andreas.007 06.03.06, 02:23 Właśnie wręcznono pierwszego Oscara. Georges Colloni za role drugoplanową... A Wy śpicie? A tam sandałki maja za 2,5 mln dolarów, torebka jedyne 400 tysiecy... O krawat ... co najmniej 500 tysiecy dolców! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 02:25 ale wpada...oczywiscie George Clooney !!! Ja tam nazwisk nie zapamietuje, potem jak przesłuchuje to prawde mówie, ze nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 02:33 o za efekty specjalny ludzie od "King Konga"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... IP: *.chello.pl 06.03.06, 03:12 Wielki penis mnie obchodzi kto dostanie Oscara© lub Złotą Malinę - mnie obchodzi który film wart jest zobaczenia bez względu na "Nagrodę", ale ze względu na wartość, bez zważania na "Nagrody" - czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas walic Oscary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 03:18 wiesz że bRuce Willis skasował za "Szósty zmysł" razem 98 mln dolarów... ku.. miałem byc aktorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: walic Oscary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 03:19 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3192648.html lista płac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.03.06, 04:42 Polecam "Crash"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 andreas, czym się tak podniecasz ? IP: *.comnet.krakow.pl 06.03.06, 05:04 nie wszyscy tam, są znowu tacy szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: andreas, czym się tak podniecasz ? 06.03.06, 11:21 Gość portalu: H56 napisał(a): nie wszyscy tam, są znowu tacy szczęśliwi. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' 30% to stali bywalcy psychoanalitykow badz psychiatrow.. Neurozy, fobie, zboczenia, dziwne "religie", narkotyki..dziecinna lewicowosc, majac miliony na koncie.. ..ale dziewczyny fajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.03.06, 04:51 "Nowy Ruski" do "Nowego Ruskiego": -Za ten krawat zaplacilem 600 dolcow. -Alez ty frajer...za rogiem sprzedaja za 1000... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... 06.03.06, 06:32 andreas, ja wolałam spać, a podniecanie się kasą pozostawiam Tobie, dla mnie nigdy znaczenia nie miała, a co do filmów to niszowe wolę oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... 06.03.06, 07:04 Oglądałem z nudów. Znudziłem się jeszcze bardziej. Czas do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: WIELKI świat, błyski fleszy, a FORUM śpi..... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:41 a forum śpi bo rano do pracy..za 1200 zl mniej wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja nie wiem jak Wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:50 ja nie wiem jak Wy, ale wyciagam kamere i krece hit kinowy! Teraz na ten rok hiciory to filmy typu "Miasto gniewu"... a ja ogladałem wczoraj "Króleestwo niebieskie"... Acha i robiem sandałki... za 2,5 mln dolców... I chetnie poswiece swoje zycie na tych psychoanalityków, dragi, laski, auta i rezydencje, i te błyski fleszy i klejnoty... ale jak nie, to mnie tez to w ogóle nie interesuje, ani nawet nie podnieca... w tym wieku mało co podnieca... znaczy w XXI wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:01 piszecie, ze Was ten szmal (sandałki 2,5 mln dolców!!!)... nie podnieca te kobiety i mężczyźni... nie podnieca kreacje.... nie podnieca produkcje filmowe, no filmy... nie podnieca!! .... To cos chyba z Wami nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 14:01 a co w tym takiego niezrozumiałego dla Ciebie,że mnie mamona i snoby nie podniecają, podniecać to może dobry seks,a nie plastikowy,beznamiętny świat oglądany w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:08 jak kurde mówie to swojej dziewczynie, ze zadne tam wyjscia do kina czy disco tylko seks... i ciagnę ja do łóżka to ... mówi, że troche innych przyjemnosci tez trzeba! A TY konkretna widzę... tylko seks! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 14:14 coś źle zrozumiałeś, seks ma unkcję podniecającą, natomiast kino,teatr,koncert to kategoria przyjemności płynących z tzw. życia kuluralno-rozrywkowego; coś totalnie nie dopasowałeś się temperamentem z twoją laską,lubującą się w Black Eyed Peas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: mam pytanie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.03.06, 14:26 eeeeeeeee,Beatrix........po co poprawialas.Unkcja brzmiala tajemniczo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:37 acha to przyjemnosci tez... czyli kino, fajny film, moze wypad w góry do fajnego SPA albo chociaż Sandra... a obiadzik, kolacyjka, paela przy zachodzącym słoncu tuz przy morzu... To jednak szmal potrzebny! Ja nie pisałem o podnieceniu, ale podniecenie to przeciez nie tylko seks! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 14:44 andy, ale ty wyraźnie pisałeś o Twoim podniecaniu się fleszami,sandałkami za 2,5 mln i gażą Bruca Willisa ; co do gaży to legalna blondynka,czyli Reese Whiterspoon też nieźle sobie radzi,30 ln za rolę i Oscar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:47 bo mnie podnieca nie tylko seks! Acz to najbardziej... A czy Ty przypadkiem nie pisałas o jakims aktorze, ze Ciebie podnieca? Wiesz, ja tak po prawdzie to nie pamietam nazwisk tych aktorów... Ale pamietam, ze jakis tam padł! Kolacyjka w miescie aniołów kosztuje ze 3 tysiace dolców! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 14:58 tak, mnie i ja asie ten sam podnieca, Keanu Reeves, już nawet ustaliłyśmy podział ról, pewnie i w LA znajdziesz droższe miejsca na kolacyjkę,bo tam płaci się za snobizm,a ów się ceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 15:09 to to jest ten niszowy aktor? Bo ja nie w temacie tak poprawdzie, a pisałaś że tylko niszowe kino... lubisz... Feministki z krwii i kosci, a plakaty macie jego... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 15:28 ja feministka? kino niszowe lubię,a on Keanu,czyli Noe na zmysły działa; co nie w temacie jesteś,NO NIE MÓW,ŻE Matrixa nie widziałeś, chociaż ja go wolę w "Adwokacie diabła"; a ty jakie kino wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jezeli o kino IP: *.centertel.pl 06.03.06, 16:11 jezeli o kino chodzi to lubiem Pionierek, ostatnio byłem tam na Che Gevarze, piwko sie piło, maszyna warczała... Ale najczęściej chyba ostanio to do Galaxy chadzam... Matrix tak, tak samo jak Adwokata, ale to chyba nie jest niszowe... Coc Miastomania tez miała byc niszowa... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jezeli o kino 06.03.06, 16:16 wiem,że nie jest, dla mnie i tak od dawna nr 1 wśród reżyserów to Lynch, mroczny,zagmatwany i zawsze z dobrym soundtrackiem; >widziałeś już "Hostel" Tarrantino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: jezeli o kino IP: *.centertel.pl 06.03.06, 16:21 ale Tarantino i Lynch to tez nie niszowe...chyba? Widze, ze lubisz podobne klimaty co ja, a ja ostatnio niszowe to chyba "Papierosy i kawa" ogladałem... To Ciebie tez pownny podniecać te Oscary! Bo czemu nie... Miasto gniewu musze obaczyc... A Hostel nie ... Ja tak troche jestem zdany na łaske przyjaciół... cos mi tam zawsze ktos cos podrzuci! Wczoraj Królewstwo niebieskie... podobał mi sie! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jezeli o kino 06.03.06, 16:25 a dlaczego "Hostel" nie? boisz się ? ja sie napaliłam na "Basic instinct 2" i może "Wyznania gejszy",bo książkę dobrze się czytało, Ps. lubisz Gotan Project? słucham właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: jezeli o kino IP: *.centertel.pl 06.03.06, 16:33 muze lubiem kazda, no prawie, byleby dobra była! Fanem jestem tej niszowe.... hiphop i takie tam... Ostatnio słuchałem Jacka Mozdżera Oltera, kupic muszem Natalii grosiak Micromjusic... podobno Garbarek dal nową płyte... no i Michał Czachowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamona Re: mam pytanie IP: *.biot.ar.szczecin.pl 06.03.06, 14:27 Beea tu może pomóc tylko xxl,już tylko seks pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 14:31 Gość portalu: mamona napisał(a): > Beea tu może pomóc tylko xxl,już tylko seks pozostał >no to smutne,ze tylko to Tobie pozostało, życzę Ci ,żeby Ci pomógł,ktokolwiek życzliwy byłby pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamonowa Re: mam pytanie IP: *.biot.ar.szczecin.pl 06.03.06, 14:36 życzliwy no i z kasą chyba ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam pytanie 06.03.06, 14:44 Gość portalu: mamonowa napisał(a): > życzliwy no i z kasą chyba ??????? >takiego Tobie życzę, i poza tym miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja się przyznam IP: *.centertel.pl 06.03.06, 18:19 beatrix13 napisała: > a co w tym takiego niezrozumiałego dla Ciebie,że mnie mamona i snoby nie > podniecają, > podniecać to może dobry seks,a nie plastikowy,beznamiętny świat oglądany w tv ================================ ja sie Tobie beate przyznam, że mnie zawsze podniecał i podnieca tylko seks! Ja powiem wiecej moje zycie jest zdeterminowane tylko przez seks! Mam nadzieje, iz to mi przejdzie... Tylko ten seks i seks i strach... że nie bedzie seksu... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja się przyznam 06.03.06, 18:21 i tak trzymaj;-) zostań taki jaki jesteś Odpowiedz Link Zgłoś