Gość: marian paździoch IP: *.chello.pl 26.01.06, 20:16 tego forum. czy ktoś mógłby mi wyjaśnić? będę zobowiązany. mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys 26.01.06, 20:18 ja go w ogóle nie widziałam a może atramentem sympatycznym pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.chello.pl 26.01.06, 20:22 Ty jesteś sympatyczna, czego nie mogę dziś powiedzieć o cenzorach. gdzie wolność słowa?!!! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.viknet.pl 26.01.06, 20:27 Ja mam inne pytanie - czy wiecie co zdarzyło się 7.11.1974? :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys 26.01.06, 20:29 urodziłeś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.chello.pl 26.01.06, 20:33 a czy Ty wiesz, co się zdarzylo, między 22-25 stycznia w 1971 w Szczecinie? a czy wogóle ktoś wie? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.chello.pl 26.01.06, 20:48 no jak, pomożecie? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.viknet.pl 26.01.06, 20:51 Urodził się taki jeden gnojek tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys 26.01.06, 20:57 Drugi strajk w stoczni. Gość portalu: marian paździoch napisał(a): a czy Ty wiesz, co się zdarzylo, między 22-25 stycznia w 1971 w Szczecinie? > a czy wogóle ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paxdzioch Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.chello.pl 26.01.06, 21:06 baba_w_oknie napisała: > Drugi strajk w stoczni. * dobra odpowiedź. dzięki baba_w_oknie właśnie minęło 35 lat od tego wydarzenia. prawie nikt o tym dziś nie pamieta. szkoda. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 21:25 następny post znikł. choć nie był obraźliwy. mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 21:26 to nie ja ja tylko podobno andreasa prześladuje, ale już nie będę mea culpa Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 21:31 cenzor sie panoszy na forum... ...ale dzis dorwalem Cie dopiero pierwwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 21:37 i za co? Albert za co? w czym jestem gorszy od pedała co szuka wrażeń ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 21:34 jak tylko delikatnie i z wyczuciem wspomnę choćby słówkiem,że pedalstwo zaśmieca te subtelne forum. myk i niema posta. bez śladu. apokalipsa! mp Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 21:44 Marian po kiego...ludzi obrazasz? i co Ty z tymi gejami czy tez pedalami tu na forum szalejesz? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 21:50 nie ja zacząłem. zwróciłem tylko uwagę ale, jeżeli są pod ochroną na tym forum, wybacz nie wiedziałem. mp Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 21:54 a tak dokladnie to o co Tobie chodzi? jakis watek, jakis post, moze cos blizej? i Tobie co wywalili: jakis watek czy tez post w jakims watku? mozesz cos blizej? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 22:03 Marian, Ty jednak masz kompleksy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=35691402 poszedles na Osla z tymi swoimi glupotami i jeszcze sie dziwisz...masz tupet brachu. pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maarian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 22:13 Albert znasz mnie i wiesz, "nie ma we mnie nienawiści", poza jednym wyjątkiem. pedalstwa nie trawię, co nie znaczy że ich prześladuję. mogą sobie istnieć. nie przeszkadza mi to specjalnie. choć oburzają mnie ich demonstacje, nie chodzę i nie ciskam w nich kamieniami, choć nie ukrywam, że mam takową chęć. dziś na tym forum ukazał się wątek jakiegoś pedała szukającego wrażeń. założyłem wątek zwracający uwage na zaśmiecanie tego forum tego typu, typami. no i jego wątek został, mój zaś wycięto. nie wku..ł byś sie? mp Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 22:17 mozesz mi wskazac jego watek? zdaje sie ze zniknal z forum jakas godzine temu, tuz przed tym zanim Cie dzis pierwszy raz 'przylapalem'. zadowolony? no i ja bym sie raczej nie wqur*****, no ale ja nie jestem Marian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 22:48 Albercie, gdyby 'ten wątek' zniknął w tym czasie co i mój. nie wspomniał bym słowem o ich istnieniu czy zniknięciu. to po pierwsze, po drugie, bardzo! wreszcie po trzecie, myślę jednak że byś sie delikatnie zaniepokoił. pozdrawiam serdecznie ! mp Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ktoś mnie prześladuje 26.01.06, 23:01 Marianie, to zanim nastepnym razem wpadniesz we frustracje i niepokoje (a wiedz ze Twojego ulubionego moderatora interesuje Twoje samopoczucie) poczekaj az na forum pojawi sie albercik... ... wtedy byc moze pewne kwestie ulegna wyjasnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ktoś mnie prześladuje IP: 87.207.49.* 26.01.06, 23:38 zgoda! tylko,żeby mój ulubiony Moderator zdążył na czas, zanim rozsypią mi sie pliki w mózgownicy:-) mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:18 niestety hetero juz wychodzi z mody, Marian trzeba byc na topie... Hetero, a fuj, a fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: niestety 26.01.06, 22:20 Andreas zdaje sie zawsze lubi byc trendy:))) no i troszke ironiczny...jak to Andreas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:21 ale czasami jak nie pojem sobie dobrze, to sie wkurzam i wtedy jestem wkurzony i wtedy wypisuje głupoty i narażam sie wtedy lekkuchno... hetero a fuj, a fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: niestety 26.01.06, 22:23 to zanim siadziesz do kompa to sobie pojedz, albo przy klawiaturze zawsze trzymaj ulotke z pizza do domu/biura etc - wtedy ktos zawsze bedzie mogl Ci pomoc na Twoje humory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: niestety IP: 87.207.49.* 26.01.06, 22:53 Andreas, pewnie bierzesz mnie pod tzw.bajer nie sądzę bowiem,że jesteś na 'topie':) mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:56 chciałbym oswiadczyc, dobrze jestem słyszalny...? oswiadczam, że nie mam zadnej homofobii ani rusofobii... no nie mam, po prostu...nie mam.... mam tylko lek wysokosci! Mianowicie nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys 30.01.06, 15:59 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > gdzie wolność słowa?!!! > i wyznania! > mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: *.chello.pl 30.01.06, 17:52 'wyznania'to twoje wyznanie. nie właściwie to co chciałeś wyznać? mp Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Moderatorzy idą na łatwiznę? 31.01.06, 09:27 Dawniej kasowano tylko treść, informując dlaczego. Teraz wycina sie bez śladu i wątki i posty. Dlaczego tak się dzieje. Jest to chyba niedobra praktyka, powoduje bowiem niezrozumienie treści następnego piszącego. Wycięty post sprawia, że następna wypowiedź jest niezrozumiała, przy założeniu,że ktoś zdążył przeczytać a inni już nie. Nie wiadomo również kto w/g moderatora złamał regulamin. Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar-tnickaD Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: 84.216.33.* 28.01.06, 21:41 Moze dlatego ze jestes brudasem Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska marian 28.01.06, 21:50 ja tez cię nie lubię i ma ochotę rzucac w ciebie kamulcami ale sie nie wyginam jak ty. nie zaczepiam cię. daj se na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: marian IP: 87.207.49.* 28.01.06, 22:14 już wczoraj dałem se na luz racz zauważyć. więc lepiej Ty nie wyginaj sie 'savoir-vivre królowo'. bardzo Cię o to pełen pokory, uniżenie proszę. jednocześnie żałuję, że nie wzbudzam twojej sympati. jestem bliski załamania. pozdrawiam Cię jak najserdeczniej! mp Wszystko, co zgadza się z naszymi życzeniami jest prawdą. Wszystko inne doprowadza nas do wściekłości. Andre Maurois Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: marian 29.01.06, 17:53 też mimo braku sympatii cie pozdrawiam. i zacznij używać bardziej politycznie poprawnych określeń, o co sie z całą unizonoscia proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: marian IP: *.chello.pl 29.01.06, 21:36 a kiedy użyłem nieporawnego określenia w stosunku a moze inaczej w odniesieniu do Twojej uroczej osobowości? jeżeli jednak Ci uchybiłem w czymkolwiek i kiedykolwiek, to stokrotnie przepraszam. mp Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: marian 30.01.06, 09:21 ależ nie do mnie mój drogi forumowy kolego. rażą mnie twoje mało parlamentarne określenia dotyczące innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: 87.207.49.* 28.01.06, 22:19 Gość portalu: Bar-tnickaD napisał(a): > Moze dlatego ze jestes brudasem * odwal sie wywłoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar-tnickaD Re: dlaczego znikł mój wątek, pełen troski o czys IP: 84.216.32.* 29.01.06, 00:05 Odwal sie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zazwyczaj walcze z Marianem, ale tym razem.... IP: *.orange.pl 28.01.06, 22:31 zazwyczaj walcze z Marianem, ale tym razem.... popieram go! I to nie ze wzgledu na homofobie jakąs... Były tu wpisy, ja uwazam prowokacyjne o małym penisie i szukającego do obciagniecia tegoz penisa! Chyba nawet jakis adres był podany! Marian zaprotestował! Zrobił to jak umniał! Jego wpis znikł był, a tamte pozostały!! I kto ma homofobie.... czyli strach przed homoseksualistami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: zazwyczaj walcze z Marianem, ale tym razem... IP: 87.207.49.* 28.01.06, 23:03 nie warto wracać do tego tematu. wiem, że jestem najwiekszym wrzodem tego forum. ale, dzięki andreas! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: zazwyczaj walcze z Marianem, ale tym razem... IP: *.orange.pl 28.01.06, 23:14 nie dziekuj wyznam Ci szczerze pierwszy bym strzaskał pałke na twej głowie... Jakim wrzodem? Wszyscysmy tu jeden wrzód i to krwawiacy! Kazdy jest inny... Odzywaja sie Ci co maja inne zdanie i tyle! Demokracje mamy! Inne zdania albo nas poprawiaja albo utwierdzaja w naszej słusznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jest fajny post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:04 jest fajny post: tyt. Przyjade do Szczecina... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jest fajny post 29.01.06, 01:07 nie prowokuj,bo jeszcze przyjedzie i homofobia się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: jest fajny post IP: *.chello.pl 29.01.06, 21:43 homofobia, to pewnie ja. podoba mi sie. Ty to masz subtelne pomysły beatrix13 pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jest fajny post 29.01.06, 21:46 czytaj marian ze zrozumieniem wątek,o którym wspomniał nasz andreas założył gej,w związku z czym ja wspomniałam andreasowi o jego homofobii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: jest fajny post IP: *.chello.pl 29.01.06, 22:34 nie prowokuj,bo jeszcze przyjedzie i homofobia się odezwie * tak napisałaś księżniczko. i jak się w tym połapać? __________ czytaj marian ze zrozumieniem > wątek,o którym wspomniał nasz andreas założył gej,w związku z czym ja > wspomniałam andreasowi o jego homofobii ** to nie był żaden gej. to był zboczony pedał. trzeba nazywać rzeczy po imieniu, jak to mówią. no. ale dobra, kończę. bo znowu dostanę kamulcem. i będę ukamieniowany dokumentnie. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jest fajny post 29.01.06, 22:37 a czy ja w Ciebie Księciuniu czymkolwiek i kiedykolwiek rzucałam? to ja zawsze z sympatią,a ty tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: jest fajny post IP: 87.207.49.* 30.01.06, 09:06 do tych pór jeszcze nie. ale, kobieta zmienną jest, jak któś kiedyś powiedział. a może nikt tak nie mówił? mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jest fajny post 30.01.06, 13:24 "któś" raczej śpiewał ("Rigoletto" Verdi):"la donna a mobile qual piuma al vento Odpowiedz Link Zgłoś