skuter70 16.02.06, 11:14 pierwszy budynek od Odry jakis potworny remont sie odbywa i dobudowuja pietro moze ktos wie co tam sie dzieje? ktos to odkupil i tworzy cos ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_aska Re: Małopolska - dom rybaka (?) co sie dzieje 16.02.06, 11:18 został sprzedany. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Małopolska - dom rybaka (?) co sie dzieje 16.02.06, 11:21 a komu i co tam bedzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Małopolska - dom rybaka (?) co sie dzieje 16.02.06, 11:27 pisali kiedyś o tym na gw ale nie pamiętam. chyba jakiś hotel tam ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Małopolska - dom rybaka (?) co sie dzieje 16.02.06, 12:08 tak bedzie tam hotel. budynek nabyl jakis inwestor z Bydgoszczy. A z tego co wiem to pioetro dobudowuja, bo pierotwnie w planach bylo, ale ktos przy budowie swego czas chyba o nim zapomnial:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Małopolska - dom rybaka (?) co sie dzieje 16.02.06, 12:25 to wyglada na poniemieckie Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Małopolska - dom rybaka (?) co sie dzieje 16.02.06, 12:18 Immobille czy jakoś tak sie nazywa ta firma. Mieli ambitne plany terminowe ale jak idać w zderzeniu z rzeczywistością nie wyszło. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś