Dodaj do ulubionych

Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.02, 20:32
Obserwuj wątek
    • Gość: Gryf Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.02, 20:35
      Najbardziej boli to , ze beznadziejnie zagrali.No coz umierajace miasto z II-
      go ligowa druzyna czyli ;wiocha z tramwajami .
      • Gość: lech Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.11.02, 20:50
        Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Najbardziej boli to , ze beznadziejnie zagrali.No coz umierajace miasto z II-
        > go ligowa druzyna czyli ;wiocha z tramwajami .

Najbardziej bolało jak to my spadaliśmy a wy się śmialiście.
        • Gość: Tuzin Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 20:54
          Wy tez spadniecie nie martw sie.
          • Gość: lech Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.11.02, 20:59
            Gość portalu: Tuzin napisał(a):

> Wy tez spadniecie nie martw sie.

Chciałbyś legionisto he he
            • Gość: Tuzin Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 21:18
              Coz za pewnosc siebie! Nic dziwnego w koncu to juz DRUGI wygrany mecz w tym
              sezonie (13 kolejek). I tak spadniecie, tam jest wasze miejsce.
              • Gość: P.B Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 23:21
                Gość portalu: Tuzin napisał(a):

> Coz za pewnosc siebie! Nic dziwnego w koncu to juz DRUGI wygrany mecz w tym
                > sezonie (13 kolejek). I tak spadniecie, tam jest wasze miejsce.

Nie ciesz się za długo, bo wasz klub może niedługo stracić płynność finansową,
                a kolejny strajk piłkarzy tylko problemów Legii przyniesie.
      • Gość: Bartek Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 09.11.02, 22:00

Gryf, a jestes pewien ze starczy pieniedzy na utrzymanie lini tramwajowych?
        • Gość: Gryf Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.02, 22:57
          Tego nie wiem ...... ale napewno starczy pieniedzy na pensje : prezydenta
          miasta , radnych , innych wysokich urzednikow oraz Leszka
          Gondora ,Wernera ,Mikulskiego / ma wazny kontrakt z Pogonia/ itd
          • germanus Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. 09.11.02, 23:33
            Podwójna rozpacz, skończyło mi się czerwone winko. Nalałem więc białego, które
            ktoś kiedyś przyciągnął na "party", a niechcący ostało się, chilijski sikacz,
            ale ujdzie w nieszczęściu. Pociągam z wolna, a uśmiech mam coraz szerszy.
            Jeszcze trochę i walnę satyrkę. Bo koniec coraz bliższy.
            Mimo wszystko - miłej nocki.
          • arsene.lupin Mimo,że Pogoń Walcząca poparła ..Stanowisko Gryf ! 10.11.02, 07:16

> Tego nie wiem ...... ale napewno starczy pieniedzy na pensje : prezydenta
            > miasta , radnych , innych wysokich urzednikow oraz Leszka
            > Gondora ,Wernera ,Mikulskiego / ma wazny kontrakt z Pogonia/ itd

Klub kibica poparł Runowicza jako najlepszego kandydata na Prezydenta, czyli to
            też chłopcy z tej samej bandy. A co myśleli, że jak poprą to ..............
            Bawcie się dobrze kibice. Teraz to łza mi w oku sie nawet nie zakręci za Wami.
            I Ty tam Gryf jeszcze jesteś?
            Jakem Lupin proszę o Twoje stanowisko w tej sprawie.
            • Gość: Gryf Re: Arsen Lupin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.02, 21:26
              arsene.lupin napisała:

> Gość portalu: Gryf napisał(a):
              >
              > > Tego nie wiem ...... ale napewno starczy pieniedzy na pensje : prezydenta
              > > miasta , radnych , innych wysokich urzednikow oraz Leszka
              > > Gondora ,Wernera ,Mikulskiego / ma wazny kontrakt z Pogonia/ itd
              >
              > Klub kibica poparł Runowicza jako najlepszego kandydata na Prezydenta, czyli
              to
              >
              > też chłopcy z tej samej bandy. A co myśleli, że jak poprą to ..............
              > Bawcie się dobrze kibice. Teraz to łza mi w oku sie nawet nie zakręci za
              Wami.
              > I Ty tam Gryf jeszcze jesteś?
              > Jakem Lupin proszę o Twoje stanowisko w tej sprawie.

Aby nie burzyc Tobie czasu przed dniem odzyskania niepodleglosci powiem
              krotko "Milosc jest slepa"
              Pozdro
      • Gość: jerzy Re: Czarna rozpacz - nie rozróżniamy forum IP: *.osowo.pl 10.11.02, 14:49

> Najbardziej boli to , ze wiocha z tramwajami .

jest takie hasło : Pogoń Szczecin i sport (1467)

• kajetansz Re: Czarna rozpacz - przegralismy z Lechem. 10.11.02, 20:42

Najgorsze jest to, że tramwajom nieźle się oberwało. Rzucanie kamieniami w
        przejeżdżające piątki i siódemki jest przykładem chuligaństwa. Skład 666+646 z
        powybijanymi szybami i zniszczoną podpórką na lusterko, jeden ze składów z
        Golęcina z 15 (!) powybijanymi szybami mówi samo za siebie. O dziwo z tej
        całej zawieruchy tylko jeden z dodatków meczowych wrócił cały do zajezdni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka