trzecie - wiedźmy nie toną, a na forumszczecin inne metody byłyby niestosowne ******************* A cos ty Jottka taka nowoczesna!? a moze juz postmodernistyczna?! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 04.11.02, 15:03 bo ja się w środę urodziłam, a mamusia w niedzielę, więc podstawowe kwalifikacje na wiedźmę posiadam, a za to minionym sankcjom nie podlegam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Jottka IP: *.fish.ar.szczecin.pl 04.11.02, 18:17 Statystycznie to wszyscy sa nienormalni. wg krzywej Gaussa tylko 1 człowiek je3st normalny a reszta albo w lewo albo w prawo. Dlatego dla jednego normalnego nie opłaca się otwierać specjalnego forum. A co ? Sam ze sobą będzie gadał :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś