Dodaj do ulubionych

UWAGA DUŻA PROŚBA!!!

28.01.06, 22:25
ZAGINĄŁ PIES piękny owczarek niemeicki 2 letni imieniem MILKA!!! Codziennie
czytam o tym w Wyborczej. Chcę pomóc tym ludziom bo wiem jaki to ból i strata.
Jakby Państwo byliw stanie otwórzcie lokalną gazetę wyborczą przyjrzyjcie się
zdjeciu i przypatrujcie pieskom!!!!!

Pies jest piękny o wielkim sercu napewno :(
Pomóżcie tym ludziom faktem że obejrzycie sie po ulicy i zerkniecie do
wyborczej szczecińskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: gos Re: UWAGA DUŻA PROŚBA!!! IP: *.orange.pl 04.02.06, 12:46
      Bardzo dziękuje za zainteresowanie naszą suczka.Bardzo za nią tesknimy i choć
      minęło już dużo czasu od jej zaginięcia to wciąż mamy nadzieje że się znajdzie.
      Młoda uciekła sobie na "nocny spacer" z naszym drugim starszym psem.Znalazly
      dziure w siatce i pobiegły.Tydzień później starszy pies znalazł sie przez
      przypadek w Wołczkowie.Rozwieszaliśmy ulotki i codziennie szukaliśmy w
      okolicznych miejscowościach ale niestety sie nie udało:(Mam nadzieje że ktoś
      dobry się nia zaopiekował i jak przeczyta nasze ogłoszenia to zadzwoni.
      Trzymajcie kciuki, bo my wciąż wierzymy.
      • Gość: nitka 72 Re: UWAGA DUŻA PROŚBA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:26
        A przepraszam w jakiej dzielnicy ten pies zaginął? Bo u mnie dziś rano stał
        przed furtką taki ale to są Podjuchy więc nie wiem.Gdzie mozna zobaczyć zdjęcie?
      • Gość: hmm Re: UWAGA DUŻA PROŚBA!!! IP: *.devs.futuro.pl 04.02.06, 15:34
        Prosze napisac w jakies czesci Szna mieszkacie bedzie latwiej, a poza tym
        polcam zajrzec do naszego schroniska, nigdy nie wiaodomo.. moze juz tam na was
        czeka :)
        trzymam kciuki
    • Gość: gościówa Re: UWAGA DUŻA PROŚBA!!! IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 04.02.06, 22:30
      Dzisiaj na ulicy Dunikowskiego około godziny 20.00 biegał owczarek niemiecki.
      Zdjęcia w gazecie nie widziałam, ale był to owczarek o lekko podpalanej sierści
      z wyraźnie jasnym brzuszkiem.
    • Gość: gos Re: UWAGA DUŻA PROŚBA!!! IP: 213.155.191.* 05.02.06, 17:02
      Nasze psy zaginęły w Leśnie Górnym to taka mała miejscowość pomiędzy Pilchowem
      a Policami,a jeden z psów znalazl sie w Wołczkowie dlatego do tej pory
      szukaliśmy suczki w tych okolicach. Powiadomiliśmy już dawno schronisko w
      Szczecinie i pana z Polic który zajmuje się wyłapywaniem bezpańskich psów z
      okolic Polic.Niestety na razie nie ma wiadomości.Pan z Polic pocieszał jedynie
      że on również zajmuje się utylizacją nieżywych zwierząt i do tej pory nie miał
      żadnych zgłoszeń dotyczących owczarków. W schronisku jesteśmy kilka razy w
      tygodniu ale też bez rezultatów.Pani w schronisku mówiła że ładne rasowe psy
      raczej do nich nie trafiają bo ludzie chętnie takie przygarniają.Dlatego
      daliśmy ogłoszenie do gazety wyborczej bo może ktoś Milkę wziął do siebie i nie
      wie że właściciele ją szukaja.Mamy nadziej że ktoś ją rozpozna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka