Gość: wizytka IP: 217.153.19.* 08.02.06, 10:13 a może w Szczecinie także ? serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3152687.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: modlitewne patrole 08.02.06, 10:32 a moze lepiej wziac sie do roboty, a nie wznosic raczki do nieba? Jak za czasow faraonow.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 modlitewne patrole - MP. Łódź się pewnie wstydzi IP: *.comnet.krakow.pl 08.02.06, 10:44 Patrole będą pracować do 20 kwietnia. < przecież będa pracować, Kropiwnicki bedzie musiał zapłacić, tak jak katechetom. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: modlitewne patrole 08.02.06, 11:01 a kto ustala repertuar, bo ja od różańca wolę litanię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: modlitewne patrole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:36 Ja proponuje zaznaczyc takim czarnym punktem siedzibe Radio Maryja w Toruniu i wyslac tam taki "Patrol Modlitewny" w postaci calej pielgrzymki i za bardzo nie wiem czy to pomoze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: modlitewne patrole 08.02.06, 12:39 Na glupote polactwa nie ma lekarstwa! Tu potrzebny jest kij! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: modlitewne patrole 08.02.06, 15:20 ja bym się szybciej spodziewała bojówek emerytek,a tu ,proszę,dziewczę 21-letnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: modlitewne patrole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:36 Juz się nie śmieję. Zgroza. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: modlitewne patrole 08.02.06, 16:10 qazi-ormowskie patrole ,jakieś czarne listy "antypolaków " itd. itp. ,czwarta rzeczypospolita rydzyko -kaczorów pokazuje swoje oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny pajac jeszcze! jeszcze! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:17 Jakie miłe katolackie bełkociki :))) Poproszę o jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:26 A mamba nie na patrolu? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka72 Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:04 A carny pajac to tylko na wszysko odpowiada - "katolacki bełkot" czy nie znasz innych określeń a nie w kółko to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny pajac Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:43 Określenie jest megaprecyzyjne. Może pojawi się coś nowego, nie omieszkam używać. Fugazi, oczywiście, że byłem dzisiaj na patrolu. A ty kiedy się modliłeś ostatnim razem? Pamiętasz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jeszcze! jeszcze! 08.02.06, 18:46 nowoczesny xionc spotyka Swarozyca: Swarozyc: Siema! Xionc: Pochwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: jeszcze! jeszcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:49 > Fugazi, oczywiście, że byłem dzisiaj na patrolu. A ty kiedy się modliłeś ostatnim razem? Pamiętasz jeszcze? Już nie potrafię. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: modlitewne patrole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:36 > a może w Szczecinie także ? W Szczecinie mamy dość kościołów aby się modlić, nie musi młodzież latać z różańcem po ulicach i urzędach. p.s. do księdza -czy modlitwa w urzędzie w intencji milszej obsługi ma większą moc niż odmówiona w tej samej intencji Domu Bożym? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: modlitewne patrole 08.02.06, 22:38 Gość portalu: e.beata napisał(a): p.s. do księdza > -czy modlitwa w urzędzie w intencji milszej obsługi ma większą moc niż > odmówiona w tej samej intencji Domu Bożym? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Kosciol nie pozwoli zepchnac sie do czterech scian, to bylby protestantyzm! Arcbp. Glemb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: modlitewne patrole IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:25 Moc modlitwy nie zależy od miejsca, gdzie się człowiek modli. W urzędzie też się świetnie można modlić, zwłaszcza w tak fajnej intencji. Odpowiedz Link Zgłoś