Dodaj do ulubionych

Posiłek dla potrzebujących !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:08
Z inicjatywy i przy wsparciu finansowym posła Leszka Dobrzyńskiego, od
najbliższej soboty (25.02.2006) rusza program wydawania posiłków dla
potrzebujących. Zapraszamy na solidną porcję smakowitej grochówki w każdą
sobotę, o godzinie 13.00 do Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej na osiedlu
Słonecznym. Pomysł ten ma na celu również integrację mieszkańców
prawobrzeżnego Szczecina. Zapraszamy wszystkich chętnych wraz z rodzinami.
Udział w sobotnich posiłkach zapowiedzieli parlamentarzyści Prawa i
Sprawiedliwości.

Jak widac można podziałac i w Szczecinie. Pozostalo parlamentarzyści niech
biorą przykład.
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Posiłek dla potrzebujących ! 24.02.06, 10:14
      Integracja biedoty pod kuratela kosciola kat? Nic nowego..
      Nie, dziekuje..
      Dziwie sie tylko ze przedstawiciele panstwa(jakby nie bylo) wystepuja pod obca
      flaga, ze tak sie wyraze..
      ..wiec integracji ludnosci Polski ze swoim panstwem tez z tego duzo nie bedzie..
    • kakq Re: Posiłek dla potrzebujących ! 24.02.06, 10:20
      Z inicjatywy i przy wsparciu finansowym posła Leszka Dobrzyńskieg:(((
      smutne
      byłam niedwano w Łodzi spotkała tam przypadkiem ludzi ktorzy z własnej
      inicjatywi gotują raz w tygodniu obiady dla potrzebujących tak poprostu z
      własnej woli z odruchu serca nie maja wsparcia lokalnych polityków to jest
      prawdziwa integracja mieszkancow chce zaznaczy ze CI WSPANIALI LUDZIE NIE NALEZA
      do zadnej partii sa anarchistami wiec te ogłoszenie powinno znaleść sie na
      słupach ogłoszeniowych ktorego właścielem jest Urząd Miasta Szczecin pzdr
    • szpilkaa1 Re: Posiłek dla potrzebujących ! 24.02.06, 10:40
      Gość portalu: zuza napisał(a):

> Udział w sobotnich posiłkach zapowiedzieli parlamentarzyści Prawa i
      > Sprawiedliwości.

tez jako biedni i glodni czy jako politycy robiacy kampanie? A niech biedni
      wiedza kto ich karmi i z czyjej reki jedza...:-(
      • kakq Re: Posiłek dla potrzebujących ! 24.02.06, 10:42
        i na kogo potem mają oddać swoj głos w
        to dokarmianie i ta integracja rozumiem potrwa az do wyborów samorządowych
    • Gość: czarna mamba Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:52
      Warto zauważyć, że pan poseł prowadzi od lat rodzinny dom dziecka. Angżuje się w życie społeczne i polityczne. To fatalnie. Powinien siedzieć w pubie, albo wyjechać za granicę i stamtąd słać bełkotliwe posty z katolacką goryczą. Hehe, swar, przecież ty też jesteś obywatelem Watykanu :)))
      • swantevit Re: Posiłek dla potrzebujących ! 24.02.06, 12:37
        nie chcialem obrazic czlowieka ktoremu cos sie chce..
        tylko to chowanie sie pod parasol kosciola..(:-
        Nie ma dobra poza kosciolem, jak zbawienia?
        :-)
        • Gość: czarna mamba Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:22
          Mnóstwo dobra jest poza Kościołem, zbawienia również cała masa. Dobrego słowa - jak najbardziej. Ale nigdy w twoich postach. Z powodu zwykłej nienawiści. Acha, jej też jest sporo.
      • Gość: mieszkaniec Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:47
        ogladałem ostatnio pana posła w debacie w TV Gryf, zero merytoryki, tylko ataki
        personalne do wszystkich ,łacznie z dziennikarką prowadzącą, rozparty, chamski,
        smutny obraz
        co do działalnosci społecznej to taka prawda,ze rodzinny dom dziecka prowadzi
        za pieniądze, dostałam dom i wyposazenie, a o sposobie załatwiania sobie tego
        nie wspomnę
        • piotr33k2 Re: Posiłek dla potrzebujących ! 24.02.06, 14:40
          też go oglądałem i słuchałem i potwierdzam słowa przedmówcy,wyjątkowo chamski
          antypatyczny typ o zerowej wiedzy polityczno -gospodarczej ,a ta cała akcja to
          zwykła propagandowo- partyjna hucpa .
        • Gość: Leszek Dobrzyński Szanowny "Mieszkańcu".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:10
          Szanowny "Mieszkańcu", będę Ci szczerze zobowiązany jeśli poinformujesz tu i teraz, publicznie, o tym jak to sobie "załatwiłem" rodzinny dom dziecka. Sądząc z wypowiedzi posiadasz jakieś pikantne rewelacje dotyczące tej epokowej transakcji. Publicznie więc wyrażam zgodę na ujawnienie wszystkich faktów z tym związanych. Na początek przypominam, że nasz rodzinny dom dziecka funkcjonuje nie w domu a w mieszkaniu, mieszkaniu służbowym dodajmy dla ułatwienia. Oczekuję na Twą wersję wydarzeń. Brak jej podania będzie świadczył, że jesteś zwykłym ........... usiłującym kogoś oczernić. Pozdrawiam.
          • anna_maria Re: Szanowny "Mieszkańcu".... 24.02.06, 21:20
            Panie Leszku Dobrzyński może zaspokoi Pan moją ciekawość jakiej wielkości jest
            to "służbowe mieszkanie" ?
            • Gość: Leszek Dobrzyński Re: Szanowny "Mieszkańcu".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:16
              Szanowna Anna Mario, mieszkanie mieści się przy ul. Św. Wojciecha 1/6, posiada powierzchnię ok. 157 m kw. Mamy tam pięć pokoi, z czego dwa przechodnie, kuchnię, dwie łazienki. W jednym pokoju mieszkają dziewczynki, w drugim pokoju mieszka trzech naszych chłopców,trzeci najmniejszy to sypialnia moja i żony, no i oczywiście najmłodszej Marysi. Mieszkanie zostało wyremontowane przez UM, projekt remontu zrobił gratis nasz znajomy architekt większość mebli jest nasza, uzbierana przez 4 lata oczekiwania na finalizację sprawy. Do wyposażenia dołożyło się też wspierające nas towarzystwo "Nasz Dom" (15 000 zł). Mieszkanie jest służbowe, tzn. opuszczamy je w razie zakończenia działalności. Wszystkich chętnych do podjęcia tak zyskownej działalności jak pisłao tu kilku uczestników forum informuję, że w szczecińskich placówkach miejskich przebywa ok. 250 dzieci, tak więc starczy dla wszystkich. Z tego co wiem, obecnie MOPR poszukuje chętnych do prowadzenia RDD. Wszystkim zainteresowanym podaje mój email rdd.szczecin@neostrada.pl, z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania.
              • Gość: Leszek Dobrzyński Re: Szanowny "Mieszkańcu".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 07:24
                Szanowny "Mieszkańcu", pora wstawać! Wciąż nie widzę informacji od Ciebie!
    • Gość: e.beata Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:46
      nie lubie kiedy się wykorzystuje biednych, za cenę miski zupy.
      • Gość: VVV Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:29
        Bardzo dobry chwyt marketingowy, a przede wszystkim
        pożyteczny,zastanawia mnie czemu lewicowy poseł Napieralski walczący
        z biedą w mediach,w realu tego nie robi.

.beata napisał(a):

> nie lubie kiedy się wykorzystuje biednych, za cenę miski zupy.
        Moim zdaniem nie jest to wykorzystywaniem,bo miska zupy nie
        jest ani prawicowa ani lewicowa,poza tym dla bezinteresownych
        przeciwników tej akcji zostało jeszcze lewobrzeże zróbcie taką
        może was nikt nie posądzi i interesowność.
        • Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.02.06, 01:27
          Przestancie biczowac innych za pomoc...Niech Wam wystarczy -ze pomagaja,a nie
          interesuje - dlaczego pomagaja.To nie Wasza sprawa.
          • Gość: e.beata Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:29
            nie labatt.
            Skoro ty uważasz, że to nie twoja sprawa to ok.
            Ale ja uważam, że to moja i reszty mieszkańców sprawa.
            Biedni dostaną posiłek. To ważne dla nich. Dobrze, że są takie akcje.

Ale i w tym, i w wielu innych przypadkach podobnych projektów, nie chodzi
            organizatorom tak narawdę o tę pomoc dla potrzebujących, lecz o własny tyłek.
            Tylko o tym jakoś publicznie ani słowa.
            Mi ta obłuda przeszkadza.
            Tobie nie musi.

• anna_maria Re: Posiłek dla potrzebujących ! 25.02.06, 11:41
              Beata zgadzam się całkowicie. Gdyby pan Dobrzyński robił to z potrzeby serca
              nie trąbiłby o tym w internecie i nie robił otoczki medialnej. Znam osoby ,
              które karmią biednych i nie słychać o nich.
              Druga sprawa to buta pana posła . Całkowicie zgadzam się z Piotrem. Też przez
              chwilę ogladałam debatę posłów na Gryfie .

"wyjątkowo chamski
              antypatyczny typ o zerowej wiedzy polityczno -gospodarczej"

nie mam nic do dodania

Tutaj też okazuje Pan swoje podejście do innych :"Szanowny "Mieszkańcu", pora
              wstawać! "

Ja osobiście rozmowę z Panem uważam za zakończoną :-(
              • Gość: Leszek Dobrzyński Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:35
                Ponieważ Szanowna Anna Maria uznaje rozmowę ze mną za skończoną, proszę by nie czytała moich wypowiedzi aby nie poczuć się urażoną. Wszystkich innych pragnę poinformować, że pierwsza sobota wypadła całkiem fajnie. Przybyło około 35 osób, niektóre wraz z dziećmi. Nie przeszkadzało im ani, że są na terenie zabudowań kościelnych ani, że razem z nimi siedzi sobie poseł i wcinając przy jednym stole grochówkę "robi sobie kampanię" ani to, że wieść o tym wydarzeniu rozgłaszał wcześniej ksiądz kustosz, ani to że informację o tym zasiano w internecie. I tak co tydzień będziemy powtarzać tę akcję, i będzie z niej korzystać coraz więcej osób.
                I stale znajdzie się paru mądrali, którzy będą szydzić z boku, że ktoś robi coś dla zysku, dla sławy, dla kariery. Oni zawsze wiedzą lepiej i mają zawsze rację. Mają na to mnopol.Na szczęście się do tego przyzwyczaiłem. W przeciwnym razie siedział bym na tyłku i nic nie robił. Z obawy, że za chwilę ktoś mnie rozpozna i wskaże - to ten co śmiał się wychylić! Pozdrawiam Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Do tej pory jakoś nie zgłosił się "Mieszkaniec" z rewelacjami o których tu wspominał, wciąż czekam...
                • dyrgosia Re: Posiłek dla potrzebujących ! 25.02.06, 18:48
                  Do tej pory jakoś nie zgłosił się "Mieszkaniec" z rewelacjami o których
                  > tu wspominał, wciąż czekam...

