Dodaj do ulubionych

do ohne.zucker'a

17.02.06, 12:59
chciałam zauważyć, że jesteś nie ok, coś mi obiecałeś i słowa nie
dotrzymałeś. Wiem po prostu chciałes sie pochwalić jaki jestes ok, a ja teraz
śmiem twierdzic po Twoim zachowaniu forumowym , że nie jestes ok i tylko masz
jakąś dziwną obsesyjną radochę ze swojego polowania na czarownice. I
usiłowanie stworzenie prózniowego stosu myślowego. To jak ten co lubuje się w
podpalaniu zapałkami i nic więcej.
Obserwuj wątek
    • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 22.02.06, 09:39
      dlaczego jesteś taki nieprzyjemny dla beatrix, a może trochę wleriany zuckier
      • zona.pijaka Re: do ohne.zucker'a 22.02.06, 10:09
        xxtoja napisała:
        > dlaczego jesteś taki nieprzyjemny dla beatrix, a może trochę wleriany zuckier

Wychodzisz na durnia z tym twoim moralizatorstwem.
        • Gość: Troll Re: do ohne.zucker'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:20
          Z walerianą też bym nie przesadzał - mój kot po waleriane to dopiero ma
          temperament.
          • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 22.02.06, 10:23
            a co dajesz mu, ile kropelek
            • Gość: Troll Re: do ohne.zucker'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:16
              Co do kta to zupełny przypadek - babcia nie dokręciła buteleczki z kroplami w
              skład których wchodzi waleriana no i wtedy się działo.
              • Gość: Troll Re: do ohne.zucker'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:19
                Literówka się kłania. Oczywiście co do kota.
                • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 22.02.06, 11:43
                  te spoko z ta literówką, bo mi tez to się zdarza i co dalej z tym kotem było,
                  ja kiedyś sprawdzałam, ale na waleriane tylko kocury się łapały, a ta kotka co
                  na nią była przyneta nie.
                  ..
                  wytłumaczę, bo z a kotka były problemy i należąło ją złapać, aby kociat nie
                  miała, ponoć kotki można, a kocury jak się wykastruje, to nie mogą żyć na
                  wolności, bo sa takie deliktne i infekcje mają...
                  ..
                  i więc zamiast kotki , kocur się złapał.
                  ..
                  czy kocury są takie wrażliwe, to może ten zucker sie na to złapie.
                  • Gość: Troll Re: do ohne.zucker'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:46
                    To była kotka. A zucker to pewnie czuły na co innego - pomyśl.
                    Nie pytaj o radę beatrix bo wtedy efekt odwrotny gwarantowany.
                    • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 23.02.06, 07:42
                      o zucker sie odezwał, ale w innym wątku, a tu nie łaska.
                      • ohne.zucker Re: do ohne.zucker'a 23.02.06, 07:57
                        czego ty kobiecino chcesz ode mnie??? liczylem na odrobine inwencji i na to, ze
                        sama poradzisz sobie z tym tematem wpisujac w googlu poruszane zagadnienie, a
                        co do tego ze sprawia mi niezwykla radosc polowanie na infantylne czarownice to
                        masz racje, ale nawet i to mi sie znudzilo. Zreszta jak juz pisalem w innych
                        watkach ta czarownica ma wielu innych "wielbicieli" wiec przypisywanie mi
                        bzdur, w ktorych swoich lapek nie maczalem uwazam za niestosowne.

pozdrawiam
                        O.Z.
                        • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 23.02.06, 08:04
                          to po co mi obiecałeś, to tez świadczy o Twoim danym słowie. Ja i bez tego w
                          googlu sobie różne tematy szukam, a więc nie trzeba było tego pisać. Nie jestes
                          odpowiedzialny za słowo i to pisane. a kazda odpowiedx to ma w sobie.
                          Pozdrawiam
                          xxtoja
                        • Gość: Troll Re: do ohne.zucker'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:07
                          Po prostu, beatrix ma na forum swój fanclub. Ale na to trzeba sobie zasłużyć.
                          • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 23.02.06, 08:25
                            wydaje mi się, że jej zazdroszczą
                            • Gość: Troll Re: do ohne.zucker'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:27
                              Kto, komu i czego ?
        • xxtoja Re: do ohne.zucker'a 22.02.06, 10:50
          hę żono, on nawet sie z nia personifikuje jako beatrix 12_1 i mówi do niej
          siostrzyczko, to jest ciekawość, a nie moralizatorstwo..
          ..
          a jest wredny, bo mi obiecał przesłac ciekawe linki.
          • beatrix12_1 Kropla Waleriana. 23.02.06, 08:12
            Od jednej jego kropli mozna zajsc w ciaze.
            Wiedzialas o tym, siostrzyczko?
            • xxtoja Re: Kropla Waleriana. 23.02.06, 08:20
              beatrix12_1 napisała:

