Gość: Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:48 Módlcie się drodzy, jako i Wasz Wcześniejszy Ukochany Ojciec Święty. Ja nie muszę... www.tygodnik-zamojski.pl/dat/images/323_b.jpg Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 16:49 chyba zadzwonię ze skruchą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Bóg jest litościwy, mogło zginąć więcej IP: *.comnet.krakow.pl 30.01.06, 17:52 a,co, z miłosierdziem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... IP: *.orange.pl 30.01.06, 17:55 chyba jakas prawda powiedzmy historyczna w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: endrju IP: *.orange.pl 30.01.06, 19:52 myslisz, ze ja mam jakies na mysli... eee tam, ale dziekuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: endrju 30.01.06, 19:59 podkreślałeś coś "historycznego". chciałbym wiedzieć o co ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: endrju IP: *.orange.pl 30.01.06, 20:05 biblijna, ale ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: endrju IP: *.orange.pl 30.01.06, 20:24 wiesz moze pan bubel by nam wyjasnił blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: endrju 30.01.06, 20:26 a po co ci bubel (po cholerę używasz słowa pan?)? nie znasz źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: endrju IP: *.orange.pl 30.01.06, 20:32 aaa nto znaczy że dobrze pamietałem to nazwisko, bo pewny nie byłem ...Bubel.... on wie wszystko o źródłach! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: endrju 30.01.06, 20:38 bubel i źródła? proszę cię bez jaj. gadasz o historii i chciałabym wiedzieć co masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
lamat no tak jesteśmy w XVI wieku 30.01.06, 20:01 można do nich wysłać e-maila zamosc@nop.org.pl ciekawe w jakim języku odpiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:02 jakoś na humor to nie wyglada, bea:( Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:04 na czarny wygląda to jakaś tajna młodzieżówka lpr-u pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
lamat Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:05 chyba jakieś sld w przebraniu, bo wierzyć mogą w co chcą! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:10 sld w takie głupoty nie wierzą. to muszą być czarni. Odpowiedz Link Zgłoś
lamat Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:12 nie wyrokuj zaocznie, że Lublin to czarni, a może anarchiści. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:15 zamość. nie czytaty? Odpowiedz Link Zgłoś
lamat Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:38 sorki za skrót myślowy, to tak samo jak Lublin kojarzy się z czarnymi, a wcale tak nie jest. A Zamość gdzieś tych samych okolicach sie znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:41 spoko. ja nie podciągam tego pod politykę. ciekawi mnie kto w XXI w publikuje takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lamat Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:55 to zapytaj się na forum Lublina, może ktoś ci odpowie i ciekawość zaspokoisz. Ja myslę, że jakiś fan XVI wieku, który może jakąś prace mgr na ten temat pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 30.01.06, 20:56 hahahahahhahah dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba fu już mi sie nudzą twoje bełkoty IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:43 Oto sposób na głupawy wątek: religijny tytuł wątku, głupawy tekst i święte oburzenie fugaziego. No i bełkocik gotowy. Nawte nie chce ci się rozumu użyć, katolaku. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: fu już mi sie nudzą twoje bełkoty 30.01.06, 21:44 a w celu? uważasz, że można to dowolnie interpretować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: fu już mi sie nudzą twoje bełkoty IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:25 Pytasz, w jakim celu używać rozumu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: fu już mi sie nudzą twoje bełkoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:28 Wątków do wyboru do koloru. Czemu upodobałeś sobie moje panie? A może modlitwa papieża nie podoba się? Pozdrawiam Fugazi p.s. Jak tam kolęda? Gadają na money.pl, że słabo. Ca 5 mln za słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: fu już mi sie nudzą twoje bełkoty 30.01.06, 22:37 jemu się modlitwa podoba. a ja chcę wiedzieć czemu jest obecnie publikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: fu już mi sie nudzą twoje bełkoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:00 Żabie nie wypada gaworzyć o prymacie papieża czy też o jego nieomylności. To domena buraków bez rozumków. Dodatkowo żabę zwyczajnie nudzą tematy piętnujące głupotę owieczek jego kościoła. Wbrew jednak temu zastanawia mnie, czemu w ogóle zabiera głos? Albo to rodzaj terapii albo pracy albo zamiłowania. A może tak nas kocha że chce wybawić z piekła? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba no pogadajcie sobie :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:15 Fugazi wpadnie w klimaty teologiczno - moralizatorskie, ja_aska skończy na wazelinie. I tak miło będziecie sobie gaworzyć. Acha, no i jeszcze pieniądze kościelne, o których "gadają" tu i tam w necie. Oczywiście tylko księża wyciągają po nie swoje łapska. Podziwiam wasze obrzydzenie do forsy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: no pogadajcie sobie :) 31.01.06, 07:48 podziwiaj naszą niechęć do CUDZEJ forsy. ale co ty możesz wiedzieć o uczciwości. zauwazyłam, że znasz się na wazelinie:-) łapki juz nie wystarczają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: no pogadajcie sobie :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:24 Rzeczywiścienicnie wiem o uczciwości.Możesz mi wyjasnić, co to jest? Przy okazji użyj rozumu,jeśli potrafisz. I zmień sobie nick na ja_wazelina, bo stajesz się monotematyczna. Typowa katolaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: no pogadajcie sobie :) 31.01.06, 09:26 o wazelinie nawet nie myślę. mam obawy czy potem przez przypadek nie pomylisz sie i nie zaczniesz mnie podrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: no pogadajcie sobie :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:12 Nie pomylę się, możesz być spokojna, pedałem nie jestem, a tak brzydkich kobiet nie podrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: no pogadajcie sobie :) 31.01.06, 11:53 co do mojej urody to możesz mieć swoje zdanie. ja też o tobie mam swoje. co do pierwszej części wypowiedzi mam pewne wątpliwości. a nawet pewność, że kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna żaba Re: no pogadajcie sobie :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:30 Niestety, muszę cię rozczarować, nawet gdybym był najbrzydszym pedałem na świeciei tak bym cię nie chciał podrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Módlmy się. Ja się nie pomodlę... 31.01.06, 13:49 mierz sily na zamiary "słodowy". gdyby takich jak ty było wiecej na świecie popęd sexualny byłby rówy zero. Odpowiedz Link Zgłoś