Dodaj do ulubionych

Gdzie sklepy z wózkami?

04.03.06, 19:04
Powiedzcie mi kochane, gdzie w Szczecinie są typowe sklepy tylko z wózkami,
albo gdzie jest największy wybór wózków, gdzie można obejrzeć i porównać
kilka modeli. Oglądałam w kilku hurtowniach, ale tam jest malutki wybór.
Może mi wogóle doradzicie jaki wózek kupić. Dzidzia ma sie urodzić pod koniec
maja, a ja nie mogę się zdecydowac na żaden wózek. Nie wiem czy brac gondole,
czy spacerówkę rozkładaną na płasko z pokrowcem na nózki.
Obserwuj wątek
    • agat78 Re: Gdzie sklepy z wózkami? 04.03.06, 19:52
      Może mi doradzicie w sprawie wózka x-lander x1. Podobno jego wadą jest
      niemożliwość przekładania rączki i nieregulowany podnóżek. Ale w maju podobno
      ma wejśc nowy model x1 z tymi zmianami. Czy taki wózek nadaje się dla majowego
      bąbla?
      • lindan Re: Gdzie sklepy z wózkami? 05.03.06, 12:35
        Hej!
        Nie wiem czy pomoge ale ze sklepów to jest ( pewnia znasz) Tato na Mieszka,
        Oleńka w Kupcu i za Biedronką w podwórzu - tam dużo jest wózków tylko ceny
        zabójcze;Obrońców Stalingradu - sklep z ciuszkami ale wózki też ma i nawet ceny
        ok są, na Ku Słońcu koło tego bajorka i na Słonecznym dwie hurtownia Bebe club i
        jakaś jeszcze lae tej nie znam i ngdy tam nie byłam. Co do cen to są dużo wyższe
        niż w necie i ja juz od dłuższego czasu wszystko kupuje z internetu, masz
        gwarancje o oszczędzasz nieraz kilkaset złotych dla przykładu - kupiłam fotelik
        samochodowy Romera 9-18 za 399 zł z internetu a do identycznego przymierzałam
        synka w Tato tyle, że kosztował już 670 zł, więc różnica znaczna. Co do wózka to
        po roku doświadczeń mogę stwierdzić, że lepiej zainwestować w droższy (jak
        możesz)a lepszy wózek i pozniej go spokojnie będziesz mogła sprzedać za połowe
        ceny. Mój faworyt to emmaljunga - naprawde niezniszczalna, duża i super sama jej
        nie mam ale teraz bym ją napewno kupiła. Super gondola i spacerówka. ok to
        tyle pozdr, mam nadzieje,że coś pomogłam. Jest forum prywatne wózki dziecięce
        tam poczytaj o tym Haucku.
        • agat78 do lindan :) 06.03.06, 10:15
          Wielkie dzięki za odp. Ja nie jestem ze Szczecina. Mieszkam 75 km od. Ale gina
          mam ze Sz i tu chce rodzić. Dlatego pytam się o sklepy. Ja tez rozmyślam o
          kupnie wózka i nie tylko przez internet, ale najpierw wolałabym obejrzeć wózek
          w rzeczywistości. Poza tym nie moge się na nic zdecydować. Oglądam w necie
          rózne modele, niby ładne, a potem jak patrzę na żywo, to już mi się nie podoba.
          Dlatego chciałabym popatrzeć w takim sklepie z dużą ilością wózków i porównać
          ze sobą różne modele, a potem może się zdecyduje na zakup przez internet.
          Czytałam tez forum o wózkach i przez to tez mam mętlik w głowie.

Pozdrawiam
    • agat78 Re: Gdzie sklepy z wózkami? 04.03.06, 20:05
      A może któraś z Was widziała w Szczecinie taki wózek:
      www.allegro.pl/item88158637_nowy_traxx_hauck_merlin_4_deluxe_gondola_new_.html
      • madzik241 Re: Gdzie sklepy z wózkami? 16.03.06, 14:12
        No właśnie też go szukam bo chciałabym go zobaczyć "na żywo", w internecie mi
        się bardzo podoba i już jestem prawie na niego zdecydowana,tylko dobrze by się
        było poprzymierzać.W Szczecinie nie ma go w żadnym sklepie, nikt go nie
        sprowadza, bynajmniej w tych w których byłam to nie mieli wózków traxx nigdy.
        To jest niemiecka firma i nawet nie mogłam znaleźć polsiego importera na kraj
        żeby zobaczyć dystrybutorów.
        • agat78 do madzik241 16.03.06, 14:47
          Ja już z niego zrezygnowałam. Wyczytałam na forum, że to niemiecki wózek,
          ciężko z gwarancją i naprawami. A na niemieckich forach nie pisza zbytnio
          przychylnie o nim.
          Chyba pozostane przy implaści albo x-landerze.
          • madzik241 Re: do madzik241 16.03.06, 18:21
            O to dobrze wiedzieć, bo nie widziałam właśnie żeby zbyt dużo osób miało te
            wózki, tak że każda opinia się liczy.Po Szczecinie to same wózki TAKO jeżdzą :-)
            No i GRACO, chociaż te GRACO Quatro Deluxe są całkiem fajne tylko już dla
            takiego pół rocznego dziecka, ja mam rodzić w czerwcu tak że godnola taka
            twarda mi się przyda, bo te GRACO mają beznadziejną godnolkę dla maluszków
            takich świeżo urodzonych. Nie wiedziałam że wybór wózka to taka ciężka sprawa
            hii :-))
            • agat78 Re: do madzik241 16.03.06, 18:30
              Wybór wózka to chyba najcięższa sprawa. Ja już szukam od ponad 3 miesięcy. jak
              cos fajnego znajde w necie a potem zobacze na żywo, to czar pryska. Tak
              juz "pożegnałam" 3 wózki ;)
              Poniżej podaje Ci linka do forum o wozkach:
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
              Znajdziesz tam info o traxxie i innych. Jak Cie jakis konkretny interesuje, to
              wpisz jego nazwę w wyszukiwarce na tym forum i znajdziesz wszelkie info :)
              Miłej lektury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka