Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:11 Ok 12tej jechałem do Pilchowa. Nienajlepszym samochodzikiem. Od Polmo, do Głębokiego jechał za mną Citroen C5. W mieście jeżdżę 50/godz. On jechał ZA mną!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Niebywałe! 05.02.06, 14:17 widocznie madrzy ludzie zaczeli juz kupowac szybkie samochody.. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Niebywałe! 05.02.06, 21:38 niebywale to by to bylo gdyby to napisal Andreas:) Moze XYZet zmienil samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Niebywałe! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:45 Gość portalu: . napisał(a): > Ok 12tej jechałem do Pilchowa. Nienajlepszym samochodzikiem. > Od Polmo, do Głębokiego jechał za mną Citroen C5. > W mieście jeżdżę 50/godz. > On jechał ZA mną!!! bo C5 szybciej nie jeździ ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: Niebywałe! IP: *.chello.pl 05.02.06, 21:56 jak jeszcze raz to cię spotka ,to sprawdz czy nie jesteś śledzony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Niebywałe! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:59 Tak,tak teraz "kacza" policja cytrynami "śmiga" :-) i sprawdz czy zamiast napisu policyja nie miał na masce radyjo maryja:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Niebywałe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:03 Jak to dobrze, że przed południem odetchnąłem świezym powietrzem od takich jak ty śmierdzieli z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Niebywałe! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 22:08 Gość portalu: . napisał(a): > Jak to dobrze, że przed południem odetchnąłem świezym powietrzem od takich jak > ty śmierdzieli z forum. mh, to teraz wiem po kim ten smrod na Głebokim został a ja myslałem że to znowu mieszkancy szamba oprózniali :)))) Amen a może teraz to trzeba KwaKwa:))))))))))) albo haj żywe Rydzyk:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 pewnie jaki pijany jechał IP: *.comnet.krakow.pl 05.02.06, 22:17 albo kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: pewnie jaki pijany jechał IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 22:22 i tak ciągnął za smrodem łonego:)))) do Głębokiego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pewnie jaki pijany jechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:26 OK stary!, przepraszam Cię. Wycofuję tą bzdurę, którą palnąłęm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: pewnie jaki pijany jechał IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 22:32 Gość portalu: . napisał(a): > OK stary!, przepraszam Cię. > Wycofuję tą bzdurę, którą palnąłęm. Ja rowież i pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś