Dodaj do ulubionych

modlitewne patrole

IP: 217.153.19.* 08.02.06, 10:13
a może w Szczecinie także ?

serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3152687.html
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: modlitewne patrole 08.02.06, 10:20
      oj:)
      • swantevit Re: modlitewne patrole 08.02.06, 10:32
        a moze lepiej wziac sie do roboty, a nie wznosic raczki do nieba?
        Jak za czasow faraonow..
        (:-
        • Gość: H56 modlitewne patrole - MP. Łódź się pewnie wstydzi IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.06, 10:44
          Patrole będą pracować do 20 kwietnia.
          < przecież będa pracować, Kropiwnicki bedzie musiał zapłacić, tak jak
          katechetom.
        • anna_maria Re: modlitewne patrole 08.02.06, 11:01
          a kto ustala repertuar, bo ja od różańca wolę litanię ?
          • Gość: xxxxx Re: modlitewne patrole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:36
            Ja proponuje zaznaczyc takim czarnym punktem siedzibe Radio Maryja w Toruniu i
            wyslac tam taki "Patrol Modlitewny" w postaci calej pielgrzymki i za bardzo nie
            wiem czy to pomoze!!!!
            • swantevit Re: modlitewne patrole 08.02.06, 12:39
              Na glupote polactwa nie ma lekarstwa!
              Tu potrzebny jest kij!
              • beatrix13 Re: modlitewne patrole 08.02.06, 15:20
                ja bym się szybciej spodziewała bojówek emerytek,a tu ,proszę,dziewczę 21-letnie
    • Gość: Fugazi Re: modlitewne patrole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:36
      Juz się nie śmieję.
      Zgroza.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • piotr33k2 Re: modlitewne patrole 08.02.06, 16:10
        qazi-ormowskie patrole ,jakieś czarne listy "antypolaków " itd. itp. ,czwarta
        rzeczypospolita rydzyko -kaczorów pokazuje swoje oblicze.
    • Gość: czarny pajac jeszcze! jeszcze! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:17
      Jakie miłe katolackie bełkociki :))) Poproszę o jeszcze :)))
      • Gość: Fugazi Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:26
        A mamba nie na patrolu?

Pozdrawiam
        Fugazi
        • Gość: nitka72 Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:04
          A carny pajac to tylko na wszysko odpowiada - "katolacki bełkot" czy nie znasz
          innych określeń a nie w kółko to samo.
          • Gość: czarny pajac Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:43
            Określenie jest megaprecyzyjne. Może pojawi się coś nowego, nie omieszkam używać.
            Fugazi, oczywiście, że byłem dzisiaj na patrolu. A ty kiedy się modliłeś ostatnim razem? Pamiętasz jeszcze?
            • swantevit Re: jeszcze! jeszcze! 08.02.06, 18:46
              nowoczesny xionc spotyka Swarozyca:
              Swarozyc: Siema!
              Xionc: Pochwa!
            • Gość: Fugazi Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:49
              > Fugazi, oczywiście, że byłem dzisiaj na patrolu. A ty kiedy się modliłeś ostatnim razem? Pamiętasz jeszcze?

Już nie potrafię.

Pozdrawiam
              Fugazi
    • Gość: e.beata Re: modlitewne patrole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:36
      > a może w Szczecinie także ?

W Szczecinie mamy dość kościołów aby się modlić, nie musi młodzież latać z
      różańcem po ulicach i urzędach.

p.s. do księdza
      -czy modlitwa w urzędzie w intencji milszej obsługi ma większą moc niż
      odmówiona w tej samej intencji Domu Bożym?
      • swantevit Re: modlitewne patrole 08.02.06, 22:38
        Gość portalu: e.beata napisał(a):
        p.s. do księdza
        > -czy modlitwa w urzędzie w intencji milszej obsługi ma większą moc niż
        > odmówiona w tej samej intencji Domu Bożym?
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Kosciol nie pozwoli zepchnac sie do czterech scian, to bylby protestantyzm!
        Arcbp. Glemb.
      • Gość: czarna mamba Re: modlitewne patrole IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:25
        Moc modlitwy nie zależy od miejsca, gdzie się człowiek modli. W urzędzie też się świetnie można modlić, zwłaszcza w tak fajnej intencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka