Gość: kosa IP: *.astermedia.pl 10.11.02, 21:06 Kiedy będą nieoficjalne wyniki kto został Prezydentem Szczecina ? Czekam na wieści !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stettiner Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? 10.11.02, 21:11 Pierwsze nieoficjalne już są. Jurczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? 10.11.02, 21:11 no to posłuchaj wieczoru wyborczego w PR Szczecin 92,0 FM Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? 10.11.02, 21:27 niestety mamy odpowiedz na pytanie dlaczego nasze ukochane miasto wygląda ja śmietnik Szczecin silny swoimi mieszkańcami Żałuję :(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 21:31 a gdzie mozna zobaczyc nieoficjalne wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? 10.11.02, 21:39 Jak napisał spik- można posłuchać w Radio Szczecin. Może już coś jest na ich stronie www.radio.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rekin10 Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? 10.11.02, 21:41 KOSA naostrz się i proszę ustawsię na sztorc tak jak w WESELU Wyspiańskiego i tnij, rżnij tych wszystkich, którzy nie głosowali. Czy mieszkańcy Szczecina zdaja sobie sprawe czym jest wybór Jurczyka? Napewno nie! Będzie totalny pat polityczno-samorządowy, a z przekazanych mi informacji od faceta, który jest nisamowicie wyrobiony politycznie, nie ma takiego drugiego w Polsce, mówię Wam za rok będziemy mieli referendum i nową napierdalankę wyborczą! K.. idę się wybrandzlować! Chyba ,że Któraś mnie zechce!? Rekinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 21:44 pierdole wszyscy sa zlodziejami. a jurczyk... szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 22:01 ej i co wiadomo juz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: WYBORY - kto Prezydentem ... ? 10.11.02, 22:02 Już pisałam- Jurczyk. Odpowiedz Link Zgłoś