> Od jednej jego kropli mozna zajsc w ciaze.
              > Wiedzialas o tym, siostrzyczko?
              ...

tak, to co spraktykowałas, oj biedna betrix12_1. Wbij sobie do głowy ja jestem
              singiel i nie mam rodzeństwa. A może Ci sie wątki pomyliły, no tak po tej
              walerianie.
              • beatrix12_1 Re: Kropla Waleriana. 23.02.06, 09:06
                Nie bardzo Ciebie rozumiem. Ja krople Waleriana biore doustnie :).
                Ty, ekstoja, jestes nasza kuzynka?
    • szpilkaa1 chyba sie cofam ... 23.02.06, 09:14
      ... w rozwoju... bo za cholere nie moge zrozumiec o co chodzi xxTOI.
      • beatrix12_1 Spoko, to tylko zludzenie :))). 23.02.06, 09:21
        Z Toba jest wszystko w porzadku. To my nie rozumiemy ekstoi.
        Na pocieszenie dodam, ze ona sama siebie nie rozumie.
        Ona jest lekko spokrewniona z moja Siostrzyczka Beatrycja XIII.
        Trudno jest nas zrozumiec.
        Pozdrawiam.
        • xxtoja Re: Spoko, to tylko zludzenie :))). 23.02.06, 09:51
          no tak to jest tylko złudzenie, że mnie znasz hehe
          kobieta jest zmienną uwazaj i ma siedem odsłon. hehe
          te a jak Twoja ananke się czuje, może znowu będziesz wył do księżyca w pełni,
          hehe
          och jeżeli ja jestem spokrewniona z twoją siostrzyczką Beatrycja XIII, to ja z
          Tobą też, eureka a może Ty działasz na moje zmysły - tak daleko i tak blisko do
          Ciebie.hm, oj gdzie jesteś w głębi oceanów kuzynie czy może kuzynko. a fe to
          moi przodkowie narozrabiali hehe trzeba to oblać whiski z lodem
      • xxtoja Re: chyba sie cofam ... 23.02.06, 09:44
        szpilkaa1 napisała:

> ... w rozwoju... bo za cholere nie moge zrozumiec o co chodzi xxTOI.
        ...
        no to się szpilko popisałaś, jestes po stronie tych dwóch oszołomów co atakują
        beę - gratulacje.
        Ja uważam, że z ich strony jest nie fair ja atakowac i robić swoje prywatne
        wojenki. jest to bardzo egoistyczne i wredne., bo przecież jak ktoś nie chce
        sie wpisywać w czyjś załozony watek, to się nie wpisuje.
        to tylko swiadczy o niedojrzałości osobników, którzy sie nikują jak betrix12_1
        i ohne.zucker.
        • beatrix12_1 Szpilka w oczy kole? 23.02.06, 09:47
          Zaczynam juz dojrzewac, ekstojo.
          Serdecznie pozdrawiam.
          • xxtoja Re: Szpilka w oczy kole? 23.02.06, 09:52
            beatrix12_1 napisała:

> Zaczynam juz dojrzewac, ekstojo.
            > Serdecznie pozdrawiam.

oj Ty adolescencie, ach oni są nieprzewidzialni.
            ja tez Ciebie serdecznie pozdrawiam
        • Gość: Jaś Re: xxtoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:47
          Też byś chciała mieć swój fanclub ?
          • beatrix12_1 XXX -rated. 23.02.06, 09:52
            Mozemy od poniedzialku to przedyskutowac to na forum.
            • xxtoja Re: XXX -rated. 23.02.06, 09:55
              te a dlaczego od poniedziałku, hę, a co wyjeżdząsz w dalekie kraje
              za morzami za siedmioma górami bedziesz myślał o mnie, aż do poniedziałku, hehe
          • xxtoja Re: xxtoja 23.02.06, 09:53
            hehe,
            • beatrix12_1 XXX-toja. 23.02.06, 09:58
              Prosze, badz cierpliwa. I uprzejma.
              Podczas weekendu nie chce ludzi Toba absorbowac
              ale od poniedzialku moge zalozyc Twoj fan-kloob.
              W sobote wydrukuje plakaty. Co chcesz na nich?
              • xxtoja Re: XXX-toja. 23.02.06, 10:01
                jaki jesteś miły z tymi plakatami, czekam na Twoją inwencję, zawsze pociągała
                mnie twórczość innych ludzi i ich wyobrażenia o rzeczywistości.
                • beatrix12_1 Pociagana tworczosc. 23.02.06, 10:04
                  Mila jestem. Beatrycja prosze do mnie.
                  A do mojej Siostrzyczki Beatrycja XIII.
                  Wyobraznie mam to fakt. Co bys wiec chciala
                  na fan-kloobowym plakacie. Moze zdjecie?
                  • xxtoja Re: Pociagana tworczosc. 23.02.06, 10:07
                    a co masz jakieś moje ukryte, czy swojej siotrzyczki Beatrycja XIII, zobacz jak
                    to brzmi, przyznaj sie tęsknisz za nią.
                    • beatrix12_1 Re: Pociagana tworczosc. 23.02.06, 10:09
                      Nie mam :(. Ale chetnie bym je zobaczyla i na plakacie umiescila.
                      Wygladasz mi na ciekawa laske. Moze umiescisz je na forum?
                      Buzka.
                      • xxtoja Re: Pociagana tworczosc. 23.02.06, 10:18
                        te, a może jesteś ta dziewczyna co ze mną na "Barce tańczyła, ale z niej laska
                        była, ja jej ne chciałam i z jakimś innym pojechała, a moja koleżanka się
                        śmiała o masz narzeczoną, tak młoda super była, a mnie tak podrywała,
                        spódniczka mini , nózki ok i cała dupcia och, a Ty może mi przeslesz swoje
                        zdjęcie na priva, abym swoja niby kuzynkę poznała, ach Ci nasi starzy tak
                        narozrabiali, a my ani widu ani słychu. Och moja odnaleziona kuzynko jesteś
                        cudowna!!!!!!!!!!!!!!
                        • beatrix12_1 Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 10:23
                          Jakos ominal mnie ten taniec na Barce :).
                          Jezeli chcesz miec plakaty na poniedzialek
                          to umiesc swoje zdjecie na forum.
                          To Ty bedziesz miala fan-kloob nie ja.
                          • xxtoja Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 10:28
                            szkoda, ze to nie Ty, fajna była, a co do zdjęcia musze poszukac.
                            • szpilkaa1 Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 10:31
                              xxTOIa tylko poszukaj takie z aktem.
                              • Gość: Troll Re: Nadmiar wyobrazni :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:37
                                To dopiero koleżanki zzielenieją z zazdrości.
                                • xxtoja Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 10:49
                                  a co zapewnie chodzi o mój biust, spoko, to tak zawsze było i jestem do tego
                                  przyzwyczajona, Poogladaj se anaztazji tej piosenkarki, figurę mam tak jak ona.
                                  ale spoko, Troll'u. a ty jesteś skandynawski czy ten inny.
                                  • Gość: Troll Re: Nadmiar wyobrazni :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:53
                                    Ten inny.
                                    • xxtoja Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 10:55
                                      tzn, który? co ja miałam na mysli he, że inny?
                                      • Gość: Troll Re: Nadmiar wyobrazni :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:57
                                        Co xxtoja miała na myśli - tego nie wie nikt.
                                        • xxtoja Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 11:01
                                          ale tu mi chodzi o Twoje mysli Trollu. A mysli można zmieniac.
                                          • beatrix12_1 Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 11:11
                                            Zdjecie moze byc do pasa. Lub jak Amazonka.
                                            Mozesz odslonic lewa albo prawa. Albo obie.
                                            • xxtoja Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 11:12
                                              teledyski.onet.pl/10172,816910,teledyski.html
                                              a może tez tak być jak w tym teledysku, plakat, gdzie mozna jeszcze cos
                                              dorysowc.
                                              • Gość: Troll Re: Nadmiar wyobrazni :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:26
                                                Dorysować, koniecznie. Ja mogę.
                                              • beatrix12_1 Re: Nadmiar wyobrazni :). 23.02.06, 11:29
                                                Fajna sprawa ten dysk. Bede musiala Ciebie troche splaszczyc
                                                bo mi na plakat nie wejdziesz :).
                                                Popracuje na tym splaszczaniem pzrez weekend.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka