Dodaj do ulubionych

kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00?

21.01.06, 15:00
szukam dziewczyny z którą spotkałam sie na porodówce i wczoraj u Żebiełowicza
o 18???? jesli tu zaglądasz - odezwij się!!!!!!
Obserwuj wątek
    • olivia20 Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 23.01.06, 08:50
      Witam!
      Niestety to nie ja, lecz mam pytanko i byłabym wdzieczna za udzielenie
      odpowiedzi. Zaczęłam chodzic do doktora (8tydz) jestem po pierwszej wizycie i
      na tej pierwszej łacznie z USG zapłaciłam 80 zł, za badania krwi dodadtkowo
      poszła kaska, ale ile tak mniej więcej kosztuje wizyta co miesieczna? No na tej
      kolejnej mam mieć jeszcze robioną cytologie a potem to tylko badania i
      skierowania na badania krwi, no i ze 2 razy USG. Moja znajoma bywało że płaciła
      nawet jednorazowo 400 zł!!! Więc jak to jest?
      Pozdrawiam serdecznie
      • gatak Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 23.01.06, 22:50
        ja chodziłam co miesiąc na wizytę kontrolną, która kosztuje 80 zł, trzy razy
        miałam robione USG - 70 zł, cytologia - 20 zł
        • edytek1909 Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 24.01.06, 08:06
          Na ciaze u niego tj prowadzenie ciazy wydalam prawie 3000zl.Mialam ciaze
          zagrozona i czesem co tydzien albo 2 razy w tygodniu musialam byc na wizycie.I
          co??Pan Ż, tylko raz zrezygnowal z zaplaty a tak to bral ile sie
          dalo...niestety.Jednak lekarzem jest bardzo dobrym....Wiec warto bylo bo
          urodzilam zdrowego synka o czasie:-))
          • olivia20 Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 24.01.06, 12:50
            Kochane dziękuję za odpowiedzi, szkoda tylko że czarnula nie znalazła
            znajomej :-((( a ja jej wątek zmieniłam...ale wielkie dzieki, mam nadzieje że u
            mnie wszystko bedzie ok bo moją znajomoą też ,,wycyckał" z kasy...ale nie miała
            zagrożonej tylko chyba ,,za dobrze wyglądała" bo płaciła nawet po 400 zł.
            Pozdrowionka a do czarnuli to ja będę u niego 2 lutego 18-19
            • czarnula28 Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 24.01.06, 13:01
              nic sie nie stało z tym wątkiem!!!! ja do niego poszlam jednorazowo na USG w
              39tc, bo chciałam wiedzieć ile mała waży, wszystkie poprzednie Usg robiłam na
              Unii. Fakt, na płytce dał mi kilka fotek twarzy małej i skasował 120zł. poza
              tym powiedział, że dziecko jest owinięte wokół szyi pępowiną i chodziłam
              załamana 2 dni.... podobno co drugie dziecko jest owinięte, ale nie mówią o tym
              matką, żeby sie nie denerwowały. pępowina jest na tyle gruba i rozciągliwa, że
              nic sie nie stanie.... no chyba że są supły.... myslę że w tym tygodniu urodzę
              i juz nie będę sie martwić.... ale do niego chyba juz nie pójdę, choc słyszałam
              że dobry.
              • olivia20 Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 24.01.06, 14:42
                Czrnula nie bój sie wszystko bedzie ok. moja znajoma miała dwa razy dzieciątko
                owiniete wokół szyi pępowiną a urodziła i wszystko jest ok, musisz tylko
                zgodnie z tym co zalecaja sprawdzać co kilka godzin czy dziecko sie rusz...nie
                wiem dokładnie do ilu razy dziennie ale moja znajoma bywała kilka razy na KTG
                sprawdzić czy dziecko ma tętno, czasem - jak to powiedział lekarz zamiast
                niepokoić warto zażyć coś słodkiego a maleństwo powinno zareagowac. Pozdrawiam
                • gabi683 Re: kto miał KTG wczoraj na Szafera 18.00? 24.01.06, 17:04
                  Czarnulko:)
                  Damian owinięty dwa razy pępowina ,Ola raz i Kasia dwa razy Pan Z robil mi
                  badanko USG na pomorzanach na patologii powiedził ze Kasia ma duzo włosów i się
                  nie pomylił i wage podał prawie prawidłowa bo powiedził ze 3900 a Kasia jak sie
                  urodziła wazyła 3840:)U Czajkowskiego miłam konsultacje trzy krotnie i płc
                  okreslił prwidłowo i wage :)
                  Pozdrawiam i zycze dobrego porodu:)
    • marta1978.01 do Czarnuli 25.01.06, 09:49
      Czarnula a na tym usg to byłas już w tym roku, prawda? Bo jak byłam u niego na
      usg w grudniu to zapłaciłam 100 zł ale mówił, ze od stycznia bedzie drozej i
      zastanawiałam sie ile, bo znowu niebawem sie wybieram, wiec mówisz, ze 120zł? To
      i tak chyba nie jest tragicznie, bo moja koleżanka w grudniu było u
      Węgrzynowicza i za to samo co ja płaciła 170 zł. Więc różnica 70 zł nie jest
      mała :) Poza tym, na mnie zrobił dobre wrażenie i byłam bardzo zadowolona :)
      Pozdrawiam
      • czarnula28 Re: do Marta1978.01 25.01.06, 10:52
        tak w tym roku.... zawsze chodziłam do Węgrzynowskiego na Unii i płaciłam 90zł,
        dlatego tak mnie zdziwiła ta cena u Zebiełowicza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka