Gość: Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:01 A w kiblach miały być automaty z gumkami i czemu ich tam nie ma? A GW naprawdę zajmuje się perdołami!!! Za Sawki takich głupot nie było, Jachim wyraźnie sobie nie radzisz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jestem Gosc Re: Denaturat na monopolowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:21 Popieram panią ze stoiska... To sie nazywa "frontem do klienta"... no i jakie zrozumienie potrzeb prawdziwego smakosza. Sugeruję dorzucic kolońską i rozpuszczalnik. Po co klient ma biegac po miescie jak z pecherzem... Do tego warto zawijac towar w plakaty przeciwalkoholowe co nam zalatwi dobra statystyke w profilaktyce walki z alkoholizmem.... Same plusy... Nie rozumiem czego ci dziennikarze chca. Zawsze sie do czegos przyczepia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Denaturat na monopolowym 01.02.06, 20:54 następny wazny temat jak wolno stojący słup, samochód na wodzie teraz denaturat no to sę dzieje w szczecinie a moze tak wreście ruszyć temat wałów i pewnej restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jestem Re: Denaturat na monopolowym IP: *.asternet.pl 02.02.06, 08:24 no właśnie!- o co chodzi? po co to oburzanie się? jest to alkohol?-jest ,piją go?-piją, więc i miejsce odpowiednie, a "Gazeta" nie ma innych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cook Nie wiecie co dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:00 Swego czasu pływałem w PŻM. Staliśmy gdzieś w Indiach. Na rufie, za kuchnią był taki gospodarczy kącik. W kartonie stało chyba ze 3 butelki denaturatu. Robotnicy portowi oczywiście to wypili. Następnego dnia bardzo prosili, żeby tym razem sprzedać im tego dobrego, niebieskiego koniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trunkowy Re: Nie wiecie co dobre IP: *.chello.pl 01.02.06, 21:11 Zawsze tak było, dykta na monopolowym od 13.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas że sie kurna włączem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:15 "Nie spełnia wymogów polskich i europejskich norm dotyczących alkoholi spożywczych i jest szkodliwy dla zdrowia." To ja bardzo przepraszam, a alkohol ten co spełnia normy, to niby nie szkodzi temu no zdrowiu....? Bo juz nie wiem, bo pisze ze szkodzi.... taka plansza na stoisku! Odpowiedz Link Zgłoś