Może świętuje ostatnią sobotę karnawału. :-)
                  Panie Leszku najważniejsze,że ma Pan dobre samopoczucie...
                  • Gość: Leszek Dobrzyński Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:15
                    Szanowna Dyrgosiu, samopoczucie faktycznie dopisuje, stale i wciąż na wyskoim poziomie. Gdyby nie to musiałbym się zamartwiać,że nie należę do Właściwej Partii, że nie jestem anarchistą, że noszę nie to nazwisko co trzeba, że jestem katolikiem bo tylko wtedy paru uczestników tego forum ogłosiło by mnie Bohaterem Roku i przykładem godnym naśladowania. Jak zaczynałem, wraz z żoną wydeptywać ścieżki za rodzinnym domem dziecka to słyszałem, że pewnie szukamy pracy, gdy okazało się, że mam pracę, to padł pomysł, że pewnie szukamy mieszkania, gdy okazało się, że i mieszkanie mamy to wreszcie wydało się, ze robię na dzieciach karierę polityczną. I tak to będzie trwało z powodów które już opisałem. Normalka.
                    • Gość: czarna mamba Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:23
                      Tak trzymać i nie przejmować się zgorzkniałymi i biernymi komentatorami na tym forum. Trzymam kciuki!
                      • felerynka Re: Posiłek dla potrzebujących ! 26.02.06, 00:50
                        i co PiS da kiełbaske przedwyborczą swoim bidnym głodujacym wyborcom, a niech
                        się najedzą bo to Ci nas wybierać będą! Inteligencja przecież nie na PiS głosowała..
              • Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 16:04
                Nie mam skomplikowanych przemyslen na temat pomocy dla potrzebujacych.Jak ja
                dostaja - to dobrze...A z boku myslac...gdyby Jurek Owsiak 'zakandydowal 'na
                prezydenta - ujelibyscie jemu zaslug,bo sie 'spolityczyl'?
                • Gość: e.beata Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:56
                  Jurek Owsiak NAJPIERW miał zasługi.
                  Nie przyczepiał się do kościoła czy partii politycznych.

Widzisz różnicę?

• Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 17:06
                    Lepiej pozno miec zaslugi -niz wcale...Wejdz w buty glodnego - jemu powiewa kto
                    daje.Jestem przeciwniczka systemu koscielnego w Polsce -a nie pyszcze na tych
                    ksiezy,ktorzy rozumieja swoja role..Tak samo nie mozna wykluczyc zaslug pana,do
                    ktorego masz pretensje,ze sie podlaczyl...
            • kakq Re: Posiłek dla potrzebujących ! 25.02.06, 11:42
              popieram Ciebie w 100% e. beata
              naj[ierw nakarmia bo ida wybory a potem po wyborach SPIE.... DZIADU:)
              • Gość: VVV Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:30
                kakq napisała: > naj[ierw nakarmia bo ida wybory a potem po wyborach SPIE....
                DZIADU:)
                Jeśli się nie mylę to go już wybrali do sejmu więc w wyborach
                samorządowych chyba nie będzie startował chyba że jest inaczej
                niech mnie ktoś uświadomi,nie oglądałem jego chamstwa na TV Gryf
                ale tam są częste powtórki napewno obejrzę.Tyle mówi się ze po
                wyborach posłowie mają swój elektorat w dupie czy gdy poseł
                chce się spotykać z potencjalnym elektoratem to żle czy dobrze?
                Mnie się wydaje że dobrze,a jeśli okaże się być chamem jak
                ktoś pisze powyżej to to chamstwo wyjdzie na takim spotkaniu
                i gościu więcej straci niż zyska.

• Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.02.06, 14:40
              Wlasciciel hotelu dzwoni po pomoc dla lezacego na ulicy.Wiesz dlaczego?Bo
              odstrasza to gosci.Reszta przechodzacych nie zrobila tego -w imie wiekszych
              wartosci.Kiepski przyklad,ale lezacy zyje...
    • Gość: młody Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: 217.153.6.* 25.02.06, 19:08
      ten poseł już któryś raz organizuje taką akcję, tylko czekać aż psy forumowe,
      forumowi kontestatorzy zaczną na nigo ujadać - że kampania, że cham, że przy
      kościele, wszystko im się nie podoba. fajnie że gość ma inicjatywe i pomaga jak
      może, nie tylko teraz jako poseł!
      • Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 16:12
        Mlody: 43 -letnia stara baba zdradzi Tobie maly ,polski sekret....biczujemy
        dobrych,bo uswiadamiaja nam nasza malosc.Ze zrozumieniem,a nawet sympatia
        odnosimy sie do leniwych,cwanych,egoistow...Ale tej drugiej czesci jeszcze nie
        rozgryzlam...Moze to syndrom odpluwajacego lustra?
      • Gość: e.beata Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:07
        Nie znam pana Dobrzyńskiego.
        Nie wiem czy jest chamem.
        Na pewno nie jest złym człowiekiem skoro pomaga dzieciom.
        Ale to w tym przypadku nie ma NIC do rzeczy.

Chodzi o tę akcję.
        Słowa złego bym nie rzekła i pochwaliła nawet, gdyby organizator powiedział
        szczerze:
        -robię co tydzień, przy udziale kościoła i PiS, akcje dla mieszkańców.
        Można się spotkać z politykami, posłuchac muzyki, mile spędzić czas. Jedną z
        atrakcji będzie darmowa zupa, dla wszystkich chętnych. Zapraszam osoby biedne i
        bezdomne.

A nie obłudnie na pierwsze miejsce wysuwać tę pomoc biednym.
        Dla mnie to żenujące.
        Biedni zjedzą ciepły posiłek, ale pan Dobrzyński oraz Pis, stracili punkty u
        mnie i u tych co myślą podobnie jak ja.
        Pokora jest wielkim darem.

p.s.
        panie Dobrzyński, dodatkowe ujemne punkciki za formę rozmowy z mieszkańcem.
        Poza tym przypominam, że to forum, nie czat. Codzienna obecność nie jest
        obowiązkowa.

• Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 17:31
          Tak beato...wyminusuj goscia.Poodejmuj punkciki i okaze sie,ze odstaje od
          pozostalych.Spraw,zeby odechcialo sie jemu jakiejkolwiek pomocy,zeby na dzieci
          patrzyl z niechecia,niech wpadnie w obojetnosc...Dodasz kiedys plusik/taki
          malutki,zeby nie wpadl w samouwielbienie / -ze wyglosil przemowienie ,ktore
          Tobie odpowiadalo i porozmawial z mieszkancem w sposob,ktory nie zranil Twoich
          zdolnosci zrozumienia.Pokaz paluszkiem kto moze i ile moze byc na
          forum.Oznajmij roznice miedzy czatem i forum...A potem ....szczesliwa ...usiadz
          w fotelu i sie usmiechaj.
          Panie Dobrzynski...nie znam Pana,nie wiem,czy jest pan chamem,na pewno nie jest
          Pan zlym czlowiekiem,skoro pomaga Pan dzieciom - i to ma znaczenie.
          • dyrgosia Re: Posiłek dla potrzebujących ! 26.02.06, 17:36
            Nie rozumiem jednego, dlaczego każda dyskusja na temat posłów PiS, która nie
            zawiera samych superlatyw od razu wzbudza atak i ustawienie w pozycji: wróg...
            • Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 17:45
              Beato - i dodam...PIS ,tak samo jak system koscielny - jest dla mnie poza
              marginesem moich mysli.Zeby odpolitycznic watek o czlowieku...
              • dyrgosia Re: Posiłek dla potrzebujących ! 26.02.06, 17:51
                "Zeby odpolitycznic watek o czlowieku..."

Niestety ten wątek nie dotyczy zwykłego człowieka tylko posła PiS...
                • Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 17:58
                  A,to przepraszam...Musze dojrzec do widzenia roznicy...
                  • dyrgosia Re: Posiłek dla potrzebujących ! 26.02.06, 18:01
                    Dla ułatwienia pierwsze zdanie rozpoczynające wątek :
                    "Z inicjatywy i przy wsparciu finansowym posła Leszka Dobrzyńskiego"
              • Gość: e.beata Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:50
                labatt, przecież o to właśnie chodzi, że UPOLITYCZNIONO pomocy biednym ;-
                )))))))) i to nie ja to zrobiłam, ale organizator akcji ;-)
        • Gość: Leszek Dobrzyński Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:16
          Szanowna e.beato: nijaki "mieszkaniec" w sposób fachowy i wprawny dla ludzi zajmujących się bezpodstawnym opluwaniem innych zasugerował, że przy powoływaniu rodzinnego domu dziecka, który prowadzę wraz z żoną zaistniały jakieś niejasności (nadużycia? ciemne sprawki?) o których on nie chce wspominać. Mówiąc krótko i po męsku obrobił mi dupę sugerując świństwa a nie mówiąc jakie. Przepraszam więc, że nie schowałem się jak mysz pod miotłą, przepraszam, że śmiałem się odezwać. Ale guzik mnie obchodzi czy to jest czat czy forum, ja do ukrycia nic nie mam, więc albo "mieszkaniec" niech pisze w czym problem albo niech przyzna, że kłamał. Chyba, że wszsycy uznajemy, że przestrzeń internetowa jest miejscem gdzie każda bzdura i kłamstwo znajdzie ukrycie pod anonimowym nickiem.Nadal czekam na jego (mieszkańca) informacje. Założę się zresztą, że administratorzy forum mogliby by potwierdzić, że już je odwiedzał. A każdego kto jeszcze ma negatywne uwagi zapraszam na następną sobotę na kolejny posiłek. Może najlepiej sprawdzić i zobaczyć. A także pomóc. Dzięki za pomysł z muzyką. Wszystkich chętnych do pomocy przjmiemy z ochotą. Nie muszą nawet wchodzić na kościelny teren, jeśli ich to razi. Robota będzie dla każdego.
          • Gość: labatt Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 20:33
            Jestem pewna,ze znajda sie ochotnicy do pomocy.Chetnie dolacze po powrocie do
            kraju.Powodzenia ...
          • Gość: e.beata Re: Posiłek dla potrzebujących ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:58
            Panie Dobrzyński, wiem co napisał mieszkaniec i nie pochwalam takiej formy.
            I nie musi pan przepraszać za to, że się odezwał ;-) każdemu wolno.
            Ale szkoda, że nie zauważył pan poseł nawet, iż określonym sposobem odpowiedzi
            zniżył się pan prawie do poziomu mieszkańca.
            Jeżeli chodzi o słowa skierowane do mnie, pozwalają mi pana lepiej poznać.

• Gość: Leszek Dobrzyński Szanowna e.beato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:55
              Na szczęście tylko prawie:) Choć tak naprawdę nie wiem w którym momencie. Mieszkańca nadal nie widać, wierzysz, że jeszcze nie był na forum?
              A każdego kto chce mnie naprawdę poznać zapraszam do siebie do domu na kawę i ciastko, a jeszcze lepiej na chili. W postne piątki nie gryzę z zasady, w pozostałe dni zionę ogniem i śmierdzę siarką trzy godziny dziennie potem znów zamieniam się w anioła. Dla chętnych przypominam mego maila rdd.szczecin@neostrada.pl
              • Gość: e.beata Re: Szanowna e.beato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:41
                Sądzę, że był na forum i sądzę, że przeczytał pana post i sądzę, że to zwykły
                tchórz. Z takimi ludzmi nie warto prowadzić dyskusji.

Na ciastko a jeszcze lepiej na chili się nie skuszę, aż tak bardzo Pana poznać,
                póki co nie mam potrzeby. W końcu anioły to domena wizytki ;-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka